Baca keterangan rasmi

Untuk melihat Program Sarjana di Avans University

Belajar di Avans University of Applied Sciences di Belanda adalah pilihan terbaik jika anda sedang mempertimbangkan untuk belajar di luar negara. Belajar dengan kami bermakna belajar dalam persekitaran yang menyenangkan dan bercita-cita tinggi dengan pensyarah dan kakitangan yang berdedikasi, pelajar yang cerah, banyak program pengajian Bahasa Inggeris dan hubungan baik dengan komuniti perniagaan. Pensyarah dan kakitangan kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa anda memperoleh sebanyak mungkin pengetahuan mereka.

Avans mendahului kedudukan universiti sains sains Belanda untuk kali kelima Avans University of Applied Sciences sekali lagi menduduki universiti teratas sains yang diterapkan di Belanda oleh Keuzegids Hbo 2017. Avans telah berada di kedudukan teratas 3 selama 8 tahun dan menduduki bahagian atas kedudukan untuk kali kelima. Keuzegids Hbo adalah salah satu panduan pendidikan tinggi terkemuka di Belanda. Peringkat Keuzegids Hbo berdasarkan petunjuk termasuk hasil Kajian Pelajar Mahasiswa Belanda (NSS). Kali ini, lebih 300,000 pelajar di seluruh Belanda mengambil bahagian dalam tinjauan ini. Lebih daripada 13,000 pelajar Avans menyiapkan soal selidik NSS.

Skor NSS Avans lebih tinggi daripada purata kebangsaan dalam hampir semua bidang, seperti struktur program pembelajaran dan kurikulum, penyelidikan berasaskan amali, kaunseling pengajaran dan pensyarah. Walau bagaimanapun, Avans bertujuan untuk membuat penambahbaikan lebih lanjut dalam pelbagai bidang, seperti penjadualan dan kaunseling penempatan kerja. Walaupun kepuasan berhubung dengan ini meningkat dari tahun lepas, Avans komited untuk memastikan kepuasan meningkat lagi.

Terasa di rumah

Dan yang lebih penting, kami memastikan bahawa sebagai pelajar asing anda akan merasa betul di rumah di Belanda. Salah satu cara yang kami lakukan adalah menyusun penginapan berkualiti tinggi dan membantu anda dengan dokumen visa anda (Agensi Imigresen dan Penguatkuasaan Belanda). Kami memberi anda sambutan hangat, penyayang dan peribadi. Apabila anda tiba, anda akan menerima perkenalan yang diperluaskan kepada Avans dan ke bandar. Anda dapat bertemu pelajar asing yang lain. Kami juga menawarkan anda setiap peluang untuk menyertai dengan kehidupan pelajar yang meriah.

Sokongan

Avans menawarkan pasukan profesional kaunselor pelajar untuk menyokong anda dengan semua soalan yang berkaitan dengan kajian dan kehidupan pelajar anda. Kami melakukan ini kerana kami yakin bahawa anda hanya boleh melakukan akademik dengan baik jika anda berasa selesa dalam persekitaran anda.

Anda berada dalam keadaan baik

Semasa dan bekas pelajar melihat Avans University of Applied Sciences sebagai universiti terbaik jenisnya di Belanda. Kami sangat berbangga dengan pencapaian ini dan akan melakukan segala yang kami dapat untuk memastikan bahawa ini terus berlaku.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Anda berfikir besar, lebih besar, yang paling besar. Mahu bekerja pada pemasangan teknikal yang amat besar. Mengekalkan kapal raksasa. Pesawat pembaikan. Kejuruteraan Ind ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan Industri dan Pengurusan

Anda berfikir besar, lebih besar, yang paling besar. Mahu bekerja pada pemasangan teknikal yang amat besar. Mengekalkan kapal raksasa. Pesawat pembaikan. Kejuruteraan Industri dan Pengurusan program adalah sempurna untuk anda.

Setiap hari, beratus-ratus orang menaiki kapal terbang. Anda memastikan pesawat ini adalah dalam keadaan yang baik. Atau anda bertanggungjawab untuk mengekalkan kapal-kapal besar. Atau kemudahan pengeluaran. Penyelenggaraan juga penting dalam sektor penjagaan dan tenaga.

Anda

Anda mempunyai bakat untuk teknologi. Anda cepat untuk melihat bagaimana mesin atau proses kerja. Anda memahami apa langkah yang perlu anda ambil. Dalam apa perintah. Anda menyelesaikan masalah teknikal. Atau menghalang mereka. Anda juga berminat untuk melihat di luar sempadan. Anda tidak adalah orang yang takut. Anda mempunyai kepercayaan diri. Dan anda mendekati tugas-tugas anda dengan penuh tanggungjawab.... [-]

Belanda Breda 's Hertogenbosch
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Isu-isu seperti pemanasan global, pencemaran dan buaian untuk buaian menarik minat anda. Sains Alam Sekitar untuk Tenaga Lestari dan program Teknologi akan mengembalikan ... [+]

sarjana muda dalam bidang sains alam sekitar untuk tenaga dan teknologi mampan

Isu-isu seperti pemanasan global, pencemaran dan buaian untuk buaian menarik minat anda. Sains Alam Sekitar untuk Tenaga Lestari dan program Teknologi akan mengembalikan kamu menjadi seorang profesional alam sekitar. Pihak berkuasa tempatan di bandar yang mahu menjadi CO2 neutral menjelang 2040. Anda adalah sebahagian daripada pasukan perundingan. Anda mencari cara-cara untuk mengurangkan penggunaan tenaga dan menggunakan sumber tenaga mampan yang sesuai. Anda penyelidikan adanya kuasa solar, kuasa hidro, kuasa haba bumi, kuasa angin dan biomass. Penyelesaian anda adalah kewangan yang berdaya maju dan diterima oleh kedua-dua industri dan orang ramai. Anda mengambil kira perkembangan masa depan, teknik dan dasar.... [-]

Belanda Breda 's Hertogenbosch
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Kewangan & Kawalan (antarabangsa) mengajar anda untuk menganjurkan, melaksanakan dan memantau aktiviti kewangan organisasi antarabangsa ... [+]

Sarjana Muda Kewangan & Kawalan (antarabangsa)

Kewangan & Kawalan mengajar anda untuk menganjurkan, melaksanakan dan memantau aktiviti kewangan organisasi antarabangsa.

Majikan anda menghasilkan basikal dan mahu menubuhkan kemudahan pengeluaran di Taiwan. Ia adalah tugas anda untuk mengira aliran pendapatan masa depan, kos pengeluaran dan nilai kini bersih projek.

Atau syarikat anda mahu mengambil alih salah satu pesaing dan ia adalah tugas anda untuk menyelidik kunci kira-kira untuk menentukan nilai syarikat ini.

Sebagai pengawal antarabangsa, anda tahu semua tentang perancangan dan pemantauan wang mengalir dalam persekitaran kerja antarabangsa.

... [-]

Belanda Breda 's Hertogenbosch
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pengajian Perniagaan Antarabangsa akan mempersiapkan anda untuk peranan ... [+]

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pembelajaran TheInternational Businessmewill menyediakan anda untuk peranan pengurusan dalam organisasi antarabangsa.

Sebuah syarikat multinasional besar ingin menerokai pasaran baru di Brazil. Anda memberi nasihat pengurusan mengenai pemasaran. Atau pengilang telefon bimbit mahu memindahkan sebahagian pengeluarannya ke Eropah Timur. Anda menyelidik pilihan dan menulis rancangan perniagaan.

Sebagai pengurus perniagaan antarabangsa, anda boleh memberi nasihat tentang pelbagai perkara perniagaan. Seperti komunikasi, pemasaran, perdagangan, jualan atau kewangan. Anda mendekati isu-isu perniagaan antarabangsa dari pelbagai perspektif dan menyelesaikannya.... [-]

Belanda Breda
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Perniagaan Antarabangsa, Perniagaan dan Bahasa Antarabangsa sebelum ini, menyediakan anda kerjaya dalam persekitaran global. Anda akan menjadi seorang pakar dalam menjala ... [+]

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Sebuah syarikat Belanda menghasilkan bijirin untuk orang yang mengalami alergi makanan dan mengeksport produknya ke negara-negara yang berbeza di Eropah. Malangnya bahagian pasarannya di Eropah Timur tidak berkembang seperti yang dirancang. Sebagai pegawai perisikan pasaran antarabangsa, anda menganalisis pasaran semasa, industri bijirin dan persekitaran ekonomi untuk mengenal pasti faktor-faktor yang berpotensi untuk menghadkan pertumbuhan syarikat anda.

ANDA

Sebagai individu yang giat, anda ingin menetapkan matlamat pembelajaran anda sendiri. Anda berpikiran terbuka, bebas dan mencabar, warganegara global tidak sabar-sabar untuk mencari cara lain untuk bekerja, hidup dan menjalankan perniagaan. Kerja anda memberi kesan sambil menghormati orang dan planet. Pengertian dan kreatif, anda adalah komunikator yang lahir dan peminat bahasa. Anda merangkul cabaran dan menikmati kerja sebagai satu pasukan.... [-]

Belanda 's Hertogenbosch
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Media Sosial
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Media Sosial
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL