VATEL Andorra

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dipilih daripada lebih 42 sekolah berprestij, Vatel Kumpulan dan 35 Kampus di seluruh dunia memenangi anugerah "Best Pengurusan Hospitaliti Sekolah" dalam edisi ke-17 Anugerah Hospitality Worldwide pada 14 November 2016, di mana lebih 1,000 profesional hospitaliti antarabangsa bertemu di Opera bilik di Paris Le Grand InterContinental Hotel.

Vatel

Seluruh industri itu mengiktiraf dan amanah Vatel Kumpulan.

Vatel Group, pilihan seluruh profesion

Disenarai pendek oleh juri antarabangsa, terdiri daripada ahli perniagaan, pelancong dan komunikasi pakar, Vatel Group adalah salah satu daripada 3 peserta akhir daripada 42 buah sekolah di dunia bersaing untuk anugerah "Best Pengurusan Hospitaliti Sekolah".

Dua buah sekolah yang bertanding adalah Hotelschool The Hague dan Oxford, bersaing Vatel, 1 Worldwide Business School Kumpulan Hospitaliti & Pengurusan Pelancongan, yang telah diisytiharkan sebagai pemenang oleh 1,000 profesional yang menghadiri majlis tersebut.

Paroles de Vatéliens en imej dari Vatel Hospitality School pada Vimeo.

Alain Sebban, Presiden dan Pengasas Vatel ini, berkata anugerah berprestij Vatel adalah buah pekerjanya dan ahli fakulti, rakan-rakan yang pelajar tuan rumah untuk latihan mereka, serta 30,000 alumni yang berjaya dalam kerjaya mereka dan terbang warna Vatel Kumpulan di seluruh dunia .

35 tahun hubungan rapat antara Vatel Group dan rakan kongsi hotel

Sejak penciptaannya Vatel telah menikmati hubungan yang rapat, positif dan mampan dengan kumpulan hospitaliti antarabangsa terbesar di dunia. Terdapat pelbagai hubungan seperti menyewa profesional untuk menjadi sebahagian daripada ahli fakulti Vatel ini, lembaga peperiksaan dan Lembaga Akademik; hosting pelajar untuk kerja-kerja praktikal dan / atau semasa latihan di hotel; datang untuk memberi ceramah atau persidangan kepada pelajar-pelajar di Kampus kami, menulis kajian kes, atau menerbitkan rencana dalam Cirvath, dan lain-lain

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol
  • Perancis

Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Sarjana muda Vatel - pengurusan hotel antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 Andorra Andorra la Vella

Objektif utama program ini adalah kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran pengurusan dan kerja berpasukan mereka dalam persekitaran yang global dan pelbagai budaya. [+]

Objektif utama program ini adalah kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran pengurusan dan kerja berpasukan mereka dalam persekitaran yang global dan pelbagai budaya.

The Vatel tenaga pengajar bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dalam sektor berkenaan pada umum dan juga ekonomi, strategi, pemasaran, pengurusan perniagaan dan pengurusan hotel khususnya, memberi tumpuan usaha mereka membangunkan kemahiran dan kebolehan setiap pelajar.

Kenapa pilih Ijazah International Hotel Management Sarjana Muda? Kerana pengkhususan, penyesuaian pasaran, dan perkembangan ilmu pengetahuan dan kemahiran dalam persekitaran yang global adalah tiga komponen utama model pendidikan kita. Kerana tenaga pengajar di Vatel Andorra terdiri daripada profesional aktif dari hotel dan pelancongan industri, yang merupakan satu-satunya cara kita boleh menjamin pelajar-pelajar kita membangunkan pengetahuan dan kemahiran selaras dengan keperluan sektor hotel hari ini. Kerana Vatel menyediakan metodologi yang menggabungkan kajian akademik dengan penempatan internship dari tahun pertama, memastikan bahawa apabila pelajar-pelajar kita lulus mereka menyesuaikan diri sepenuhnya kepada tuntutan-tuntutan baru dan keperluan sektor yang adalah dalam pertumbuhan berterusan dan yang semakin kompetitif. Kerana anda akan mempunyai di hujung jari anda rangkaian profesional antarabangsa yang kerana kita tidak percaya dalam pengajaran di bilik darjah penuh sesak, kami menawarkan perhatian peribadi sepanjang tempoh kajian dan pasukan kerja yang kecil. Mata pelajaran yang diajar: Ekonomi Perniagaan Pengurusan pemasaran Pengurusan Sumber Manusia Pengkomputeran Kebudayaan profesional imej peribadi pemakanan Enologi Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis dan / atau Cina Alam Sekitar F & B dan Hotel Industri Aplikasi praktikal [-]

Video

Presentación de Vatel

Contact
Alamat lokasi
Andorra la Vella, Andorra la Vella, AD
Alamat lokasi
Paris, Île-de-France, FR
Alamat lokasi
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
Madrid, Community of Madrid, 28004 ES