Baca keterangan rasmi

Kolej Kejuruteraan dan Pengurusan Sekolah hanya sembilan tahun di pasaran tetapi sudah menunjukkan keputusan cemerlang dan menonjol di kalangan sekolah-sekolah kebangsaan kerana perbezaan mereka. Ia dianggap oleh MEC salah satu kolej swasta yang terbaik dalam Kejuruteraan Pengeluaran São Paulo, dengan mengambil kira Parti Komunis China, penunjuk komposit bagi nota dalam ENADE, fakulti, sumber pengajaran dan pembelajaran, infrastruktur dan kemudahan.

FAKULTI IS FINE DAN TELAH TERPILIH POST-DOKTOR, DOKTOR, GURU DAN PAKAR DENGAN LUAS PENGALAMAN, KOMITED DALAM BORANG JURUTERA PENGELUARAN LENGKAP, menggabungkan PENGETAHUAN TEKNOLOGI PADA PROSES PRODUKTIF DAN VISI STRATEGIK PERNIAGAAN.

Lebih daripada itu, terdapat kebimbangan tulen dalam memastikan pelajar membangunkan bukan sahaja pengetahuan akademik mereka, tetapi juga pembangunan peribadi mereka. Mereka digalakkan untuk mencari dan meneroka potensi penuh mereka, menyebabkan profesional bersedia untuk memasuki pasaran buruh dan untuk menghadapi cabaran masa depan akan membawa kepada masyarakat.

Mengapa ESEG Pusat Pengajian Kejuruteraan dan Pengurusan mempunyai kaedah pengajaran yang inovatif, membawa keluar yang terbaik dalam setiap kawasan untuk mengubah pelajar ke dalam profesional lengkap.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Jurutera awam adalah profesional yang mempunyai latihan teknikal yang menyeluruh. ... [+]

Jangka masa: 10 semester

Tempoh: Hari dan Malam

Apa yang anda lakukan?

Jurutera awam adalah profesional yang mempunyai latihan teknikal yang menyeluruh. Ia mampu untuk hamil, merancang, mereka bentuk, membina, menyenggara dan menyelesaikan masalah bangunan, jambatan, empangan, terowong, yayasan, membendung dan kestabilan cerun, bekalan air, sumber air, elektrik hidro; pengairan dan saliran, rawatan air dan kumbahan, sisa pepejal dan kawalan pencemaran air, infrastruktur pengangkutan, pelabuhan, lapangan terbang, jalan air, jalan raya dan operasi pengangkutan.

Apakah kemahiran baru yang diperlukan untuk jurutera awam?

Pada separuh kedua abad yang lalu, bidang reka bentuk dan pembinaan teknik adalah keperluan yang paling besar bagi satu amalan yang kompeten bagi profesion kejuruteraan awam. Hari ini banyak dimensi lain dimasukkan. Memahami aspek-aspek seperti pengurusan projek, kualiti, alam sekitar, pengurusan sumber manusia, globalisasi, inovasi dan keusahawanan memasuki senarai kemahiran yang diperlukan untuk Jurutera Awam dari baris pertama.... [-]

Brazil São Paulo
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Kejuruteraan Pengeluaran adalah kursus dengan banyak kemungkinan: ia melibatkan reka bentuk, pengurusan dan peningkatan sistem pengeluaran barangan dan perkhidmatan denga ... [+]

Jangka masa: 10 semester

Tempoh: Hari dan Malam

Apa yang anda lakukan?

Kejuruteraan Pengeluaran adalah kursus dengan banyak kemungkinan: ia melibatkan reka bentuk, pengurusan dan peningkatan sistem pengeluaran barangan dan perkhidmatan dengan menggunakan teknik dan kaedah sendiri untuk meningkatkan kecekapan perniagaan.

Oleh itu, jurutera pengeluaran boleh merebut peluang dalam bidang kawalan kualiti, perancangan pengeluaran, strategi, sistem maklumat, logistik, antara lain.

Apa kajian?

Salah satu ciri-ciri yang dinilai oleh MEC yang meletakkan ESEG di No 1 telah dikuduskan sumber didaktik dan pedagogi institusi.

Di sini, kami dibahagikan kursus kepada dua bidang yang luas pengetahuan.... [-]

Brazil São Paulo
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu