Chisholm Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Chisholm Institute , kami bangga memberikan pendidikan dan latihan berkualiti yang membawa kepada hasil kerjaya yang sebenar. Kejayaan jangka panjang kami bermaksud anda boleh mempercayai bahawa anda akan belajar kemahiran sedia pekerjaan dan memperoleh kelayakan yang dihormati.

Kami menawarkan 20 kursus dalam talian, mulai dari kelayakan Sijil IV hingga Diploma dan Sijil Siswazah, dan menyampaikannya di bilik darjah maya dengan alat pembelajaran yang inovatif. Setiap kursus dalam talian merangkumi akses kepada bantuan tujuh hari seminggu dan mendorong anda untuk belajar mengikut kadar anda sendiri, mengikut masa anda sendiri.

Kami adalah Pendidikan Teknikal dan Pendidikan Lanjutan (TAFE) milik kerajaan yang menawarkan lebih daripada 250 sijil, diploma, diploma lanjutan, kursus sijil sarjana dan siswazah, dengan setiap kursus disusun dengan teliti untuk memastikan bahawa semua graduan kami menyelesaikan dengan kemahiran yang diperlukan untuk memajukan mereka aspirasi kerjaya. Kami adalah pelaburan yang selamat untuk masa depan anda.

Lokasi

Dandenong

Alamat
Stud Road,121
3175 Dandenong, Victoria, Australia

Cranbourne

Alamat
3977 Cranbourne, Victoria, Australia

Frankston

Alamat
Fletcher Road
3199 Frankston, Victoria, Australia

Berwick

Alamat
Kangan Drive,25
3806 Berwick, Victoria, Australia

Rosebud

Alamat
Henry Wilson Drive,1-7
3939 Rosebud, Victoria, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: