Baca keterangan rasmi

Tentang kita

NILAI DAN KESALAHAN UNTUK ANDA

Wilson komited untuk menyediakan pelajar dan keluarga mereka dengan nilai dalam pendidikan kolej. Dari program pembelian balik pinjaman pelajar pertama kami di dalam negara untuk pembangunan kerjaya dan latihan celik kewangan, kami berdedikasi untuk menyediakan pengalaman

KERJASAMA PENGALAMAN ANDA

Dengan perhatian individu, teknologi terkini dan peralatan, akses kepada Capitol negara dan tradisi yang kaya, pendidikan Wilson memilikinya.

Prinsip Misi dan Kehormatan

Wilson College memberi kuasa kepada pelajar melalui pendidikan seni yang terlibat, kolaboratif, dan liberal yang menggabungkan kemahiran dan kajian terfokus yang diperlukan untuk berjaya dalam kerja dan kehidupan. Kami adalah masyarakat yang rapat dan menyokong yang membangunkan minda dan watak semua pelajar, menyediakan mereka untuk menghadapi cabaran masyarakat global.

PRINSIP HONOR

Pelajar yang mendaftar di Wilson College tinggal di bawah Prinsip Kehormatan dan dalam sistem tadbir urus yang dikongsi bersama. Prinsip Kehormatan menyatakan bahawa:

"Untuk menyediakan suasana yang menyenangkan untuk mengejar pendidikan yang membebaskan, kerajaan di Wilson College terletak pada anggapan bahawa setiap anggota masyarakat akan bertindak dengan integriti dalam semua aspek kehidupan. Kami mempercayai satu sama lain menjadi individu yang matang dan bertanggungjawab. "

"Usaha koperatif pembelajaran dan hidup di mana kita semua terlibat dapat diteruskan dengan lebih memuaskan apabila ahli-ahli masyarakat mengakui tanggungjawab mereka untuk berusaha untuk merealisasikan tujuan bersama mereka. Keutuhan masyarakat bergantung pada kepedulian terhadap kebebasan individu dan hak-hak masing-masing dan kebajikan orang lain, kedua-duanya memanggil untuk mematuhi peraturan-peraturan tertentu untuk menggalakkan matlamat bersama ini. "

Bagaimanapun, dalam semangat ini, kami telah bersetuju dengan Peraturan Bersama Fakulti dan Pelajar, Peraturan Kediaman, dan Peraturan Akademik dan Pentadbiran. Kami bertanggungjawab untuk menjaga mereka dan relevan dengan keperluan masyarakat sekarang. "

Kampus kami

Terletak di Chambersburg, Pennsylvania, kampus Wilson College mempunyai padang rumput yang luas, pokok matang dan bukit-bukau. Kampus 300 hektar yang indah adalah di Daftar Nasional Tempat Bersejarah sebagai daerah bersejarah dan Conococheague Creek mengalir melaluinya.

Enam bangunan berfungsi sebagai perumahan pelajar dan terdapat beberapa kemudahan untuk pertandingan olahraga dan ekuestrian, termasuk tiga bidang atletik (hoki padang, bola sepak dan bola sepak), gelanggang tenis dan gimnasium. Studio tarian ditempatkan di Lenfest Commons, pelajar juga mempunyai akses ke pusat kecergasan. Penn Hall Equestrian Centre mempunyai lumbung tiga, 24 tingkat; dua arena dalaman dan arena luaran; kursus lompat melintasi negara dan bidang belokan. Kolej ini juga menyediakan kemudahan dan kelengkapan terapeutik yang memudahkan kuda.

Di samping itu, Wilson College mempunyai ladang organik-pusat Fulton Centre for Studies Keberlanjutan - yang membolehkan pelbagai peluang untuk belajar tentang pendekatan untuk kehidupan yang mampan. Pada bulan Januari 2009, Kolej itu membuka Kompleks Harry R. Brooks baru $ 25 juta untuk Sains, Matematik dan Teknologi, bangunan pertama LEED yang diperakui di kawasan itu.

Kompleks Harry R. Brooks untuk Sains, Matematik dan Teknologi

Dengan ruang kelas makmal dan penyelidikan yang canggih, Kompleks Harry R. Brooks untuk Sains, Matematik dan Teknologi mewakili visi untuk masa depan seni liberal dan sains di Wilson College . Banjir dengan cahaya semulajadi dan dipenuhi dengan teknologi dan peralatan terkini, bangunan ini menawarkan ruang yang meningkatkan pengajaran dan pembelajaran, dan amalan sains di peringkat sarjana. Bangunan ini telah mengubah kampus dan mengubah kehidupan pelajar dan fakulti kita. Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya di laman-laman ini, atau melawat kampus dan melakukan lawatan. Terangkan masa depan sains di Wilson College dan sertai kami dalam misi pendidikan penting ini.

Sejarah dan Tradisi

Wilson College ditubuhkan pada tahun 1869 sebagai sebuah kolej untuk wanita, yang pertama di Amerika Syarikat. Pengasasnya ialah Pdt. Tryon Edwards dan Pdt James W. Wightman. Badan Perundangan Pennsylvania memberikan piagam asal pada 24 Mac, 1869. Sarah Wilson, yang namanya diberi nama College, memberikan hadiah permulaan untuk penubuhan Kolej. Dia adalah wanita hidup pertama di Amerika Syarikat untuk menganugerahkan sebuah kolej untuk wanita.

Tujuan kolej itu digambarkan sebagai satu usaha untuk menyediakan pendidikan kepada wanita muda dalam kesusasteraan, sains dan seni. 19 Oktober 1870, edisi Republikan Franklin menyatakan bahawa "usaha tidak akan menjejaskan minda murid dengan fakta, tetapi untuk menghabiskan masa dalam pemikiran supaya murid-murid akan belajar untuk berfikir sendiri, dan jadi menjadi pemimpin, bukan pengikut, dalam masyarakat. "

Sejarah

Wilson College ditubuhkan pada tahun 1869 sebagai sebuah kolej untuk wanita, yang pertama di Amerika Syarikat. Pengasasnya adalah Pdt. Tryon Edwards dan Pdt. James W. Wightman, pastor gereja-gereja Presbyterian di Hagerstown, Md., Dan Greencastle, Pa. Yang berdekatan. Mereka menyerahkan rancangan kepada Presbyterian Carlisle dan menerima pengesahannya pada bulan April 1868. Legislatif Pennsylvania memberikan piagam asal pada 24 Mac 1869. Miss Sarah Wilson (1795-1871), seorang penduduk St Thomas yang berdekatan, menyediakan dua sumbangan murah hati untuk penubuhan institusi baru itu. Walaupun Wilson sendiri tidak mempunyai pendidikan formal, beliau mengakui pentingnya pendidikan untuk generasi wanita yang akan datang. Sebagai penghargaan kepada hadiah Wilson, Pemegang Amanah memilih untuk menamakan institusi baru itu sebagai penghormatannya. Arahan di Kolej bermula pada 12 Oktober 1870, selepas Pemegang Amanah telah memperoleh pembelian harta yang dahulu dimiliki oleh Col. AK McClure, seorang kawan rapat dan penasihat Presiden Abraham Lincoln.

Sejak penubuhannya, Kolej ini telah memupuk usaha intelektual yang ketat. Seperti juga kolej-kolej wanita lain, Wilson telah lama memberikan peluang kepada wanita untuk belajar dan mengajar mata pelajaran yang pernah difikirkan di luar keupayaan wanita, seperti kimia, biologi, matematik dan bahasa klasik. Presiden Anna J. McKeag, presiden wanita pertama Wilson (1911-15), memperkuat piawaian akademik Kolej. Kolej ini terus membina asas ini dengan menambah bilangan dan jenis persembahan kursus, meningkatkan sumber perpustakaan dan membawa pelawat dan pensyarah yang terkenal ke kampus. Satu ukuran kekuatan intelektual Kolej adalah penubuhan pada tahun 1950 dalam satu bab Phi Beta Kappa, masyarakat penghormatan akademik tertua dan paling berprestij di negara ini.

Sejak tahun 1931, Kolej telah mengiktiraf sumbangan cemerlang kepada masyarakat dengan menganugerahkan ijazah kehormat. Penerima telah memasukkan Rep. AS Margaret Chase Smith, Hakim Mahkamah Agung Harry Blackmun, ahli antropologi Margaret Mead, musisi Lili Krause, pengarang dan aktivis Rita Mae Brown, dan berita utama Walter Cronkite.

Sepanjang sejarahnya yang panjang, Wilson telah memberi respons kepada perubahan zaman. Pada tahun 1982, Kolej ini merupakan salah satu yang pertama di rantau ini untuk mula menawarkan program pengajian berterusan untuk memenuhi keperluan penduduk dewasa yang semakin meningkat mencari pendidikan pasca menengah. Pada tahun 1996, Kolej ini merupakan salah satu yang pertama di negara yang menawarkan di kampus, pendidikan kediaman untuk ibu tunggal dengan anak-anak. Sejak program bermula, ia telah memenangi perhatian nasional dan Wilson telah menjadi Pusat Kebangsaan Ibu Tunggal dalam Pendidikan Tinggi.

Hari ini, Wilson mengaku lelaki dan wanita dari semua peringkat umur untuk mendaftar dalam program ijazah sarjana muda dan bersekutu, serta program pascasarjana dan siswazah. Untuk membuat pendidikan Wilson tersedia untuk orang dewasa, banyak kursus ditawarkan bukan sahaja pada siang hari, tetapi pada waktu malam, pada musim panas dan Januari Term, dan di laman web luar kampus yang mudah.

Tradisi Wilson

Tradisi adalah bahagian penting dari setiap pengalaman Wilson pelajar. Dari Bigs and Littles ke Teman-Teman Sophomore, tradisi membawa pelajar kami bersama-sama dan menjadikan mereka sebahagian daripada komuniti yang menyokong dan bersambung.

Wilson sekilas

Lihat bagaimana nombor menambah pengalaman kolej lengkap.

50 HUBUNGI KAMI ORGANIK YANG DIPERLUKAN USDA KAMI

Pusat Pengajian Keberlanjutan Fulton menghubungkan pelajar dan masyarakat setempat, memaparkan ladang kerja, pangkalan data CSA kebangsaan dan laluan pejalan kaki yang damai.

71 STALLS FOR HORSES-COLLEGE-OWNED AND STUDENT

Penn Hall Equestrian Centre kami mempunyai arena penunggang dalaman dan luaran, kompleks lompatan melintasi negara dan 20 ekar paddocks berpagar dan padang rumput.

$ 25 JUTA

pelaburan kami di Kompleks Harry R. Brooks untuk Sains, Matematik dan Teknologi

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Wilson College

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam sains latihan akan menyediakan pelajar untuk meneruskan karier dalam industri kecergasan dan kesejahteraan, latihan kecergasan peribadi da ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Latihan akan menyediakan pelajar untuk meneruskan kerjaya dalam industri kecergasan dan kesejahteraan, latihan kecergasan peribadi dan kumpulan dan fisiologi senaman. Ia juga akan menyediakan pelajar untuk masuk ke program siswazah untuk belajar latihan atlet, fisiologi senaman, pemulihan jantung, terapi fizikal, kiropraktik, terapi pekerjaan, dan terapi rekreasi.

Program sains latihan memberi manfaat kepada individu-individu yang berminat untuk mempelajari kecenderungan kontemporari dalam bidang kesihatan dan kebugaran yang membangun asas pengetahuan dalam fisiologi senaman, kinesiologi dan penjagaan, dan pencegahan kecederaan semasa membentuk kemahiran sebagai profesional kesihatan dan kecergasan masa depan. Dalam program ini, pelajar akan mengalami asas kandungan yang kuat berkaitan dengan latihan dan kesihatan serta peluang untuk memerhatikan, mengajar, dan memperoleh pengalaman praktikal yang bermakna. Apabila tamat pengajian dan pensijilan, pelajar dalam bidang ini boleh mendapatkan pekerjaan dalam suasana rekreasi, kesejahteraan dan kecergasan, dalam organisasi korporat dan bukan keuntungan; serta persediaan untuk sekolah siswazah. Keperluan untuk ijazah sarjana muda dalam sains senaman termasuk kajian liberal Wilson College , yayasan dan keperluan sains sukan.... [-]

Amerika Syarikat Chambersburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Wilson College

Sains biologi diajar dalam konteks pendidikan seni liberal yang lebih besar dan setiap usaha dibuat untuk menggalakkan hubungan interdisipliner dengan sains sosial dan ke ... [+]

Terokai blok bangunan kehidupan

Sains biologi diajar dalam konteks pendidikan seni liberal yang lebih besar dan setiap usaha dibuat untuk menggalakkan hubungan interdisipliner dengan sains sosial dan kemanusiaan. Kursus-kursus yang sangat menekankan kemahiran bertulis dan bercakap dan mengelakkan mengurangkan sains ke pengumpulan pengetahuan faktual.

Majors digalakkan mengejar latihan musim panas dalam bidang dan bidang makmal. Penyertaan aktif oleh pelajar dalam bidang makmal dan bidang adalah diperlukan dan pengalaman langsung dengan organisma hidup dan instrumentasi saintifik adalah fokus utama program ini.

Ijazah sarjana dalam bidang biologi menawarkan pelbagai pilihan kerjaya, termasuk jawatan teknikal dalam bidang perniagaan dan perubatan. Ramai graduan mendapat ijazah lanjutan di sekolah perubatan dan veterinar atau melakukan penyelidikan siswazah dalam bidang seperti biokimia dan ekologi.... [-]

Amerika Syarikat Chambersburg
Wilson College

Program komunikasi di Wilson College mengimbangi pemikiran kritis, teori media dan kemahiran menulis untuk digunakan di kedua pasaran media tradisional dan bentuk media d ... [+]

Menguatkan mesej anda di setiap platform

Dari penulisan jurnalistik dan isu media undang-undang kepada teori media, pelajar mengkaji asas-asas komunikasi dan menggunakan pembelajaran dalam persekitaran media tradisional dan digital. Dalam proses ini, pelajar mempelajari asas-asas pemasaran dan pengiklanan semasa membuat kandungan untuk penerbitan media cetak dan digital.

Sorotan program

Wilson College graduan komunikasi Wilson College mendapat pelbagai kemahiran yang boleh dipasarkan:

Gaya APCetak dan reka bentuk media dalam talianPerhubungan AwamMengiklankanKemahiran teknikal untuk digunakan pada media tradisional dan elektronikPengaturcaraan komputerReka bentuk grafik dan laman webFotografiPemasaranLatihan dalam komunikasi... [-]
Amerika Syarikat Chambersburg
Wilson College

Wilson menawarkan program pengajian yang cemerlang dalam psikologi yang merangkumi teori, statistik, projek penyelidikan dan peluang pembelajaran perkhidmatan. ... [+]

Psikologi mengamalkan pendekatan saintifik yang ketat untuk memahami tingkah laku - pendekatan yang menyediakan asas kukuh untuk kemasukan ke program siswazah dan / atau untuk pekerjaan segera dalam pelbagai pekerjaan berasaskan perkhidmatan. Di samping kursus yang memperkenalkan pelajar kepada perspektif teoritis utama dalam psikologi, major juga memerlukan kursus berasaskan kemahiran dalam statistik dan kaedah penyelidikan serta penggunaan program perisian analisis statistik untuk membantu pelajar menguasai asas-asas merancang kajian penyelidikan empirikal. Selain itu, pelajar dikehendaki untuk mengambil bahagian dalam kerja makmal dan menjalankan penyelidikan mereka sendiri (terdapat banyak pilihan tambahan untuk terlibat dalam projek penyelidikan dan perkhidmatan pembelajaran). Ini sebahagiannya kerana kelakuan manusia sering boleh dipelajari paling baik di luar kelas dan kerana projek-projek penyelidikan, latihan dan lain-lain pengalaman praktikal adalah penyediaan penting untuk sekolah siswazah dan kerjaya dalam sains tingkah laku.... [-]

Amerika Syarikat Chambersburg
Wilson College

Membina misi lama Wilson College , Jabatan Pengajian Alam Sekitar berusaha untuk memupuk pelajar yang berusaha memenuhi kehidupan dan profesion dengan menyediakan mereka ... [+]

Kurikulum Sains Alam Sekitar menyediakan pelajar dengan pemahaman yang meluas mengenai aspek kebudayaan, ekonomi dan persekitaran kelestarian. Kurikulum Jabatan Pengajian Alam Sekitar mempunyai asas kukuh dalam prinsip sains alam sekitar, kemampanan, biologi, ekologi, kimia, dan statistik. Banyak kursus yang ditawarkan oleh Jabatan memberi tumpuan kepada pembelajaran pengalaman dan perkhidmatan.

Jabatan Pengajian Alam Sekitar menawarkan kejayaan dalam Sains Alam Sekitar dan Kemampanan Alam Sekitar, yang kecil dalam Pengajian Alam Sekitar dan pensijilan dalam Pendidikan Alam Sekitar. Jabatan ini bekerja rapat dengan Pusat Pengajian Keberlanjutan Fulton (FCSS) dan mengharuskan semua pelajar untuk melengkapkan latihan dalam bidang fokus terpilih pelajar sebagai sebahagian dari program mereka. Peluang juga disediakan untuk kursus kajian bebas dalam bidang penyelidikan khusus.... [-]

Amerika Syarikat Chambersburg
Wilson College

Mengintegrasikan kajian sains aktuari, kewangan perniagaan dan matematik, matematik kewangan menyediakan pelajar untuk kerjaya yang lumayan dan bermanfaat dalam perbankan ... [+]

Jalan yang dihitung untuk kejayaan kerjaya

Wilson College adalah salah satu daripada beberapa kolej di Amerika Syarikat untuk menawarkan ijazah sarjana dalam sains kewangan / aktuari kewangan. Program pilih ini melatih para pelajar untuk menerapkan prinsip matematik abstrak yang dipelajari di dalam bilik darjah ke senario dunia sebenar yang mempengaruhi dunia kewangan. Pelajar menggunakan kemahiran analisis mereka untuk menangani masalah yang dihadapi di pasaran dunia, perusahaan peringkat korporat, perniagaan kecil dan juga akaun bank peribadi kami.

Kerjaya dalam perniagaan dan kewangan

Profesional yang memasuki pasaran kerja dengan kemahiran kuantitatif yang kukuh dan kepakaran yang berkaitan dengan kewangan terus menjadi permintaan yang kuat. Dengan saiz kelas kecil program dan profesor yang prihatin, para pelajar memperoleh keyakinan untuk bercita-cita untuk peranan kepimpinan dalam perbadanan, institusi bukan keuntungan, dan entiti kerajaan.... [-]

Amerika Syarikat Chambersburg
Wilson College
Alamat
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 717-264-4141