Whittier College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Whittier College : Hidup dan Belajar di Komuniti Sejati

Tradisi akademik kami yang panjang bertujuan untuk memupuk minat para pelajar terhadap kerumitan dunia moden dan tempat kerja sementara tidak pernah terlepas dari kepentingan tanggungjawab sosial.

Whittier adalah tempat pelajar aktif terlibat dalam komuniti tempatan kerana mereka meneroka peranan mereka dalam komuniti global. Sifat kediaman kami adalah komponen utama dalam menentukan siapa kami, sebagai pelajar dan profesor hidup dan belajar berdekatan dengan satu sama lain, memupuk suasana di mana pengetahuan boleh diteruskan 24/7. Ini adalah komuniti di mana individualiti dihargai, toleransi dihargai, dan perkara-perkara yang menjadikan setiap kita unik dilihat sebagai alat yang tidak ternilai dalam mencari pengetahuan dan pemahaman yang lebih besar.

116977_14524-20190620-103001-WC5.jpg

Misi kita

Whittier College adalah institusi seni liberal empat tahun kediaman yang menyediakan pelajar dari pelbagai latar belakang untuk unggul dalam masyarakat dunia yang kompleks. Melalui kursus-kursus yang mencabar, interaktif, diajar oleh profesor yang berjaya, pelajar belajar untuk membuat hubungan merentasi disiplin, memahami perspektif budaya, dan mengintegrasikan pembelajaran dengan aplikasi praktikal. Diilhamkan oleh warisan Quaker, pendidikan Whittier melengkapkan pelajar menjadi warga yang aktif dan komunikator berkesan yang memeluk kepelbagaian dan bertindak dengan integriti.

116975_14524-20190620-103006-WC7.jpg

Fakta

 • Ditubuhkan oleh ahli-ahli Persatuan Agama Persahabatan pada tahun 1887 dan dinamakan sebagai penghormatan kepada penyair Quaker dan penyingkiran John Greenleaf Whittier, Whittier College terus menghormati warisan Quaker melalui komitmen kepada masyarakat, kepelbagaian dan mencari tempat yang sama dengan orang di seluruh dunia. Kolej ini, bagaimanapun, telah sekular sejak tahun 1940-an.
 • Maskot sekolah, Johnny Poet, membawa pena besar (ia lebih kuat daripada pedang, selepas semua) dan muncul dalam pelbagai senarai maskot yang paling unik di Amerika.
 • Whittier College adalah salah satu kolej atau universiti yang sangat sedikit yang telah menamatkan pengajian seorang Presiden AS: Richard M. Nixon '34. Richard Nixon berkhidmat sebagai presiden badan pelajar, mengasaskan Pertubuhan Orthogony, dan merupakan seorang debat yang cemerlang.
 • Kolej ini menawarkan satu gelaran sarjana: ijazah sarjana dalam pendidikan melalui Whittier College
 • Whittier mempunyai 1,700 pelajar
 • Semua kursus di Whittier diajar oleh fakulti, bukan pembantu pengajar. Nisbah fakulti pelajar adalah 12 hingga 1, membuat kebiasaan dan mentoring mungkin.
 • Whittier menawarkan pelajar pilihan 32 jurusan dan pelbagai pilihan kanak-kanak dan program.
 • Pelajar warna mewakili 69% daripada badan pelajar Kolej, menjadikan Whittier salah satu kolej seni liberal yang paling pelbagai di negara ini.
 • Fakulti Whittier College adalah pakar yang dihormati dalam bidang mereka. Antara pangkatnya ialah pemenang Grammy, Hadiah Pushcart dalam pemenang Puisi, beberapa pemenang Anugerah Fulbright, Yayasan Sains Kebangsaan, Institut Kesihatan Kebangsaan, dan Endowmen Kebangsaan untuk penganugerahan Kemanusiaan.
 • Padang Whittier 22 Pasukan penyair di NCAA Divisi III sukan intercollegiate: 11 pasukan lelaki dan 11 wanita. Kira-kira 30% pelajar Whittier bermain di satu atau lebih pasukan.
 • Lebih 50% daripada badan pelajar terlibat dalam salah satu daripada lebih daripada 90 organisasi pelajar berdaftar di kampus.
 • Beberapa graduan program olahraga Whittier telah pergi ke kerjaya profesional sebagai jurulatih atau atlet untuk Liga Bola Sepak Kebangsaan, Baseball League Major, dan Major League Lacrosse, antara lain.

116976_14524-20190620-102939-WC1.jpg

Akreditasi WASC

Akreditasi Institusi dari Persatuan Sekolah dan Kolej Barat (WASC) menjamin komuniti kolej, orang awam, dan organisasi tempatan yang Whittier College mematuhi piawaian persekutuan.

WASC adalah salah satu daripada enam badan akademik rasmi di Amerika Syarikat yang dipertanggungjawabkan dengan akreditasi Whittier College .

Di Whittier, sebuah institusi yang diiktiraf, penilaian dan refleksi adalah komponen kritikal untuk meneruskan dan memperkuat misi kami sebagai institusi pengajian tinggi.

Pendekatan berasaskan tema kami kepada Komuniti, Kebudayaan, Sambungan, dan Komuniti 4C kami adalah projek yang berterusan yang melibatkan komuniti dalam menentukan matlamat dan menilai kemajuan dan kebertanggungjawaban kami terhadap mereka.

Akreditasi WASC juga merupakan peluang untuk Whittier College untuk menunjukkan penglibatan pihak berkepentingan dari semua peringkat. Kumpulan steering WASC yang diketuai oleh Naib Presiden dan Dekan Akademik membantu membimbing pelbagai jawatankuasa tetap, jabatan dan kumpulan kerja dalam pengumpulan dan analisis data untuk tujuan kajian semula dan penilaian institusi, yang membantu kolej menjaga keadaan semakan semula diri, sistem jaminan kualiti, pengumpulan data, dan analisis.

 • Cadangan Institusi 2009

Cadangan Institusi membimbing proses semakan, dari Kajian Kapasiti dan Persediaan (CPR) ke Kajian Keberkesanan Pendidikan (EER). Laporan ini adalah tindak balas terhadap kebimbangan yang timbul semasa akreditasi terakhir, konteks untuk kajian akreditasi, dan strategi untuk menilai dan meningkatkan pembelajaran pelajar dan organisasi.

 • Kajian Kapasiti dan Persediaan (CPR)

CPR menyediakan data terkini tentang langkah-langkah keupayaan mengenai Whittier's College 4 C, terutama berkaitan dengan Komuniti, Kebudayaan, dan Sambungan.

 • Kajian Keberkesanan Pendidikan 2012 (EER)
 • 2013 Kajian Keberkesanan Pendidikan (EER) dan Surat Tindakan Komisi

EER mengkaji keberkesanan institusi pendidikan program bersama dengan 4C College, terutama Komuniti, Kebudayaan, dan Sambungan.

116974_14524-20190620-103020-WC12.jpg

Lokasi

Whittier

Alamat
13406 E. Philadelphia St.
Whittier, California, Amerika Syarikat