Baca keterangan rasmi

Dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah hari ini, kejayaan memerlukan perspektif yang unik dan keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan proaktif terhadap trend global yang baru muncul. Dunia - dan dunia perniagaan - sentiasa berubah. Dan sebagai dunia di sekeliling kita berubah, begitu juga dengan cara kita melakukan perniagaan.

University of Sydney Business School adalah sekolah perniagaan bertaraf dunia di barisan hadapan pendidikan perniagaan dan pengurusan global. Relevan dan difokuskan pada dunia perniagaan hari ini, ia adalah satu-satunya sekolah perniagaan di Australia dengan gabungan akreditasi global dari AACSB, CEMS, dan EQUIS. Banyak program kami juga diakreditasi secara profesional, melengkapkan dan menyokong pengiktirafan dan penghormatan global terhadap kelayakan Universiti Sydney Business .


Kenapa Belajar di Sekolah Perniagaan?

Universiti Sydney Business School menawarkan pengalaman pendidikan perniagaan yang paling dinamik di Australia dan menawarkan suite Prasiswazah, Specialized Masters Perniagaan, Pengurusan Pascasiswazah dan program Pascasiswazah Penyelidikan dibangunkan berunding dengan pemimpin-pemimpin industri.

Mempelajari di The University of Sydney Business School akan memberi anda akses kepada komuniti pembelajaran kami yang tidak tertandingi, pentauliahan antarabangsa dan akan memberikan anda paspot ke dalam rangkaian alumni tinggi dan berjaya di seluruh dunia.

Sekolah Perniagaan menawarkan perspektif yang segar mengenai masalah perniagaan dan kami memberi inspirasi kepada pelajar kami untuk berfikir, mencabar dan mencipta. Kami juga bekerja sangat rapat dengan rakan korporat Australia dan antarabangsa kami, kerana Sekolah Perniagaan percaya bahawa perniagaan kontemporari dan pendidikan perniagaan yang berkaitan tidak dapat dipisahkan.

Dengan memilih untuk belajar di University of Sydney Business School , anda bukan sahaja memperoleh ijazah. Anda membuka pintu kepada manfaat pembelajaran dan gaya hidup yang ditawarkan oleh Universiti Sydney dan menetapkan kursus untuk masa depan anda dalam dunia perniagaan.

Kajian Sarjana Muda: Paparan 360 °

Kajian sarjana muda di University of Sydney Business School lebih dinamik dan berkaitan dengan industri yang relevan daripada sebelumnya. Kursus kami memberi tumpuan kepada perniagaan dunia nyata dan menawarkan persekitaran pembelajaran yang mendalam menerusi program internship dan penempatan antarabangsa dan domestik.

Pendekatan komprehensif untuk pembelajaran menawarkan para pelajar Sekolah Perniagaan melihat 360 ° penuh dunia di sekeliling anda, membolehkan anda melancarkan kerjaya dengan penuh keyakinan.

Apa pun keghairahan anda, program ijazah kualiti di University of Sydney Business School direka untuk membantu anda mencapai aspirasi kerjaya anda.

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

University of Sydney - Business School

Dari tahun 2011, University of Sydney Business School akan menawarkan Ijazah Sarjana Muda yang digiatkan semula Muda Perdagangan yang telah dipertingkatkan untuk memberi ... [+]

Sarjana Muda Perdagangan (BCom)

&nbsp

Dari tahun 2011, University of Sydney Business School akan menawarkan Ijazah Sarjana Muda yang digiatkan semula Muda Perdagangan yang telah dipertingkatkan untuk memberi anda permulaan yang terbaik untuk kerjaya anda dalam perniagaan.

&nbsp

Ijazah ini akan menawarkan:

&nbsp

Pembelajaran bersepadu di kawasan-kawasan utama perniagaan

&nbsp

Unit-unit teras bersepadu pengajian baru dengan memberi tumpuan kepada commerciality direka untuk beransur-ansur membangunkan pengetahuan dan kemahiran anda sepanjang ijazah. Pendekatan ini akan membantu anda untuk beralih dari sekolah ke universiti dan seterusnya ke dunia perniagaan dengan mudah.... [-]

Australia Sydney
Januari 2020
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Sydney - Business School

Sarjana Perdagangan (Pengajian Liberal) melengkapkan kajian berkaitan perniagaan profesional dan akreditasi Sarjana Muda Perdagangan dengan kajian tambahan dalam bahasa-b ... [+]

Sarjana Muda Perdagangan - Pengajian Liberal

Sarjana Perdagangan (Pengajian Liberal) melengkapkan kajian berkaitan perniagaan profesional dan akreditasi Sarjana Muda Perdagangan dengan kajian tambahan dalam bahasa, kemanusiaan dan sains. Program empat tahun (sepenuh masa) ini memberikan para pelajar peluang untuk membangunkan kemahiran komunikasi yang dipertingkatkan dan pengetahuan yang luas yang tidak dapat ditandingi dari kajian dalam bidang subjek dari Fakulti Seni dan Sains Sosial dan Fakulti Sains.

Peraturan kursus

Untuk dianugerahkan Sarjana Muda Perdagangan (Pengajian Liberal), pelajar mesti berjaya menyiapkan sejumlah 192 mata kredit, yang terdiri daripada:

Dua unit pengajian junior wajib (12 mata kredit) Sekurang-kurangnya 24 mata kredit unit pengajian dari Fakulti Seni dan Sains Sosial (Jadual subjek) Sekurang-kurangnya 12 mata kredit unit pengajian dari Fakulti Sains Dua jurusan - Satu dipilih dari kawasan subjek yang ditetapkan di bawah 'Bidang utama saya' dan satu yang dipilih dari kawasan subjek yang ditetapkan di bawah 'Bidang utama Major II' Tidak lebih daripada 96 mata kredit dalam unit pengajian junior (tahap 1000) Sekurang-kurangnya 108 mata kredit dalam unit pengajian dari Sekolah Perniagaan dan Sekolah Ekonomi (maksimum 84 mata kredit dalam bentuk unit lain fakulti / sekolah bukan perniagaan dan mata pelajaran Ekonomi) ... [-]
Australia Sydney
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu