Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

WVU adalah sebuah keluarga kampus tersendiri yang disatukan oleh satu misi. Dari penyelidikan utama perdana kami di Morgantown ke pusat seni liberal WVU Potomac State di Keyser kepada program intensif teknologi di WVU Tech di Beckley - kami memanfaatkan bakat dan sumber daya kami untuk mencipta masa depan yang lebih baik untuk West Virginia dan Dunia .

Misi

Sebagai institusi pemberian tanah, fakulti, kakitangan dan pelajar di West Virginia University komited untuk mewujudkan budaya yang pelbagai dan inklusif yang memajukan pendidikan, penjagaan kesihatan dan kemakmuran untuk semua dengan menyediakan akses dan peluang; dengan memajukan penyelidikan berdampak tinggi; dan dengan transformasi terkemuka di West Virginia dan dunia melalui penglibatan tempatan, negeri dan global.

Visi

Sebagai sebuah West Virginia University , kita berhasrat dalam kajian dan kerja kita supaya kita dapat bekerjasama dengan komuniti kita - baik dekat dan jauh - untuk membawa penyelesaian yang diperlukan dan dihargai kepada masalah kehidupan sebenar di dalam tonggak pendidikan, penjagaan kesihatan dan kemakmuran.

Lokasi dan Kemudahan Kampus

Sistem WVU adalah keluarga kampus tersendiri yang disatukan oleh satu misi tunggal. Dari penyelidikan utama perdana kami di Morgantown (disenaraikan R1, institusi kategori penyelidikan tertinggi) kepada tumpuan pelajar WVU Potomac State College di Keyser kepada program intensif teknologi di Institut Teknologi WVU di Beckley - kami memanfaatkan bakat dan sumber untuk mewujudkan masa depan yang lebih baik untuk West Virginia dan dunia.

Institut Teknologi WVU di Beckley menawarkan lebih daripada 40 jurusan, termasuk salah satu daripada 100 program kejuruteraan sarjana muda di negara ini, seperti yang disenaraikan oleh US News

WVU Potomac State College di Keyser mempunyai salah satu daripada kadar tuisyen terendah semua institusi empat tahun negara. Menawarkan lebih daripada 50 jurusan, kampus ini menggabungkan perhatian peribadi sebuah kolej kecil dengan manfaat universiti utama.

Sistem WVU juga termasuk bahagian-bahagian Pusat Sains Kesihatan Robert C. Byrd di Charleston dan Martinsburg, serta 10 ladang percubaan dan empat hutan di seluruh negeri dan Kem 4-H Kilang Negeri WVU Jackson. Sistem WVU termasuk 518 bangunan pada 15,880 ekar. Kampus Morgantown mempunyai 245 bangunan (11 di National Register of Historic Places) di 1,892 ekar.

Kampus WVU Morgantown terletak di sebuah bandar bernama "No. 1 Bandar Kecil di Amerika "oleh BizJournals.com untuk kualiti kehidupan yang luar biasa. Morgantown, penduduk 30,855, juga menilai bandar raya kolej kesembilan terbaik di Amerika oleh Business Insider dan berada dalam jarak perjalanan yang mudah dari Washington, DC, ke timur, Pittsburgh, Pa., Ke utara, dan Cleveland dan Columbus, Ohio. barat laut. Kedudukan lain: Kiplinger.com termasuk Morgantown di 10 tempat yang bagus untuk disenaraikan; salah satu "Bandar Sukan Terbaik" oleh Sporting News; 5 "Metro Kecil Terbaik" oleh Forbes; Ke-12 keseluruhan "Bandar Terkini Hottest" oleh Inc .; salah satu daripada "50 tempat yang paling bijak untuk hidup" oleh Kiplinger; dan ranking kedua "Best College Town for Jobs" oleh Forbes.

Hidup di WVU

Minggu anda mempunyai 168 jam. Kami membuat jam yang anda tidak berada di dalam kelas seperti penuh dengan penemuan, pertumbuhan dan keseronokan.

Perumahan

Dewan-dewan kediaman dan kompleks pangsapuri kami lebih daripada tempat tidur. Anda akan belajar, berehat, mencipta dan bermimpi dengan rakan-rakan yang berfikiran sama.

Perkhidmatan Makan

Hidangan yang baik sentiasa berdekatan. Pelan makan diterima di 26 lokasi di kampus, termasuk empat dewan makan dan pilihan runcit seperti Chick-fil-A, Sbarro dan Saikou Sushi. Mencari rendah kalori atau pilihan bebas alergen? Kami ada juga.

Pengangkutan dan Tempat Letak Kereta

Orang elektrik kita menggerakkan, PRT, adalah perjalanan terbaik di bandar. Di manakah anda boleh meluncur di atas lalu lintas di kereta yang didorong oleh komputer semasa belajar untuk kelas seterusnya? ID pelajar anda memberi anda akses percuma ke bas PRT dan Morgantown Mountain Line.

Kehidupan seorang pelajar

Kami menyokong persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar WVU. Dari aktiviti yang menyeronokkan dan projek perkhidmatan kepada sumber yang membantu anda menavigasi kehidupan kolej, kami telah mendapat anda dilindungi.

Perpustakaan

Perintis telah melintasi benua untuk mengejar penemuan hebat manusia. Dengan perpustakaan kami, anda tidak perlu menyeberang jalan untuk anda.

Teknologi

Di mana sahaja anda pergi, kami akan memastikan anda bersambung dengan sumber dan perkhidmatan Universiti yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

West Virginia University

Geologi melihat kembali berjuta-juta tahun dahulu, menjalankan eksperimen pada masa kini dan meramalkan masa depan bumi. Satu kajian sains interdisipliner pada fizik, kim ... [+]

Mengenai

Geologi melihat kembali berjuta-juta tahun dahulu, menjalankan eksperimen pada masa kini dan meramalkan masa depan bumi. Satu kajian sains interdisipliner pada fizik, kimia, biologi dan banyak lagi, Geologi melatih anda untuk mempelajari sumber semula jadi yang membentuk kehidupan kita hari ini.

West Virginia kaya dengan sumber yang unik dan dekat dengan makmal semulajadi gunung Appalachian. Jabatan kami membawa pelajar keluar ke lapangan dan bekerja rapat dengan industri tenaga dan alam sekitar dan dengan West Virginia Geological and Economic Survey. Latihan di lapangan dan di makmal dengan teknologi canggih menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya atau pengajian siswazah.

Dual Major... [-]
Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Kejuruteraan awam sejarah merangkumi semua usaha kejuruteraan yang diperlukan untuk menyediakan infrastruktur untuk berfungsi oleh masyarakat. Kerana asal dan sejarahnya, ... [+]

Mengenai

Kejuruteraan awam sejarah merangkumi semua usaha kejuruteraan yang diperlukan untuk menyediakan infrastruktur untuk berfungsi oleh masyarakat. Kerana asal dan sejarahnya, kejuruteraan awam masih merangkumi pelbagai bidang teknologi. Ini termasuk:

PembinaanAlam Sekitar dan Sumber AirGeoteknikStrukturPengangkutan

Jurutera awam bekerja dengan masalah yang secara langsung memberi kesan kepada kesihatan dan ekonomi tenaga manusia dan masyarakat. Masalah ini termasuk pelupusan sisa, pencemaran alam sekitar, analisis sistem pengangkutan dan reka bentuk, pembangunan sumber air, dan reka bentuk, pembinaan, dan pemulihan kemudahan yang dibina seperti empangan, jambatan, bangunan, dan lebuh raya.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Kejuruteraan mekanikal adalah disiplin teknikal yang luas. Ia mengintegrasikan pengetahuan sains fizikal dan matematik untuk reka bentuk, pembinaan, dan pembuatan, penguj ... [+]

Mengenai

Kejuruteraan mekanikal adalah disiplin teknikal yang luas. Ia mengintegrasikan pengetahuan sains fizikal dan matematik untuk reka bentuk, pembinaan, dan pembuatan, pengujian, analisis, penggunaan, dan operasi peranti, struktur, mesin, proses, atau sistem dalam perkhidmatan kepada manusia. Perkembangannya adalah sejajar dengan pertumbuhan industri. Masyarakat moden memerlukan jurutera mekanikal yang mempunyai latihan yang luas dan mendalam dalam asas kejuruteraan dan sains yang berkaitan dan yang telah mengembangkan fleksibiliti dalam menganalisis dan menyelesaikan masalah yang rumit. Jurutera mekanikal bukan sahaja mempunyai kepakaran profesional yang tinggi tetapi juga mempunyai penghargaan terhadap kesan penyelesaian kejuruteraan dalam konteks masyarakat, termasuk pertimbangan etika dan ekonomi.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Kejuruteraan industri adalah disiplin kejuruteraan yang berkaitan dengan reka bentuk, penambahbaikan, dan pemasangan sistem bersepadu orang, bahan, maklumat, peralatan, d ... [+]

Sifat Program

Kejuruteraan industri adalah disiplin kejuruteraan yang berkaitan dengan reka bentuk, penambahbaikan, dan pemasangan sistem bersepadu orang, bahan, maklumat, peralatan, dan tenaga untuk memastikan prestasi, kebolehpercayaan, kebolehkerjaan, pematuhan jadual, dan kawalan kos. Jurutera perindustrian melihat "gambaran besar" operasi atau sistem dan merapatkan jurang antara pengurusan dan operasi. Mereka berurusan dengan dan memotivasi orang serta menentukan alat apa yang harus digunakan dan bagaimana ia harus digunakan. Jurutera industri menggunakan komputer dan perisian canggih sebagai alat untuk menyelesaikan masalah rumit untuk merekabentuk, mengukur, meramal, dan menilai prestasi semua jenis teknologi dan sistem yang kompleks.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Program luas ini membolehkan anda mengembangkan kepakaran dalam bidang yang menarik minat anda semasa mempersiapkan anda untuk kerjaya yang berjaya dengan segera selepas ... [+]

Mengenai

Program luas ini membolehkan anda mengembangkan kepakaran dalam bidang yang menarik minat anda semasa mempersiapkan anda untuk kerjaya yang berjaya dengan segera selepas tamat pengajian. Anda akan dilengkapkan untuk mengambil kedudukan pengurusan peringkat kemasukan atau memulakan perniagaan anda sendiri dalam pelbagai perniagaan berasaskan darat, berasaskan tanah, pertanian dan / atau makanan.

Anda boleh mengharapkan mencari peluang pekerjaan dengan perniagaan agribisnis - termasuk pembibitan dan landskap - firma atau ladang, institusi kewangan dan agensi negara dan persekutuan berurusan dengan penggunaan tanah, makanan dan pertanian.

Pekerjaan dalam bidang ini memerlukan komponen penting utama ini: latar belakang pendidikan yang luas digabungkan dengan pengetahuan mengurus perniagaan berasaskan sumber semula jadi.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Mempunyai masa yang sukar memilih hanya satu bidang perniagaan? Perniagaan Umum membolehkan anda memilih dari pelbagai laluan kerjaya yang berbeza dan menyesuaikan kuriku ... [+]

Mempunyai masa yang sukar memilih hanya satu bidang perniagaan? Perniagaan Umum membolehkan anda memilih dari pelbagai laluan kerjaya yang berbeza dan menyesuaikan kurikulum anda untuk memenuhi matlamat anda.

Dalam Perniagaan Umum, anda akan mendapat pemahaman keseluruhan mengenai perniagaan dan bagaimana organisasi beroperasi.

Jurusan Perniagaan Umum memilih pilihan kursus perniagaan peringkat tinggi dari kursus sistem perakaunan, ekonomi, kewangan, pengurusan, pemasaran dan pengurusan maklumat.

Apa yang menjadikan Perniagaan Am di WVU unik?Fleksibiliti akademik: Membina kurikulum anda sendiri dan pilih kursus dari 10 jurusan Perniagaan dan Ekonomi.Akreditasi: Kolej Perniagaan dan Ekonomi adalah akreditasi AACSB.Sokongan Kewangan: Kolej Perniagaan dan Ekonomi menawarkan biasiswa merit dan umum.Pergi Pertama: Pertandingan pelan perniagaan kecil dan program lain yang tersedia melalui Pusat BrickStreet untuk Inovasi dan Keusahawanan.Perjanjian Artikulasi Pindah... [-]
Amerika Syarikat Morgantown
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

West Virginia University

Jurusan biologi mengkaji organisma hidup dan proses kehidupan. Pilih dari empat bidang penekanan untuk memfokuskan kajian anda: biologi selular dan molekul, ekologi dan b ... [+]

Mengenai

Apabila anda meneroka biologi, anda mula memahami sifat luar biasa dunia - dari gen kepada ekosistem, molekul dan sel, struktur dan fungsi, organisma dan persekitaran mereka.

Melalui pengajaran yang mendalam di canggih disiplin, penyelidikan tangan yang dijalankan dengan fakulti dan pengalaman yang berpengalaman dengan sumber dan peralatan generasi akan datang, jurusan Biologi di WVU belajar untuk mempersoalkan, mengeksperimen dan berinovasi. Kami menyediakan semua peluang universiti besar dengan perasaan kolej kecil.

Sebagai majoriti Biologi, matlamat kerjaya anda mungkin termasuk penyelidikan biologi, sekolah perubatan, farmasi, perniagaan atau pendidikan. Pelajar yang berminat dalam profesion kesihatan juga mempunyai akses kepada maklumat dan nasihat tambahan melalui Pejabat Penasihat Pra-Kesihatan dan Pembangunan Profesional.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University

Jurusan kewangan mengambil kurikulum perniagaan teras 37 jam kredit yang dimodelkan dalam hubungan antara bidang fungsional perniagaan seperti yang berlaku di dunia nyata ... [+]

Mengenai

Kewangan adalah kajian penciptaan dan pengurusan kekayaan. Majoriti Kewangan belajar bagaimana untuk menilai dan mengawal aset dan risiko untuk memaksimumkan nilai kepada pemilik atau penerima. Ini melibatkan aktiviti seharian seperti mengumpul / membayar wang dan berinteraksi dengan bank dan institusi kewangan lain. Juga terlibat adalah perancangan jangka panjang tentang bangunan dan peralatan apa yang hendak dibeli, apa stok untuk membeli atau mengeluarkan, menguruskan dividen dan faedah, menggunakan insurans untuk melindungi aset dan membangunkan instrumen atau perkhidmatan kewangan baru. Jurusan kewangan disediakan untuk kerjaya di kedua-dua belah meja: sebagai penjual atau pembeli pelaburan; sebagai pencari kredit atau pemberi kredit; dan sebagai penjana atau penerima perkhidmatan insurans.... [-]

Amerika Syarikat Morgantown
West Virginia University
Alamat
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 304-293-0111