HAN University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

HAN berusaha untuk menjadi salah satu universiti atas Sains Gunaan Di dalam Belanda. Dengan kampus di kedua-dua Arnhem DAN Nijmegen, Di timur Belanda, HAN mempunyai lebih 30,000 orang pelajar.

Domain HAN Universiti Sains Gunaan menawarkan hampir setiap jenis kursus profesional yang berkaitan dengan domain berikut: pendidikan, kajian sosial, perdagangan, komunikasi, pentadbiran perniagaan, undang-undang, ekonomi, kejuruteraan, alam bina, sains gunaan, teknologi maklumat dan komunikasi, kesihatan, kejururawatan, Dan sukan dan senaman. Pelajar boleh memilih dari sejumlah 65 Sarjana Muda DAN kursus pertukaran DAN 21 kursus Sarjana.

Institut terkenal HAN mempunyai empat fakulti, yang dibahagikan kepada beberapa institusi. Dua daripada institut ini telah meletakkan HAN pada peta antarabangsa: Arnhem Business School DAN HAN Institut Automotif. Ini institut menunjukkan kekuatan kurikulum yang menggabungkan komponen yang berorientasikan amali dengan penyelidikan gunaan, satu ciri yang dimasukkan ke dalam semua kursus yang diajar di HAN Universiti Sains Gunaan.

Kualiti HAN menawarkan pendidikan berkualiti tinggi dan persekitaran di mana belajar adalah inspirasi, inovatif dan antarabangsa.

Lokasi

Nijmegen

Alamat
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Belanda

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Alamat
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: