Read the Official Description

Anderson University adalah kolej Kristian swasta di Anderson, Indiana. Ditubuhkan pada tahun 1917 oleh Jemaat Tuhan, lebih daripada 1,800 pelajar memanggil rumah Anderson University . Pelajar AU bukan sahaja belajar, mengalami, dan melibatkan diri di kampus, tetapi berdekatan kami dengan Indianapolis juga menyediakan peluang unik untuk menemui kehidupan di luar AU.

6 Alasan Menghadiri Anderson University

Cari jalan yang betul untuk anda. Anderson University menawarkan lebih daripada 50 jurusan. Baru ke katalog kami ialah pemasaran sukan, kejuruteraan komputer, kajian keselamatan negara, dan jurusan keselamatan maklumat.

  • Memperkayakan iman anda melalui pendidikan seni liberal. Kehidupan yang berpusatkan Kristus tidak terhad kepada hanya satu subjek.
  • Terokai lebih daripada 130 peluang untuk menyertai aktiviti di kampus. Anda suka menari disko sambil makan donat, bukan? Atau bagaimana dengan permainan KanJam?
  • Sertai salah satu daripada 14 sukan intercollegiate Anderson University bersaing di NCAA Division III sebagai pemain atau penyokong yang jalang dari Ravens. Baru pada musim gugur tahun 2018: lacrosse lelaki dan wanita.
  • Berinteraksi dalam masyarakat fakulti dan kakitangan yang peduli. Kami mahu anda berjaya secara akademik dan berkembang secara rohani.
  • Berkhidmat dalam komuniti Anderson dan di seluruh dunia. Buat perbezaan di jalan atau di Amerika Tengah. Kami mengambil panggilan untuk menjadi tangan dan kaki Kristus dengan serius di Anderson University .

Apabila anda memulakan kisah anda di AU, anda memulakan perjalanan belajar, persahabatan, dan hamba-hamba dengan sokongan fakulti, kakitangan, dan orang yang komited yang akan menjadi rakan seumur hidup anda.

Misi

Misi Anderson University adalah mendidik untuk kehidupan iman dan khidmat dalam gereja dan masyarakat.

Hidup Misi

Ditubuhkan dan dikekalkan dalam tradisi bebas dan terbuka Gereja Tuhan, universiti ini komited untuk menjadi komuniti pengajaran pengajaran urutan tertinggi, yang terlibat dalam mencari kebenaran dari perspektif iman Kristian.

Melalui penemuan akademik dan Kristian, kami berhasrat untuk menamatkan orang dengan perspektif global yang mempunyai ciri-ciri dan potensi individu yang kompeten, penyayang, kreatif, murah hati.

Kami akan membina program-program berkualiti yang akan membolehkan setiap ahli universiti menjadi lebih kuat dalam badan, minda, dan semangat, untuk mengalami apa yang bermakna untuk mengasihi Tuhan dan jiran, dan mengguna pakai cara-cara hamba Kristus seumur hidup.

Nilai

Mendasari kisah institusi kami adalah lima nilai teras. Nilai teras ini membentuk tunggak pengalaman Anderson, menyokong setiap usaha kami.

  • Integriti
  • Kecemerlangan
  • Kepimpinan Berkhidmat
  • Tanggungjawab
  • Kemurahan hati
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Anderson University

Majoriti sains komputer sangat bagus untuk pelajar yang berminat dalam mereka bentuk dan membangunkan perisian dengan penekanan yang luas kepada teori dan teori sains kom ... [+]

Majoriti sains komputer sangat bagus untuk pelajar yang berminat dalam mereka bentuk dan membangunkan perisian dengan penekanan yang luas kepada teori dan teori sains komputer teras. Sains sains komputer adalah sesuai untuk matematik dan jurusan sains, serta pelajar yang mengikuti kerjaya dalam sains dan sains hayat.

Kelas apa yang akan saya ambil?

Antara kelas dalam majoriti 51 jam ialah:

Sains Komputer I dan IIStruktur Data dan AlgoritmaPemrograman Pangkalan DataPengenalan kepada Aplikasi WebMakmal Cybersecurity dan Cybersecurity LabKejuruteraan perisianReka Kanan Kanan I dan II

Pelajar yang ingin memasangkan sains komputer dengan majoriti lain boleh melengkapkan major komplementer 32-jam.... [-]

Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Anderson University

Majoriti biokimia adalah majoriti disiplin yang menggunakan prinsip dan kaedah biologi dan kimia untuk memahami asas molekul kehidupan. ... [+]

Majoriti biokimia adalah majoriti disiplin yang menggunakan prinsip dan kaedah biologi dan kimia untuk memahami asas molekul kehidupan.

Kelas apa yang akan saya ambil?

Utama (52 jam) memerlukan beberapa kelas asas dari setiap disiplin dengan kursus lanjutan dalam instrumentasi kimia, biologi sel dan molekul, genetik, dan biokimia, dan membolehkan pelajar memilih kursus tambahan yang diperlukan untuk mencapai objektif kerjaya tertentu. Pelajar yang mempertimbangkan majoriti biokimia perlu memulakan kajian mereka dengan Kimia Am I (CHEM 2110) dan Asas Biologi Moden I (BIOL 2210).

Keperluan Utama:

BIOL 2210, Asas Biologi Moden I, 4 jam kreditBIOL 2220, Asas Biologi Moden II, 4 jam kreditBIOL 2240, Biologi Sel, 4 jam kreditBIOL 4050, Genetik, 4 jam kreditBIOL 4310, Biokimia Molekul dan Genetik, 4 jam kreditCHEM 2110, Kimia Am I, 4 jam kreditCHEM 2120, Kimia Umum II, 4 jam kreditCHEM 2210, Kimia Organik I, 4 jam kreditCHEM 2220, Kimia Organik II, 4 jam kreditCHEM 3100, Kimia Analitikal, 4 jam kreditCHEM 4510, Praktikum Sains Fizikal Kanan I, 1 jam kreditCHEM 4520, Senior Physical Science Practicum II, 1 jam kreditBIOL / CHEM 4210, Biokimia, 4 jam kreditBIOL / CHEM / PHYS 4910, Seminar Sains I, 1 jam kreditBIOL / CHEM / PHYS 4920, Sains Seminar II, 1 jam kredit... [-]
Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Pelajar dalam matematik di Anderson University diajar bagaimana menyelesaikan masalah dan melihat bagaimana matematik mengubah cara kita melihat dunia. Sebagai seorang pe ... [+]

Pelajar dalam matematik di Anderson University diajar bagaimana menyelesaikan masalah dan melihat bagaimana matematik mengubah cara kita melihat dunia. Sebagai seorang pelajar yang maju melalui major, pelajar belajar bagaimana melakukan perhitungan yang rumit dan teorema di sebalik perhitungan ini.

Kelas apa yang akan saya ambil?

Major matematik (30 jam) memerlukan Kalkulus I, II, dan III; Aljabar Linear, dan Seminar Masalah. Kursus tambahan dalam matematik dipilih untuk melengkapi minat dan objektif matematik pelajar melalui perundingan dengan penasihat jabatan pelajar.

Keperluan Utama

Prasyarat: Pelajar mesti menunjukkan kemahiran matematik dalam satu cara

SAT (MSS 540 atau lebih tinggi) dan / atau (SRM 510 atau lebih tinggi) / ACT (ACNM 23 atau lebih tinggi)PassinguniversitycomputerbasedMathplacementexamPenyiapan MATH 1000 (CR)... [-]
Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Pemasaran termasuk kursus untuk memberi pemahaman tentang operasi perniagaan, pentadbiran dalam perniagaan dan organisasi lain, dan menyediakan persediaan untuk kajian si ... [+]

Pemasaran termasuk kursus untuk memberi pemahaman tentang operasi perniagaan, pentadbiran dalam perniagaan dan organisasi lain, dan menyediakan persediaan untuk kajian siswazah.

Konsentrasi Pemasaran:

strategi pemasaran dan taktikmedia sosialpenjenamaan dan promosi bersepadupemasaran globalperniagaan muzikperancangan acaraApakah jenis kursus yang akan saya ambil?tingkah laku penggunapenyelidikan pemasaranpengurusan pemasaranpengurusan strategikundang-undang perniagaanApa jenis kerjaya yang boleh saya harapkan selepas tamat pengajian?Penganalisis Penyelidikan PasaranPembeli korporatPenyelidikan Pasaran AntarabangsaEjen PembelianPengurus pemasaran [-]
Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Realiti perniagaan menjadi usaha global jelas. Pelajar yang ingin lebih bersedia untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan global, sama ada mereka sebenarnya bekerja di ... [+]

Realiti perniagaan menjadi usaha global jelas. Pelajar yang ingin lebih bersedia untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan global, sama ada mereka sebenarnya bekerja di luar Amerika Syarikat atau di dalam sempadannya boleh memilih utama dalam perniagaan global.

Konsentrasi Perniagaan GlobalperakaunanekonomikewanganpengurusanPemasaranProgram Institut Perniagaan Antarabangsa (IBI)Apakah jenis kursus yang akan saya ambil?perniagaan globalpengurusan Antarabangsaperakaunanaplikasi komputer perniagaanundang-undang perniagaanpengurusan strategikApa jenis kerjaya yang boleh saya harapkan selepas tamat pengajian?Pengarah Pemasaran AntarabangsaPengawal KewanganPengurus MultinasionalPengurus Pe... [-]
Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Jabatan Sains Fizikal dan Kejuruteraan didedikasikan untuk menawarkan pendidikan berkualiti tinggi sambil menyediakan pelajar untuk kehidupan iman dan perkhidmatan. Denga ... [+]

Jabatan Sains Fizikal dan Kejuruteraan didedikasikan untuk menawarkan pendidikan berkualiti tinggi sambil menyediakan pelajar untuk kehidupan iman dan perkhidmatan. Dengan saiz kelas kecil, pelajar menerima perhatian individu dan mengenali fakulti pada tahap peribadi. Pelajar kami mendapat pengetahuan saintifik dan kejuruteraan yang luas di dalam bilik darjah sambil mempunyai peluang untuk melakukan penyelidikan yang signifikan. Dengan kemahiran yang diperoleh dalam program ini, pelajar kami pergi ke program perubatan dan doktor sebagai tambahan kepada kerjaya sains dan kejuruteraan dalam industri.

Sains fizikal

Kelas Sains Fizikal Pada tahun-tahun kebelakangan ini terdapat tumpuan yang ketara di seluruh negara mengenai keperluan untuk peningkatan bilangan profesional berpendidikan dalam sains, teknologi, kejuruteraan, dan matematik. Menyediakan pelajar dalam bidang ini adalah penting untuk daya saing serantau, kebangsaan, dan global.... [-]

Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Guru membina guru-ia adalah panggilan yang difahami oleh hanya beberapa, namun ia memberi kesan kepada seluruh dunia. Komitmen kami menjadi hasil, dengan 100 peratus kada ... [+]

Guru membina guru-ia adalah panggilan yang difahami oleh hanya beberapa, namun ia memberi kesan kepada seluruh dunia. Komitmen kami menjadi hasil, dengan 100 peratus kadar penempatan untuk guru pelajar setahun dan 100 peratus kadar lulus ujian Indiana yang diperlukan. Guru kita mempunyai kecemerlangan dalam kecekapan kandungan, hubungan kebudayaan, dan watak Kristian. Mereka mengubah kehidupan dan memberi impak kepada dunia.

Misi kami adalah untuk menyediakan pendidik profesional kecemerlangan dalam persekitaran yang berpusatkan Kristus, memupuk kecemerlangan dalam:

Kecekapan kandungan,Sambungan budaya, danWatak Kristian.

Visi kami: Memperkasakan pendidik, Mengubah nyawa, Mempengaruhi dunia dalam persekitaran yang berpusatkan Kristus... [-]

Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anderson University

Utama perakaunan dirancang untuk menyediakan asas pengetahuan dalam perakaunan kewangan dan pengurusan. Kursus perakaunan mendedahkan pelajar kepada perspektif luas perak ... [+]

Utama perakaunan dirancang untuk menyediakan asas pengetahuan dalam perakaunan kewangan dan pengurusan. Kursus perakaunan mendedahkan pelajar kepada perspektif luas perakaunan yang diperlukan untuk tanggungjawab pengurusan dalam syarikat, dalam bidang perakaunan awam, dan untuk kajian dalam program siswazah.

Utama menyediakan kursus yang membantu menyediakan pelajar untuk ujian Akauntan Pengurusan Bersertifikat (CMA) dan peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA).

Indiana dan kebanyakan negara memerlukan individu yang telah menyelesaikan minimum 150 jam kredit kolej untuk layak mengambil peperiksaan CPA. Jurusan perakaunan yang merancang untuk memasuki bidang perakaunan awam sangat digalakkan untuk menyelesaikan sekurang-kurangnya 150 jam sebelum mereka menyelesaikan pendidikan kolej mereka. Sumber-sumber disediakan untuk membolehkan pelajar merancang 150 pelan mereka dan menyelesaikannya dalam lapan atau sembilan semester (dengan beberapa sekolah musim panas).... [-]

Amerika Syarikat Anderson
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Jean Manners

Marisa Leach

Ashleigh Ellson

President John Pistole