Baca keterangan rasmi

Dilahirkan pada tahun 1940 di bandar Mogi das Cruzes, Braz Cubas, yang memulakan aktivitinya dengan kursus kecil persediaan, kini mempunyai kira-kira 20,000 pelajar, antara kelas dan pendidikan jarak jauh modaliti.

Lebih 75 tahun di pasaran, institusi yang telah melalui beberapa perubahan, perumahan, termasuk kursus gym, perdagangan peringkat pertengahan, sehingga ia sampai ke Fakulti Undang-undang pada tahun 1965.

pendidikan tinggi, dirangsang oleh dasar pendidikan, telah berkembang di seluruh negara dan Braz Cubas, memenuhi permintaan dan keperluan pasaran, terus berkembang, baik dalam ruang fizikal dan sosial, sehingga pada tahun 1985, Lembaga Pengarah Persekutuan Pendidikan mengiktiraf Persekutuan Tanah Kolej Braz Cubas sebagai Universiti.

Berita penting datang untuk menghargai rantau Mogi das Cruzes dan memberi ganjaran kepada kerjaya yang panjang perkhidmatan yang baik kepada pendidikan Brazil, membentuk profesional yang cekap dan pasaran tenaga kerja mahir.

Misi

Menghargai orang, kebangkitan bakat melalui pembelajaran yang berbeza hari ini untuk membangunkan manusia untuk hari esok.

Lihat

Diiktiraf sebagai institusi pengajaran memberi tumpuan kepada pembelajaran.

Nilai

Kewarganegaraan, humanization, kebijaksanaan, rendah hati dan ketelusan.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidade Braz Cubas (UBC)

Kursus Kejuruteraan Pengeluaran adalah kursus yang menyediakan rangkaian luas aplikasi profesional mungkin kerana ia membolehkan jurutera pengeluaran profesional beropera ... [+]

Kursus Kejuruteraan Pengeluaran adalah kursus yang menyediakan rangkaian luas aplikasi profesional mungkin kerana ia membolehkan jurutera pengeluaran profesional beroperasi dalam pelbagai segmen pasaran. Antara subjek yang dikaji adalah dari kejuruteraan, proses, pengurusan, kualiti dan banyak ilmu-ilmu lain yang membolehkan anda fleksibiliti yang lebih besar, memastikan profesional kawasan yang luas kepakaran.

Semua pengeluar barangan dan perkhidmatan pengguna mempunyai keupayaan untuk mempunyai profesional kawasan ini yang bertindak unit mereka. Jurutera pembuatan boleh bekerja di mana-mana segmen syarikat, yang bertanggungjawab untuk pelbagai aktiviti, yang membayangkan pekerjaan yang besar.... [-]

Brazil Mogi das Cruzes
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade Braz Cubas (UBC)

Membolehkan pelajar untuk belajar, reka bentuk, pemeriksaan dan penyeliaan pembinaan rumah-rumah dan bangunan, jalan raya, jambatan, terowong, pemasangan dan operasi rang ... [+]

Membolehkan pelajar untuk belajar, reka bentuk, pemeriksaan dan penyeliaan pembinaan rumah-rumah dan bangunan, jalan raya, jambatan, terowong, pemasangan dan operasi rangkaian air dan air kumbahan, memastikan keselamatan, kekukuhan dan ketahanan projek. Ia boleh dikatakan bahawa terdapat dua tempat kerja Jurutera Awam: pejabatnya dan tapak kerja.

Jurutera awam adalah salah satu yang khusus untuk pembinaan, sama ada bangunan, jambatan, rumah, rangkaian air, terowong, jejambat, dan boleh bekerja dalam pembinaan pejabat, kilang, syarikat-syarikat pembinaan, perkhidmatan awam, institusi tertentu, bank pembangunan dan pelaburan

[-]
Brazil Mogi das Cruzes
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu