Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kemahiran yang anda belajar adalah persediaan penting untuk kerjaya masa depan anda. Anda segera menggunakan apa yang telah dipelajari daripada bahan kursus dan pensyarah untuk masalah sebenar.

Robot, Agen, dan Interaksi Group (RAI) memberi tumpuan kepada reka bentuk, analisis dan aplikasi sistem yang terdiri daripada ejen pengiraan - iaitu, entiti perisian atau robot - yang mencapai matlamat secara autonomi dan interaktif di kompleks (contohnya, tidak menentu, terbuka, dinamik , tidak boleh diramal) persekitaran.

Sifat antarabangsa program sarjana kita

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Sarjana Muda Kejuruteraan Data dan Kejuruteraan Pengetahuan

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Maastricht

Pengetahuan adalah pusat kepada masyarakat moden. Cip pintar membantu syarikat menjejaki barangan dan menguruskan bekalan dan stok. Alat komunikasi baru yang berteknologi tinggi, seperti telefon bimbit, instrumen navigasi dan kamera digital, sangat dipertingkatkan oleh perisian pintar dan bantuan kejuruteraan perubatan dan biologi membantu doktor perubatan tiba dengan cepat pada diagnosis yang tepat. Sebagai pelajar Sains Kejuruteraan Data dan Ilmu Pengetahuan, anda akan mempelajari kaedah untuk mendekati cabaran baru dalam bidang-bidang penting ini. Anda akan menjana pengetahuan baru dengan mengumpulkan dan menempah maklumat berharga menggunakan teknik komputer dan komputer pintar. Pengetahuan yang anda dapat memperoleh boleh pula digunakan untuk membuat keputusan atau menyelesaikan masalah dengan cekap. [+]

Kenapa program ini?

Pengetahuan adalah pusat kepada masyarakat moden. Cip pintar membantu syarikat menjejaki barangan dan menguruskan bekalan dan stok. Alat komunikasi baru yang berteknologi tinggi, seperti telefon bimbit, instrumen navigasi dan kamera digital, sangat dipertingkatkan oleh perisian pintar dan bantuan kejuruteraan perubatan dan biologi membantu doktor perubatan tiba dengan cepat pada diagnosis yang tepat.

Sebagai pelajar Sains Kejuruteraan Data dan Ilmu Pengetahuan, anda akan mempelajari kaedah untuk mendekati cabaran baru dalam bidang-bidang penting ini. Anda akan menjana pengetahuan baru dengan mengumpulkan dan menempah maklumat berharga menggunakan teknik komputer dan komputer pintar. Pengetahuan yang anda dapat memperoleh boleh pula digunakan untuk membuat keputusan atau menyelesaikan masalah dengan cekap.... [-]


Contact

Maastricht University Department of Knowledge Engineering

Alamat Maastricht University Department of Data Science and Knowledge Engineering P.O. Box 616
6200 MD Maastricht, Limburg, Belanda
Website http://www.maastrichtuniversity.nl/web/Schools/DKE.htm
Telefon +31 43 388 3455