Baca keterangan rasmi

Misi institusi menunjukkan bahawa University Center FACEX akan komited kepada kualiti intelektual melatih pelajar mereka dengan kualiti penjagaan kepada keperluan, keinginan dan harapan masyarakat, membentuk profesional yang cekap dan mampu untuk mencari penyelesaian kreatif untuk masalah tempatan , serantau dan negara.

Komitmen institusi amat berlabuh dalam prinsip-prinsip falsafah dan kepercayaan etika dan pendidikan yang membimbing tindakan mereka, antara yang kita menyerlahkan:

sedar akan tanggungjawab sosialnya, komited kepada nilai-nilai keadilan, kesaksamaan dan persaudaraan; peranan tetap dalam menyelamatkan kewarganegaraan - dalam pembentukan rakyat, menjadi etika dan politik, sedar hak dan kewajipan mereka, mampu untuk campur tangan dalam proses pembangunan sosio-ekonomi masyarakat di mana ia beroperasi, dengan pandangan yang bersepadu masyarakat dan dunia; tindakan menyatukan, terbuka kepada semua pengetahuan, kritis, kreatif dan cekap, mampu menyumbang kepada pembangunan negara dan rantau di mana ia beroperasi. hasil komitmen dalam usaha berterusan prestasi akademik dan saintifik yang tinggi komuniti anda; kesediaan untuk membentuk perkongsian dan pakatan dengan institusi lain, yang bertujuan untuk membangunkan program-program integrasi dengan tujuan untuk latihan dan pembangunan nilai-nilai kemanusiaan; keadaan yang sama akses dan kekal dalam institusi itu; kebebasan untuk belajar, mengajar, penyelidikan dan menerbitkan budaya, pemikiran, seni dan pengetahuan; pluralisme idea dan konsep pedagogi; menghormati kebebasan dan penghargaan untuk toleransi; jaminan kualiti standard dan hubungan antara latihan akademik, kerja dan amalan sosial.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Misi UNIFACEX Pentadbiran kursus ini adalah untuk melatih profesional mampu menguruskan organisasi dalam cahaya perubahan dan perubahan yang wujud pada masa kini. ... [+]

MISI

Misi UNIFACEX Pentadbiran kursus ini adalah untuk melatih profesional mampu menguruskan organisasi dalam cahaya perubahan dan perubahan yang wujud dalam kontemporari dan memberikan hasil yang positif dalam paradigma organisasi, sentiasa menghayati nilai-nilai seperti peningkatan manusia, etika profesional, keadilan, tanggungjawab sosial dan alam sekitar.

MATLAMAT

Matlamat kursus UNIFACEX Pentadbiran adalah untuk melatih graduan yang mampu mengasingkan secara berterusan, teknikal, asas-asas ekonomi, politik, teknologi dan budaya sosial untuk menjalankan profesion mereka menerusi strategi inovatif yang sesuai dengan keunikan serantau, kebangsaan dan organisasi antarabangsa.

... [-]
Brazil Natal
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Kursus Perakaunan UNIFACEX University Center mempunyai sebagai matlamat utamanya, untuk menyediakan pelajar budaya am dan kemanusiaan. ... [+]

Kursus Perakaunan UNIFACEX University Center mempunyai sebagai matlamat utamanya, untuk menyediakan pelajar budaya am dan kemanusiaan, untuk membentuk Sarjana Muda dapat memahami realiti dan, di bawah pemerintahan etika, mengenal pasti, menganalisis dan mentafsir fenomena ekonomi dan kewangan melalui alat, model dan teknik perakaunan, yang bertindak sebagai agen perubahan dalam pengurusan dan penyelesaian untuk masalah keimbangan organisasi.

MATLAMAT

Profesional yang terlatih dalam UNIFACEX mempunyai keupayaan untuk mengendalikan data perniagaan dan kewangan, menganjurkan Perakaunan, menghasilkan maklumat dan menilai kawalan dan aset. Kurikulum yang diguna pakai akan memberi pengetahuan yang mencukupi yang membolehkan pelajar untuk mengembangkan potensi mereka, seperti kreativiti, kepimpinan dan pro-aktiviti. ... [-]

Brazil Natal
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu