University of Sydney - Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah hari ini, kejayaan memerlukan perspektif yang unik dan keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan proaktif terhadap trend global yang baru muncul. Dunia - dan dunia perniagaan - sentiasa berubah. Dan sebagai dunia di sekeliling kita berubah, begitu juga dengan cara kita melakukan perniagaan.

University of Sydney Business School adalah sekolah perniagaan bertaraf dunia di barisan hadapan pendidikan perniagaan dan pengurusan global. Relevan dan difokuskan pada dunia perniagaan hari ini, ia adalah satu-satunya sekolah perniagaan di Australia dengan gabungan akreditasi global dari AACSB, CEMS, dan EQUIS. Banyak program kami juga diakreditasi secara profesional, melengkapkan dan menyokong pengiktirafan dan penghormatan global terhadap kelayakan Universiti Sydney Business .


Kenapa Belajar di Sekolah Perniagaan?

Universiti Sydney Business School menawarkan pengalaman pendidikan perniagaan yang paling dinamik di Australia dan menawarkan suite Prasiswazah, Specialized Masters Perniagaan, Pengurusan Pascasiswazah dan program Pascasiswazah Penyelidikan dibangunkan berunding dengan pemimpin-pemimpin industri.

Mempelajari di The University of Sydney Business School akan memberi anda akses kepada komuniti pembelajaran kami yang tidak tertandingi, pentauliahan antarabangsa dan akan memberikan anda paspot ke dalam rangkaian alumni tinggi dan berjaya di seluruh dunia.

Sekolah Perniagaan menawarkan perspektif yang segar mengenai masalah perniagaan dan kami memberi inspirasi kepada pelajar kami untuk berfikir, mencabar dan mencipta. Kami juga bekerja sangat rapat dengan rakan korporat Australia dan antarabangsa kami, kerana Sekolah Perniagaan percaya bahawa perniagaan kontemporari dan pendidikan perniagaan yang berkaitan tidak dapat dipisahkan.

Dengan memilih untuk belajar di University of Sydney Business School , anda bukan sahaja memperoleh ijazah. Anda membuka pintu kepada manfaat pembelajaran dan gaya hidup yang ditawarkan oleh Universiti Sydney dan menetapkan kursus untuk masa depan anda dalam dunia perniagaan.

Kajian Sarjana Muda: Paparan 360 °

Kajian sarjana muda di University of Sydney Business School lebih dinamik dan berkaitan dengan industri yang relevan daripada sebelumnya. Kursus kami memberi tumpuan kepada perniagaan dunia nyata dan menawarkan persekitaran pembelajaran yang mendalam menerusi program internship dan penempatan antarabangsa dan domestik.

Pendekatan komprehensif untuk pembelajaran menawarkan para pelajar Sekolah Perniagaan melihat 360 ° penuh dunia di sekeliling anda, membolehkan anda melancarkan kerjaya dengan penuh keyakinan.

Apa pun keghairahan anda, program ijazah kualiti di University of Sydney Business School direka untuk membantu anda mencapai aspirasi kerjaya anda.

Lokasi

Sydney

Alamat
The University of Sydney Business School
Merewether Building (H04)
The University of Sydney

NSW 2006 Sydney, New South Wales, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami