Westminster College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gambaran Keseluruhan & Pantas Fakta

Kami adalah Westminster College. Kami lebih dekat daripada anda berfikir, yang terletak di dalam pekan New Wilmington, hanya satu jam utara Pittsburgh. Kita belajar bersungguh-sungguh yang menganggap diri kita dalam bidang akademik yang kukuh, fakulti yang cemerlang, dan perhatian individu dengan kami 12: student 1 kepada nisbah fakulti. Kami meluaskan ufuk dengan peluang-peluang untuk belajar di luar negara dan membuat hubungan dengan alumni asas yang kukuh. Kami menggalakkan penyertaan, menaja 20 sukan universiti, 18 masyarakat kehormatan, dan lebih daripada 80 kelab. Kami sebuah platform untuk kebebasan rohani, memberikan kebebasan untuk berfikir dan mengambil bahagian dalam apa yang paling penting kepada anda. Kami tempat untuk memanggil rumah kepada hampir 1,300 pelajar setiap tahun. Kita lebih daripada apa yang anda bayangkan.

SEKALI PANDANG

PELAJAR

Lebih 1,300 prasiswazah dan siswazah pelajar; 42% lelaki dan 58% wanita.

CAMPUS

300 ekar, pokok dibarisi kampus dengan 22 bangunan, beberapa bidang sukan, 10 gelanggang tenis, makmal luar 100 ekar dan Brittain Lake.

BIASISWA

98% pelajar menerima bantuan kewangan, sama ada melalui biasiswa berasaskan merit atau sumber berasaskan keperluan.

PENGAJIAN

Jumlah tuisyen dan yuran wajib bagi 2017-2018: $ 18.138 per semester / $ 36.276 per tahun / $ 47.466 per tahun, termasuk tuisyen dan bilik dan lembaga.

FAKULTI

110 ahli pensyarah sepenuh masa, 91% daripada mereka memegang ijazah dari terminal, dan 12: student 1 kepada nisbah fakulti.

SEMESTER

Dua semester tahun akademik (jatuh dan musim bunga) dengan peluang kepada pelajar untuk perjalanan semasa cuti musim sejuk.

PELAJAR LIFE

Lebih daripada 80 kelab dan organisasi, 4 fraternities negara dan 5 sororities negara.

PERUMAHAN

10 pilihan perumahan kediaman; memberi jaminan kepada semua empat tahun.

OLAHRAGA

21 sukan universiti; NCAA Bahagian III; Persidangan Athletic Presidents '.

MAJORS & PROGRAM

41 jurusan dan 10 program pra-profesional; 4 program sarjana.

Misi

Misi Westminster College adalah untuk membantu lelaki dan wanita membangunkan kecekapan, komitmen dan ciri-ciri yang mempunyai manusia dibezakan pada tahap terbaik. Seni tradisi liberal adalah asas kurikulum sentiasa direka untuk berkhidmat misi ini dalam dunia yang pesat berubah.

Kolej melihat orang yang berpendidikan tinggi sebagai seorang yang kemahiran yang dilengkapi dengan nilai dan cita-cita yang dikenal pasti dalam tradisi Yahudi-Kristian pernah membangun. usaha Westminster kerana kecemerlangan adalah pengiktirafan bahawa pengawasan hayat mandat pembangunan maksimum yang mungkin keupayaan setiap orang.

HASIL

  1. dengan alasan logik dan menilai secara kritikal
  2. untuk berkomunikasi dengan berkesan
  3. untuk berfikir secara kreatif, dan menghargai ungkapan estetik
  4. untuk menunjukkan rasa ingin tahu intelektual
  5. untuk memperoleh pengetahuan tentang diri, masyarakat, budaya manusia, alam semula jadi, dan hubungan manusia kepada Tuhan
  6. untuk memohon pengetahuan kepada isu-isu semasa
  7. untuk menunjukkan komitmen moral dan etika untuk jiran, masyarakat, dan alam semula jadi
  8. untuk menunjukkan komitmen kepada pembelajaran sepanjang hayat dan pemerolehan kemahiran untuk kerjaya dan perkhidmatan yang bertanggungjawab sebagai warga dunia.

Lokasi

New Wilmington

Alamat
WESTMINSTER COLLEGE
319 SOUTH MARKET STREET

PA 16172 New Wilmington, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami