Xavier University College of Professional Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Sains Profesional Universiti Xavier mempersiapkan pelajar sarjana dan siswazah secara intelektual, moral dan rohani untuk kerjaya dan profesion perkhidmatan dalam pendidikan, penjagaan kesihatan dan sains sosial. CPS mencabar pelajar untuk berusaha mencapai kecemerlangan akademik dan pembelajaran sepanjang hayat dengan mempromosikan kolaborasi dan perkongsian komuniti, dan menggabungkan penyelidikan, biasiswa dan inovasi.

Semua Program Sarjana dan Siswazah CPS

Pendidikan

Sekolah Pendidikan kami adalah komuniti pendidik, cendekiawan, dan pelajar yang bersemangat memajukan masa depan pendidikan di rantau kami dan seterusnya. Dari pendidikan awal kanak-kanak dan Montessori hingga kepimpinan pendidikan, rakan fakulti kami yang berdedikasi dengan sekolah dan daerah tempatan untuk memastikan masa depan yang kuat dan berpendidikan bagi masyarakat kita. Ikrar Pelajar Universiti Xavier mengotakan janji Sekolah Pendidikan kami, “Kami adalah Musketeers Xavier. Kami adalah individu yang unik yang bersatu dalam semangat St. Ignatius, untuk belajar bersama, untuk berkhidmat bersama, dan kita akan berjaya mengubah dunia bersama. Kami bertindak dengan penuh integriti, keadilan dan kemurahan hati. Semua untuk satu dan satu untuk semua. "

Sains Sosial

Fakulti dan pelajar kami bekerja dengan tahanan, membantu keluarga gelandangan mencari perumahan, menyediakan penjagaan kesihatan mental, dan memperbaiki persekitaran kerja organisasi, dan mempersiapkan pemimpin masyarakat masa depan. Mereka melakukannya bersama dengan bantuan rakan komuniti dan agensi kami. Pembelajaran berlaku di dunia nyata dan sering tidak dapat dibezakan dengan perkhidmatan. Dengan Magis sebagai nilai asas - pelajar kami berhasrat untuk mencapai lebih banyak - untuk dan dengan yang lain.

Kesihatan

Penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi, berpatutan, dan berkesan adalah topik yang menjadi perhatian masyarakat kita. Cabaran semasa dalam bidang ini termasuk kematian bayi, wabak opioid, perawatan berpatutan, perawatan jangka panjang, analisis kesihatan, dan dasar kesihatan, antara lain. Program Kesihatan kami menyediakan pemimpin pemikiran masa depan dan penyedia perkhidmatan langsung untuk industri ini. Hari ini, kira-kira separuh daripada semua pelajar di kolej dan seperempat dari semua pelajar di Universiti Xavier mengambil jurusan profesion kesihatan. Kami mempunyai reputasi yang kuat untuk mempersiapkan pemimpin kesihatan, jururawat, ahli terapi pekerjaan, jurulatih atletik, penganalisis kesihatan, dan juruteknik pencitraan dan telah melancarkan beberapa program baru dan inovatif untuk memenuhi tuntutan pekerjaan industri yang berubah dengan pesat ini. Kami telah mengembangkan reputasi nasional yang kuat untuk pendidikan dan kerjasama antara profesional - tonggak perspektif baru mengenai kesihatan yang dikenali sebagai Kesihatan Penduduk. Program yang berkaitan dengan kesihatan kami memenuhi janji jenama Universiti Xavier kami mengenai Pembelajaran, Berkhidmat, dan Mencapai - Bersama.

Lokasi

Cincinnati

Alamat
Victory Parkway,3800
45207 Cincinnati, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: