Baca keterangan rasmi

Team Academy menawarkan pendidikan Ijazah Sarjana Muda unik. Pengalaman empat tahun intensif sengaja direka untuk meningkatkan pertumbuhan intelek anda dan menyediakan anda untuk berjaya dalam konteks global yang pesat berubah hari ini.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Team Academy - International School For Entrepreneurship

Memulakan perniagaan anda sendiri adalah perkara yang pertama dan yang paling penting yang anda dilakukan sepanjang kajian anda pada pasukan Academy. Membuat wang anda se ... [+]

Team Academy ialah Ijazah Sarjana Muda sepenuh masa 4 tahun dipanggil: Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Keusahawanan. Graduan Ijazah Sarjana Muda Team Academy adalah layak untuk menerajui penubuhan syarikat baru, bekerja pada pembangunan perniagaan di dalam perusahaan, atau memilih untuk terus bekerja di syarikat mereka sendiri.

Dalam usaha untuk mencapai kecekapan ini, pelajar akan belajar dengan melakukan, bekerja dalam pasukan diurus sendiri dan menubuhkan syarikat sebenar pada permulaan pengajian mereka semasa bekerja di projek-projek untuk pelanggan sebenar. Wang yang diperolehi dilaburkan ke dalam Pembelajaran Perjalanan di seluruh dunia.

[-]
Belanda Amsterdam
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Team Academy - Interview - Gonzalo Fernandez Garcia

Team Academy - interview - Joost en Hidde