Tio University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tio Universiti Sains Gunaan

Kursus sarjana muda yang diiktiraf Tio akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam perniagaan, e-dagang, pengurusan acara dan hotel dan pelancongan industri. Tio menawarkan pendidikan tinggi berkualiti berdasarkan konsep unik: pendidikan di persekitaran yang kecil, dengan perhatian peribadi untuk setiap pelajar.

Tio di atas

Tio adalah salah satu universiti paling berprestij sains gunaan di Belanda. Pelajar berpuas hati dan kualiti pendidikan adalah kunci. Tio telah menerima skor yang sangat baik untuk semua kursus sarjana muda oleh Higher Education Panduan HBO (Keuzegids HBO).

Hotel and Event Management kursus sarjana muda Tio adalah yang terbaik pengurusan hotel kursus sarjana muda di Belanda mengikut Panduan Pengajian Tinggi. Pengurusan Pelancongan Antarabangsa Tio padang adalah yang terbaik kursus sarjana muda pelancongan untuk tahun keenam berjalan mengikut panduan yang sama. Dan dari semua kursus-kursus kajian IBMS nasional ditawarkan di Belanda, kursus Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Tio ini mengambil tempat pertama keseluruhan.

kecil dan peribadi

Tio adalah sebuah institusi pendidikan swasta dan, oleh itu, dapat menawarkan berskala kecil dan pendidikan berkualiti tinggi dengan kurikulum mencabar dan projek menarik. Menjadikannya tempat yang hebat untuk Belanda dan pelajar antarabangsa untuk belajar. Memilih untuk Tio merupakan pilihan untuk kerjaya dalam industri terbesar di dunia. graduan Tio sangat dialu-alukan dalam banyak sektor kerana pemahaman mereka tentang bagaimana untuk menyediakan tahap perkhidmatan yang tinggi, kemahiran komunikasi yang baik dan mentaliti amali mereka. Kira-kira separuh daripada graduan kini memegang jawatan dalam sektor di luar fokus utama kajian ini tentu Tio.

Sebagai sebuah institusi pendidikan swasta, Tio mampu untuk melabur lebih banyak dalam kualiti pendidikan daripada institusi pendidikan yang dibiayai oleh kerajaan. Apabila berwajaran pada 2015-2016 tahun akademik, purata bilangan pelajar di seluruh seluruh Tio, adalah 11 bagi setiap kelas. Ini menyebabkan pensyarah dapat memberikan anda banyak perhatian peribadi.

pembelajaran yang dipercepatkan

pendekatan peribadi Tio ini memudahkan pembelajaran pantas. Program pengajian adalah sengit dan mengandungi banyak jam pertemuan. Ini membolehkan anda untuk mendapatkan ijazah sarjana muda dalam hanya tiga tahun.

Berpatutan untuk semua orang

kewangan pelajar DUO menjadikannya kursus sarjana muda di Tio berpatutan kepada semua Belanda dan EU-pelajar. Selain itu, belajar di Tio adalah pelaburan yang baik pada masa akan datang anda. Sepanjang hari terbuka kami, kami akan gembira untuk memberitahu anda semua tentang kursus belajar Tio dan peluang yang mereka mewakili kepada anda.

This school offers programs in:
  • English
  • Belanda

Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Sarjana Muda dalam hotel dan pengurusan acara (bba)

Campus Sepenuh masa 3 - 4  January 2019 Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 lagi

Selamat datang ke dunia hotel teratas, restoran bintang, festival dan acara sukan. Sektor perhotelan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel dan Acara, anda akan dapat mencipta pengalaman yang sempurna untuk tetamu anda, bahkan dalam talian. Anda akan menjadikan mana-mana penginapan dan acara berjaya. [+]

Selamat datang ke dunia hotel teratas, restoran bintang, festival dan acara sukan. Sektor perhotelan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel dan Acara, anda akan dapat mencipta pengalaman yang sempurna untuk tetamu anda, bahkan dalam talian. Anda akan menjadikan mana-mana penginapan dan acara berjaya.

Anda boleh bekerja sebagai contoh pengurus hotel, pengurus acara, pengurus makanan & minuman, pengurus pemasaran atau komunikasi atau anda boleh memulakan perniagaan anda sendiri.

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?

Program bacaan Tio's Hotel dan Pengurusan Acara menawarkan anda yang terbaik dari dua dunia: ijazah pengurusan hotel tradisional yang digabungkan dengan aspek pengurusan acara. Adakah anda mengenali diri anda dalam keterangan berikut? Adakah awak:... [-]


Sarjana muda dalam pengurusan pelancongan antarabangsa (bba)

Campus Sepenuh masa 3 - 4  January 2019 Belanda Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo + 4 lagi

Dubai, Botswana, New York, Venice; seluruh dunia berada di kakimu. Industri pelancongan sedang mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan Antarabangsa, anda akan menjual dunia dalam talian dan luar talian. Anda merancang perjalanan, membeli dengan kadar yang tajam dan mewujudkan hubungan di seluruh dunia. Anda mungkin bekerja sebagai, misalnya, pengurus produk, pengurus acara, penasihat perjalanan atau pemasar bandar. Anda juga boleh memulakan perniagaan anda sendiri. [+]

Dubai, Botswana, New York, Venice; seluruh dunia berada di kakimu. Industri pelancongan sedang mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan Antarabangsa, anda akan menjual dunia dalam talian dan luar talian. Anda merancang perjalanan, membeli dengan kadar yang tajam dan mewujudkan hubungan di seluruh dunia.

Anda mungkin bekerja sebagai, misalnya, pengurus produk, pengurus acara, penasihat perjalanan atau pemasar bandar. Anda juga boleh memulakan perniagaan anda sendiri.

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?

Program sarjana Pengurusan Pelancongan Antarabangsa Tio menggabungkan pengetahuan tentang dunia pelancongan dengan aspek e-dagang. Ini bermakna anda akan merasa betul di rumah di dunia dalam talian juga. Adakah anda mengenali diri anda dalam keterangan berikut? Adakah awak:... [-]


Sarjana muda dalam pengurusan perniagaan antarabangsa (bba)

Campus Sepenuh masa 3 - 4  January 2019 Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 lagi

Masa depan yang gemilang: anda menutup perjanjian dengan organisasi Amerika dan menyelidik kemungkinan melakukan perniagaan di Asia. Dunia perniagaan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, anda akan cemerlang dalam mewujudkan hubungan antarabangsa dan mewujudkan peluang anda sendiri. Program sarjana ini membawa anda satu langkah lebih dekat kepada kejayaan antarabangsa. [+]

Masa depan yang gemilang: anda menutup perjanjian dengan organisasi Amerika dan menyelidik kemungkinan melakukan perniagaan di Asia. Dunia perniagaan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, anda akan cemerlang dalam mewujudkan hubungan antarabangsa dan mewujudkan peluang anda sendiri. Program sarjana ini membawa anda satu langkah lebih dekat kepada kejayaan antarabangsa.

Anda mungkin, sebagai contoh, bekerja sebagai pengurus akaun, pengurus kewangan atau pengurus jualan atau daerah. Anda juga boleh memulakan perniagaan anda sendiri.

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?

Program Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Tio didasarkan pada program Perniagaan Antarabangsa (IB) dan memberi tumpuan tambahan kepada kewangan dan e-dagang. Ini bermakna anda juga akan merasa selesa di rumah di dunia kewangan dan dunia selepas melengkapkan program sarjana muda ini. Adakah anda mengenali diri anda dalam keterangan berikut? Adakah awak:... [-]


Video

Exchange students at Tio Amsterdam

Contact
Alamat lokasi
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, North Holland, 1043 EA NL
Media sosial
Alamat lokasi
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Alamat lokasi
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, South Holland, 3013 AL NL
Alamat lokasi
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, North Brabant, 5611 EL NL
Alamat lokasi
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL