Baca keterangan rasmi

Adakah anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang program minat anda? Ini adalah hari terbuka hari seterusnya kami:

 • Perdagangan Keusahawanan dan Organisasi - 30 Oktober
 • Pengurusan Perniagaan Antarabangsa - 13 November
 • Hotel dan Pengurusan Acara - 4 Disember

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotel, acara, pelancongan

Selamat datang ke Tio University of Applied Sciences . Tio menawarkan pendidikan peribadi, dipercepat dan cemerlang dan telah menjadi nama terkenal selama bertahun-tahun sebagai institusi pendidikan yang diiktiraf. Program sarjana muda Tio telah menjadi antara yang terbaik di Belanda selama bertahun-tahun dan menduduki ranking # 1 dalam pelbagai peringkat. Program mana yang sesuai dengan anda?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Temui Tio dan kursus pengajiannya yang sangat baik

Temui konsep Tio yang unik, pelajar Tio, pensyarah dan kursus pengajian yang cemerlang

Selamat datang di Tio, sebuah universiti sains yang digunakan di mana anda akan merasa betul di rumah. Tio menawarkan suasana yang hebat, pilihan untuk mempercepatkan pembelajaran dan konsep Tio yang unik. Pelajar suka pendidikan kecil dan pendidikan Tio.

Tio University of Applied Sciences menawarkan ijazah sarjana muda dalam bidang:

 • Pengurusan hotel
 • Pengurusan acara
 • Pelancongan
 • Perniagaan

Tio mendahului

Tio adalah pendidikan intensif, berskala kecil dan berkualiti tinggi dan mempunyai reputasi yang sangat baik sebagai institut pendidikan terkenal selama bertahun-tahun.

Program pengajian terbaik di Belanda

Semua kursus sarjana muda dan kursus latihan vokasional Tio telah dipilih sebagai yang terbaik dalam bidang masing-masing oleh Panduan Pengajian Tinggi dan Panduan Latihan Vokasional (Keuzegids Hbo en Mbo). "Di tempat pertama, terdapat Tio University of Applied Sciences , yang mempunyai lokasi di lima bandar. Pelajar sangat positif mengenai sekolah ini, "kata Panduan Pendidikan Tinggi.

Tio menawarkan ijazah sarjana muda berikut:

 • Sekolah Hospitality Terbaik
 • Ijazah Perniagaan Terbaik
 • Ijazah Pelancongan Terbaik

Nombor 1 dalam kaunseling

Hakikat bahawa Tio menawarkan kaunseling cemerlang pelajarnya adalah jelas dari fakta bahawa, selama bertahun-tahun, Tio telah memegang kedudukan # 1 pada senarai ranking dari segi memudahkan belajar dengan kecacatan. Dalam semua kategori, skor Tio melebihi purata Belanda dan ia juga mencapai skor tertinggi. Selain itu, Tio menawarkan pelajar yang ingin cemerlang dengan lebih banyak cabaran dengan program penghormatan khas.

Kenapa pelajar memilih Tio

Adakah anda ingin tahu mengapa pelajar memilih Tio? Baca lebih lanjut mengenai apa yang dikatakan oleh Tio dan mengapa pelajar suka Tio University of Applied Sciences dan pelbagai kursus pengajian yang ditawarkannya.

 1. Kecil dan peribadi
 2. Banyak bimbingan
 3. Meningkatkan kecemerlangan
 4. Mempercepatkan belajar
 5. Pelajar yang digalakkan
 6. Peluang antarabangsa
 7. Pendidikan persendirian untuk semua orang
 8. Tio mengetuai jalan
 9. Pensyarah dari industri
 10. Organisasi kebangsaan

Tidak boleh datang ke salah satu hari terbuka kami di kampus Tio? Tiada masalah! Kami menawarkan kemungkinan menghadiri hari terbuka dalam talian dari kerusi malas anda. Hanya duduk kembali

Anda boleh mencari hari-hari terbuka dalam talian yang direkodkan di sini .

Kenapa pilih kursus pengajian swasta di Tio?

Adakah anda ingin tahu mengenai apa yang telah ditetapkan oleh kursus pengajian Tio selain program ijazah yang lain? Di bawah ini, anda boleh membaca mengapa pelajar memilih pendidikan skala kecil, peribadi dan berkualiti tinggi Tio dan bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripada pendekatan unik kami.

Tio University of Applied Sciences menawarkan pilihan untuk mempercepatkan pembelajaran dalam persekitaran yang menyenangkan dan selamat. Anda dikelilingi oleh pelajar termotivasi dan pensyarah dengan pengalaman praktikal yang luas dalam bidang masing-masing.

Tio University of Applied Sciences menawarkan kursus sarjana muda dan kursus latihan vokasional. Ini bermakna anda dapat belajar dalam kumpulan kecil - kira-kira sebelas pelajar setiap ceramah, secara purata - dan mendapat banyak perhatian dan bimbingan peribadi. Berbanding dengan pendidikan bersubsidi, Tio menawarkan peluang kepada pelajar untuk menyelesaikan pengajian mereka dalam waktu kurang. Berikut adalah gambaran mengenai pelbagai manfaat pendidikan swasta, berbanding dengan satu subsidi kerajaan:

Pendidikan berskala kecil dan peribadi

Pensyarah mengajar kumpulan kecil dan mengenali nama pelajar mereka dengan nama. Ini menjadikan panduan peribadi mungkin.

Pengawasan yang meluas

Pensyarah merangsang anda untuk membawa yang terbaik dalam diri anda. Anda menerima pengawasan dan bimbingan yang optimum untuk menguasai kedua-dua teori dan amalan.

Mempercepatkan belajar

Tio menawarkan pengajaran pantas: ijazah sarjana muda dalam hanya tiga atau empat tahun dan kursus latihan vokasional dalam satu atau dua tahun. Oleh itu, anda mempunyai tahap lebih cepat, yang membolehkan anda memulakan karier anda lebih awal atau anda boleh terus belajar untuk ijazah sarjana.

Pensyarah dari industri

Pensyarah menggunakan pengalaman mereka dalam industri untuk mewujudkan hubungan antara pengetahuan teoritis yang anda perolehi dan aplikasi praktikalnya.

Kecemerlangan

Setiap kursus pengajian Tio telah diberi markah tertinggi oleh Panduan Pengajian Tinggi. Tio menawarkan contoh ijazah sekolah hotel yang terbaik, pramugari terbaik, pelancongan dan perniagaan dan kursus pengajian Ekonomi Komersial yang terbaik! Tio mahu memupuk pemanduan yang sama ke arah kecemerlangan pelajarnya. Di samping itu, Tio mempunyai program kehormat untuk pelajar berbakat yang ingin cemerlang.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Memilih antara universiti pendidikan atau universiti penyelidikan yang lebih tinggi?

Adakah anda belum membuat keputusan di antara ijazah sarjana muda di universiti sains gunaan atau universiti penyelidikan? Di bawah ini, kami akan menerangkan pelbagai perbezaan antara ijazah sarjana muda dan ijazah universiti. Pilihan adalah milik anda.

Ijazah Sarjana Muda ijazah universiti
Belajar untuk profesion Belajar untuk menjalankan penyelidikan
Prospek kerjaya yang jelas Prospek kerjaya tidak jelas
Banyak jam hubungan Kurangkan waktu hubungan dan lebih banyak kajian bebas
Terutamanya praktikal dan dengan fokus praktikal Terutamanya teori
Meletakkan pengetahuan menjadi amalan Menemui dan berkongsi pengetahuan baru
Kemahiran dan sikap terhadap kedudukan / profesion Kemahiran untuk penyelidikan dan sains
Banyak subjek yang berbeza Kurang subjek, pendekatan yang lebih mendalam
Kandungan kursus merebak Kandungan kursus sering tertumpu, laju tinggi
Panduan peribadi Kurang peribadi, cari segala-galanya untuk diri sendiri
Belajar sebagai sebahagian daripada kumpulan Fokus kepada pembelajaran bebas
Kuliah dalam (kecil) kelas Kuliah di dewan kuliah besar
Pelbagai magang dan tesis akhir Skim pilihan kerja / tesis akhir
Pelajar dilatih untuk jawatan / profesion Pelajar dilatih dalam bidang kepakaran

Memilih kualiti

Pilihan kursus pengajian adalah penting untuk masa depan anda. Bagaimanakah anda boleh membuat keputusan ini? Terdapat alat untuk mengetahui sama ada anda, sebagai contoh, melihat tahap ijazah sarjana muda yang berkualiti tinggi. Studiekeuze123 adalah laman web yang membolehkan anda membandingkan kursus pengajian dan melihat bagaimana pelajar semasa menilai kursus pengajian masing-masing. Panduan Pendidikan Tinggi menerbitkan gambaran keseluruhan kursus pengajian terbaik di Belanda setiap tahun. Kedua-dua alat ini boleh membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk masa depan anda.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Semak pilihan kajian

Jika anda ingin memastikan bahawa anda membuat pilihan yang tepat, pemeriksaan pilihan kajian Tio sesuai untuk anda. Untuk mengetahui sama ada kursus pengajian adalah sesuai untuk anda, anda boleh mendaftar untuk pemeriksaan pilihan kajian yang tidak mengikat dari Tio. Pemeriksaan pilihan kajian ini boleh terdiri daripada misalnya menghadiri hari terbuka atau hari percubaan, menandakan bersama dengan pelajar Tio untuk sehari, mengadakan mesyuarat peribadi atau konsultasi kewangan. Sebaik sahaja anda telah diterima di Tio, anda mungkin dipanggil untuk mesyuarat yang tidak mengikat dengan jurulatih masa depan anda untuk membincangkan pilihan kajian anda.

Sekiranya pendidikan terdahulu tidak sesuai dengan kursus pengajian yang anda ingin masuk, temu bual pengambilan dan penilaian akan dijadualkan. Berdasarkan hasil wawancara ini dan penilaian, anda boleh diterima dalam kursus kajian selepas semua.

Malah selepas 1 Mei

Pemeriksaan pilihan kajian Tio boleh didapati walaupun selepas 1 Mei. Semasa tempoh bercuti dan pada musim panas, Tio dibuka setiap hari bekerja. Anda dengan ini diundang untuk berhenti dan mengalami Tio untuk diri sendiri.

Program diajar dalam:
 • English
 • Belanda

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Tio University of Applied Sciences

Selamat datang ke dunia hotel teratas, restoran bintang, festival dan acara sukan. Sektor perhotelan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Penguru ... [+]

Hari terbuka dalam talian akan datang pada 4 Disember

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Selamat datang ke dunia hotel kelas atas, restoran bintang, festival dan acara sukan. Sektor perhotelan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel dan Acara, anda akan dapat mencipta pengalaman yang sempurna untuk tetamu anda, walaupun dalam talian. Anda akan menjadikan mana-mana penginapan dan peristiwa berjaya. Anda boleh bekerja sebagai contoh pengurus hotel, pengurus acara, makanan

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?

Program bacaan Tio's Hotel dan Pengurusan Acara menawarkan anda yang terbaik dari dua dunia: ijazah pengurusan hotel tradisional yang digabungkan dengan aspek pengurusan acara. Adakah anda mengenali diri anda dalam keterangan berikut? Adakah awak:... [-]

Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Lagi
Januari 2020
English,Belanda
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tio University of Applied Sciences

Dubai, Botswana, New York, Venice; seluruh dunia berada di kakimu. Industri pelancongan sedang mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan A ... [+]

Hari terbuka dalam talian akan datang pada 3 Oktober

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Dubai, Botswana, New York, Venice; seluruh dunia berada di kakimu. Industri pelancongan sedang mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan Antarabangsa, anda akan menjual dunia dalam talian dan luar talian. Anda merancang perjalanan, membeli dengan kadar yang tajam dan mewujudkan hubungan di seluruh dunia.

Anda mungkin bekerja sebagai, misalnya, pengurus produk, pengurus acara, penasihat perjalanan atau pemasar bandar. Anda juga boleh memulakan perniagaan anda sendiri.

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?... [-]
Belanda Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Lagi
Januari 2020
English,Belanda
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BBA

Tio University of Applied Sciences

Masa depan yang gemilang: anda menutup perjanjian dengan organisasi Amerika dan menyelidik kemungkinan melakukan perniagaan di Asia. Dunia perniagaan sedang mencari anda! ... [+]

Hari terbuka dalam talian akan datang pada 13 November

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Masa depan yang gemilang: anda menutup perjanjian dengan organisasi Amerika dan menyelidik kemungkinan melakukan perniagaan di Asia. Dunia perniagaan sedang mencari anda! Selepas melengkapkan ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, anda akan cemerlang dalam mewujudkan hubungan antarabangsa dan mewujudkan peluang anda sendiri. Program sarjana ini membawa anda satu langkah lebih dekat kepada kejayaan antarabangsa.

Anda mungkin, sebagai contoh, bekerja sebagai pengurus akaun, pengurus kewangan atau pengurus jualan atau daerah. Anda juga boleh memulakan perniagaan anda sendiri.... [-]

Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Lagi
Januari 2020
English,Belanda
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Tio University of Applied Sciences

Belajar trik profesyen pemasaran (dalam talian). Dunia pemasaran mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Keusahawanan dan Organisasi Perdagangan, anda tahu bag ... [+]

Hari terbuka dalam talian akan datang pada 26 Oktober Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Belajar trik profesyen pemasaran (dalam talian). Dunia pemasaran mencari anda! Selepas mendapat ijazah Sarjana Muda Keusahawanan dan Organisasi Perdagangan, anda tahu bagaimana untuk memberi dorongan jualan dalam talian dan luar talian, baik dalam PKS dan untuk multinasional.

Anda mungkin, sebagai contoh, berfungsi sebagai pengurus akaun, pemasar dalam talian, perunding komunikasi atau pengurus jualan. Atau mulailah perniagaan online anda sendiri!

Andreas Klassen / Unsplash

Adakah program sarjana ini sesuai untuk anda?

Program sarjana muda Tio Perdagangan Keusahawanan dan Organisasi dengan fokus tambahan pada e-commerce aka pemasaran dalam talian. Adakah anda mengenali diri anda dalam keterangan berikut? Adakah awak:... [-]

Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Lagi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Alamat lokasi
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Belanda Utara, 1043 EA NL
Media Sosial
Alamat lokasi
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Alamat lokasi
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Belanda Selatan, 3013 AL NL
Alamat lokasi
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, North Brabant, 5611 EL NL
Alamat lokasi
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL