Leaders Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan tinggi adalah pelaburan yang hebat! Secara purata, kita perlu memperoleh kadar faedah sekitar 25 peratus atau lebih untuk penjimatan kita untuk meningkatkan kadar pulangan pelaburan dalam pendidikan tinggi. Tahap dari institusi pengajian tinggi memberi isyarat kecerdasan dan kesanggupan untuk bekerja keras tanpa mengira kandungan ijazah itu. Kandungan juga penting kerana ia adalah melalui kandungan yang kompeten khusus diperoleh.

Di Leaders Institute , kami komited kepada pembangunan profesional dan peribadi para pelajar kami. Kami melihat graduan kami sebagai orang yang akan 'memberi kesan' secara profesional dan sosial dengan tepat kerana mereka telah menyertai komuniti sarjana pemimpin.97993_writing-notes-idea-conference.jpg

Misi

Memberi pendidikan tinggi yang berkualiti untuk mewujudkan pemimpin profesional dunia yang bertanggungjawab, masyarakat yang menyedari secara sosial dan memberi sumbangan positif pada peringkat global.

Nilai kami

  • Memamerkan profesionalisme dalam pendekatan kami untuk pengajaran, pembelajaran, biasiswa dan penglibatan dengan profesion.
  • Untuk berusaha ke arah kecemerlangan dan kaitan dalam semua aspek penyampaian pendidikan dan kualiti siswazah.
  • Melakukan diri secara etika dan sesuai dengan piawaian untuk pengurusan yang baik dalam semua yang kita lakukan.
  • Untuk menjadi inklusif tanpa mengira perbezaan fizikal, jantina, etnik, agama atau lain-lain.
  • Untuk bertindak secara kolektif menunjukkan penghormatan yang menggalakkan rasa masyarakat.
  • Untuk mendidik para pemimpin bertaraf dunia yang berorientasikan masyarakat yang bekerja untuk kepentingan sesama mereka.

Lokasi

Brisbane City

Alamat
76 Park Road
Woolloongabba

4102 Brisbane City, Queensland, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami