Avans University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

131254_7696.jpg foto ihsan Avans University of Applied Sciences

Belajar di Avans University of Applied Sciences bermakna memperoleh pengetahuan terkini. Tetapi itu bukan semua. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menerapkan pengetahuan ini dalam perniagaan sebenar atau projek profesional. Kajian kami ditujukan sepenuhnya kepada keperluan organisasi dan syarikat yang beroperasi di peringkat antarabangsa. Universiti ini sekali lagi pada tahun 2020 telah menduduki ranking No. 1 universiti utama sains gunaan di Belanda oleh panduan pendidikan tinggi terkemuka "Keuzegids Hbo" untuk kali keenam berturut-turut! Avans telah berada dalam 3 teratas selama 9 tahun, yang menunjukkan bahawa kami menetapkan bar yang tinggi, seperti yang ditunjukkan dalam tanda kualiti kami sendiri.


Terasa di rumah

Dan yang lebih penting, kami memastikan bahawa sebagai pelajar asing anda akan merasa betul di rumah di Belanda. Salah satu cara yang kami lakukan adalah menyusun penginapan berkualiti tinggi dan membantu anda dengan dokumen visa anda (Agensi Imigresen dan Penguatkuasaan Belanda). Kami memberi anda sambutan hangat, penyayang dan peribadi. Apabila anda tiba, anda akan menerima perkenalan yang diperluaskan kepada Avans dan ke bandar. Anda dapat bertemu pelajar asing yang lain. Kami juga menawarkan anda setiap peluang untuk menyertai dengan kehidupan pelajar yang meriah.

Sokongan

Avans menawarkan pasukan profesional kaunselor pelajar untuk menyokong anda dengan semua soalan yang berkaitan dengan kajian dan kehidupan pelajar anda. Kami melakukan ini kerana kami yakin bahawa anda hanya boleh melakukan akademik dengan baik jika anda berasa selesa dalam persekitaran anda.

Anda berada dalam keadaan baik

Semasa dan bekas pelajar melihat Avans University of Applied Sciences sebagai universiti terbaik jenisnya di Belanda. Kami sangat berbangga dengan pencapaian ini dan akan melakukan segala yang kami dapat untuk memastikan bahawa ini terus berlaku.

Lokasi

Hertogenbosch's

Alamat
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

5223 DE Hertogenbosch's, North Brabant, Belanda

Breda

Alamat
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1


4818 CR Breda, North Brabant, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami