Baca keterangan rasmi

Selama lebih 40 tahun, Universiti Ibirapuera menawarkan asas yang kukuh pengalaman yang diperolehi pada masa lalu, amalan realiti masa kini dan perhatian kepada peluang masa depan untuk melatih profesional itu.

Matlamatnya adalah untuk melatih pemimpin: orang-orang yang mampu untuk mencipta perubahan dan mencadangkan penyelesaian.

Tahun-tahun sejarah mendedahkan bahawa beribu-ribu pelajar, kakitangan dan guru-guru yang terlibat dalam projek pendidikan inovatif dan memberi tumpuan kepada pemimpin latihan, berdasarkan permintaan pasaran dan nilai-nilai sosial.

Contoh yang membuktikan kecemerlangan pendidikan yang ditawarkan oleh Universiti Ibirapuera melimpah ruah. Ini termasuk pelaburan dan insentif dibuat kepada bidang penyelidikan akademik, salah satu rukun aktiviti universiti. Institusi ini mengekalkan kumpulan yang dibentuk oleh disahkan guru penyelidik dari Majlis Kebangsaan Penyelidikan dan Teknologi (CNPq).

Kami juga boleh menyerlahkan kursus Sarjana dalam Undang-undang dan Pergigian, kedua-dua yang disyorkan oleh Capes.

Ia masih boleh bercakap tentang tanggungjawab sosial dengan menyediakan penjagaan percuma untuk rakyat berpendapatan rendah di klinik Universiti.

Menekankan kebimbangan Ibirapuera Universiti dengan pembentukan pelajar, kita boleh menyebut bahawa institusi itu melabur dalam pengajaran yang inovatif dan menawarkan pelajar dan kursus ijazah, kursus teknologi dan lanjutan dengan visi antara disiplin pendidikan humanistik dan am.

Sama ada ia juga pemimpin masa depan. Universiti Ibirapuera bersedia untuk membantu anda memastikan kejayaan kehidupan akademik dan profesional.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Reka bentuk jurutera awam, mengurus dan memantau semua peringkat pembinaan atau pengubahsuaian. ... [+]

Kurikulum Matrix:

Reka bentuk jurutera awam, mengurus dan memantau semua peringkat pembinaan atau pengubahsuaian. Terpulang kepada beliau untuk memastikan kestabilan dan keselamatan bangunan, mengira kekuatan bahan yang digunakan.

Profesional yang bertanggungjawab, sebagai contoh, pembinaan bangunan, terowong, lebuh raya, lapangan terbang, dan pemasangan air, industri, pengangkutan dan lalu lintas.

Pasaran dipanaskan. Dalam masa pertumbuhan hartanah dan pelaburan dalam infrastruktur, terdapat peluang yang baik.

Universiti Ibirapuera, profesional akan dilatih sepenuhnya, padang berkembang latar belakang pelbagai disiplin yang diperlukan, di luar Usahawan semangat Pelajar. Di dalam kelas, pelajar belajar untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti dalam bidang perancangan, reka bentuk, pembinaan dan penyelidikan teknologi.... [-]

Brazil São Paulo
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Ia merupakan cabang kejuruteraan yang menguruskan sumber manusia, sumber kewangan dan bahan untuk meningkatkan produktiviti syarikat. ... [+]

Kurikulum Matrix:

Ia merupakan cabang kejuruteraan yang menguruskan sumber manusia, sumber kewangan dan bahan untuk meningkatkan produktiviti syarikat.

Jurutera Pengeluaran adalah bertanggungjawab profesional untuk mereka bentuk dan membangunkan pusat pengeluaran perindustrian yang meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos.

Universiti Ibirapuera, profesional akan dilatih sepenuhnya, padang membangunkan kapasiti pengurusan sumber dan Usahawan semangat Pelajar.

Anda boleh bekerja dalam pembangunan organisasi perniagaan dan industri, perniagaan ekonomi, pengurusan hidup kewangan, penggunaan sumber, kos, pengurusan tenaga kerja, perancangan dan kawalan dalam proses pengeluaran, pemilihan dan pengeluaran produk, pengeluaran pertanian dan pemprosesan.... [-]

Brazil São Paulo
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu