Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke VIVES University College . Kolej baru ini adalah hasil kerjasama antara KATHO, dengan kampus di Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout, dan KHBO, dengan kampus di Brugge dan Oostende. Pada masa ini, penggabungan dalam bidang pendidikan tinggi adalah trend yang sama di Flanders. Dengan kira-kira 13,000 pelajar, VIVES adalah kolej universiti terbesar di Flanders.

Rancang masa depan anda

VIVES University College , dengan pendidikan tinggi yang moden dan kompeten, penyelidikan inovatif, praktikal, dan perkhidmatannya yang disediakan untuk masyarakat, menawarkan respons yang memadai terhadap cabaran sosial hari ini dan esok. VIVES adalah kolej universiti yang menghargai, mesra, dan berorientasikan orang yang berpusat pada Ijazah Sarjana Muda dan Gelaran Associate yang berorientasikan profesional. Dengan berbuat demikian, kolej universiti memastikan para pelajarnya menyumbang kepada dunia global sebagai manusia dan sebagai profesional.

VIVES sepenuhnya dan komited secara aktif terhadap pembangunan kompetensi. Pelajar diberi peluang untuk bekerja pada masa depan mereka. Merancang Masa Depan Anda sebagai asas asas kolej universiti ini. VIVES percaya adalah penting bagi kakitangannya untuk melakukan pekerjaan mereka dengan semangat. Itulah sebabnya kolej universiti menawarkan mereka peluang yang luas untuk mengembangkan dan menyebarkan kepakaran mereka.

VIVES memilih untuk memberikan peringkat pusat kepada tanggungjawab dan pemilikan, dan menghargai dan menghormati setiap individu. Kemapanan adalah satu lagi komitmen penting untuk VIVES. VIVES berhasrat untuk menjadi trendsetter dalam pendidikan profesional yang lebih tinggi melalui inovasi.

Kenyataan Misi


Memandu/>

  • Menjadi yang terbaik anda boleh. Pelajar dan pensyarah terus mengembangkan kekuatan mereka dan memperdalam identiti peribadi dan profesional mereka dengan semangat. Mereka membuat pilihan yang sesuai dengan bakat dan matlamat mereka.
  • Menguruskan proses pembelajaran anda sendiri. Pelajar dan pensyarah menguruskan proses pembelajaran mereka sendiri. Sebagai profesional, mereka komited untuk pembelajaran sepanjang hayat, dan memperluaskan dan memperdalam pemahaman dan kepakaran mereka.


Sambungan/>

  • Belajar dari dan dengan satu sama lain. Pelajar dan pensyarah belajar bersama sebagai satu pasukan. Mereka membina rangkaian profesional mereka sendiri dengan peluang untuk pembelajaran informal dan interdisipliner. Untuk mencapai itu, mereka memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dunia digital.
  • Mencari cara anda dalam pendidikan tinggi. Untuk membantu pelajar dalam membuat pilihan yang tepat, dan untuk membantu mereka memanjat tangga belajar, VIVES berfungsi bersama dengan rakan-rakan pendidikannya. VIVES juga mengiktiraf sepenuhnya kecekapan yang diperoleh sebelum ini.
  • Terlibat dalam dialog aktif dengan tempat kerja dan masyarakat secara keseluruhan. Pelajar dan pensyarah belajar dari dan dengan pihak luar. Mereka mengambil pandangan kritikal terhadap masyarakat dan membuat kepakaran mereka sedia ada di luar persekitaran kolej universiti.


Inovasi/>

  • Membentuk pendidikan inspirasi esok. Pelajar dan pensyarah bekerja dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar, yang mungkin atau mungkin tidak bergantung pada masa dan tempat. Inovasi memanfaatkan hasil penyelidikan dan jangkaan generasi pelajar masa kini dan masa depan, persekitaran kerja, dan masyarakat.
  • Menyediakan untuk pekerjaan masa depan. Pelajar dan pensyarah berusaha untuk memperolehi kecekapan yang diperlukan untuk profesion hari ini dan esok. Interaksi antara teori dan amalan mencabar mereka untuk menolak sempadan mereka. Pendidikan, pengalaman praktikal, dan penyelidikan berasaskan amalan mereka sendiri telah digabungkan dengan tujuan itu.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

VIVES University College

PROGRAM INI ADALAH TERSEDIA DARIPADA TAHUN 2020-2021 - Sebagai Sarjana Muda dalam Pengurusan Hotel, anda adalah seorang profesional yang sempurna di rumah dalam dunia pe ... [+]

Mengenai

Sebagai Sarjana Muda dalam Pengurusan Hotel, anda adalah seorang profesional yang sempurna di rumah dalam dunia hiburan yang menarik. Program pengurusan hotel menawarkan pengetahuan dan kemahiran profesional yang tinggi, tiga atau empat bahasa asing, asas ekonomi yang kukuh, kemahiran ICT yang baik, keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan, kemahiran persembahan dan pengalaman antarabangsa.

Kecekapan ini juga sangat dihargai di banyak industri lain dan akan memberi anda peluang untuk melanjutkan pengajian anda dan memperoleh Ijazah Sarjana atau Ijazah Sarjana Muda tambahan. Para pelajar pengurusan hotel dinamik dan berminat dalam hubungan sosial, cabaran dan kerja berpasukan yang kerap. Kelayakan terdahulu dari sekolah katering tidak diperlukan. Lebih banyak belajar daripada belajar sahaja. Jika anda mahu, anda boleh menyertai SorHoMa, kelab pelajar untuk Pengurusan Hotel. Kelab pelajar menganjurkan semua jenis aktiviti untuk pelajar dalam program dan kolokium dengan penceramah utama dari sektor perhotelan.... [-]

Belgium Bruges
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VIVES University College

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa adalah sarjana muda selepas program sarjana muda. Ia adalah program sepenuh masa selama 12 bulan, yang berlangsung di kamp ... [+]

Kami menawarkan pengurusan antarabangsa sarjana 1 tahun (12 bulan) kepada pelajar yang mempunyai sekurang-kurangnya ijazah sarjana muda. Program ini sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Sebaiknya kami mengaku pelajar, yang belajar di bidang Sains Komersial dan Pengurusan Perniagaan. Tetapi kami mengalu-alukan sebilangan pelajar yang mempelajari mata pelajaran lain seperti teknologi ... Selepas siasatan dan kelulusan permohonan oleh komisen kami, pelajar-pelajar ini boleh diterima.

Apa program ini?

Pengurusan perniagaan Antarabangsa adalah sarjana muda selepas program sarjana muda. Ia adalah program sepenuh masa selama 12 bulan, yang berlangsung di kampus Kortrijk, Belgium. Semasa tiga bulan terakhir, anda akan bekerja semasa latihan.... [-]

Belgium Kortrijk
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VIVES University College

Program Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan direka untuk pelajar-pelajar dari Belgium dan antarabangsa yang ingin memperoleh pengetahuan mendalam tentang domain pengurusan ... [+]

Program Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan direka untuk pelajar-pelajar dari Belgium dan antarabangsa yang ingin memperoleh pengetahuan mendalam tentang domain pengurusan yang berbeza dan memperoleh gelar perniagaan antarabangsa dalam konteks budaya dunia global. Pelajar antarabangsa, pensyarah asing, perjalanan belajar dan kemungkinan pertukaran akan meningkatkan kesedaran dan komunikasi silang budaya.

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan, pengkhususan Pengurusan Perniagaan

Kortrijk adalah hati yang mengalahkan keusahawanan Flemish dan reka bentuk yang memupuk inovasi dan kreativiti. Bandaraya ini mempunyai pelbagai syarikat multinasional besar seperti Barco, Bekaert, dan lain-lain tetapi juga pelbagai industri atau SME berorientasikan perkhidmatan. Ini menyediakan rantau ini dengan kadar pengangguran terendah kedua di Eropah. Pusat bandar bersejarah purba menawarkan latar belakang yang menggembirakan dan bandar universiti yang bertenaga (kolej) secara strategik terletak di mana-mana bahagian metropolis Belgium-Perancis Kortrijk, Lille, dan Tournai.... [-]

Belgium Kortrijk
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

VIVES | Mission Statement