Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Kejuruteraan dan Pengurusan Sekolah hanya sembilan tahun di pasaran tetapi sudah menunjukkan keputusan cemerlang dan menonjol di kalangan sekolah-sekolah kebangsaan kerana perbezaan mereka. Ia dianggap oleh MEC salah satu kolej swasta yang terbaik dalam Kejuruteraan Pengeluaran São Paulo, dengan mengambil kira Parti Komunis China, penunjuk komposit bagi nota dalam ENADE, fakulti, sumber pengajaran dan pembelajaran, infrastruktur dan kemudahan.

FAKULTI IS FINE DAN TELAH TERPILIH POST-DOKTOR, DOKTOR, GURU DAN PAKAR DENGAN LUAS PENGALAMAN, KOMITED DALAM BORANG JURUTERA PENGELUARAN LENGKAP, menggabungkan PENGETAHUAN TEKNOLOGI PADA PROSES PRODUKTIF DAN VISI STRATEGIK PERNIAGAAN.

Lebih daripada itu, terdapat kebimbangan tulen dalam memastikan pelajar membangunkan bukan sahaja pengetahuan akademik mereka, tetapi juga pembangunan peribadi mereka. Mereka digalakkan untuk mencari dan meneroka potensi penuh mereka, menyebabkan profesional bersedia untuk memasuki pasaran buruh dan untuk menghadapi cabaran masa depan akan membawa kepada masyarakat.

Mengapa ESEG Pusat Pengajian Kejuruteraan dan Pengurusan mempunyai kaedah pengajaran yang inovatif, membawa keluar yang terbaik dalam setiap kawasan untuk mengubah pelajar ke dalam profesional lengkap.

Lokasi

Sao Paulo

Alamat
Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana
04101-000 | São Paulo-SP

Sao Paulo, Negeri São Paulo, Brazil

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami