Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Untuk melihat Program Sarjana di Universiti Avans, sila layari di sini.

Belajar di Avans Universiti Sains Gunaan di Belanda adalah pilihan yang sangat baik jika anda mempertimbangkan untuk belajar di luar negara. Belajar dengan kami bermakna belajar dalam suasana yang menyenangkan, bercita-cita tinggi dengan pensyarah yang berdedikasi dan kakitangan, pelajar pintar, program pengajian yang tidak terkira banyaknya Inggeris dan kenalan yang baik dengan komuniti perniagaan. Pensyarah dan kakitangan kami membuat segala usaha untuk memastikan bahawa anda mendapatkan sebanyak ilmu mereka yang mungkin.

Avans mendahului universiti Belanda sains gunaan kedudukan buat kali kelima Avans Universiti Sains Gunaan sekali lagi kedudukan universiti besar bahagian atas sains gunaan di Belanda oleh Keuzegids HBO 2017. Avans telah teratas 3 selama 8 tahun dan menduduki kedudukan teratas buat kali kelima. Keuzegids HBO adalah salah satu panduan pendidikan tinggi yang membawa di Belanda. Ranking Keuzegids HBO adalah berdasarkan petunjuk termasuk keputusan Survey Pelajar Kebangsaan Belanda (NSS). Kali ini, lebih 300,000 pelajar di seluruh Belanda telah mengambil bahagian dalam kajian ini. Lebih daripada 13,000 pelajar Avans melengkapkan soal selidik NSS.

skor NSS Avans 'adalah lebih tinggi daripada purata negara dalam hampir semua bidang, seperti struktur program pengajian dan kurikulum, penyelidikan berdasarkan amalan, kajian kaunseling dan pensyarah. Avans namun bertujuan untuk membuat penambahbaikan dalam pelbagai bidang, seperti penjadualan dan penempatan kerja kaunseling. Walaupun kepuasan berkenaan dengan ini adalah dari tahun lepas, Avans komited untuk memastikan peningkatan kepuasan lanjut.

Berasa seperti di rumah Dan apa lagi, kami memastikan bahawa sebagai pelajar asing anda akan merasa seperti di rumah di Belanda. Salah satu cara yang kita lakukan ini adalah untuk mengatur penginapan berkualiti tinggi dan membantu anda dengan kertas kerja visa anda (Belanda Imigresen dan Naturalisation Agency). Kami memberi anda yang hangat, mengambil berat dan selamat datang peribadi. Apabila anda tiba anda akan menerima pengenalan tambahan kepada Avans dan ke bandar. Anda akan mendapat seorang pelajar asing yang lain. Kami juga menawarkan anda peluang untuk menyertai dengan kehidupan pelajar yang meriah. sokongan Avans menawarkan pasukan profesional kaunselor pelajar untuk menyokong anda dengan semua soalan yang berkaitan dengan kajian anda dan kehidupan pelajar. Kami melakukan ini kerana kami yakin bahawa anda hanya boleh melakukan dengan baik dalam bidang akademik jika anda berasa selesa di persekitaran anda.

Anda berada dalam tangan yang baik Pelajar dan bekas melihat Avans Universiti Sains Gunaan sebagai universiti terbaik seumpamanya di Belanda. Kami amat berbangga dengan pencapaian ini dan akan melakukan semua yang kami mampu untuk memastikan bahawa ini terus menjadi kes itu.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan Industri dan Pengurusan

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 lagi

Anda berfikir besar, lebih besar, yang paling besar. Mahu bekerja pada pemasangan teknikal yang amat besar. Mengekalkan kapal raksasa. Pesawat pembaikan. Kejuruteraan Industri dan Pengurusan program adalah sempurna untuk anda [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan Industri dan Pengurusan

Anda berfikir besar, lebih besar, yang paling besar. Mahu bekerja pada pemasangan teknikal yang amat besar. Mengekalkan kapal raksasa. Pesawat pembaikan. Kejuruteraan Industri dan Pengurusan program adalah sempurna untuk anda.

Setiap hari, beratus-ratus orang menaiki kapal terbang. Anda memastikan pesawat ini adalah dalam keadaan yang baik. Atau anda bertanggungjawab untuk mengekalkan kapal-kapal besar. Atau kemudahan pengeluaran. Penyelenggaraan juga penting dalam sektor penjagaan dan tenaga.

Anda

Anda mempunyai bakat untuk teknologi. Anda cepat untuk melihat bagaimana mesin atau proses kerja. Anda memahami apa langkah yang perlu anda ambil. Dalam apa perintah. Anda menyelesaikan masalah teknikal. Atau menghalang mereka. Anda juga berminat untuk melihat di luar sempadan. Anda tidak adalah orang yang takut. Anda mempunyai kepercayaan diri. Dan anda mendekati tugas-tugas anda dengan penuh tanggungjawab.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 lagi

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pengajian Perniagaan Antarabangsa akan mempersiapkan anda untuk peranan pengurusan dalam organisasi antarabangsa [+]

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pengajian Perniagaan Antarabangsa akan mempersiapkan anda untuk peranan pengurusan dalam organisasi antarabangsa.

A multinasional besar mahu meneroka pasaran baru di Brazil. Anda memberikan nasihat pengurusan pada pemasaran. Atau pengeluar telefon mudah alih mahu memindahkan beberapa pengeluaran ke Eropah Timur. Anda penyelidikan pilihan dan menulis rancangan perniagaan.

Sebagai pengurus perniagaan antarabangsa anda boleh memberikan nasihat tentang pelbagai hal-hal perniagaan. Seperti komunikasi, pemasaran, perdagangan, jualan atau kewangan. Anda mendekati isu-isu perniagaan antarabangsa dari pelbagai perspektif dan menyelesaikannya.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Bahasa Antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda 's Hertogenbosch Breda Tilburg + 2 lagi

Anda mempunyai fikiran yang untuk perniagaan, kepentingan dalam budaya lain dan bakat untuk bahasa. Antarabangsa Perniagaan dan Bahasa program mengajar anda tentang menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa [+]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Bahasa Antarabangsa

Anda mempunyai fikiran yang untuk perniagaan, kepentingan dalam budaya lain dan bakat untuk bahasa. Antarabangsa Perniagaan dan Bahasa program mengajar anda tentang menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa.

Sebuah syarikat Belanda menghasilkan bijirin untuk mereka yang mempunyai alahan makanan. Ia mahu memecah masuk ke dalam pasaran Scandinavia. Sebagai Pegawai Eksport, anda kajian kemungkinan untuk memperkenalkan bijirin di sana. Sebuah syarikat elektronik Amerika mahu untuk menakluk pasaran Belanda. Sebagai Pengurus Eksport, anda menulis pelan pemasaran.

Anda

Anda sukakan cabaran dan berdaya usaha. Berminat dalam budaya yang berbeza. Dan dalam bidang ekonomi. Anda mempunyai pandangan antarabangsa. Akal perniagaan. Dan hadiah untuk bahasa. Anda menikmati cabaran untuk bekerja dengan orang lain. Dengan orang-orang dari negara-negara yang berbeza. Dalam pelbagai bahasa.... [-]


Sarjana muda dalam bidang sains alam sekitar untuk tenaga dan teknologi mampan

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 lagi

Isu-isu seperti pemanasan global, pencemaran dan buaian untuk buaian menarik minat anda. Sains Alam Sekitar untuk Tenaga Lestari dan program Teknologi akan mengembalikan kamu menjadi seorang profesional alam sekitar [+]

sarjana muda dalam bidang sains alam sekitar untuk tenaga dan teknologi mampan

Isu-isu seperti pemanasan global, pencemaran dan buaian untuk buaian menarik minat anda. Sains Alam Sekitar untuk Tenaga Lestari dan program Teknologi akan mengembalikan kamu menjadi seorang profesional alam sekitar. Pihak berkuasa tempatan di bandar yang mahu menjadi CO2 neutral menjelang 2040. Anda adalah sebahagian daripada pasukan perundingan. Anda mencari cara-cara untuk mengurangkan penggunaan tenaga dan menggunakan sumber tenaga mampan yang sesuai. Anda penyelidikan adanya kuasa solar, kuasa hidro, kuasa haba bumi, kuasa angin dan biomass. Penyelesaian anda adalah kewangan yang berdaya maju dan diterima oleh kedua-dua industri dan orang ramai. Anda mengambil kira perkembangan masa depan, teknik dan dasar.... [-]


Sarjana muda dalam kewangan & kawalan (antarabangsa)

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 lagi

Kewangan & Kawalan (antarabangsa) mengajar anda untuk menganjurkan, melaksanakan dan memantau aktiviti kewangan organisasi antarabangsa [+]

Sarjana Muda Kewangan & Kawalan (antarabangsa)

Kewangan & Kawalan mengajar anda untuk menganjurkan, melaksanakan dan memantau aktiviti kewangan organisasi antarabangsa.

Majikan anda menghasilkan basikal dan mahu menubuhkan kemudahan pengeluaran di Taiwan. Ia adalah tugas anda untuk mengira aliran pendapatan masa depan, kos pengeluaran dan nilai kini bersih projek.

Atau syarikat anda mahu mengambil alih salah satu pesaing dan ia adalah tugas anda untuk menyelidik kunci kira-kira untuk menentukan nilai syarikat ini.

Sebagai pengawal antarabangsa, anda tahu semua tentang perancangan dan pemantauan wang mengalir dalam persekitaran kerja antarabangsa.

... [-]


Contact
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Media sosial
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Media sosial
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL