King's Own Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Sendiri Raja adalah sebuah institusi peringkat tinggi terletak di pusat bandar Sydney, Australia dan menawarkan kursus ijazah berkualiti tinggi yang diiktiraf dalam bidang Perakaunan, Perniagaan, dan TESOL (Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain).

Dinamakan selepas rejimen tentera British yang mana Ketua Pegawai Eksekutif & Dean dikaitkan sebagai pegawai pertukaran, Institut Sendiri Raja mengamalkan semangat yang sama dan nilai-nilai tradisi dan reputasi yang ditubuhkan untuk pembangunan diiktiraf pemimpin yang berjaya.

KOI singkatan kami mempunyai makna yang kedua, seperti perkataan "koi" dalam beberapa bahasa Asia adalah ikan liar. Koi adalah bertenaga dan boleh berenang ke hulu menentang arus. Menurut legenda jika koi yang berjaya mendaki jatuh pada titik yang dikenali sebagai Dragon Gate di Sungai Kuning itu akan berubah menjadi naga. Ini menunjukkan ketabahan dalam kesukaran dan kekuatan tujuan. Kerana kekuatan dan keazaman untuk mengatasi halangan-halangan, yang koi yang melambangkan keberanian dan keupayaan untuk mencapai matlamat yang tinggi.

Begitu juga, Institut Sendiri Raja (KOI) bertujuan untuk menjadi pemimpin yang diiktiraf sebagai penyedia pendidikan terkenal dengan memupuk pelajar-pelajar kita ke dalam kerjaya yang berjaya. Pengalaman perjalanan pendidikan yang lebih tinggi boleh menjadi lebih penting sebagai kelayakan itu sendiri.

Lokasi

Sydney

Alamat
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: