Baca keterangan rasmi

Fakulti Arnold Janssen telah ditubuhkan pada tahun 2001 oleh Jemaah Firman Ilahi. Dan dia dilahirkan dengan kekuatan sebuah jemaah antarabangsa yang beroperasi di 67 buah negara di lima benua. Nilai-nilai, kualiti dan kecekapan untuk bekerja dalam bidang pendidikan telah diwarisi daripada institusi abad ke-tua yang, tidak secara kebetulan, adalah layak kejayaan pelajar mereka dalam pasaran buruh.

Undang-undang dan Pentadbiran kursus yang ditawarkan oleh Fakulti Arnold Janssen menyediakan pendidikan humanistik yang kukuh, menyatukan kebijaksanaan dan tradisi dalam pendidikan dengan tuntutan pasaran moden. Walaupun dengan beberapa tahun beroperasi, Fakulti Arnold Janssen telah menjadi rujukan dalam pendidikan tinggi. Bukti ini adalah keputusan yang diperolehi oleh sarjana muda Pentadbiran Perniagaan dan Undang-undang pada bukti daripada Penyiasatan Kebangsaan Prestasi Pelajar (ENADE). Pelajar Kursus Undang-undang juga bersinar dalam peperiksaan baru-baru ini Perintah Peguam Brazil (OAB-MG), mendapat kedudukan yang tinggi di kalangan institusi pengajian tinggi di negeri ini.

Fakulti Pengajian Arnaldo terdiri daripada sarjana dan doktor kepakaran akademik yang diiktiraf dan pengalaman profesional yang luas dalam pasaran.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

profesional kereta api dengan visi strategik dan sistem pengurusan yang kritikal, yang membolehkan mereka untuk membangunkan dan menguruskan projek-projek pelaksanaan sis ... [+]

MATLAMAT

profesional kereta api dengan visi strategik dan sistem pengurusan yang kritikal, yang membolehkan mereka untuk membangunkan dan menguruskan projek-projek pelaksanaan sistem pengurusan bersepadu, merangkumi kualiti, alam sekitar, kesihatan dan keselamatan dan tanggungjawab sosial.

SASARAN

Profesional yang mempunyai pendidikan tinggi lengkap dalam bidang berkaitan secara keseluruhan atau sebahagian daripada kandungan yang dicadangkan, atau pengalaman kerja dalam kualiti, keselamatan dan kesihatan pekerjaan, alam sekitar dan tanggungjawab sosial, atau dalam beberapa segmen lain dalam pengurusan atau pentadbiran perniagaan swasta atau awam.

Antara ahli profesional yang lain, kursus ini akan bertemu jurutera, ahli biologi, pengurus, peguam, arkitek, juruteknik dengan lebih tinggi keselamatan kerja pendidikan, pakar-pakar perubatan pekerjaan, juruaudit, perunding dan pengurus alam sekitar, kualiti, kesihatan dan keselamatan dan tanggungjawab sosial .... [-]

Brazil Belo Horizonte
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Tahap Pengurusan Fakulti Arnaldo membawa nilai-nilai teras keusahawanan, inovasi dan pengurusan memberi tumpuan kepada manusia. ... [+]

Tahap Pengurusan Fakulti Arnaldo membawa nilai-nilai teras keusahawanan, inovasi dan pengurusan memberi tumpuan kepada manusia. Baru bidang pentadbiran kurikulum menghormati garis panduan yang ditetapkan oleh MPM, memberi tumpuan kepada evolusi pentadbiran dan aplikasinya dalam organisasi pelbagai bidang kepakaran.

mata pelajaran kursus untuk membawa metodologi yang menyediakan sistematisasi dan pengukuhan cawangan tertentu pentadbiran atau kawasan yang berkaitan, menyediakan pelajar menyelam sengit dan tepat mengenai kandungan dikaji.

metodologi dan alat pengajaran yang pelbagai akan digunakan, berselang-seli dan mencampurkan teori dan amalan, pendedahan dan interaksi, potongan dan induksi. Matlamat kami adalah untuk menjadikan hari-hari sesuatu akademik lebih dinamik dan berkesan melalui kepelbagaian strategi pengajaran dan pembelajaran, tanpa kehilangan tumpuan kepada kelayakan kecemerlangan. Kami akan menggunakan untuk ini ceramah, bengkel, ruang maya interaksi, permainan perniagaan, dinamik kumpulan, kajian berpandu, lawatan berpandu, seminar dan temubual, penyelidikan saintifik, penyelesaian kes-kes yang konkrit, dan segala-galanya dalam kuasa kami untuk membangunkan pelajar Arnaldo.... [-]

Brazil Belo Horizonte
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu