International Business School the Hague

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Perniagaan Antarabangsa The Hague (IBSH) Adalah sekolah inovatif perniagaan dan pengurusan inovatif yang ditubuhkan di Belanda dan berpusat di bandar The Hague. The IBSH tidak seperti banyak sekolah perniagaan lain kerana ia telah secara khusus merancang program PhD-, Master- dan Bachelor untuk mencabar para pelajarnya untuk menjadi pemimpin perniagaan yang lebih baik. IBSH menawarkan enam program.

Tiga (3) sebab utama untuk belajar di sini:

  • Pengalaman antarabangsa;
  • Tempat yang indah dan selamat datang untuk hidup; Dan
  • Program berkualiti tinggi dan intensif.

Mengenai

IBSH adalah institusi pendidikan tinggi yang ditubuhkan secara sah dan akan menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Perbankan dan Kewangan, Perakaunan dan Kewangan.

Kursus pascasiswazah akan diperkenalkan selepas penilaian yang teliti pada tahun-tahun akan datang. Pengurusan juga merancang untuk memperkenalkan kursus khusus dan disesuaikan untuk latihan korporat di kawasan terpilih. Pada tahun-tahun berikutnya, program ijazah sarjana muda dan pascasiswazah sambilan boleh diperkenalkan untuk menampung kelas korporat yang sibuk bekerja di sekitar bandar The Hague.

Kerjaya

Visi IBSH "Mencipta Pemimpin Dinamik" adalah mengenai mendidik pelajar tentang pelbagai kerumitan yang dihadapi oleh dunia perniagaan dalam masa terdekat dan jauh. IBSH percaya bahawa dengan mengekalkan pemahaman firma mengenai trend masa depan dan inisiatif inovatif, ia akan dapat menyampaikan kandungan yang sangat penting dan bermakna kepada pelajar dengan cara yang terbaik untuk menyediakan mereka sebagai peranan kepimpinan dalam domain masing-masing. Pemimpin yang dinamik adalah orang yang dapat memahami gambar holistik dan boleh membuat keputusan yang baik pada masa-masa yang kompleks.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sijil » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Sarjana » Lihat EMBA » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Sarjana Muda Dalam Hubungan Antarabangsa Dan Diplomasi

Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda The Hague

Program ini menawarkan perpaduan pendidikan akademik yang unik dalam hubungan antarabangsa dan sains politik. Untuk membantu memahami pemahaman teoritis mengenai situasi dunia sebenar, BA-IR menggabungkan modul teras dan elektif yang menggabungkan pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran. [+]

Sarjana Muda dalam Hubungan Antarabangsa

Sekolah Perniagaan Antarabangsa, The Hague (IBSH) Belanda menawarkan Sarjana Muda Seni dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi. Program BSc selama tiga tahun (180 ECTS) dalam Hubungan Antarabangsa dan Diplomasi menawarkan perpaduan pendidikan akademik yang unik dalam hubungan antarabangsa dan sains politik. Program ini menawarkan pendidikan siswazah khas dan latihan dalam diplomasi antarabangsa dan rundingan; dan gabungan unik latihan teoretikal, praktikal dan kedudukan latihan praktikal.

Untuk membantu memahami bagaimana pandangan teoritis berlaku dalam situasi dunia sebenar, BA-IR menggabungkan modul teras dan elektif yang menggabungkan pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran, termasuk kuliah dan seminar, bengkel dan simulasi, serta tugasan peribadi dan pelbagai peluang untuk diterokai, membina, menyampaikan dan membahaskan idea dan aspirasi.... [-]


Ijazah Sarjana Muda

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda The Hague

Ijazah Pengajian Perniagaan adalah gabungan unik pendidikan akademik dalam kajian, pengurusan dan pembangunan perniagaan. Untuk membantu memahami pemahaman teoritis mengenai situasi dunia sebenar, Sarjana Muda Pengajian Perniagaan menggabungkan modul teras dan elektif yang menggabungkan pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran [+]

Sarjana Muda Pengajian Perniagaan

Sekolah Perniagaan Antarabangsa, The Hague (IBSH) Belanda menawarkan Sarjana Muda Seni dalam Pengajian Perniagaan. Program BSc tiga tahun (180 ECTS) dalam Pengajian Perniagaan menawarkan gabungan pendidikan akademik yang unik dalam kajian perniagaan, pengurusan dan pembangunan; dan gabungan unik latihan teoretikal, praktikal dan kedudukan latihan praktikal. Anda akan mendapat peluang untuk menjadi pakar dalam mana-mana topik berikut: Perbankan dan Kewangan, Kewangan dan Perakaunan, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran Antarabangsa, Hospitaliti, Pelancongan dan Pengurusan Hotel, Pengurusan Maklumat Teknologi Perniagaan, Pengurusan Perniagaan. Untuk maklumat lanjut tentang pengkhususan ini teruskan membaca.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, South Holland, NL
Media sosial