Baca keterangan rasmi

Belajar di Avans University of Applied Sciences bermakna memperoleh pengetahuan terkini. Tetapi itu bukan semua. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menerapkan pengetahuan ini dalam perniagaan sebenar atau projek profesional. Kajian kami ditujukan sepenuhnya kepada keperluan organisasi dan syarikat yang beroperasi di peringkat antarabangsa. Universiti sekali lagi pada tahun 2018 telah menduduki ranking No. 1 universiti utama sains pakai di Belanda oleh panduan pendidikan tinggi terkemuka "Keuzegids Hbo" untuk kali kelima berturut-turut! Avans berada dalam 3 teratas selama 8 tahun, yang menunjukkan bahawa kami menetapkan bar yang tinggi, seperti yang dicerminkan dalam tanda kualiti kami sendiri.


Terasa di rumah

Dan yang lebih penting, kami memastikan bahawa sebagai pelajar asing anda akan merasa betul di rumah di Belanda. Salah satu cara yang kami lakukan adalah menyusun penginapan berkualiti tinggi dan membantu anda dengan dokumen visa anda (Agensi Imigresen dan Penguatkuasaan Belanda). Kami memberi anda sambutan hangat, penyayang dan peribadi. Apabila anda tiba, anda akan menerima perkenalan yang diperluaskan kepada Avans dan ke bandar. Anda dapat bertemu pelajar asing yang lain. Kami juga menawarkan anda setiap peluang untuk menyertai dengan kehidupan pelajar yang meriah.

Sokongan

Avans menawarkan pasukan profesional kaunselor pelajar untuk menyokong anda dengan semua soalan yang berkaitan dengan kajian dan kehidupan pelajar anda. Kami melakukan ini kerana kami yakin bahawa anda hanya boleh melakukan akademik dengan baik jika anda berasa selesa dalam persekitaran anda.

Anda berada dalam keadaan baik

Semasa dan bekas pelajar melihat Avans University of Applied Sciences sebagai universiti terbaik jenisnya di Belanda. Kami sangat berbangga dengan pencapaian ini dan akan melakukan segala yang kami dapat untuk memastikan bahawa ini terus berlaku.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Avans University of Applied Sciences

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pengajian Perniagaan Antarabangsa akan mempersiapkan anda untuk peranan ... [+]

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Anda melihat di luar sempadan dan berminat dalam bidang ekonomi, pemasaran dan perniagaan. Program pengajian Perniagaan Antarabangsa akan mempersiapkan anda untuk peranan pengurusan dalam organisasi antarabangsa.

Sebuah syarikat multinasional besar ingin menerokai pasaran baru di Brazil. Anda memberi nasihat pengurusan mengenai pemasaran. Atau pengilang telefon bimbit mahu memindahkan sebahagian pengeluarannya ke Eropah Timur. Anda menyelidik pilihan dan menulis rancangan perniagaan.

Sebagai pengurus perniagaan antarabangsa, anda boleh memberi nasihat tentang segala macam urusan perniagaan. Seperti komunikasi, pemasaran, perdagangan, jualan atau kewangan. Anda mendekati isu-isu perniagaan antarabangsa dari pelbagai perspektif dan menyelesaikannya.... [-]

Belanda Breda
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences

Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda kerjaya dalam persekitaran global. Anda akan menjadi seorang pakar dalam menjalankan perniagaan dalam tetapan silang budaya. ... [+]

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda kerjaya dalam persekitaran global. Anda akan menjadi seorang pakar dalam menjalankan perniagaan dalam tetapan silang budaya.

Sebuah syarikat Belanda menghasilkan bijirin untuk orang yang mengalami alergi makanan dan mengeksport produknya ke negara-negara yang berbeza di Eropah. Malangnya, bahagian pasarannya di Eropah Timur tidak berkembang seperti yang dirancang. Sebagai pegawai perisikan pasaran antarabangsa, anda menganalisa pasaran semasa, industri bijirin dan persekitaran ekonomi untuk mengenal pasti faktor-faktor yang berpotensi menghadkan pertumbuhan syarikat anda.

Anda

Sebagai individu yang giat, anda ingin menetapkan matlamat pembelajaran anda sendiri. Anda berpikiran terbuka, bebas dan mencabar, warganegara global tidak sabar-sabar untuk mencari cara lain untuk bekerja, hidup dan menjalankan perniagaan. Kerja anda memberi kesan sambil menghormati orang dan planet. Pengertian dan kreatif, anda adalah komunikator yang lahir dan peminat bahasa. Anda merangkul cabaran dan menikmati kerja sebagai satu pasukan.... [-]

Belanda 's Hertogenbosch
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Avans University of Applied Sciences

Planet memerlukan pemecah masalah. Program Sains Alam Sekitar untuk Tenaga dan Teknologi Lestari (ESSET) akan mengubah anda menjadi profesional alam sekitar yang bercita- ... [+]

Sarjana Muda dalam Sains Alam Sekitar untuk Tenaga dan Teknologi Lestari

Planet memerlukan pemecah masalah. Sains Alam Sekitar untuk Program Tenaga dan Teknologi Lestari (ESSET) akan mengubah anda menjadi profesional alam sekitar yang bercita-cita tinggi dengan gelar BSc.

Perbandaran ingin menjadi neutral karbon menjelang 2040. Sebagai sebahagian daripada pasukan perundingan, anda mencari cara untuk mengurangkan penggunaan tenaga dan melaksanakan sumber tenaga lestari. Anda meneliti hasil panel solar dan membangunkan strategi untuk menggunakan semula CO2 untuk pertumbuhan tanaman makanan yang cekap. Penyelesaian anda berdaya maju dari segi kewangan dan diterima oleh kedua-dua industri dan orang awam, dengan mengambil kira perkembangan masa depan, teknik dan dasar. ESSET telah mengundi ijazah sarjana alam sekitar yang terbaik oleh Keuzegids hbo 2019 dan Elsevier's Best Studies 2018.... [-]

Belanda Breda
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences

Anda fikir besar, lebih besar, terbesar. Dalam Kejuruteraan Industri ... [+]

Sarjana Muda Kejuruteraan Industri dan Pengurusan

Anda fikir besar, lebih besar, terbesar. Dalam Kejuruteraan Industri

Setiap hari, beratus-ratus orang menaiki kapal terbang kapal terbang. Anda bertanggungjawab untuk memastikan bahawa pesawat-pesawat ini berada dalam keadaan baik. Anda mengurus penyelenggaraan kapal-kapal besar, penjanaan tenaga mampan, atau mesin-mesin di kilang-kilang. Bukan hanya untuk syarikat teknikal, tetapi juga dalam sektor penjagaan dan untuk kerajaan. Anda tidak menjalankan sendiri penyelenggaraan, tetapi pastikan ia berlaku. Dan meyakinkan pihak pengurusan bahawa ia perlu.

Anda

Anda mempunyai bakat untuk teknologi. Anda menikmati bekerja dengan orang dari seluruh dunia. Anda cepat melihat bagaimana mesin atau proses berfungsi. Anda memahami langkah-langkah yang perlu anda ambil. Anda juga berminat untuk melihat di luar sempadan. Anda yakin, mempunyai keyakinan diri dan kuasa yang meyakinkan. Dan anda mendekati tugas anda secara bertanggungjawab.... [-]

Belanda Breda
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Avans University of Applied Sciences

Kewangan ... [+]

Sarjana Muda Kewangan

Kewangan

Majikan anda menghasilkan basikal dan mahu menubuhkan kemudahan pengeluaran di Taiwan. Tugas anda untuk mengira arus pendapatan masa depan, kos pengeluaran dan nilai semasa projek.

Atau syarikat anda ingin mengambil alih salah satu pesaingnya, dan tugas anda untuk menyelidik neraca untuk menentukan nilai syarikat ini.

Sebagai pengawal antarabangsa, anda tahu tentang perancangan, dan memantau aliran wang dalam persekitaran kerja antarabangsa.

Anda

Anda seorang pelajar bercita-cita tinggi dengan kemahiran analisis dan numerik yang baik. Anda ingin memulakan kerjaya dalam persekitaran kewangan antarabangsa, di dalam atau di luar Belanda. Anda suka bekerja dengan pelbagai bangsa dan bercakap dan menulis bahasa Inggeris dengan lancar.... [-]

Belanda Breda
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Media Sosial
Alamat lokasi
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Media Sosial