Karel De Grote University College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai KdG

Karel De Grote University College mempunyai lebih daripada 12,000 pelajar yang mendaftar dan menggajikan kira-kira 1,000 anggota kakitangan. Ini menjadikan kami kolej universiti terbesar di Antwerp.

Misi, visi, dan nilai

Misi Karel De Grote University College ( KdG ) menyokong pembangunan mampan: untuk pelajar, kakitangan, dan masyarakat. Dalam interaksi bersama, berdasarkan pembelajaran yang menarik, kehidupan dan persekitaran kerja. Untuk sentiasa mendapatkan yang terbaik dari semua orang, dan berusaha untuk kecemerlangan bersama-sama. Visi Karel De Grote University College ( KdG ) mencipta konteks pembelajaran yang mencabar dan memotivasi. Bagi sesiapa yang mahu menjadi profesional dengan keperibadian. Kami mendidik dan membimbing pelajar kami supaya mereka menemui dan mengembangkan bakat mereka, dan memperoleh kecekapan yang diperlukan untuk menyampaikan sumbangan kepada masyarakat. Sedar diri, dengan rasa tanggungjawab dan dihargai oleh masyarakat. Kami menggalakkan kakitangan kami terus berkembang baik pada peringkat peribadi dan profesional. KdG adalah organisasi serba boleh. Kami fikir ke hadapan dan merasakan dinamik konteks global yang pantas berubah. Kami berkongsi pengetahuan dan melabur dalam kerjasama yang kuat dengan rakan-rakan kami: terima kasih kepada interaksi dan penyelesaian yang dibuat oleh universiti universiti kami yang cemerlang dan inovasi dalam pendidikan, penyelidikan berorientasikan amali dan perkhidmatan. Nilai Sebagai organisasi berasaskan nilai kami memilih untuk:

  • tindakan berorientasikan pelajar
  • mencapai keputusan
  • bekerjasama dengan keyakinan
  • melakukan diri kita untuk dunia yang lebih baik
  • inovasi lestari.

Perspektif mengenai Pendidikan

Karel De Grote University College bertujuan memberi para pelajar dan kakitangannya peluang untuk menemui bakat mereka dan mengembangkannya. Kami sangat percaya bahawa kerja berpasukan membolehkan kedua-dua pelajar dan kakitangan untuk memperoleh kecekapan - seperti pengetahuan, kemahiran, wawasan, dan sikap - yang penting dalam konteks kerja serta dalam konteks yang lebih luas dalam masyarakat kita. Salah satu kompetensi yang paling penting adalah, tanpa ragu, keupayaan untuk membuat usaha bagi mereka yang, oleh sebab keadaan tertentu, tidak dapat sepenuhnya mengembangkan bakat mereka.

Lokasi

Antwerp

Alamat
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgium
Telefon
+32 350 221 92