Thomas More University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Thomas More!

Selamat datang ke laman web antarabangsa Thomas More! Thomas More adalah universiti sains gunaan terbesar di Flanders, yang menawarkan lebih daripada 31 program sarjana muda yang diajar Belanda dan 5 bahasa Inggeris di wilayah Antwerp. Di samping itu, Thomas More menawarkan program pertukaran dalam bahasa Inggeris, untuk pelajar dari universiti rakan kongsi.

Pelajar IjazahSehingga September 2016, kami menawarkan pemilihan program ijazah sarjana Inggeris yang berharga untuk menjadikan pendidikan berkualiti tinggi kami juga dapat diakses oleh pelajar asing dengan cita-cita yang tinggi.

Pertukaran pelajar

Thomas More adalah Universiti Sains Terapan terbesar di Flanders dan kebanyakannya terletak di wilayah Antwerp. Kami mempunyai tujuh kampus di mana anda boleh menemui lebih daripada 20 semester pertukaran bahasa Inggeris untuk pelajar dari universiti rakan kongsi.

Program pendek dan pascasiswazah

Dapatkan rasa tawaran pendidikan kami dalam Media atau Reka Bentuk tanpa menghabiskan tahun penuh belajar.

Ingin berjumpa dengan kami?

Maklumat lanjut mengenai Hari Campus Terbuka dan bertemu kami di negara anda.

Kemudahan dan sokongan pelajar

Sekumpulan profesional memberi nasihat, panduan, pertolongan dan pertolongan kepada pelajar. Sebagai tambahan kepada kursus latihan, Thomas More menawarkan pelbagai kemudahan pelajar. Ketahui bagaimana kami dapat membantu anda.

Lokasi

Mechelen

Alamat
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen, Flanders, Belgium

Geel

Alamat
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel, Flanders, Belgium

Sint-Katelijne-Waver

Alamat
Sint-Katelijne-Waver, Flanders, Belgium

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami