Baca keterangan rasmi

Universiti Teknikal Swasta Cosmos UNITEPC , adalah Institusi Pendidikan Tinggi, ditubuhkan secara sah dan dilindungi oleh Artikel 94 Perlembagaan Politik Negara Plurinasi Bolivia.

Semangat yang mana Universiti Teknikal Swasta Cosmos, UNITEPC, yang dicipta 24 tahun yang lalu, bukan sahaja mempunyai ruang sosial untuk latihan profesional, tetapi ia adalah tempat yang menawarkan peluang sebenar untuk profesionalisasi lengkap pada zaman pasca- kemodenan, globalisasi dan teknologi komputer, di mana tidak mudah untuk mencari cadangan pendidikan yang merenungkan promosi nilai etika dan moral yang dimajukan oleh masyarakat. Di UNITEPC, "pendidikan tinggi hidup" dengan semangat keusahawanan dan pengertian manusia.

Untuk tujuan ini, ia mempunyai misi dan visi yang jelas dan objektif yang menjana jangkaan yang tinggi untuk kejayaan para pelajarnya, seorang tenaga pengajar profesional berprestij dari pelbagai bidang pengetahuan manusia yang dilatih untuk mengarahkan proses pembentukan profesional dalam pendidikan tinggi, berdasarkan pengurusan pengetahuan saintifik. Selamat datang ke persekitaran akademik ini.

misi

"Menyumbang kepada pembangunan mampan negara dan dunia melalui penyelidikan saintifik dan teknologi, bentuk pengeluaran yang inovatif dan latihan profesional, bertanggungjawab sosial, penyelidik dan pemimpin yang bertanggungjawab sosial, yang membantu pembangunan kepelbagaian budaya, keadilan sosial, hidup berdampingan demokrasi dan kemakmuran ".

pandangan

"Menjadi universiti unjuran nasional dan antarabangsa, mampu memenuhi keperluan keutamaan strategik yang tinggi dalam latihan profesional, dengan memfokuskan khidmat kepada komuniti antar budaya dalam bidang yang penting untuk pembangunan integral, lestari, saintifik dan teknologi, melaksanakan proses pendidikan kualiti dan ekuiti ".

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Kerjaya kejuruteraan di Sound telah menjadi misi untuk melatih para profesional yang bertanggungjawab ke atas etika dan sosial, dengan keupayaan untuk menganalisis dan me ... [+]

misi

Kerjaya kejuruteraan di Sound telah menjadi misi untuk melatih para profesional yang bertanggungjawab ke atas etika dan sosial, dengan keupayaan untuk menganalisis dan memahami masalah kontemporari, menerapkan yayasan fisiko-matematik dengan kriteria artistik dan budaya, dengan intisari penyiasatan dan pengetahuan ilmiah dan teknologi pepejal.

pandangan

Menjadi pemimpin dalam bidang pendidikan tinggi dalam bidang suara dan bahawa graduan adalah yang terbaik di negara ini dengan pekerjaan untuk berkhidmat kepada masyarakat antara budaya.

Objektif Am

Untuk melatih profesional yang mampu merancang, menyelia dan menghasilkan produksi suara secara langsung, rakaman studio, pawagam radio dan televisyen, yang mampu melaksanakan diagnostik bilik akustik untuk pelaksanaan penyelesaian dengan bahan akustik, menguatkan keadaan akustik semasa apabila perlu penceramah pelaksanaan.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
Feb. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Untuk melatih profesional yang berkelayakan dengan kepimpinan tinggi dan kepimpinan kepimpinan, yang berada di barisan hadapan pembangunan Negara Plurinasi Bolivia, denga ... [+]

misi

Untuk melatih profesional yang berkelayakan dengan kepimpinan tinggi dan kepimpinan kepimpinan, yang berada di barisan hadapan pembangunan Negara Plurinasi Bolivia, dengan asas-asas dan pengetahuan teknikal dan teoritis dengan pengertian sosial, yang membolehkan mereka memberikan sumbangan yang menentukan dalam pengurusan, pembangunan dan implantasi teknologi tip, menyediakan penyelesaian bersepadu yang berorientasikan kepada keperluan semasa dan berkembang di negara ini.

pandangan

Kerjaya Kejuruteraan Elektronik dari Universiti Teknikal Swasta Cosmos berorientasikan ke arah latihan pemimpin profesional dengan kecemerlangan, teknologi dan budaya yang relevan, yang mampu mempromosikan penyelidikan dan komited terhadap proses pembangunan yang berkekalan. Begitu juga, kerjaya itu adalah protagonis dalam transformasi persekitarannya untuk mencapai peningkatan kualiti hidup mereka.... [-]

Bolivia Cochabamba
Feb. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Mengkhususkan modal insan dalam Kejuruteraan Komersial dengan watak keusahawanan, mengembangkan kemahiran dan kebolehan di kawasan mereka, menerapkan ilmu pengetahuan dan ... [+]

misi

Mengkhususkan modal insan dalam Kejuruteraan Komersial dengan watak keusahawanan, mengembangkan kemahiran dan kebolehan di kawasan mereka, menerapkan ilmu pengetahuan dan peralatan mereka yang diperoleh; mencari pembangunan yang penting dan inovatif di kawasan komersial dan perniagaan.

pandangan

Menjadi karier terhebat dalam latihan profesional keusahawanan dan inovatif yang menyelesaikan masalah baru muncul dalam bidang perniagaan dan perniagaan.

Objektif Am

Untuk melatih para profesional di peringkat Sarjana, yang berorientasi untuk memenuhi keperluan pasaran sosial dan buruh, melalui penggunaan intensif metodologi saintifik teknikal yang berorientasikan untuk merancang, merumuskan, menganalisis dan melaksanakan dasar dan strategi dalam bidang yang termasuk dalam cawangan ekonomi, pentadbiran , kewangan dan komersil; yang membolehkan untuk menghadapi masalah dalam pasaran yang sangat kompetitif.... [-]

Bolivia Cochabamba
Feb. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Aquí se forman las nuevas generaciones

Alamat lokasi
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Media Sosial
Alamat lokasi
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Alamat lokasi
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO