Baca keterangan rasmi

110624_foto1.jpg

Adakah anda bermimpi tentang kerjaya antarabangsa dalam perniagaan? Adakah anda bersemangat untuk meluaskan ufuk anda dan melangkah di luar zon selesa anda? Kenapa tidak memulakan karier anda di Ghent, jantung Eropah ? Dunia adalah taman permainan anda dengan ijazah dalam program bachelor bahasa Inggeris dari Artevelde University of Applied Sciences . Kami menawarkan dua bujang dalam perniagaan: Pengurusan Pejabat Antarabangsa atau Pengurusan Perniagaan Antarabangsa.

Artevelde University of Applied Sciences , ahli Persatuan Universiti Ghent (AU GENT), adalah salah satu kolej universiti terbesar Flanders (13,000 pelajar. Ghent terletak di Flanders dan hanya 30 minit dari Brussels, Antwerp, Bruges, pantai, Perancis dan Belanda Dengan 70,000 pelajarnya, Ghent adalah bandar pelajar terbesar di Belgium Kampus universiti dan kolej universiti tersebar di seluruh bandar , yang membesarkan atmosfera. Tidak mungkin untuk membayangkan Ghent tanpa pelajarnya berbasikal. untuk menawarkan pelbagai peluang belajar . Ghent mempunyai semua: kehidupan, kehidupan malam, pendidikan kelas pertama dan banyak aktiviti riadah.110622_foto2.jpg

Tambahan pula, Artevelde University of Applied Sciences merangsang kakitangan keluarganya dan mobiliti pelajar dan dengan mesra menyambut pelajar dan kakitangan masuk antarabangsa . Selain itu, selain program pengajian tetap, Artevelde University of Applied Sciences menawarkan dua program sarjana muda dalam bahasa Inggeris dengan penekanan yang jelas mengenai interdisiplineriti. Kami juga menawarkan kemungkinan mengikuti kursus bahasa Belanda untuk menjamin integrasi yang berjaya sebagai pelajar asing.

Kolej universiti mendidik profesional yang kreatif, cara berfikir yang inovatif dan rasa sempadan keusahawanan. Belajar di Artevelde University of Applied Sciences , yang terkenal dengan perkhidmatan, pendidikan dan bimbingan yang berorientasikan pelajar, pasti akan memenuhi harapan anda, serta aktiviti sosial, budaya dan pelancongan menarik bandar Ghent yang ditawarkan.110628_foto3.jpg

5 sebab untuk belajar perniagaan di Ghent, Belgium!

  1. Apabila anda belajar perniagaan di Belgium anda melancarkan kerjaya anda di tengah-tengah Eropah . Banyak organisasi global mempunyai ibu pejabat mereka di Belgium, dan juga EU dan NATO terletak di sini.
  2. Anda bukan sahaja akan menemui Belgium semasa penginapan antarabangsa anda: bandar-bandar utama Eropah seperti Paris, London, Berlin, Amsterdam hanya beberapa jam sahaja.
  3. Ghent adalah salah satu kota pelajar terbesar di Belgium. Kampus universiti dan universiti di seluruh bandar bersejarah.
  4. Ghent adalah bandar budaya dan sejarah yang unik . Ia menggabungkan kecemerlangan zaman pertengahan dengan daya tarikan budaya, dengan festival muzik dan filem pentingnya, serta teater dan pertunjukan yang bervariasi.
  5. Bahasa yang digunakan di Ghent adalah bahasa Belanda, tetapi bahasa Belgia sangat berbilang bahasa. Dengan tiga bahasa rasmi di Belgium, anda akan mudah untuk bercakap dalam bahasa Inggeris, Perancis dan Belanda !
Program diajar dalam:
  • English
  • Belanda

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Artevelde University of Applied Sciences

Adakah anda mempunyai semangat untuk bahasa dan orang? Untuk semua yang berkaitan dengan dunia digital? Adakah anda ingin meluaskan horizon anda dan melangkah keluar di z ... [+]

Adakah anda berminat dengan bahasa dan orang? Adakah anda ingin bekerja sebagai pengurus pejabat, pengurus projek, pegawai perekrut atau perunding proses untuk syarikat antarabangsa , di negara asal atau di luar negara? Ini semua dapat dicapai dengan ijazah dalam Pengurusan Pejabat Antarabangsa !

Mengapa Sarjana Muda dalam Pengurusan Pejabat Antarabangsa?Anda akan mengambil kelas dengan sekumpulan pelajar antarabangsa : pengalaman yang memperkaya.Dengan tiga latihan, banyak kuliah tamu, lawatan syarikat, perjalanan belajar di luar negara, kes-kes yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, dan lain-lain, teori itu datang ke kehidupan .Anda akan belajar untuk berkomunikasi secara profesional dalam bahasa Inggeris dan dua bahasa asing lain .... [-]
Belgium Ghent
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Artevelde University of Applied Sciences

Adakah anda bermimpi tentang kerjaya antarabangsa? Adakah anda bersemangat untuk meluaskan ufuk anda? Adakah cita-cita anda melangkaui sempadan negara anda? Kemudian ijaz ... [+]

Adakah anda bermimpi tentang kerjaya antarabangsa? Adakah anda bersemangat untuk meluaskan ufuk anda? Adakah cita-cita anda melangkaui sempadan negara anda? Kemudian ijazah sarjana muda dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa akan menjadi cawan teh anda. Program bachelor tiga tahun penuh ini diajar dalam bahasa Inggeris . Anda akan mempunyai peluang sebagai pengurus junior dalam barangan pengguna, HR, jualan, eksport, pemasaran, keuntungan sosial, kewangan, IT, dll. Hanya ambil pilihan anda!

Mengapa Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa?Kerjasama dengan kehidupan bisnis menjadi nyata melalui kunjungan perusahaan, kuliah tamu, studi kasus internasional, pensyarah yang berpengalaman, dsb.Kumpulan kelas kecil akan memastikan interaktiviti untuk subjek di mana tumpuannya terletak pada kemahiran dan sikap perniagaan .Anda akan mendapat latihan peribadi dalam BakatProgram sarjana ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris kepada kumpulan pelajar antarabangsa.Graduan dengan pola pikir antarabangsa dan pengetahuan Inggeris yang lengkap adalah permintaan yang tinggi oleh majikan hari ini.... [-]
Belgium Ghent
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Artevelde University College Ghent

Alamat
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flanders, Belgium
Website
Telefon
+32 9 234 70 00