University of Southern Queensland (USQ)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Adakah anda berfikir tentang belajar di Australia? University of Southern Queensland (USQ) berbangga dengan memberikan sokongan terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat belajar dan kerjaya anda. Pelajar USQ menikmati saiz kelas kecil, ruang pembelajaran kolaboratif, dan rangkaian perkhidmatan sokongan untuk meningkatkan pengalaman belajar anda. Dengan pelajar dari lebih 80 negara dan darjah dan program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, anda boleh memilih untuk belajar di kampus, luaran atau dalam talian.

Tentang kita

Universiti Queensland Selatan adalah sebuah universiti dinamik yang berdedikasi untuk menyediakan ijazah dan program berkualiti dalam persekitaran yang fleksibel dan menyokong. Lebih dari 50 tahun, USQ telah menjadi institusi pengajaran dan penyelidikan terkemuka, yang menyediakan pendidikan di seluruh dunia dari tiga lokasi serantau: Toowoomba, Springfield, dan Ipswich. Kami juga mempunyai hab jangkauan yang terletak di Stanthorpe.
Pelajar kami diajarkan oleh para pensyarah yang menjadi pemimpin dalam bidang mereka, yang, seperti program kami, sentiasa mengikuti perkembangan wajah industri yang sentiasa berubah. Kami berbangga untuk menjadi No. 1 di Queensland untuk graduan dalam kerja sepenuh masa (Penyiasatan Destinasi Siswazah, 2014-2016). Tidak kira sama ada pelajar kita belajar dalam talian atau di kampus, tumpuan kami adalah untuk memberi mereka sokongan peribadi.
Setiap pelajar mempunyai akses kepada Pegawai Perhubungan Pelajar (SRO) USQ yang boleh menyokong mereka melalui perjalanan pembelajaran mereka.

Kursus

Program-program yang ditawarkan di USQ dirancang dengan tujuan untuk menyediakan graduan-graduan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berpengalaman dan berkelayakan. Di USQ, anda boleh belajar di peringkat diploma, sarjana, pascasiswazah dan penyelidikan. Anda juga boleh mengambil kesempatan daripada Kursus Single Pembangunan Profesional, Program Pathway , dan kursus Bahasa Inggeris untuk meningkatkan kerjaya anda.

Hampir 28000 pelajar dari seluruh Australia dan di seluruh dunia memilih untuk belajar di USQ dalam bidang:

 • Perniagaan dan Perdagangan
 • Seni Kreatif dan Media
 • Pendidikan
 • Kejuruteraan dan Alam Sekitar yang Dibina
 • Kesihatan dan Masyarakat
 • Kemanusiaan dan Komunikasi
 • Teknologi maklumat
 • Undang-undang dan Keadilan
 • Sains
 • Penyelidikan
 • Program Bahasa dan Pathway Bahasa Inggeris
 • Pembangunan Profesional.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba adalah kampus universiti asal dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang memenuhi keperluan pelajar. Tiga kampus USQ yang terbesar mengenai saiznya, USQ Toowoomba menawarkan pengalaman penuh di kampus dengan penginapan kolej kediaman dan pelbagai aktiviti kehidupan pelajar yang melengkapi program akademik.

USQ Toowoomba terletak di salah satu bandar pedalaman terbesar di Australia, hanya satu jam perjalanan empat puluh minit di barat Brisbane dan berhampiran dengan Lapangan Terbang Toowoomba Wellcamp.

USQ juga menawarkan perkhidmatan bas ulang-alik intercampus harian antara USQ Toowoomba, USQ Springfield dan USQ Ipswich, memberikan pelajar lebih banyak pilihan dan kelonggaran untuk menghadiri kelas bergantung kepada keperluan mereka.

USQ Springfield

USQ Springfield adalah sebuah kampus moden yang terletak di tengah-tengah kawasan Queensland yang paling pesat berkembang.

USQ Springfield menawarkan pelbagai pilihan sarjana muda dan pascasarjana dalam suasana bersemangat hanya 25 minit dari Ipswich CBD, 45 minit dari bandar Brisbane dan satu jam dari Gold Coast.

Hab untuk penghasilan dan prestasi digital untuk Universiti, kampus itu merangkumi kemudahan televisyen dan radio pengeluaran televisyen dan ruang latihan, serta bilik pengajaran bersama, makmal baru.

Simulator penerbangan kelas dunia USQ Springfield adalah yang pertama seumpamanya di Queensland. Simulator USQ adalah jet badan sempit, di mana pelajar penerbangan dapat meniru keseluruhan penerbangan, kedua-dua senario biasa dan tidak normal semasa menyelesaikan pemeriksaan dan prosedur.

USQ Ipswich

Kampus Ipswich USQ terletak di tapak warisan di salah satu bandar tertua di Australia. Kami telah menjadi sebahagian daripada Ipswich sejak tahun 2006, dan apabila rantau ini berkembang, kami mengembangkan komitmen kami ke rantau ini.

Kampus berdaun USQ Ipswich mempunyai pemandangan indah di seluruh bandar serta perpustakaan yang memaparkan hutan hujan yang hidup. Kampus ini adalah 55 minit dari bandar Brisbane, satu jam dan 15 minit dari Gold Coast, dan boleh diakses melalui pengangkutan awam. Rumah untuk Sekolah Kesihatan dan Kesejahteraan USQ, USQ Ipswich termasuk kemudahan latihan paramedik yang dibina khas dan makmal kejururawatan klinikal baru, medan sukan, kafe dan gim.

Online

Dengan kajian dalam talian di USQ, lebih mudah berbanding sebelum ini untuk kajian yang sesuai dengan kehidupan anda. Kami memberi tumpuan kepada kejayaan pelajar, jadi kami memudahkan anda agar sesuai dengan tahap kerjaya yang tertumpu kepada karier anda. Malah, kami adalah universiti nombor satu di Queensland untuk lulusan dalam kerja sepenuh masa (Penyiasatan Destinasi Siswazah, 2014-2016). Anda boleh belajar separuh masa atau sepenuh masa, atau mengubah beban belajar anda sebagai perubahan kehidupan untuk anda - kelas anda adalah sehampir komputer anda.

Pelajar kami yang memilih untuk belajar dalam talian adalah sebahagian daripada komuniti di kampus kami dan sangat dialu-alukan untuk berada di kampus dengan kami serta mengambil kesempatan daripada pelbagai kemudahan dan perkhidmatan sokongan yang kami tawarkan.

Pelajar dalam talian boleh mengakses bilik darjah dalam talian yang fleksibel yang membolehkan mereka memilih di mana mereka belajar ketika mereka belajar, dan juga bagaimana mereka belajar. Tidak hairanlah bahawa lebih daripada 75% pelajar memilih untuk belajar melalui mod ini.

Sokongan pelajar antarabangsa

 • Pengambilan lapangan terbang percuma dan pindahkan ke penginapan anda untuk pelajar baru yang tiba
 • Kolej kediaman dan penginapan luar kampus
 • Kumpulan Kerja Pelajar Antarabangsa di Hub Kerjaya USQ
 • Kebajikan pelajar, kesihatan, kaunseling, dan kesejahteraan pelajar
 • Sokongan dan perkhidmatan multi-iman
 • Acara dan aktiviti pelajar yang kerap
 • Sumber kecacatan.

Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan Antarabangsa USQ.

Tinggal di mana?

Sekiranya anda merancang untuk belajar di kampus dengan USQ, terdapat beberapa pilihan tempat penginapan yang sesuai untuk setiap anggaran - semuanya berdekatan dengan setiap kampus USQ. Ketahui lebih lanjut tentang penginapan dengan USQ.

Adakah anda bersedia untuk memohon di USQ?

Memohon untuk belajar dengan USQ adalah mudah! Ketahui lebih lanjut mengenai proses permohonan kami, dan dapatkan aplikasi anda bermula. Ingat, tidak ada bayaran untuk memohon di USQ.

Penyelidikan

USQ komited untuk melakukan penyelidikan yang bukan sahaja berkaitan akademik tetapi melibatkan industri dan pemegang kepentingan kami dan menyumbang kepada inovasi yang memberi manfaat kepada komuniti, negara dan sebagainya.

Kunci budaya penyelidikan kami bekerja dengan industri untuk memahami masalah yang dihadapi sektor ini dan secara bersama-sama mengembangkan idea dan teknologi baru yang mempunyai kesan yang nyata terhadap faedah ketara. Kami mempunyai keupayaan dan keupayaan penyelidikan yang signifikan dalam bidang berikut;

 • Pertanian dan perniagaan
 • Astrofizik
 • Warisan budaya dan arkeologi
 • Kehidupan digital
 • Sains alam sekitar
 • Sains kesihatan dan tingkah laku
 • Sains matematik dan hipersonik
 • Kejuruteraan bahan dan teknologi kejuruteraan
 • Komuniti serantau dan pembangunan ekonomi

Kami diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk kerja kami dalam bahan dan komposit masa depan, bekerja rapat dengan rakan industri antarabangsa dan institusi penyelidikan lain, untuk menentukan penyelesaian mesra alam yang berdaya maju kepada beberapa komoditi terbesar di dunia.

USQ juga muncul dengan pesat sebagai peneraju penyelidikan global dalam sistem pertanian dan pengurusan lanskap desa lestari, dengan penyelidikan dalam bidang sains alam sekitar, sains komputer dan matematik, sains pertanian, dan kejuruteraan. Projek penyelidikan antarabangsa di Asia membantu meningkatkan pengairan, pengeluaran sayuran, dan perdagangan kopi, antara lain.

Dari superfoods hingga survival kanser serantau, penyelidik kami berusaha untuk meningkatkan kualiti hidup untuk semua melalui penyelidikan kesihatan kami. Projek termasuk menangani keperluan unik penduduk serantau dan luar bandar dengan penyelidikan yang meliputi sistem kesihatan, sains, teknologi, akses dan penjagaan, infrastruktur dan inovasi. Penyelidik USQ juga menyiasat potensi makanan berfungsi untuk membalikkan obesiti manusia dan penyakit radang kronik, memberikan asas kepada akhirnya memberikan manfaat kesihatan yang optimum untuk mengurangkan risiko yang berkaitan dengan gangguan gaya hidup kronik.

Pelajar penyelidikan pascasiswazah di USQ mempunyai akses kepada pelbagai kemudahan dan dibimbing oleh penyelidik dan rakan kongsi kami, untuk memupuk persekitaran dinamik dan memuaskan. Program Inovatif yang lebih tinggi oleh program penyelidikan (HDR) USQ meluaskan pandangan pelajar dan menyediakan mereka untuk mencabar kerjaya dalam bidang pilihan mereka, untuk meningkatkan kemahiran pekerjaan dan inovasi mereka.

This school offers programs in:
 • English

Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Online DBA » Lihat Online Doktor Falsafah » Lihat Online Sijil Siswazah » Lihat Online BSc » Lihat Online Kursus » Lihat Online Ijazah Sarjana Muda » Lihat Online Sarjana » Lihat Health Sarjana » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda » Lihat Diploma Siswazah » Lihat Sijil Pascasiswazah » Lihat Sijil Siswazah » Lihat Law Doktor Juri » Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Sarjana Muda Sastera (Arkeologi)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Ahli arkeologi memberi kita peluang untuk melihat bagaimana orang hidup pada masa lalu, dan bagaimana mereka berinteraksi antara satu sama lain dan alam sekitar. Kajian jejak-jejak masa lalu juga membantu orang ramai untuk membuat keputusan penting mengenai harta, sumber dan warisan budaya pada masa kini. [+]

Buka tetingkap ke masa lalu

Ahli arkeologi memberi kita peluang untuk melihat bagaimana orang hidup pada masa lalu, dan bagaimana mereka berinteraksi antara satu sama lain dan alam sekitar. Kajian jejak-jejak masa lalu juga membantu orang ramai untuk membuat keputusan penting mengenai harta, sumber dan warisan budaya pada masa kini.

Dalam Sarjana Muda Seni (Arkeologi) anda akan belajar dari beberapa arkeolog Australia yang paling dihormati, dengan peluang untuk mendapatkan latihan melalui latihan arkeologi praktikal, termasuk kaedah medan dan analisis makmal.

Berpikir belajar secara luaran? Anda akan mengalami semua elemen kursus - praktikal dan teori - dengan menonton kelas difilemkan dan dapat menangani tulang bercetak 3D dan spesimen lain.... [-]


Sarjana Muda Sastera (Hubungan Antarabangsa)

Online Campus November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 1 lagi

Menarik dan sentiasa berubah, iklim politik global adalah gabungan antara negara-negara, sistem politik dan ideologi, ekonomi, rejim keselamatan, rangka dasar dan struktur institusi. [+]

Memahami iklim politik global

Menarik dan sentiasa berubah, iklim politik global adalah gabungan antara negara-negara, sistem politik dan ideologi, ekonomi, rejim keselamatan, rangka dasar dan struktur institusi.

Sarjana Muda Seni (Hubungan Antarabangsa) memberi anda peluang untuk mempelajari bagaimana negara dan wilayah berinteraksi pada skala global dan meneroka isu-isu yang dapat dihadapi oleh hubungan ini. Anda juga akan mendapat pemahaman yang kuat tentang hal ehwal domestik dan antarabangsa Australia.

Pelajar kami dapat menggabungkan pengalaman di luar negara atau magang di bawah Program Latihan Kebangsaan Australia untuk memberi mereka kelebihan apabila tiba masa untuk mencari pekerjaan.... [-]


Sarjana Muda Sastera (Pengajian Kewartawanan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Terokai dunia kewartawanan dengan Sarjana Muda Sastera (Pengajian Kewartawanan). Di sepanjang majoriti ini, anda akan belajar tentang sejarah dan perkembangan akhbar percuma dari para pensyarah dengan berpuluh-puluh pengalaman kewartawanan. Anda akan mengkaji amalan institusi berita di dunia moden dan mendapat pemahaman tentang teori dan prinsip yang memerintah mereka. [+]

Temui sejarah kewartawanan

Terokai dunia kewartawanan dengan Sarjana Muda Sastera (Pengajian Kewartawanan). Di sepanjang majoriti ini, anda akan belajar tentang sejarah dan perkembangan akhbar percuma dari para pensyarah dengan berpuluh-puluh pengalaman kewartawanan. Anda akan mengkaji amalan institusi berita di dunia moden dan mendapat pemahaman tentang teori dan prinsip yang memerintah mereka.

Para pelajar Sarjana Muda Sastera yang ingin menjadi wartawan amalan industri harus mengkaji jurnalisme 12 unit yang diperluas utama.

Hasil kerjaya

Graduan akan dilengkapkan untuk kerjaya sebagai sarjana kewartawanan, penyelidik, atau pengulas / pakar media.

Struktur program

Kursus yang akan dipelajari... [-]


Sarjana Muda Sastera (Pengajian Perhubungan Awam)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Mengapa belajar perhubungan awam dengan kami? Pengamal perhubungan awam adalah suara organisasi dan perbadanan. Mereka berkomunikasi antara media, pelanggan, pembekal, komuniti, kerajaan, industri, pekerja dan kumpulan lain yang berinteraksi dengan organisasi yang mereka kerjakan. [+]

Jadilah suara

Mengapa belajar perhubungan awam dengan kami? Pengamal perhubungan awam adalah suara organisasi dan perbadanan. Mereka berkomunikasi antara media, pelanggan, pembekal, komuniti, kerajaan, industri, pekerja dan kumpulan lain yang berinteraksi dengan organisasi yang mereka kerjakan.

Ijazah Sarjana Muda Sastera (Pengajian Awam Pengajian) akan memberi anda kemahiran industri yang penting, mengajar anda cara membuat kempen kesedaran awam dan meningkatkan hubungan organisasi, awam dan media.

Pensyarah kami aktif dalam industri dan mempunyai sambungan untuk rujukan dan latihan. Kami juga mempunyai Jawatankuasa Penasihat Perhubungan Awam pengamal kanan yang sentiasa berminat untuk memberikan khidmat nasihat pelajar dan membantu mereka mendapatkan latihan.... [-]


Sarjana Muda Sastera (Penulisan Kreatif dan Kritikal)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Mahu menjadi penulis profesional? Melalui Sarjana Muda Seni (Penulisan Kreatif dan Kritikal), anda boleh mengembangkan dan memperbaiki keupayaan anda untuk menulis karya-karya menarik untuk khalayak dan pasaran yang berbeza. Belajarlah untuk bertindak secara kreatif dan berfikir secara kritis tentang menulis, dan menghasilkan naratif profesional yang menarik dalam fiksyen dan bukan fiksyen. [+]

Menjadi penulis yang anda suka membaca

Mahu menjadi penulis profesional? Melalui Sarjana Muda Seni (Penulisan Kreatif dan Kritikal), anda boleh mengembangkan dan memperbaiki keupayaan anda untuk menulis karya-karya menarik untuk khalayak dan pasaran yang berbeza. Belajarlah untuk bertindak secara kreatif dan berfikir secara kritis tentang menulis, dan menghasilkan naratif profesional yang menarik dalam fiksyen dan bukan fiksyen. Anda akan bereksperimen dengan pelbagai bentuk, genre, dan gaya menulis dan belajar bagaimana untuk membayangkan, menulis, mengedit dan mengesahkan kerja anda kepada piawaian yang boleh diterbitkan.

Kerjasama industri

Anda akan bekerjasama dengan penulis, editor dan penerbit yang baru muncul untuk menghasilkan penerbitan dalam talian dan mencetak. Majoriti ini akan memberikan anda pemahaman tentang seni penulisan kreatif, serta memperkenalkan anda kepada teori dan falsafah yang memberitahu para penulis profesional dan industri penulisan.... [-]


BSc

Sarjana Muda Sains (Alam Sekitar dan Kemapanan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Adakah anda ingin belajar ijazah sains dengan jarak atau di kampus untuk meletakkan diri anda sebagai kerjaya yang menarik dalam profesion 'hijau'? Dengan fokus pada klimatologi, ekologi dan pemuliharaan, Sarjana Muda Sains (Alam Sekitar dan Kemampanan) direka untuk anda yang ingin menerokai sains alam sekitar, pemuliharaan biodiversiti, dan aspek praktikal bagi pengurangan dan penyesuaian perubahan iklim dan pengurusan sumber semula jadi untuk lebih banyak masa depan yang mampan. [+]

Gelaran 'hijau' yang fleksibel

Adakah anda ingin belajar ijazah sains dengan jarak atau di kampus untuk meletakkan diri anda sebagai kerjaya yang menarik dalam profesion 'hijau'? Dengan fokus pada klimatologi, ekologi dan pemuliharaan, Sarjana Muda Sains (Alam Sekitar dan Kemampanan) direka untuk anda yang ingin menerokai sains alam sekitar, pemuliharaan biodiversiti, dan aspek praktikal bagi pengurangan dan penyesuaian perubahan iklim dan pengurusan sumber semula jadi untuk lebih banyak masa depan yang mampan. Mahu lebih memahami isu-isu alam sekitar utama dan implikasi sosial, politik dan alam sekitar kesan manusia di dunia? Kami tidak sabar-sabar untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman kami dengan anda.... [-]


Sarjana Muda Sains (Biologi)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Dengan Biologi utama dalam Sarjana Muda Sains, anda akan mendapat pengetahuan luas dalam bidang biologi, kimia dan komunikasi, serta pilihan pengetahuan yang lebih terperinci dalam bidang disiplin seperti biokimia, genetik, mikrobiologi dan fisiologi. [+]

Memperoleh pemahaman yang luas mengenai sains

Dengan Biologi utama dalam Sarjana Muda Sains, anda akan mendapat pengetahuan luas dalam bidang biologi, kimia dan komunikasi, serta pilihan pengetahuan yang lebih terperinci dalam bidang disiplin seperti biokimia, genetik, mikrobiologi dan fisiologi. Ijazah ini akan memberi anda landasan yang kuat untuk pelbagai kerjaya yang berkaitan dengan sains atau untuk kajian pascasiswazah yang lebih khusus.

Hasil kerjaya

Sebagai lulusan peluang kerjaya anda termasuk; pegawai penyelidikan (universiti, pertahanan, CSIRO, DPI, industri, kerajaan, dan kesihatan), pegawai teknikal (makmal), saintis pertanian, wakil teknikal / jualan dalam industri farmaseutikal, perubatan dan bioteknologi, ahli biologi molekul, ahli mikrobiologi. Selepas kajian lanjut, anda akan menjadi ahli bioteknologi, ahli diet, saintis penyelidikan, guru sains menengah, atau pakar perubatan. Peluang pekerjaan juga wujud dalam kerja makmal dalam bidang pertanian, makanan, kesihatan, perubatan, veterinar, pendidikan dan perindustrian, pembiakan tumbuhan, kewartawanan sains.... [-]


Sarjana Muda Sains (Kepujian) (Kimia)

Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lagi

Sarjana Muda Sains (Kepujian) memberikan anda peluang untuk memperluaskan pengetahuan dan kemahiran anda dalam bidang disiplin khusus yang menarik minat anda. Membina kajian sarjana dalam bidang Kimia, anda akan mempunyai peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda melalui penyelidikan. [+]

Memperluaskan pengkhususan sarjana anda

Sarjana Muda Sains (Kepujian) memberikan anda peluang untuk memperluaskan pengetahuan dan kemahiran anda dalam bidang disiplin khusus yang menarik minat anda. Membina kajian sarjana dalam bidang Kimia, anda akan mempunyai peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda melalui penyelidikan. Anda akan menjalankan, dan melaporkan, satu projek penyelidikan di bawah pengawasan seorang ahli kakitangan dengan kepakaran yang sesuai.

Program Kepujian akan memberi anda penghargaan terhadap standard profesional yang diperlukan oleh ahli sains yang mengamalkan, dan cabaran etika yang dikemukakan oleh sains dan teknologi moden. Anda juga akan berpartisipasi dalam pasukan penyelidikan, diperkenalkan dengan kaedah penyelidikan eksperimen dan penyelidikan lanjutan, dan mempunyai peluang untuk menjalin hubungan dengan masyarakat saintifik yang lebih luas di rantau setempat, di tempat lain di Australia dan di luar negara.... [-]


Sarjana Muda Sains (Matematik)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Adakah anda ingin memainkan peranan utama dalam sains, pendidikan, industri dan masyarakat? Menggabungkan ketelitian dan logik pendekatan saintifik dengan spesifik bidang profesional, Sarjana Muda Sains (Matematik) direka untuk anda yang berminat mencari corak dalam nombor, ruang dan abstraksi. [+]

Menggabungkan keteguhan dan logika

Adakah anda ingin memainkan peranan utama dalam sains, pendidikan, industri dan masyarakat? Menggabungkan ketelitian dan logik pendekatan saintifik dengan spesifik bidang profesional, Sarjana Muda Sains (Matematik) direka untuk anda yang berminat mencari corak dalam nombor, ruang dan abstraksi. Menawarkan kursus dalam algebra dan kalkulus, perkomputeran berangka prestasi tinggi dan matematik asas, ijazah inovatif menggunakan teknologi dalam talian untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran.

Hasil kerjaya

Adakah anda ingin bekerja untuk Biro Perangkaan Australia, salah satu daripada 'empat besar' bank, sebuah syarikat insurans, dalam pengkomputeran, logistik, kejuruteraan atau kewangan? Baik graduan ijazah ini mempunyai permintaan tinggi dalam pelbagai industri. Pekerjaan khusus termasuk kerja sebagai Matematik, Pengurus Operasi, Penganalisis Kewangan, Penganalisis Sistem, Penganalisis Rantaian Bekalan, Penganalisis Sistem Perniagaan, Penyelidik Perlombongan Data, Penyelidik Pemprosesan Ucapan dan Penyelidik Pasaran. Ramai pelajar kami juga mendapati kerja sebagai guru matematik menengah atau tertiari berikutan kajian lanjut.... [-]


Sarjana Muda Sains (Pengkomputeran)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Sekiranya anda ingin belajar pengkomputeran dan sains maka inilah gelar untuk anda. Sarjana Sains (Pengkomputeran) membangunkan kemahiran dan pengetahuan anda dalam beberapa bidang utama pengkomputeran, termasuk pembangunan perisian dan sistem komputer. Anda boleh menggabungkan kemahiran pengkomputeran anda dengan kajian sains yang lain. Ini adalah laluan belajar yang hebat jika anda ingin menjadi guru sains menengah dan pengkomputeran. [+]

Program ini kini diiktiraf semula dan akibatnya mungkin mengalami beberapa perubahan.

Dinamik, global dan permintaan

Sekiranya anda ingin belajar pengkomputeran dan sains maka inilah gelar untuk anda. Sarjana Sains (Pengkomputeran) membangunkan kemahiran dan pengetahuan anda dalam beberapa bidang utama pengkomputeran, termasuk pembangunan perisian dan sistem komputer. Anda boleh menggabungkan kemahiran pengkomputeran anda dengan kajian sains yang lain. Ini adalah laluan belajar yang hebat jika anda ingin menjadi guru sains menengah dan pengkomputeran.

Pemecah masalah dan pemikir inovatif

Ijazah pengkomputeran USQ adalah fleksibel dan relevan kepada tenaga kerja yang berkembang maju dalam sains dan teknologi. Sebagai seorang siswazah, anda akan menjadi pemecah masalah yang lebih baik dan pemikir yang inovatif. Anda akan memiliki standard akademik yang tinggi dan kelebihan daya saing dalam kerjaya yang dinamik, global dan permintaan.... [-]


Sarjana Muda Sains (Sains Makanan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Anda akan belajar mengenai kimia makanan dan analisis, pemprosesan makanan dan pembangunan produk, serta keselamatan makanan. Anda juga akan membangunkan pemahaman tentang kesan komponen makanan mengenai pemakanan dan kesihatan manusia. [+]

Nikmati semangat anda untuk makanan dan sains

Industri makanan menambah nilai kepada kekuatan negara yang hebat dalam bidang pertanian dan semakin menyampaikan eksport ke pasaran dunia. Anda boleh menjadi sebahagian daripada industri perkilangan terbesar Australia dengan mengkaji Sarjana Muda Sains (Sains Makanan) USQ dan menemui sains di sebalik perkembangan produk makanan baru.

Anda akan belajar mengenai kimia makanan dan analisis, pemprosesan makanan dan pembangunan produk, serta keselamatan makanan. Anda juga akan membangunkan pemahaman tentang kesan komponen makanan mengenai pemakanan dan kesihatan manusia.

USQ berada di barisan hadapan pasaran yang sedang membangun untuk 'makanan berfungsi' seperti wortel ungu dan permaidani Queen Garnet. Universiti ini merupakan peneraju dunia dalam penyelidikan makanan berfungsi (ERA National Report, 2015).... [-]


Sarjana Muda Sains (Sains Wain)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Adakah anda mempunyai impian untuk mengembangkan anggur anda sendiri atau menghasilkan wain di Burgundy, Margaret River atau Granit Belt? Adakah anda mahu menjadi sebahagian penting dari industri yang menarik dan berkembang? Mimpi tidak lagi. Sarjana Muda Sains (Sains Wain) USQ adalah satu-satunya darjah jenisnya di Australia Utara dan ia tidak akan mengecewakan. [+]

Swirl, menghidu, menyedut, meludah dan belajar

Adakah anda mempunyai impian untuk mengembangkan anggur anda sendiri atau menghasilkan wain di Burgundy, Margaret River atau Granit Belt? Adakah anda mahu menjadi sebahagian penting dari industri yang menarik dan berkembang? Mimpi tidak lagi. Sarjana Muda Sains (Sains Wain) USQ adalah satu-satunya darjah jenisnya di Australia Utara dan ia tidak akan mengecewakan.

Dengan menggunakan kemudahan pendidikan dan latihan bernilai $ 8.5 juta, Kolej Pelancongan Wain Queensland, ijazah ini menawarkan latihan di tempat di ladang anggur, perkebunan anggur, makmal wain, dan analisis deria yang berkaitan dengan persembahan wain serantau. Siapa yang boleh menahan sekolah kediaman di tengah-tengah salah satu daerah wain Australia yang sedang berkembang? Sangat diterapkan dan analitis, kursus ini sesuai untuk lepasan sekolah, pelajar antarabangsa, pengeluar dan anda yang mencari perubahan kerjaya.... [-]


Ijazah Sarjana Muda

Bachelor of Education

Online Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 8  February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

[+]

[-]

Bachelor of Engineering Science

Online Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  July 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

[+]

Jurusan

Kejuruteraan Pertanian Kejuruteraan awam kejuruteraan sistem komputer Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik Kejuruteraan alam sekitar pengurusan infrastruktur Kejuruteraan mekanikal

Akreditasi profesional

[-]

Sarjana Muda Kanak-kanak Awal

Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield + 2 lagi

Adakah anda berminat dalam kerjaya dalam pendidikan awal kanak-kanak? Bachelor of Early Childhood USQ akan memberikan anda ciri-ciri yang diperlukan dalam sektor pendidikan awal dan penjagaan kanak-kanak awal. Dengan penekanan kepada pengetahuan, kemahiran, amalan dan nilai-nilai yang wujud dalam pemahaman kontemporari amalan terbaik dalam pendidikan awal kanak-kanak, anda akan berada dalam kedudukan yang baik untuk bekerja dengan kanak-kanak dan keluarga dalam pelbagai persekitaran pembelajaran awal. [+]

Pembelajaran berpusatkan kanak-kanak

Adakah anda berminat dalam kerjaya dalam pendidikan awal kanak-kanak? Bachelor of Early Childhood USQ akan memberikan anda ciri-ciri yang diperlukan dalam sektor pendidikan awal dan penjagaan kanak-kanak awal. Dengan penekanan kepada pengetahuan, kemahiran, amalan dan nilai-nilai yang wujud dalam pemahaman kontemporari amalan terbaik dalam pendidikan awal kanak-kanak, anda akan berada dalam kedudukan yang baik untuk bekerja dengan kanak-kanak dan keluarga dalam pelbagai persekitaran pembelajaran awal.

Dengan USQ, anda akan berpeluang mempelajari pendidikan awal, di kampus, atau gabungan kedua-duanya.

Dapatkan pengalaman profesional

Anda akan menerima pengalaman kerjaya praktikal dengan penempatan pengalaman profesional yang disasarkan selama 80 hari. Adalah dicadangkan, bagi pelajar antarabangsa dan domestik, 50% penempatan profesional dijalankan di Australia.... [-]


Sarjana Muda Komunikasi dan Media (Televisyen dan Radio)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Mahu menghasilkan program televisyen / radio, membuat animasi, mengembangkan dokumentari atau memahami selok belok video dan pengeluaran bunyi? Sarjana Muda Komunikasi dan Media (Televisyen dan Radio) USQ menyediakan persekitaran praktikal untuk pelajar yang berminat dalam penggunaan teknologi penyiaran media profesional. [+]

Buat media yang menarik

Mahu menghasilkan program televisyen / radio, membuat animasi, mengembangkan dokumentari atau memahami selok belok video dan pengeluaran bunyi? Sarjana Muda Komunikasi dan Media (Televisyen dan Radio) USQ menyediakan persekitaran praktikal untuk pelajar yang berminat dalam penggunaan teknologi penyiaran media profesional.

Anda akan mempunyai akses ke radio akses jauh dan studio televisyen USQ. Anda juga akan menerima pengalaman praktikal berharga melalui hubungan industri kuat USQ ke beberapa organisasi media terkenal Queensland.

Hasil kerjaya

Anda boleh mengejar kerjaya sebagai juruteknik produksi, pengendali bilik studio, animator, pengendali kamera, penyelaras pengeluaran, pengendali papan digital, pengeluar audio-visual atau penyelia pasca pengeluaran.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Ekonomi Perniagaan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Mempelajari Ekonomi Perniagaan sebagai utama anda dalam Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ akan membawa anda untuk memahami bagaimana perniagaan mengurus orang, modal dan sumber, serta menangani kekuatan luar seperti persaingan dan dasar kerajaan untuk mencapai matlamat firma terbaik. Ahli ekonomi menjalankan kajian, mengumpul dan menganalisis data, memantau arah aliran ekonomi, membangunkan ramalan dan boleh memainkan peranan utama dalam menasihati pengurusan kanan mengenai keputusan strategik. [+]

Sediakan diri anda untuk kerjaya profesional

Mempelajari Ekonomi Perniagaan sebagai utama anda dalam Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ akan membawa anda untuk memahami bagaimana perniagaan mengurus orang, modal dan sumber, serta menangani kekuatan luar seperti persaingan dan dasar kerajaan untuk mencapai matlamat firma terbaik. Ahli ekonomi menjalankan kajian, mengumpul dan menganalisis data, memantau arah aliran ekonomi, membangunkan ramalan dan boleh memainkan peranan utama dalam menasihati pengurusan kanan mengenai keputusan strategik.

Ekonomi perniagaan memberikan anda keupayaan untuk menganalisis dan membuat keputusan dan menyampaikan hasil dengan ringkas. Major ini boleh dilengkapkan oleh major atau kecil kedua dalam bidang berkaitan seperti undang-undang, kewangan, perakaunan atau IT.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Kewangan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ dalam bidang kewangan anda akan belajar tentang sisi kewangan menjalankan perniagaan, iaitu menguruskan wang dan pelaburan. Anda akan merangkumi asas-asas persekitaran kewangan dan teknik analisis moden dan menerapkan pengajaran anda ke berbagai bidang spektrum kewangan, pembelajaran ins dan kewangan pembiayaan perniagaan, broker saham, pengurusan pelaburan, pengurusan kewangan antarabangsa dan ekonomi kewangan. [+]

Mengendalikan kewangan perniagaan

Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ dalam bidang kewangan anda akan belajar tentang sisi kewangan menjalankan perniagaan, iaitu menguruskan wang dan pelaburan. Anda akan merangkumi asas-asas persekitaran kewangan dan teknik analisis moden dan menerapkan pengajaran anda ke berbagai bidang spektrum kewangan, pembelajaran ins dan kewangan pembiayaan perniagaan, broker saham, pengurusan pelaburan, pengurusan kewangan antarabangsa dan ekonomi kewangan.

Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih utama kedua dari pelbagai bidang perniagaan dan perdagangan untuk membentuk kerjaya yang anda inginkan dan mengukuhkan kedudukan anda. Sebagai contoh, dua utama dalam perakaunan dan kewangan adalah salah satu gabungan kami yang paling popular.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pemasaran)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Adakah anda kreatif, bermotivasi diri, suka bekerja dalam satu pasukan, dianjurkan tetapi fleksibel, dan yang paling penting adalah berminat bagaimana orang berfikir dan bertindak? Kemudian, Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pemasaran) boleh menjadi ijazah untuk anda. Pemasaran merangkumi langkah-langkah yang diambil untuk meletakkan produk atau perkhidmatan anda ke tangan pelanggan potensial. Oleh itu, ia boleh memfokuskan tenaga dan sumber sesebuah organisasi ke potensi terbaik untuk mendapat keuntungan maksimum di pasaran. [+]

Memberi nilai kepada pelanggan dan organisasi

Adakah anda kreatif, bermotivasi diri, suka bekerja dalam satu pasukan, dianjurkan tetapi fleksibel, dan yang paling penting adalah berminat bagaimana orang berfikir dan bertindak? Kemudian, Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pemasaran) boleh menjadi ijazah untuk anda. Pemasaran merangkumi langkah-langkah yang diambil untuk meletakkan produk atau perkhidmatan anda ke tangan pelanggan potensial. Oleh itu, ia boleh memfokuskan tenaga dan sumber sesebuah organisasi ke potensi terbaik untuk mendapat keuntungan maksimum di pasaran.

Major pemasaran memberikan anda peluang untuk mempelajari teori dan prinsip pemasaran yang relevan dalam konteks dunia nyata melalui penggunaan kajian kes dan kegiatan yang diterapkan. Anda juga akan mempunyai peluang pada tahun terakhir anda untuk menyelesaikan kursus pengalaman kerja profesional di mana anda akan bekerja dengan organisasi untuk menyelesaikan projek.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pengurusan Sumber Manusia)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ menjadi pakar tempat kerja utama mengenai strategi dan amalan untuk membimbing dan bekerjasama dengan pekerja supaya orang yang bekerja untuk perniagaan termotivasi untuk menyediakan sumber kelebihan daya saing untuk perniagaan. [+]

Menjadi pakar tempat kerja utama

Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ menjadi pakar tempat kerja utama mengenai strategi dan amalan untuk membimbing dan bekerjasama dengan pekerja supaya orang yang bekerja untuk perniagaan termotivasi untuk menyediakan sumber kelebihan daya saing untuk perniagaan.

Ini menjadi semakin mencabar kerana tempat kerja menjadi lebih beragam dan memberi penekanan yang lebih besar kepada keseimbangan kerja-kehidupan untuk merekrut, mengekalkan dan mengembangkan bakat terbaik. Pengajian anda akan meliputi kursus seperti tingkah laku organisasi dan pengurusan, pengurusan bakat, reka bentuk tenaga kerja, pengurangan risiko, kesihatan dan keselamatan kerja, hubungan tempat kerja, meningkatkan prestasi pekerja, pembelajaran organisasi, pengurusan sumber manusia strategik, pengurusan pengetahuan dan perubahan organisasi yang utama.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perakaunan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ dalam Perakaunan adalah ijazah berorientasikan kerjaya yang direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk kerjaya sebagai akauntan. [+]

Sediakan diri anda untuk kerjaya profesional

Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan USQ dalam Perakaunan adalah ijazah berorientasikan kerjaya yang direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk kerjaya sebagai akauntan.

Perakaunan adalah komponen penting bagi mana-mana syarikat atau organisasi. Perakaunan sebagai profesion telah menyaksikan peralihan utama dalam beberapa dekad kebelakangan ini, dari tumpuan kewangan yang ketat terhadap akauntabiliti ekonomi kepada peranan yang lebih kompleks dalam organisasi perniagaan dan pengurusan. Profesion perakaunan juga telah diperluas untuk merangkumi bidang seperti sistem maklumat, insolvensi dan penyiasatan forensik.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Antarabangsa)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Firma yang menjalankan perniagaan dalam persekitaran kerja semakin global memerlukan pekerja yang memahami bagaimana menangani cabaran yang dihadapi mereka. Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Antarabangsa) USQ, anda akan menyediakan anda dengan peranan yang unik dengan gabungan kursus perniagaan dan hubungan antarabangsa bersama dengan peluang untuk belajar bahasa (Indonesia, Mandarin atau Jerman) sebagai major kedua, atau memilih dari pelbagai bidang perniagaan dan perdagangan yang berkaitan. [+]

Sediakan diri anda untuk kerjaya dalam perniagaan

Firma yang menjalankan perniagaan dalam persekitaran kerja semakin global memerlukan pekerja yang memahami bagaimana menangani cabaran yang dihadapi mereka. Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Antarabangsa) USQ, anda akan menyediakan anda dengan peranan yang unik dengan gabungan kursus perniagaan dan hubungan antarabangsa bersama dengan peluang untuk belajar bahasa (Indonesia, Mandarin atau Jerman) sebagai major kedua, atau memilih dari pelbagai bidang perniagaan dan perdagangan yang berkaitan.

Anda akan mendapat pengetahuan dalam pengurusan global, pemindahan pengetahuan, hubungan luar, pengurusan sumber manusia antarabangsa, perubahan dalam pasaran global dan strategi global.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Berkelanjutan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Perniagaan yang mampan adalah sangat topikal, menjana banyak kepentingan politik dan sosial. Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Lestari) USQ, anda akan memberi tumpuan kepada operasi perniagaan, serta mendapat pemahaman tentang sains yang menyokong keperluan untuk amalan yang mampan dan pengetahuan untuk mencari penyelesaian yang berkesan dan praktikal untuk isu-isu yang dihadapi perniagaan. Bidang yang dilindungi termasuk kajian alam sekitar, kepelbagaian biologi, pemuliharaan, undang-undang alam sekitar, ekonomi mampan, perniagaan lestari dan perakaunan dan kewangan mampan. [+]

Ketahui kemahiran untuk membimbing perniagaan ke masa hadapan

Perniagaan yang mampan adalah sangat topikal, menjana banyak kepentingan politik dan sosial. Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Lestari) USQ, anda akan memberi tumpuan kepada operasi perniagaan, serta mendapat pemahaman tentang sains yang menyokong keperluan untuk amalan yang mampan dan pengetahuan untuk mencari penyelesaian yang berkesan dan praktikal untuk isu-isu yang dihadapi perniagaan. Bidang yang dilindungi termasuk kajian alam sekitar, kepelbagaian biologi, pemuliharaan, undang-undang alam sekitar, ekonomi mampan, perniagaan lestari dan perakaunan dan kewangan mampan.

Pemimpin perniagaan yang mempunyai latar belakang alam sekitar yang kuat akan semakin dicari. Dengan memperluas pengetahuan anda ke bidang pengkhususan kedua (major) dari pelbagai bidang perniagaan dan perdagangan, anda dapat menguatkan kedudukan anda di pasar. Pilihan yang popular adalah untuk menggabungkan perniagaan yang mampan dengan major kewangan.... [-]


Sarjana Muda Psikologi (Kepujian)

Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Springfield + 1 lagi

Adakah anda ingin bekerja sebagai ahli psikologi? Anda telah datang ke tempat yang betul. Sarjana Muda Psikologi (Kepujian) USQ dibangunkan khusus untuk anda yang ingin menjadi pengamal. Oleh itu, program ini memberikan penekanan yang berat untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dan profesional termasuk pemahaman yang mendalam tentang prinsip-prinsip etika yang memberi amalan psikologi. Dalam setiap semester dari yang pertama di USQ anda akan terlibat dalam projek penyelidikan dan dalam aktiviti-aktiviti yang memupuk kemahiran profesional psikologi. [+]

Membangunkan portfolio profesional

Adakah anda ingin bekerja sebagai ahli psikologi? Anda telah datang ke tempat yang betul. Sarjana Muda Psikologi (Kepujian) USQ dibangunkan khusus untuk anda yang ingin menjadi pengamal. Oleh itu, program ini memberikan penekanan yang berat untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dan profesional termasuk pemahaman yang mendalam tentang prinsip-prinsip etika yang memberi amalan psikologi. Dalam setiap semester dari yang pertama di USQ anda akan terlibat dalam projek penyelidikan dan dalam aktiviti-aktiviti yang memupuk kemahiran profesional psikologi.

Sepanjang jalan anda akan mengambil banyak pengalaman praktikal dalam persekitaran yang menyokong. Anda akan mula melakukan penempatan pada tahun kedua dan jam lagi pada tahun ketiga. Pelajar semasa bekerja di tempat seperti Lengan Dadah, Perkhidmatan Ketidakupayaan, Polis Queensland, sekolah tempatan, NGO dan dalam amalan swasta. Psikologi boleh menjadi profesion yang mencabar, tetapi pada akhir tahap anda akan mempunyai pendedahan kepada rejim rawatan dan akan mempunyai pengalaman dalam ujian psikologi pentadbiran.... [-]


Sarjana Muda Sains Kejuruteraan (Kejuruteraan Awam)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Bina langkah seterusnya untuk masa depan anda dengan Sarjana Muda Sains Kejuruteraan (Sivil) USQ. Dengan peluang untuk belajar secara luaran atau di kampus, Sarjana Muda Sains Kejuruteraan memberi anda fleksibiliti untuk mengadaptasi pembelajaran anda ke dalam hidup anda. Dapatkan kursus praktikal, bekerjasama dengan peralatan profesional dan pelajari kemahiran yang sangat dicari yang anda perlukan untuk tenaga kerja. [+]

Bina masa depan anda

Bina langkah seterusnya untuk masa depan anda dengan Sarjana Muda Sains Kejuruteraan (Sivil) USQ. Dengan peluang untuk belajar secara luaran atau di kampus, Sarjana Muda Sains Kejuruteraan memberi anda fleksibiliti untuk mengadaptasi pembelajaran anda ke dalam hidup anda. Dapatkan kursus praktikal, bekerjasama dengan peralatan profesional dan pelajari kemahiran yang sangat dicari yang anda perlukan untuk tenaga kerja.

Dengan semua bentuk infrastruktur kejuruteraan yang mengelilingi kita melalui jalan raya, bangunan, jambatan, empangan dan saluran paip; jelas bahawa Jurutera Awam memainkan peranan utama dalam masyarakat. Ketahui asas-asas reka bentuk, perancangan dan pembinaan projek infrastruktur utama dan mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang akan membolehkan anda mencapai kejayaan.... [-]


Sarjana Muda Sains Kejuruteraan (Kejuruteraan Kuasa)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan November 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Menjadi sebahagian daripada generasi jurutera kuasa yang baru muncul dan mendapat pengalaman untuk bekerja dalam pelbagai industri besar. Belajar semasa anda bekerja, sama ada melalui pendidikan jarak jauh atau di kampus, memberikan anda fleksibiliti untuk menyesuaikan diri dengan pembelajaran anda. [+]

Bekerja dalam pelbagai industri

Menjadi sebahagian daripada generasi jurutera kuasa yang baru muncul dan mendapat pengalaman untuk bekerja dalam pelbagai industri besar. Belajar semasa anda bekerja, sama ada melalui pendidikan jarak jauh atau di kampus, memberikan anda fleksibiliti untuk menyesuaikan diri dengan pembelajaran anda.

Kenapa Kuasa?

Berada di barisan hadapan penjanaan, penghantaran dan pemanfaatan elektrik yang mampan dan bersedia untuk masa depan kuasa di Australia. Dengan kandungan kursus semasa, anda akan bersedia untuk menghadapi cabaran kejuruteraan kuasa moden. Program pembelajaran anda membolehkan anda bekerja di loji kuasa dan menganalisis penggunaan peralatan pakar untuk menggunakan pengetahuan praktikal anda dalam industri.... [-]


Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Muzik)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Kembangkan semangat anda untuk seni kreatif dan meningkatkan kebolehan muzik anda melalui Ijazah Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Muzik). Ijazah ini akan membantu anda untuk mengembangkan lagi kemahiran praktikal dan teori anda dalam muzik. Sepanjang pengajian anda, anda akan memperoleh kemahiran penyelidikan yang bebas, belajar menerapkan teori, dan mengembangkan kepakaran akademik. Ijazah ini juga memberi peluang kepada anda untuk menunjukkan pengetahuan anda melalui disertasi yang akan anda tulis di bawah pengawasan di bidang minat anda. [+]

Kemahiran praktikal dan teori yang lebih tinggi

Kembangkan semangat anda untuk seni kreatif dan meningkatkan kebolehan muzik anda melalui Ijazah Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Muzik). Ijazah ini akan membantu anda untuk mengembangkan lagi kemahiran praktikal dan teori anda dalam muzik. Sepanjang pengajian anda, anda akan memperoleh kemahiran penyelidikan yang bebas, belajar menerapkan teori, dan mengembangkan kepakaran akademik. Ijazah ini juga memberi peluang kepada anda untuk menunjukkan pengetahuan anda melalui disertasi yang akan anda tulis di bawah pengawasan di bidang minat anda.

Hasil kerjaya

Ijazah ini akan memberi anda latihan khusus dan maju dalam bidang prestasi muzik, memberikan anda kelebihan yang anda perlukan untuk berjaya dalam industri. Anda akan mempunyai kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi seorang solois atau sebahagian daripada ensemble, pemain jazz, repetiteur, pengkritik muzik, pentadbir muzik, pustakawan, penganjur konsert, pemain muzik, pemuzik orkestra, cendekiawan, guru studio dan guru sekolah menengah (dengan sambung belajar).... [-]


Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Seni Visual)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Maju pemahaman anda tentang teori seni visual dan amalan dengan Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Seni Visual). Ijazah ini akan membolehkan anda menganalisis pelbagai isu sejarah dan kontemporari dan meneroka kesannya terhadap seni dan masyarakat. Anda juga akan mempunyai peluang untuk menyelesaikan disertasi di bawah pengawasan di kawasan minat anda. [+]

Majukan kerjaya anda

Maju pemahaman anda tentang teori seni visual dan amalan dengan Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Seni Visual). Ijazah ini akan membolehkan anda menganalisis pelbagai isu sejarah dan kontemporari dan meneroka kesannya terhadap seni dan masyarakat. Anda juga akan mempunyai peluang untuk menyelesaikan disertasi di bawah pengawasan di kawasan minat anda.

Hasil kerjaya

Ijazah ini akan meningkatkan lagi kemahiran anda, memberikan anda kelebihan yang anda perlukan untuk berjaya sebagai artis amalan, guru sekolah menengah (dengan kajian lanjut), pengkritik seni, pustakawan, kurator atau di bidang pentadbiran seni, pengurusan studio dan galeri, komuniti penyelidikan seni dan seni.... [-]


Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Teater)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Kembangkan keghairahan anda untuk teater dengan Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Teater). Di seluruh gelaran ini, anda akan menguasai pilihan teater anda, teori atau pentas peringkat di institusi latihan pelari tertua kedua Australia sementara disokong oleh kakitangan pakar kami. [+]

Menguasai pilihan gaya persembahan anda

Kembangkan keghairahan anda untuk teater dengan Sarjana Muda Seni Kreatif (Kepujian) (Teater). Di seluruh gelaran ini, anda akan menguasai pilihan teater anda, teori atau pentas peringkat di institusi latihan pelari tertua kedua Australia sementara disokong oleh kakitangan pakar kami.

Ijazah ini menawarkan anda peluang untuk mengalami gabungan yang sama dengan studio dan teori yang mendorong pembelajaran, membolehkan anda membuat bahan prestasi anda sendiri dan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk mengekalkan kerjaya dalam teater. Anda juga akan membangun pemahaman yang lebih maju tentang sifat dan kesan drama dan teater dalam masyarakat manusia.... [-]


Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Data Analyst)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Dengan kemajuan yang berterusan dalam teknologi, kelajuan internet dan media sosial, profesional menghadapi cabaran menangkap, menyimpan, memindahkan dan menganjurkan sejumlah besar data. Sarjana Muda Maklumat dan Teknologi (Data Analyst) USQ akan melengkapkan anda dengan kemahiran lintas disiplin untuk menangkap, memproses dan mentafsirkan jumlah data yang besar dan menyampaikan maklumat berharga kepada penonton yang dimaksudkan. [+]

Belajar untuk menangkap dan mengubah Data Besar

Dengan kemajuan yang berterusan dalam teknologi, kelajuan internet dan media sosial, profesional menghadapi cabaran menangkap, menyimpan, memindahkan dan menganjurkan sejumlah besar data. Sarjana Muda Maklumat dan Teknologi (Data Analyst) USQ akan melengkapkan anda dengan kemahiran lintas disiplin untuk menangkap, memproses dan mentafsirkan jumlah data yang besar dan menyampaikan maklumat berharga kepada penonton yang dimaksudkan.

Anda akan meneroka pengkomputeran, statistik, perlombongan data, sistem maklumat, pengurusan data, penyisihan dan pembentangan, serta penyelesaian masalah, pengurusan projek, kerja berpasukan, komunikasi dan etika.... [-]


Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Pembangunan Sistem Maklumat)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Sekiranya anda tahu bahawa anda mahukan kerjaya di IT tetapi tidak mahu menyekat fokus anda terlalu awal, utama Pembangunan Sistem Maklumat adalah ideal. Anda akan mendapat pelbagai kemahiran dengan tujuan membantu anda menjadi pekerja serba boleh dan mudah disesuaikan, sama-sama mahir dalam menangani isu teknikal dan perniagaan. [+]

Sertai sektor yang menarik dan dinamik

Kita hidup di dunia yang semakin terhubung di mana cabaran baru dibentangkan setiap hari. Dunia kita memerlukan orang-orang dengan kemahiran untuk merealisasikan potensi teknologi yang ada, untuk memanfaatkan peluang teknologi baru, dan membantu perniagaan dan organisasi menavigasi maze ini.

Sektor maklumat dan komunikasi telah dikenal pasti sebagai kekurangan tenaga profesional yang terlatih, dengan jangkaan bahawa kekurangan ini akan terus ke masa depan. Sekarang adalah masa untuk mengambil langkah pertama dalam kerjaya yang akan dinamik, global dan permintaan.

Mengapa Pembangunan Sistem Maklumat?

Sekiranya anda tahu bahawa anda mahukan kerjaya di IT tetapi tidak mahu menyekat fokus anda terlalu awal, utama Pembangunan Sistem Maklumat adalah ideal. Anda akan mendapat pelbagai kemahiran dengan tujuan membantu anda menjadi pekerja serba boleh dan mudah disesuaikan, sama-sama mahir dalam menangani isu teknikal dan perniagaan.... [-]


Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Pengurusan Teknologi Maklumat)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Sarjana Muda Teknologi Maklumat USQ (Pengurusan Teknologi Maklumat) adalah ijazah berorientasikan kerjaya yang direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk bekerja dalam ICT - sektor bernilai 4.6% daripada KDNK Australia. Anda akan memulakan pengkhususan anda pada tahun pertama anda dan mempunyai banyak peluang untuk meletakkan pembelajaran anda melalui latihan atau pengalaman pembelajaran berasaskan industri. [+]

Sertai sektor yang menarik dan dinamik

Sarjana Muda Teknologi Maklumat USQ (Pengurusan Teknologi Maklumat) adalah ijazah berorientasikan kerjaya yang direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk bekerja dalam ICT - sektor bernilai 4.6% daripada KDNK Australia. Anda akan memulakan pengkhususan anda pada tahun pertama anda dan mempunyai banyak peluang untuk meletakkan pembelajaran anda melalui latihan atau pengalaman pembelajaran berasaskan industri. Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih utama kedua dari pelbagai bidang perniagaan, perdagangan dan sains untuk membentuk kerjaya yang anda inginkan dan mengukuhkan kedudukan anda.

Mengapa Pengurusan Teknologi Maklumat?... [-]


Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Rangkaian dan Keselamatan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Major Networking and Security akan melengkapkan anda dengan kemahiran canggih dalam reka bentuk, pengurusan, keselamatan dan pembangunan dan pentadbiran rangkaian. Anda akan terbiasa dengan penyelesaian masalah dalam rangkaian komputer, VoIP, persidangan video, pentadbiran perkhidmatan rangkaian, dan mendapatkan kemahiran profesional untuk menerapkannya dalam sektor komunikasi, penjagaan kesihatan, institusi kerajaan, dan firma IT. Selepas menamatkan kursus utama, anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk pensijilan industri Cisco Certified Network Associate (CCNA). [+]

Sertai sektor yang menarik dan dinamik

Kita hidup di dunia yang semakin terhubung di mana cabaran baru dibentangkan setiap hari. Dunia kita memerlukan orang-orang dengan kemahiran untuk merealisasikan potensi teknologi yang ada, untuk memanfaatkan peluang teknologi baru, dan membantu perniagaan dan organisasi menavigasi maze ini.

Sektor maklumat dan komunikasi telah dikenal pasti sebagai kekurangan tenaga profesional yang terlatih, dengan jangkaan bahawa kekurangan ini akan terus ke masa depan. Sekarang adalah masa untuk mengambil langkah pertama dalam kerjaya yang akan dinamik, global dan permintaan.

Mengapa Rangkaian dan Keselamatan?

Major Networking and Security akan melengkapkan anda dengan kemahiran canggih dalam reka bentuk, pengurusan, keselamatan dan pembangunan dan pentadbiran rangkaian. Anda akan terbiasa dengan penyelesaian masalah dalam rangkaian komputer, VoIP, persidangan video, pentadbiran perkhidmatan rangkaian, dan mendapatkan kemahiran profesional untuk menerapkannya dalam sektor komunikasi, penjagaan kesihatan, institusi kerajaan, dan firma IT. Selepas menamatkan kursus utama, anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk pensijilan industri Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]


Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Sains Komputer Gunaan)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Majoriti Sains Komputer Gunaan kami adalah mengenai memberi anda kemahiran untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan komputer. Dengan kemajuan pesat dalam teknologi dan aplikasi baru yang sentiasa dibangunkan, sukar untuk mengatakan apa masalah tersebut. Satu perkara yang pasti, walaupun, ia akan menjadi mencari yang menarik. [+]

Sertai sektor yang menarik dan dinamik

Kita hidup di dunia yang semakin terhubung di mana cabaran baru dibentangkan setiap hari. Dunia kita memerlukan orang-orang dengan kemahiran untuk merealisasikan potensi teknologi yang ada, untuk memanfaatkan peluang teknologi baru, dan membantu perniagaan dan organisasi menavigasi maze ini.

Sektor maklumat dan komunikasi telah dikenal pasti sebagai kekurangan tenaga profesional yang terlatih, dengan jangkaan bahawa kekurangan ini akan terus ke masa depan. Sekarang adalah masa untuk mengambil langkah pertama dalam kerjaya yang akan dinamik, global dan permintaan.

Mengapa Sains Komputer Terapan?

Majoriti Sains Komputer Gunaan kami adalah mengenai memberi anda kemahiran untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan komputer. Dengan kemajuan pesat dalam teknologi dan aplikasi baru yang sentiasa dibangunkan, sukar untuk mengatakan apa masalah tersebut. Satu perkara yang pasti, walaupun, ia akan menjadi mencari yang menarik.... [-]


Sarjana Muda Undang-Undang

Online Campus Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Sekiranya anda mencari kerjaya dalam undang-undang, ijazah Sarjana Muda Undang-Undang 3 tahun dari USQ akan membawa anda ke sana lebih awal. Diakreditasi oleh Lembaga Pengikut Pengamal Undang-undang sebagai kelayakan akademik untuk kemasukan sebagai seorang pengacara di Queensland, Sarjana Muda Undang-Undang dari USQ adalah salah satu daripada beberapa derajat yang dapat diselesaikan dalam 3 tahun. [+]

Mulakan kerjaya anda dalam undang-undang lebih awal

Sekiranya anda mencari kerjaya dalam undang-undang, ijazah Sarjana Muda Undang-Undang 3 tahun dari USQ akan membawa anda ke sana lebih awal. Diakreditasi oleh Lembaga Pengikut Pengamal Undang-undang sebagai kelayakan akademik untuk kemasukan sebagai seorang pengacara di Queensland, Sarjana Muda Undang-Undang dari USQ adalah salah satu daripada beberapa derajat yang dapat diselesaikan dalam 3 tahun.

Kajian anda akan mempersiapkan anda sebagai amalan atau peguamcara di Queensland atau pengamal undang-undang di tempat lain di Australia, tetapi ijazah undang-undang juga menyediakan anda untuk banyak kerjaya lain dalam perniagaan, perdagangan dan kerajaan.... [-]


Video

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Contact

University of Southern Queensland

Alamat USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Website http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Alamat USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia

Alamat USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia

Alamat Australia Online, Australia
Telefon undefined