Artevelde University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

110624_foto1.jpg

Adakah anda bermimpi tentang kerjaya antarabangsa dalam perniagaan? Adakah anda bersemangat untuk meluaskan ufuk anda dan melangkah di luar zon selesa anda? Kenapa tidak memulakan karier anda di Ghent, jantung Eropah ? Dunia adalah taman permainan anda dengan ijazah dalam program bachelor bahasa Inggeris dari Artevelde University of Applied Sciences . Kami menawarkan dua bujang dalam perniagaan: Pengurusan Pejabat Antarabangsa atau Pengurusan Perniagaan Antarabangsa.

Artevelde University of Applied Sciences , ahli Persatuan Universiti Ghent (AU GENT), adalah salah satu kolej universiti terbesar Flanders (13,000 pelajar. Ghent terletak di Flanders dan hanya 30 minit dari Brussels, Antwerp, Bruges, pantai, Perancis dan Belanda Dengan 70,000 pelajarnya, Ghent adalah bandar pelajar terbesar di Belgium Kampus universiti dan kolej universiti tersebar di seluruh bandar , yang membesarkan atmosfera. Tidak mungkin untuk membayangkan Ghent tanpa pelajarnya berbasikal. untuk menawarkan pelbagai peluang belajar . Ghent mempunyai semua: kehidupan, kehidupan malam, pendidikan kelas pertama dan banyak aktiviti riadah.110622_foto2.jpg

Tambahan pula, Artevelde University of Applied Sciences merangsang kakitangan keluarganya dan mobiliti pelajar dan dengan mesra menyambut pelajar dan kakitangan masuk antarabangsa . Selain itu, selain program pengajian tetap, Artevelde University of Applied Sciences menawarkan dua program sarjana muda dalam bahasa Inggeris dengan penekanan yang jelas mengenai interdisiplineriti. Kami juga menawarkan kemungkinan mengikuti kursus bahasa Belanda untuk menjamin integrasi yang berjaya sebagai pelajar asing.

Kolej universiti mendidik profesional yang kreatif, cara berfikir yang inovatif dan rasa sempadan keusahawanan. Belajar di Artevelde University of Applied Sciences , yang terkenal dengan perkhidmatan, pendidikan dan bimbingan yang berorientasikan pelajar, pasti akan memenuhi harapan anda, serta aktiviti sosial, budaya dan pelancongan menarik bandar Ghent yang ditawarkan.110628_foto3.jpg

5 sebab untuk belajar perniagaan di Ghent, Belgium!

  1. Apabila anda belajar perniagaan di Belgium anda melancarkan kerjaya anda di tengah-tengah Eropah . Banyak organisasi global mempunyai ibu pejabat mereka di Belgium, dan juga EU dan NATO terletak di sini.
  2. Anda bukan sahaja akan menemui Belgium semasa penginapan antarabangsa anda: bandar-bandar utama Eropah seperti Paris, London, Berlin, Amsterdam hanya beberapa jam sahaja.
  3. Ghent adalah salah satu kota pelajar terbesar di Belgium. Kampus universiti dan universiti di seluruh bandar bersejarah.
  4. Ghent adalah bandar budaya dan sejarah yang unik . Ia menggabungkan kecemerlangan zaman pertengahan dengan daya tarikan budaya, dengan festival muzik dan filem pentingnya, serta teater dan pertunjukan yang bervariasi.
  5. Bahasa yang digunakan di Ghent adalah bahasa Belanda, tetapi bahasa Belgia sangat berbilang bahasa. Dengan tiga bahasa rasmi di Belgium, anda akan mudah untuk bercakap dalam bahasa Inggeris, Perancis dan Belanda !

Lokasi

Ghent

Alamat
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Ghent, Flanders, Belgium
Telefon
+32 9 234 70 00

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami