Baca keterangan rasmi

Pada tahun 1995 Howest, University College West Flanders menjadi Institusi Pengajian Tinggi autonomi tunggal kerana penggabungan enam institusi pengajian tinggi terkemuka di Flanders. Sejak itu, pembangunan dalam Howest telah mengambil dorongan baru dan kini kami adalah salah satu penyedia pendidikan tinggi terkemuka di wilayah itu.

Hari ini kira-kira 5600 pelajar sepenuh masa mendaftar di Howest mengejar 24 Sarjana Muda dan 7 Sarjana yang meliputi pelbagai bidang. Howest terdiri daripada empat kampus yang terletak di Bruges dan Kortrijk . Pelajar akan mendapati di sini persekitaran yang terbuka, bersemangat, kosmopolitan dan mesra yang menawarkan banyak peluang pendidikan, dengan penekanan pada kursus berkualiti tinggi dan berorientasikan amali.

Penginapan perumahan, perpustakaan khusus, skim belajar individu, kaunseling pelajar dan perkhidmatan berkaitan pendidikan di peringkat jabatan menekankan dasar berorientasikan pelajar kami. Kakitangan pengajaran dan pentadbiran yang kompeten kami membentuk komuniti padat dan sentiasa didekati. Semua bilik darjah dan auditorium dilengkapi dengan baik untuk memenuhi kemudahan pengajaran masa kini. Akaun Internet tersedia untuk semua pelajar.

Howthe mempunyai reputasi antarabangsa yang semakin meningkat, seperti peluang yang ditawarkan kepada pelajar untuk melakukan sebahagian daripada pengajian mereka di luar negara. Pautannya kepada industri dan badan luar lain juga berkembang. Ringan terus menarik kakitangan akademik yang terbaik dan mengubah dan mengembangkan kurikulumnya untuk memasukkan bidang pengetahuan baru dan memenuhi keperluan pelajar yang berubah.

Cara mengalu-alukan pelajar antarabangsa dan sentiasa membangunkan tawaran kursus dalam bahasa Inggeris. Belajar di Bruges atau Kortrijk termasuk mempunyai beberapa lokasi yang sangat menarik di dalam lempengan batu: pantai Belgium serta bandar seni Flemish seperti Antwerp, Brussels, Ghent ... Anda juga boleh sampai ke tempat-tempat terkenal di Eropah seperti Paris, London, Amsterdam , Cologne dalam perjalanan kereta api satu atau dua jam.

Singkatnya, Howest adalah sebuah institusi di mana pengajian adalah berkesan dan menyenangkan .

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE adalah 180 ECTS sepenuh masa program sarjana muda yang direka oleh dan dibangunkan untuk individu kreatif, bercita-cita tinggi, bersemangat dan luar biasa. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Seni Digital Antarabangsa dan Hiburan

DAE adalah program sarjana muda 180 ECTS sepenuh masa direka oleh dan dibangunkan untuk kreatif, bercita-cita tinggi, bersemangat dan individu yang luar biasa, bersedia untuk pergi luar sempadan 3D interaktif.

Pertumbuhan yang menakjubkan 3D-sektor teknologi tinggi dan permainan perniagaan yang pesat membangun, telah mencetuskan peningkatan permintaan untuk pakar yang cemerlang. Ini adalah apa Seni Digital dan Hiburan adalah semua tentang!

Sebagai DAE'er, dunia adalah permainan anda. Sejak semester pertama, pelajar tenggelam di dalam konteks antarabangsa, sebagai pemohon datang dari seluruh dunia. Industri kita diluluskan, memenangi anugerah dan kurikulum disokong di peringkat antarabangsa yang diajar oleh pakar-pakar menggunakan state-of-the-art peralatan dan amalan standard industri.... [-]

Belgium Kortrijk