Baca keterangan rasmi

Komitmen untuk pembangunan wilayah yang dibuat oleh University Vale do Rio Doce (Univale) terpancar di dalam aktiviti-aktivitinya. Harian, Univale berfungsi untuk memenuhi keperluan masyarakat, mengesahkan identitinya Kolej Komuniti. Itulah bagaimana dia layak sebagai rakan kongsi sektor produktif tempatan untuk mempromosikan sosial, ekonomi dan alam sekitar kemampanan.

Sejak penubuhannya pada tahun 1967, apabila ia masih Univale Minas embrio Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) hadir dalam sejarah bangunan Institusi Pengajian Tinggi (IPT). The Univale mencerminkan pencapaian impian yang dikehendaki untuk perintis panjang yang, dengan mata pada masa depan, mampu memberi sebuah universiti disatukan dalam senario serantau.

Pengajaran, Penyelidikan dan Extension adalah asas Univale yang sentiasa memberi tumpuan kepada latihan pekerja mahir untuk pasaran buruh. Menawarkan struktur akademik selaras dengan objektif ini, Univale mengekalkan lebih daripada 27 program sarjana muda, menawarkan kursus lanjutan dan lulus rasa luas.

The Univale masih mempunyai dua program Master. MSc dalam Sains Biologi, yang dilancarkan pada tahun 2005, mempunyai kawasan yang kepekatan Immunopathology Penyakit Berjangkit dan Parasit. Tetapi Sarjana Pengurusan Bersepadu Spatial mencerminkan visi avant-garde Univale melalui pendekatan antara disiplin perintis dan unik di negara ini, yang dilancarkan pada tahun 2008.

Sentiasa prihatin dengan keperluan serantau, adalah menggalakkan Univale Universiti pendidikan sukan dan kebudayaan, sentiasa memberi tumpuan kepada aspek-aspek serantau untuk menggalakkan pertumbuhan. Dengan projek-projek dan program-program tindakan komuniti dan perkhidmatan, Univale menyumbang kepada pembinaan jalan yang membawa kepada transformasi realiti.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Kursus Kejuruteraan Elektrik Univale mempunyai makmal kimia moden, fizik, Elektronik, Bahan dan Pengukuran elektrik, Mesin Elektrik, Industrial Instrumentation, Automatio ... [+]

kejuruteraan elektrik

Kursus Kejuruteraan Elektrik Univale mempunyai makmal kimia moden, fizik, Elektronik, Bahan dan Pengukuran elektrik, Mesin Elektrik, Industrial Instrumentation, Automation, Lukisan Kejuruteraan dan Teknologi Komputer dan Maklumat.

Sejak pelajar tempoh 1 projek di dalam Kementerian Perdagangan Dalam Akademik, diadakan setiap tahun, artikel saintifik terkemuka. Penyelidikan dan Akhir Kerja Kursus diiktiraf oleh pelbagai syarikat, mencipta kit pendidikan yang meningkatkan proses pembuatan. Berpandukan guru, pelajar juga menjalankan projek kemasyarakatan dalam entiti yang memerlukan di rantau ini.

profil profesional

Para graduan kursus Kejuruteraan Elektrik Univale mempunyai keusahawanan; selain dapat bekerja di syarikat-syarikat awam dan swasta pelbagai saiz, dalam sektor-sektor yang berbeza profesion, bekerja dalam pembangunan akademik dan penyelidikan.... [-]

Brazil Governador Valadares
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Kursus baru Pengarah inovasi Univale dalam semua aspek berkaitan dengan pembentukan profesional ini amat penting untuk menyokong ekonomi dan kewangan negara kita. ... [+]

Kursus baru Pengarah inovasi Univale dalam semua aspek berkaitan dengan pembentukan profesional ini amat penting untuk menyokong ekonomi dan kewangan negara kita. Selain daripada latihan strategik dan etika yang sedia ada, menyediakan pelajar untuk membangunkan wawasan menyeluruh, selain HR inovatif dan mampan, pemasaran, pengeluaran, logistik, ekuiti dan kualiti, kursus baru datang dengan jurang yang besar untuk memberi penekanan dalam Kewangan, utama kesesakan yang sedia ada dalam syarikat-syarikat dan projek-projek di Brazil. Oleh itu, Pentadbiran profesional baru ini akan dapat mengesan, sebelum yang lain, halangan utama perniagaan atau projek, dan juga perbuatan mencadangkan model pengurusan baru, mantap, cekap, inovatif dan menguntungkan.... [-]

Brazil Governador Valadares
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu