Baca keterangan rasmi

Melbourne Polytechnic telah menyampaikan latihan vokasional sejak tahun 1912 dan hari ini menawarkan pelbagai program inovatif, hands-on TAFE (VET) dan pengajian tinggi (Ijazah) untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk cemerlang dalam pasaran yang berkembang dan mencabar.

Kursus Melbourne Polytechnic direka bentuk dan dibangunkan dengan penyertaan industri untuk memberi pelajar hasil pekerjaan yang terbaik.

Melbourne Polytechnic mempunyai tujuh kampus metropolitan , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Kampus Greensborough dan Heidelberg. Setiap kampus menyediakan pengalaman pelajar individu, unik dan memperkaya.

Terdapat juga enam pusat latihan , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Utara AMEP (Program Bahasa Inggeris Migran Bahasa Inggeris) di Broadmeadows, Growling Frog Vineyard dan Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Dengan lebih daripada 26,000 pendaftaran setiap tahun, Melbourne Polytechnic diiktiraf untuk menyampaikan kira-kira 550 kursus yang diiktiraf di peringkat kebangsaan , ramai yang boleh didapati sama ada secara sepenuh masa atau sambilan. Ia juga menyediakan lebih daripada 400 kursus yang diiktiraf oleh Institut.

Melbourne Polytechnic kini menawarkan tiga tahun (dan empat tahun), sarjana muda dan ijazah sarjana dalam persekitaran pembelajaran hands-on kami yang unik dan pendedahan industri yang optimum di:

 • Perakaunan
 • Pertanian
 • Perniagaan
 • Industri Kreatif
 • Pendidikan (Tahun Awal)
 • Pengajian Awal Awal
 • Pengurusan Hospitaliti
 • Ilustrasi
 • Teknologi maklumat
 • Muzik
 • Industri Muzik

Kami sentiasa membangunkan Pathways dan darjah artikulasi yang baru untuk mengembangkan peluang bagi pelajar kami. Pada tahun 2016 kami memperkenalkan Master of Professional dan Practicing Accounting dengan akreditasi CPA, terbukti sangat popular sebagai kursus pascasiswazah pertama kami ditawarkan. Kami akan menghantar butir-butir mengenai kursus-kursus baru di laman web kami sebaik sahaja ia dimuktamadkan.

Kursus ijazah Melbourne Polytechnic menawarkan pemindahan kredit dan pengiktirafan terhadap pembelajaran terdahulu kepada para pelajar yang telah menyiapkan Diploma Lanjutan, Diploma Lanjutan atau kelayakan lain yang diiktiraf secara nasional.

Kemasukan terus darjah Associate (2 tahun) tertanam dalam semua Melbourne Polytechnic program ijazah menawarkan hebat Pathway (pemindahan kredit dan pengiktirafan pembelajaran terdahulu) peluang untuk melanjutkan pelajaran.

Melbourne Polytechnic telah mencapai pengiktirafan antarabangsa dengan lebih daripada 6,000 pendaftaran luar pesisir setiap tahun dan 24 perkongsian pendidikan di seluruh Asia, dan diiktiraf oleh Kerajaan Victoria untuk kecemerlangan dalam pendidikan antarabangsa, memenangi penyedia terbaik dalam kategori itu pada tahun 2014 dan juara pada tahun 2015.

Hubungan rapat Melbourne Polytechnic dengan industri memastikan para pelajar mempunyai peluang untuk dianugerahkan geran belajar yang disumbangkan oleh penaja industri, juga memperluaskan rangkaian mereka untuk kejayaan masa depan.

Sama seperti memilih kursus, keadaan setiap pelajar berbeza apabila tiba masanya untuk yuran pengajian dan kami boleh membimbing anda melalui struktur yuran. Setiap halaman kursus akan menguraikan yuran khusus, atau lawati halaman yuran Pelajar Antarabangsa untuk maklumat lanjut.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Melbourne Polytechnic

Sarjana Muda Melbourne Polytechnic Alam Bina dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pihak berkepentingan industri dan menanda aras dengan kursus komparatif ... [+]

Sarjana Muda Melbourne Polytechnic Alam Bina dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pihak berkepentingan industri dan menanda aras dengan kursus komparatif di Australia untuk memastikan pelajar mempunyai kemahiran penting seperti yang diperlukan oleh arkitek di peringkat sarjana. Bina masa depan anda dengan Melbourne Polytechnic .

Penerangan Kursus

Sarjana Muda Alam Bina telah diiktiraf pada akhir tahun 2013, dengan Agensi Piawaian Kualiti Pendidikan (TEQSA).

Reka bentuk kursus termasuk input daripada pelbagai pihak berkepentingan termasuk firma arkitek dan pembinaan, memastikan liputan teori dan praktikal.

Ijazah Sarjana Muda Alam Binaan adalah sejajar dengan cadangan Institut Arkitek Australian Standard untuk Program Sarjana Muda dalam Seni Bina. Dari Ijazah ini anda akan:... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Sebagai pemuzik, anda perlu menyesuaikan diri dengan trend semasa dan anda boleh belajar bagaimana untuk melakukan ini dalam Sarjana Muda Muzik di Melbourne Polytechnic . ... [+]

Sebagai pemuzik, anda perlu menyesuaikan diri dengan trend semasa dan anda boleh belajar bagaimana untuk melakukan ini dalam Sarjana Muda Muzik di Melbourne Polytechnic . Membangunkan kemahiran dan kesedaran anda terhadap spektrum muzik global.

Berhubungan dengan dunia muzik

Apabila anda mendaftar dan memulakan kursus anda akan meneroka program muzik kontemporari yang merangkumi penyertaan kecil dan besar dalam genre seperti:

Oz RockSoul R'n'B dan Choir GospelJazz kontemporari dan awalJazz VocalHip HopPop AsliJohn ZornStevie WonderMahavishnu OrchestraPenambahbaikanBeatles

Anda akan menikmati program muzik antara budaya yang merangkumi kumpulan kecil dan besar dalam genre seperti:... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Bolehkah anda melihat diri anda bekerja dengan anak-anak kecil? Jika anda ingin bekerja sebagai guru dalam suasana prasekolah atau prasekolah, Sarjana Muda Pendidikan Mel ... [+]

Bolehkah anda melihat diri anda bekerja dengan anak-anak kecil? Jika anda ingin bekerja sebagai guru dalam suasana prasekolah atau prasekolah, Sarjana Muda Pendidikan Melbourne Polytechnic , Tahun Awal, mempunyai kadar kejayaan pekerjaan 100%. Satu kerjaya yang memberi ganjaran kepada generasi akan datang. Jika anda bercita-cita untuk bekerja dengan anak-anak muda, kami menawarkan pendekatan kontemporari dan dinamik untuk penyediaan profesional pada tahun-tahun awal sektor yang mempunyai penekanan yang kuat terhadap ekuiti, keadilan sosial, dan praksis kritikal.

Berkongsi pengetahuan dunia dengan kanak-kanak kecil

Ketahui kemahiran dan memperoleh kelayakan industri untuk pekerjaan sebagai guru merentasi spektrum kelahiran awal tahun hingga 12 tahun. Anda boleh memilih untuk melengkapkan kursus penuh dan menjadi tadika dan guru utama yang berkelayakan, atau keluar selepas dua tahun dengan Ijazah Bersekutu Pengajian Awal Tahun.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Australia menawarkan peluang latihan kelas dunia dalam pengurusan perhotelan dan Pengurusan Sarjana Muda Pengurusan Hospitaliti Melbourne Polytechnic menetapkan standard. ... [+]

Tetapkan kerjaya global? Australia menawarkan peluang latihan bertaraf dunia dalam pengurusan perhotelan dan Pengurusan Sarjana Muda Pengurusan Hospitaliti Melbourne Polytechnic menetapkan standard. Membangunkan kebolehan kepimpinan anda dan memperoleh kemahiran industri dan pengetahuan praktikal yang anda perlukan untuk menguruskan perniagaan dan kemudahan di seluruh dunia dengan ijazah ini.

Mewujudkan diri anda dengan gabungan kemahiran pengurusan dan perhotelan

Industri hospitaliti global memerlukan para pengurus dengan kemahiran praktikal yang kuat, pengalaman praktikal, dan keupayaan kepimpinan yang sangat baik. Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hospitaliti Melbourne Polytechnic mengintegrasikan pengurusan perhotelan dan pengurusan perniagaan untuk memastikan anda akan meningkat dengan cepat dalam dunia korporat pengurusan perhotelan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Kursus ini telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan para profesional perniagaan dengan kelayakan dalam bidang perakaunan dan perniagaan yang mapan. Ia sesuai untuk mer ... [+]

Kursus ini telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan para profesional perniagaan dengan kelayakan dalam bidang perakaunan dan perniagaan yang mapan. Ia sesuai untuk mereka yang ingin menggabungkan kursus perakaunan arus perdana dengan tumpuan dan tumpuan pengurusan alam sekitar.

Berminat dengan amalan keberlanjutan dan alam sekitar dan juga mahu kerjaya perakaunan?

Sarjana Muda Perakaunan Melbourne Polytechnic telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri, kerajaan, badan profesional perakaunan dan universiti untuk memenuhi permintaan para profesional perniagaan yang berkelayakan dalam bidang perakaunan dan perniagaan yang mapan.

Kursus ini merangkumi mata pelajaran Perakaunan asas yang merangkumi perakaunan am, perakaunan korporat, perakaunan pengurusan, pengauditan dan percukaian serta pengurusan kewangan dan pada masa yang sama memberi tumpuan kepada kelestarian alam sekitar melalui mata pelajaran seperti Pengenalan kepada Kajian Kelestarian , Undang-undang Alam Sekitar dan Ekonomi dan Dasar Alam Sekitar .... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Menggabungkan minat anda dalam Pertanian dan Teknologi dan berada di barisan hadapan industri dengan gelar sarjana Pertanian dan Teknologi Melbourne Polytechnic , ditawar ... [+]

Menggabungkan minat anda dalam Pertanian dan Teknologi dan berada di barisan hadapan industri dengan gelar sarjana Pertanian dan Teknologi Melbourne Polytechnic , ditawarkan dengan kerjasama La Trobe University.

Sarjana Muda Pertanian dan Teknologi adalah ijazah tiga tahun yang unik dengan kajian-kajian utama dalam:

Perniagaan perniagaanAgronomiAkuakulturViticulture dan Winemaking

Nota - Pelajar tempatan

Pelajar tempatan atau Domestik perlu ambil perhatian bahawa ijazah ini ditawarkan melalui Melbourne Polytechnic dengan kerjasama La Trobe University. Graduan akan mendapat ijazah yang diberikan oleh La Trobe University, dan ujian gelaran akan menampilkan meterai dan logo La Trobe.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Awam) telah dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pemegang kepentingan industri, menanda aras perbandingan perbandinga ... [+]

Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Awam) telah dibangunkan berikutan perundingan yang teliti dengan pemegang kepentingan industri, menanda aras perbandingan perbandingan di Australia. Program ini menawarkan titik keluar selepas dua tahun pertama di peringkat Ijazah Bersekutu.

Bina masa depan anda dengan Melbourne Polytechnic

Pada tahun ketiga dan keempat, program ini menawarkan pengkhususan dalam salah satu aliran utama:

kejuruteraan strukturkejuruteraan / pengangkutan perbandaranpengurusan pembinaanKejuruteraan Struktur

Dalam aliran ini, anda akan mengkhususkan diri dalam reka bentuk struktur konkrit, keluli dan kayu. Graduan aliran ini akan mempunyai peluang untuk melengkapkan kerja Arkitek dalam merancang bangunan besar dan pencakar langit.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Sarjana Muda Teknologi Maklumat di Melbourne Polytechnic merupakan ijazah baru yang diiktiraf untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional perniagaa ... [+]

Sarjana Muda Teknologi Maklumat di Melbourne Polytechnic merupakan ijazah baru yang diiktiraf untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional perniagaan yang berkelayakan dalam bidang keselamatan rangkaian, sistem maklumat perniagaan, dan pembangunan perisian.

Kursus dengan rasa perniagaan tersendiri

Kerjaya dalam teknologi maklumat berorientasikan perniagaan menawarkan potensi untuk ganjaran dan pertumbuhan kewangan yang hebat, namun juga menuntut pelbagai kemahiran dan pengetahuan khusus. Program ini telah direka untuk memberikan pengetahuan teori dan kemahiran vokasional peringkat tinggi dalam teknologi maklumat dengan tumpuan perniagaan, memenuhi keperluan organisasi tempatan dan multinasional, serta komuniti perniagaan yang lebih luas.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Melbourne Polytechnic