Baca keterangan rasmi

Masa yang anda mendapatkan dalam kolej akan menjadi sebahagian daripada sejarah: banyak rakan-rakan; pengalaman; laluan baru dan pembangunan kerjaya yang akan dibina.

Newton berbesar hati untuk mengambil bahagian dalam fasa hidup dan sentiasa akan menyokong kejayaan peribadi dan profesional mereka.

Lawati unit kami, menggalakkan pertukaran antara kampus, pertukaran idea, belajar, berseronok, menikmati sebanyak mungkin. fakulti, kakitangan dan struktur di sini untuk memastikan bahawa masa ini adalah yang paling menguntungkan mungkin.

masa depan anda: itulah yang Newton lain yang difikirkan. Oleh itu, apabila anda memilih untuk membina cerita anda dengan kami, kami tahu bahawa matlamat anda adalah kepuasan kerja. Untuk mencapai puncak potensi mereka, menyatukan tradisi dan kemodenan dalam struktur terbaik. Kami menawarkan pelbagai ijazah tradisional, teknologi dan jarak, dan siswazah. Tahap akademik adalah berkualiti tinggi dengan 80% daripada fakulti terdiri daripada guru-guru dan doktor, makmal moden, pusat-pusat dan pusat-pusat latihan dalam pelbagai bidang ilmu dan program-program penyelidikan dan pengembangan sains. Selain kualiti diiktiraf pengajaran dan memberi tumpuan kepada amalan, Newton sentiasa melabur dalam hubungan dengan pasaran, mewujudkan perkongsian penting untuk menyediakan pelajar dengan prospek yang terbaik dan peluang kerjaya.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Jurutera elektrik menggunakan kepakarannya dan kaedah dalam sistem yang melibatkan elektrik. ... [+]

Jurutera elektrik menggunakan kepakarannya dan kaedah dalam sistem yang melibatkan elektrik. Kawasan operasi merangkumi analisis, pelaksanaan projek dan penyeliaan kerja pada semua aspek sistem dan kelengkapan dalam bidang kejuruteraan elektrik, elektronik, telekomunikasi dan automasi.

Kursus Kejuruteraan Elektrik Newton Paiva cara usahawan jurutera dengan kemahiran kepimpinan dan penyelesaian masalah, bersedia untuk memenuhi permintaan semasa. Ia juga terjadi di masa depan profesional kemahiran yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan kemajuan teknologi dan bekerja dalam kumpulan pelbagai disiplin, dengan etika, memandangkan impak sosial, ekonomi, politik dan alam sekitar, mengarah sumbangan mereka untuk meningkatkan kualiti hidup orang. Bergantung kepada fakulti, terdiri daripada sarjana dan doktor yang berpengalaman luas dalam pasaran buruh, pelajar mempunyai peluang untuk menggabungkan pengetahuan teori dengan pengalaman praktikal, mengalami keadaan sebenar hari ke hari penggunaan.... [-]

Brazil Belo Horizonte
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Dengan kandungan yang menyeluruh, dinamik dan memberi tumpuan kepada amalan yang paling moden pengurusan, kursus ini membangunkan pemikiran kritikal, etika dan tanggungja ... [+]

Dengan kandungan yang menyeluruh, dinamik dan memberi tumpuan kepada amalan yang paling moden pengurusan, kursus ini membangunkan pemikiran kritikal, etika dan tanggungjawab sosial. Selain itu, ia menyediakan pelajar dengan pengalaman dalam situasi sebenar dalam dunia perniagaan, bekerja keusahawanan dan kemahiran yang diperlukan untuk tindakan inovatif mereka.

pentadbir lulus dari Newton mampu untuk menguruskan semua proses sebuah syarikat dalam sektor-sektor yang berbeza daripada sektor awam, swasta atau ketiga. Pengurus syarikat ini terdiri dalam membuat keputusan dan pengurusan sumber untuk mencapai objektif di pelbagai peringkat syarikat. Boleh umum, dalam hal pengurusan strategik, atau khusus, dalam hal pengurusan komersial, HR, kewangan atau pemasaran.... [-]

Brazil Belo Horizonte
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu