Breda University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pada 1 September 2018 , nama kami telah ditukar kepada Breda University of Applied Sciences . Tahun akademik ini, kami juga mengambil kediaman di biara yang disenaraikan dan diubahsuai di Mgr. Hopmansstraat di Breda, yang merupakan sebahagian daripada kampus baru kami.

Breda University of Applied Sciences adalah institut pendidikan tinggi yang dibiayai kerajaan bersaiz sederhana. Lebih daripada 7,000 pelajar Belanda dan antarabangsa dari kira-kira 100 negara sedang belajar di institut kami. Kami menawarkan program sarjana dan tuan di peringkat profesional ('hbo') dan akademik ('wo') dalam bidang Permainan, Media, Hotel, Kemudahan, Logistik, Alam Bina, Pelancongan dan Santai

Pertubuhan

Breda University of Applied Sciences mempunyai hubungan yang kuat dengan bidang profesional, yang memberi tumpuan kepada aktiviti keusahawanan dan berorientasikan perniagaan. Dalam proses ini, kita mencari inovasi, mengamalkan pandangan antarabangsa dan membuat pilihan sosial yang bertanggungjawab dan mampan.

Persekitaran yang menginspirasi

Strategi kami menerangkan, antara lain, bagaimana kami akan mendedikasikan tumpuan yang lebih besar kepada pendidikan antarabangsa, sinergi antara disiplin yang berbeza dan kerjasama dengan rakan industri. Pelajar digalakkan untuk memupuk bakat mereka, tetapi juga untuk mengembangkan kecerdasan dan inventif mereka.

Program gelar Hotel, Kemudahan dan Pelancongan berpindah ke bekas biara pada permulaan tahun akademik 2018-2019. Kampus baru secara beransur-ansur dimajukan menjadi tempat pertemuan inspirasi bagi orang-orang dengan bidang kepakaran yang berbeza dan dari latar belakang budaya yang pelbagai.

Dalam persekitaran yang menginspirasi ini, kami menyediakan pelajar kami untuk kerjaya antarabangsa. Kebanyakan program ijazah kami diajar dalam bahasa Inggeris, tetapi program yang diajar oleh Belanda juga banyak memberi perhatian kepada perniagaan dan kerjasama antarabangsa.

Separuh abad pengalaman

BUas, yang sebelum ini NHTV, adalah institut pendidikan terbesar dan terkemuka di dunia yang menawarkan program ijazah dalam pelancongan, masa lapang dan perhotelan. Dengan lebih dari setengah abad pengalaman dalam pendidikan tinggi dan kerjasama antarabangsa, program ijazah sarjana muda kami telah mencatatkan peringkat tinggi dalam 'Keuzegids HBO' selama bertahun-tahun.

Meterai kualiti

  • Elsevier Pakar Best University of Applied Sciences 2018
  • Elsevier Best Specialist University of Applied Sciences 2017-2018

Sarjana Muda Pelancongan Sains

Keuzegids Universiteiten Program undian tertinggi 2019

Permainan

  • Keuzegids Hbo Program undian tertinggi 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 dalam kategori sendiri 2019
Kemudahan

Keuzegids Hbo No. 1 dalam kategori sendiri 2019

Keuzegids Hbo Program Penarafan Tertinggi 2019

Hotel

Keuzegids Hbo Program undian tertinggi 2019

Media

Keuzegids Hbo No.1 dalam kategori sendiri 2019

Logistik

Keuzegids Hbo Logistics Management: No.1 dalam kategori sendiri 2019

Keuzegids Hbo Logistics Engineering: Top 3 dalam kategori sendiri 2018 2019

Persekitaran yang telah terbina

Keuzegids Hbo Top 3 dalam kategori sendiri 2019

Lokasi

Breda

Alamat
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, North Brabant, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami