Baca keterangan rasmi

College adalah lebih daripada sekadar ijazah. Ia adalah satu pelaburan untuk masa depan anda.

Seni liberal pendidikan anda akan menerima sekurang-Wartburg membolehkan anda bukan sahaja mendapat kemahiran yang diperlukan dari bidang yang anda pilih pengajian, tetapi juga kemahiran pemikiran kritikal yang diperlukan untuk meneroka etika dalam membuat keputusan dan penglibatan masyarakat, komunikasi berkesan, kecekapan budaya, dan kerjasama.

Misi Kita

Kolej Wartburg adalah khusus untuk pelajar yang mencabar dan memupuk untuk kehidupan kepimpinan dan perkhidmatan sebagai ungkapan bersemangat iman dan pembelajaran mereka.

Identiti

Wartburg College adalah sebuah kolej seni liberal Gereja Lutheran (ELCA). Anda tidak perlu menjadi Lutheran, atau Kristian, akan menghargai cara pendidikan Wartburg membantu anda mencari makna dan tujuan untuk hidup anda.

Banyak kolej bekerja dari fahaman biasa atau pernyataan kepercayaan di mana iman dikenakan. kolej-kolej lain menjaga iman daripada kehidupan masyarakat sepenuhnya. Pada Wartburg College, kami menggunakan pendekatan Lutheran kepada pendidikan, yang membina masyarakat sekitar perbualan yang meriah dan inklusif iman dan pembelajaran.

Martin Luther, yang mencetuskan Reformasi pada tahun 1517, merupakan seorang paderi dan seorang profesor universiti. Ia bergulat dengan soalan-soalan yang lebih besar daripada kehidupan dan bagaimana iman benar-benar boleh mengubah dunia di sekeliling kita. Kerana perspektif teologi Lutheran kami, kami mahu anda juga bergelut dengan soalan-soalan besar seperti yang anda bekerja melalui empat tahun di Wartburg. Kami menjemput dan menggalakkan perbualan dengan orang daripada pelbagai latar belakang dan dengan berbeza perspektif spiritual. Sebaliknya, anda akan belajar lebih lanjut mengenai kepercayaan dan nilai-nilai.

Cari Calling anda

Wartburg College membantu pelajar mencari dan menuntut mereka callings-menghubungkan pembelajaran mereka dengan iman dan nilai-nilai, pemahaman mereka terhadap diri mereka sendiri dan hadiah mereka, perspektif terhadap kehidupan dan masa depan, dan peluang untuk mengambil bahagian dalam gereja, masyarakat, dan masyarakat yang lebih besar dalam azam dan cara-cara yang bermakna.

Fakta Ringkas Akademik

Saiz kelas Etnik: 17 nisbah pelajar-fakulti: 11: 1 fakulti sepenuh masa: 104 fakulti kedudukan dengan ijazah tertinggi dalam bidang: 99% jawatan fakulti dikurniakan: 2 kerusi dibezakan, 11 kerusi dikurniakan, 1 profesor dibezakan, 4 profesor dikurniakan.

Majors Paling Popular

Pentadbiran 1 Perniagaan 2 Biologi 3 Elementary Pendidikan 4 Kewartawanan dan Komunikasi 5 Pendidikan Muzik

Pengiktirafan antarabangsa

Salah satu daripada lima kolej untuk menerima Anugerah Pengajian Tinggi Civic Engagement sulung Washington Center untuk perkhidmatan-pembelajaran dan penglibatan masyarakat. Di peringkat kebangsaan diklasifikasikan oleh Yayasan Carnegie untuk Kemajuan Pengajaran sebagai salah satu daripada 12 kolej semata-mata sarjana muda yang memupuk pembelajaran berasaskan pengalaman dan penglibatan masyarakat. Dinamakan lapan kali berturut-turut kepada Perkhidmatan Honor Roll Komuniti Pengajian Tinggi Presiden, tiga kali "dengan cemerlang," sebagai pengiktirafan kepada usaha sukarela oleh pelajar Wartburg. Salah satu dari enam kolej Iowa termasuk dalam 2014-15 Colleges of Distinction, yang mengiktiraf sekolah-sekolah yang telah menunjukkan dedikasi mereka kepada "pelajar terlibat, pengajaran yang besar, masyarakat bertenaga, dan hasil yang berjaya." Wartburg menduduki tempat ke-16 di negara ini untuk kajian jangka pendek di luar negara dalam 2014 Doors Laporan Terbuka, yang dijalankan dengan kerjasama Jabatan Negara Amerika Syarikat, Biro Hal Ehwal Pendidikan dan Kebudayaan. Termasuk dalam seni liberal kolej terbaik Washington Monthly kedudukan atas sumbangannya kepada kebaikan awam melalui mobiliti sosial, penyelidikan dan perkhidmatan. Pemenang 2012 NetImpact ini "Langkah-langkah kecil, Big Menang Challenge," satu pertandingan kebangsaan antara universiti dan kolej ganjaran kepada tindakan sosial dan alam sekitar. Kedudukan di Princeton Review sebagai salah satu kolej yang terbaik di rantau Midwest. Disenaraikan dalam Peterson Top Kolej Sains di kalangan 200 buah sekolah dengan program-program yang cemerlang dalam sains dan matematik. Salah satu daripada dua kolej di Iowa untuk peringkat kebangsaan yang diiktiraf oleh Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru untuk program asas-pendidikan. Termasuk dalam golongan yang mula-peringkat Terbaik Negara Liberal Arts Kolej seperti yang disenaraikan oleh US News dan World Report. No. 7 merupakan di antara universiti kebangsaan dan kolej seni liberal oleh US News dan World Report sebagai "overperformer" dalam kadar pengijazahan bagi pelajar daripada keluarga berpendapatan rendah. Termasuk dalam "terbaik kolej" ranking Money Magazine. The Wartburg "Community Builders" program telah dianugerahkan Hadiah MacJannet untuk Global Kewarganegaraan.

Siswazah dalam tempoh empat tahun!

Apakah itu Kadar Pengijazahan?

Ini boleh menjadi satu konsep yang sangat mengelirukan. Pada asasnya, ini adalah peratusan pelajar yang sebenarnya melengkapkan ijazah di institusi. Kebanyakan laporan dalam talian akan menunjukkan kadar lulus 6 tahun, yang merupakan peratusan pelajar sepenuh masa menerima ijazah sarjana muda dalam tempoh enam tahun, yang telah menjadi panjang purata pendidikan ijazah pertama di universiti-universiti. Ini BUKAN benar di Wartburg College.

93% daripada graduan kita selesai ijazah mereka dalam tempoh empat tahun. Pelajar sepenuh masa yang bermula pada Wartburg, 63% akan melengkapkan ijazah mereka di Wartburg, yang dianggap kadar lulus yang sangat tinggi. Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, Wartburg mempunyai kadar pengijazahan setinggi 70%.

Mengapa membandingkan lima tahun di sekolah-sekolah negeri untuk empat tahun di Wartburg?

Realiti bagi ramai pelajar adalah ia akan mengambil masa empat dan setengah hingga lima tahun atau lebih untuk mendapat ijazah di sebuah sekolah negeri, mengikut statistik negara. Pada Wartburg, 93 peratus daripada graduan kita melengkapkan ijazah dalam tempoh empat tahun.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Wartburg College

Pengajian dibentuk oleh pengalaman antarabangsa yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa anda dan melibatkan diri dalam budaya Sepanyol. ... [+]

Gambaran keseluruhanMajor SepanyolPengajian dibentuk oleh pengalaman antarabangsa yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa anda dan melibatkan diri dalam budaya lainKajian mendalam tentang budaya lain dan tinggal di luar negara untuk tempoh masa yang panjang akan memberikan anda gambaran bagaimana kebudayaan lain melihat dunia, serta pemahaman yang lebih baik tentang budaya AmerikaMay Term

Mengambil bahagian dalam pengalaman Jangka Masa, di mana pelajar menghabiskan masa empat minggu di luar negara, menggabungkan kajian bahasa intensif dengan lawatan yang diketuai fakulti ke tapak yang bersejarah dan penting budaya.

Semasa Jangka Masa, jurusan bahasa Sepanyol dan anak-anak di bawah umur melawat laman web tentang kepentingan budaya dan belajar di Heredia, Costa Rica; Jurusan pengajian Perancis dan Perancis dan anak-anak di bawah umur pergi ke institut bahasa di Paris; Jurusan pengajian bahasa Jerman / Jerman dan orang kurang upaya melawat beberapa bandar di Jerman.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
Sepanyol,English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Biokimia, menurut definisi buku teks, adalah usaha untuk memahami biologi melalui konteks kimia. Ceramah biokimia di Wartburg College secara topikal termasuk makromolekul ... [+]

Biokimia, menurut definisi buku teks, adalah usaha untuk memahami biologi melalui konteks kimia. Ceramah biokimia di Wartburg College secara topikal termasuk makromolekul, enzim, dan metabolisme manusia. Teknik-teknik yang diajar dalam makmal biokimia digunakan dalam banyak bidang, termasuk mikrobiologi, forensik, neurobiologi, dan penyelidikan kanser.

Melalui kurikulum dinamik yang merangkumi pilihan fleksibiliti pilihan untuk menyesuaikan kepentingan anda dan komponen penyelidikan yang diasaskan oleh kemudahan sains yang canggih, Wartburg ijazah biokimia secara unik akan menyediakan anda kerjaya dalam bidang kesihatan, penyelidikan, bioteknologi, atau pendidikan.

Fakta Cepat Program... [-]
Amerika Syarikat Waverly
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Jabatan Biologi Wartburg menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya, termasuk profesion kesihatan, penyelidikan, pengajaran, bioteknologi, dan bidang yang membabitkan isu ... [+]

Ijazah dalam biologi dari Wartburg College diiktiraf di seluruh negara.

Jabatan Biologi Wartburg menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya, termasuk profesion kesihatan, penyelidikan, pengajaran, bioteknologi, dan bidang yang membabitkan isu global dan persekitaran. Kami mengajar apa sains, bukan hanya pengetahuan yang dihasilkannya, dengan pembelajaran berasaskan pertanyaan.

Walaupun kurikulum jabatan biologi adalah ketat, pelajar juga mendapat penghargaan bagaimana biologi belajar boleh menjadi menyeronokkan, menarik dan bermanfaat. Kejayaan program biologi didasarkan pada penekanan berasaskan siasatan di mana para pelajar memudahkan pembelajaran mereka dengan mengalami sains dan bukan semata-mata membacanya.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Pendidikan dalam ekonomi akan memberi tumpuan kepada kajian kekurangan, bagaimana orang menggunakan sumber dan proses membuat keputusan. Pelajar juga akan mendapat penget ... [+]

Gambaran keseluruhan

Pendidikan dalam ekonomi akan memberi tumpuan kepada kajian kekurangan, bagaimana orang menggunakan sumber dan proses membuat keputusan. Pelajar juga akan mendapat pengetahuan yang berkaitan dengan statistik dan kalkulus.

Anda akan mendapati peluang kerjaya dalam bidang ekonomi seperti pemerintahan, penyelidikan, kedudukan penganalisis, perundingan ekonomi, pasaran kewangan, perbankan, dan insurans. Anda bersedia untuk mengambil tugas dan tanggungjawab dalam jawatan ini dan memperoleh kemahiran yang berharga untuk dimiliki.

Di Wartburg College , pelajar dalam ekonomi mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil dan kumpulan rakan sekelas yang pelbagai. Anda akan diajar oleh profesor dengan pengalaman dan kepakaran yang bersedia untuk mentor para pelajar untuk kerjaya serta untuk kewarganegaraan aktif melalui kelas, latihan, dan penyelidikan siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Jika anda mempunyai semangat untuk kerja kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan penyelesaian masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam fizik mungkin menjadi pilih ... [+]

Jika anda mempunyai semangat untuk kerja kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan penyelesaian masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam fizik mungkin menjadi pilihan yang hebat.

Anda akan menemui hubungan yang kuat antara matematik, sains komputer, dan fizik, yang mencerminkan fikiran lama fakulti untuk membantu pelajar mencari program yang tepat untuk kemahiran dan minat mereka. Jabatan ini menggabungkan kursus dengan aktiviti makmal, latihan amali, dan peluang untuk pengajaran dan kepimpinan. Kursus menekankan aktiviti kumpulan mendalam, membolehkan anda menangani projek-projek yang mencabar sambil membangunkan kemahiran komunikasi interpersonal anda. Pengalaman ini akan memberi asas yang kukuh untuk pekerjaan atau kajian pasca siswazah yang akan datang.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Program hubungan antarabangsa mendedahkan pelajar kepada soalan-soalan penting mengenai proses-proses yang mana kerumitan saling ketergantungan bertemu dengan nilai-nilai ... [+]

Program hubungan antarabangsa mendedahkan pelajar kepada soalan-soalan penting mengenai proses-proses yang mana kerumitan saling ketergantungan bertemu dengan nilai-nilai individu yang dipegang. Secara umum, ini melibatkan menjawab soalan asas siapa yang mendapat apa, di mana, bila, bagaimana, dan mengapa dalam hubungan antarabangsa. Hubungan antarabangsa adalah program interdisipliner yang melengkapkan pelajar dengan keluasan (iaitu, perspektif) dan kedalaman liputan untuk merenung dan memberi respons yang berkesan kepada soalan-soalan ini. Penyiasatan yang lebih terperinci ke dalam kawasan geografi tertentu juga mungkin dalam program ini.

Pelajar yang mengikuti pelajaran ini sangat digalakkan untuk memasukkan lebih banyak bahasa asing dan perjalanan antarabangsa ke dalam program akademik mereka. Pelbagai peluang Sepanjang Masa dan semester panjang wujud. Lebih-lebih lagi, kami menggalakkan para pelajar untuk menggandakan bidang utama dalam bidang yang berkaitan, seperti ekonomi, bahasa asing, sejarah, perniagaan antarabangsa, sains politik, agama, atau sosiologi untuk meningkatkan pemahaman dan penyediaan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Pengalaman hands-on, mentoring dari profesional berpengalaman, dan kemudahan terkemuka menyediakan pelajar kami untuk bidang yang cepat berubah yang memerlukan kemahiran ... [+]

Pengalaman hands-on, mentoring dari profesional berpengalaman, dan kemudahan terkemuka menyediakan pelajar kami untuk bidang yang cepat berubah yang memerlukan kemahiran komunikasi yang sangat baik. Jabatan ini menawarkan jurusan / kepekatan berikut. Graduan kami bekerja sebagai penulis, editor, wartawan, pakar pengeluaran, dan profesional perhubungan awam. Mereka terlibat dalam pembangunan web, industri hiburan, dan pelbagai bidang berkaitan.

Kisah Kejayaan Alumni

Graduan Wartburg mencari pekerjaan yang memuaskan dan diterima masuk ke sekolah siswazah dan profesional terbaik. Alumni Wartburg boleh didapati di semua 50 buah negara Amerika Syarikat dan lebih dari 70 negara asing. Di bawah hanya terdapat satu sampel jenis jawatan dari graduan Wartburg dari Jabatan Kewartawanan dan Komunikasi pada masa lalu.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Kimia menyediakan anda kejayaan dalam banyak pekerjaan berkaitan sains. Anda mempunyai peluang untuk belajar di Pusat Sains terkini. Syarikat-syarikat, organisasi, dan in ... [+]

Program Yang Dihormati

Kimia menyediakan anda kejayaan dalam banyak pekerjaan berkaitan sains. Anda mempunyai peluang untuk belajar di Pusat Sains terkini. Syarikat-syarikat, organisasi, dan institusi yang mencari pengalaman berpengalaman mencari Wartburg kimia dan lepasan biokimia. Jabatan ini mempunyai kadar penempatan 100 peratus. Eksperimen dan penyelidikan adalah di tengah-tengah program kimia Wartburg. Di kampus, pelajar menggunakan instrumentasi moden dalam kursus dan penyelidikan individu. Ahli fakulti kimia adalah guru dan penasihat yang berkesan, dan saiz kelas kecil membolehkan fakulti dan pelajar menjadi berkenalan dengan baik.

Fakta Cepat Program

Major kimia boleh digunakan untuk mengejar kajian profesional dalam:... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Sekiranya anda mempunyai semangat untuk kerja kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan penyelesaian masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam matematik mungkin menj ... [+]

Sekiranya anda mempunyai semangat untuk kerja kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan penyelesaian masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam matematik mungkin menjadi pilihan yang hebat.

Anda akan menemui hubungan yang kuat antara matematik, sains komputer, dan fizik, yang mencerminkan fikiran lama fakulti untuk membantu pelajar mencari program yang tepat untuk kemahiran dan minat mereka. Jabatan ini menggabungkan kursus dengan aktiviti makmal, latihan amali, dan peluang untuk pengajaran dan kepimpinan. Kursus menekankan aktiviti kumpulan mendalam, membolehkan anda menangani projek-projek yang mencabar sambil membangunkan kemahiran komunikasi interpersonal anda. Pengalaman ini akan memberi asas yang kukuh untuk pekerjaan atau kajian pasca siswazah yang akan datang.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Wartburg College adalah ahli institusi yang diiktiraf oleh Institusi Kebangsaan Muzik (NASM). Pelajar yang mengikuti program sarjana terapi muzik Amerika Syarikat (AMTA) ... [+]

Wartburg College adalah ahli institusi yang diiktiraf oleh Institusi Kebangsaan Muzik (NASM). Pelajar yang mengikuti program sarjana terapi muzik Amerika Syarikat (AMTA) yang diluluskan layak untuk duduk untuk mendapat pensijilan lembaga oleh Lembaga Pengesahan untuk Ahli Muzik (CBMT). Wartburg adalah satu-satunya kolej swasta di Iowa untuk menawarkan major terapi muzik. Penyempurnaan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Muzik atau Ijazah Sarjana Muda Pendidikan / Gelap Terapi Muzik membawa kepada lesen dalam pendidikan di negeri Iowa.

Ijazah Sarjana Muda Seni dalam bidang Muzik memberi anda pelbagai pilihan kerjaya dalam bidang muzik. Anda boleh memilih utama muzik umum, yang membolehkan anda menggabungkan majoriti muzik dengan medan utama atau kecil lain. Atau anda boleh memilih trek Muzik Gereja, yang menggabungkan kerja kursus dalam muzik dan agama untuk mempersiapkan anda untuk program muzik terkemuka di gereja atau untuk belajar lebih lanjut di sekolah siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Golongan neurosains di Wartburg adalah utama interdisipliner yang mendedahkan pelajar ke persimpangan biologi dan psikologi dan kemudian menggalakkan mereka untuk membuat ... [+]

Para pakar neurologi mempelajari bagaimana sistem otak dan saraf berfungsi. Bidang yang berkembang pesat ini bertujuan untuk menjawab soalan-soalan seperti bagaimana kita melihat persekitaran kita, bagaimana kita berinteraksi dengan persekitaran ini secara berbeza daripada haiwan, dan apa yang boleh salah dalam proses ini. Golongan neurosains di Wartburg adalah utama interdisipliner yang mendedahkan pelajar ke persimpangan biologi dan psikologi dan kemudian menggalakkan mereka untuk membuat hubungan dengan bidang-bidang lain yang menarik. Neurosains adalah bidang yang luas, dan para pelajar mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada bidang minat mereka sendiri melalui kursus penyelidikan lanjutan dan pelbagai pilihan. Jurusan neurosains dapat meneruskan karier dalam penyelidikan neurosains, perubatan, terapi fizikal, terapi pekerjaan, psikiatri, farmakologi, psikologi kognitif, robotik, penulisan sains, dan banyak lagi bidang.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Ijazah dalam pendidikan menawarkan peluang yang menarik. Ijazah dalam pendidikan di Wartburg menawarkan pengalaman kelas yang luar biasa. Anda boleh menggunakan bakat dan ... [+]

Ijazah dalam pendidikan menawarkan peluang yang menarik. Ijazah dalam pendidikan di Wartburg menawarkan pengalaman kelas yang luar biasa. Anda boleh menggunakan bakat dan kebolehan anda untuk menjadi guru yang berkesan dan reflektif dalam kehidupan perkhidmatan profesional dan kepimpinan. Anda akan mendapati peluang pekerjaan dalam pendidikan di mana-mana peringkat, dari pra-tadika hingga gred ke-12.

Dengan jurusan pendidikan, anda boleh bekerja dengan kanak-kanak dalam pelbagai tetapan bilik darjah, berkongsi minat anda dalam kawasan kandungan, dan memberi impak kepada masa depan. Anda boleh meneroka kesusasteraan kanak-kanak, membaca, membaca, kurikulum, psikologi pendidikan, pendidikan awal kanak-kanak, hubungan manusia, pengajian multikultural, strategi pengajaran dan kaedah, teknologi pendidikan, penempatan lapangan, dan pendidikan khas.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Sebagai sebahagian daripada pendidikan anda di Wartburg College , anda akan bekerja melalui banyak cabaran etika yang kini dihadapi dunia perniagaan. Anda akan bersedia u ... [+]

Sebagai sebahagian daripada pendidikan anda di Wartburg College , anda akan bekerja melalui banyak cabaran etika yang kini dihadapi dunia perniagaan. Anda akan bersedia untuk membuat dan berdiri di belakang keputusan yang sukar dan mendapatkan pengalaman secara langsung yang dicari oleh banyak majikan.

Anda juga akan mendapati peluang kerjaya dalam persekitaran perniagaan yang pantas dalam bidang seperti perakaunan, kewangan, perniagaan antarabangsa, perkhidmatan kerajaan, pengurusan penjagaan kesihatan, pemasaran, dan organisasi bukan keuntungan awam atau swasta.

Anda akan mendapat manfaat daripada kelas kecil yang diajar oleh profesor yang mempunyai pengalaman dan kepakaran dalam banyak aspek pentadbiran perniagaan, perakaunan, dan ekonomi. Para pelajar fakulti untuk mentor karier serta kerjaya aktif melalui pengalaman kelas, latihan, kajian kes, dan penyelidikan siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Program psikologi, bagian dari Jabatan Ilmu Sosial, mendekati psikologi sebagai disiplin akademik, profesi, dan sains. Fakulti membentangkan bidang psikologi sebagai sala ... [+]

Psikologi utama akan menyediakan anda jawatan dalam bidang perkhidmatan manusia, penyelidikan, dan bidang pendidikan. Program ini mendekati psikologi sebagai disiplin akademik, profesion, dan sains.

Major psikologi boleh didapati melalui Jabatan Sains Sosial. Kursus sains sosial menawarkan pengalaman dalam kursus dan peluang kerja projek untuk penyelidikan ilmiah yang asal, menggabungkan perjalanan lapangan dan kajian luar kampus di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ahli fakulti dan pelajar psikologi meneliti topik seperti keibubapaan dan keperibadian, proses memori, dan tekanan dan penyesuaian. Di samping itu, para pelajar membantu fakulti dalam meneliti hak asasi manusia, kajian pendemokrasian, wacana awam, dan pembelajaran perkhidmatan.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Jabatan Seni menyediakan pelajar Wartburg keupayaan untuk berkomunikasi dengan disiplin dan pemahaman imaginasi dunia visual dan reka bentuknya. Melalui penghargaan, peng ... [+]

Jabatan Seni menyediakan pelajar Wartburg keupayaan untuk berkomunikasi dengan disiplin dan pemahaman imaginasi dunia visual dan reka bentuknya. Melalui penghargaan, pengalaman, dan pengeluaran, pelajar seni meluaskan kemampuan kreatif dan kritikal mereka dan berkongsi kemahiran baru ini dengan mencipta karya seni.

Jabatan Seni menawarkan pelbagai kursus akademik dan studio dalam media tradisional dan teknologi. Saiz kelas yang terhad dan sikap terbuka fakulti mendorong perhatian individu dan hubungan kerja yang rapat. Melalui kursus lanjutan dan kajian bebas, pelajar boleh mengejar minat individu.

Keperluan

Kredit 14-kursus:

Reka bentuk ART 105 IART 108 Reka Bentuk GrafikLukisan ART 111ART 150 Seni, Media, dan Reka Bentuk Abad ke-20Lukisan ART 201Reka bentuk Komunikasi ART 205ART 208 Photography IART 210 Reka Bentuk Komunikasi IIART 250 Art History: Early Through GothicART 251 Sejarah Seni: Renaissance Melalui ModenART 310 Projek Reka Bentuk LanjutanART 371 InternshipART 461 Seminar dalam Seni: PenyelidikanART 462 Seminar dalam Seni: Pameran... [-]
Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Jika anda mempunyai bakat untuk nombor dan hasrat untuk bekerja dalam perniagaan, kerjaya sebagai aktuari mungkin untuk anda. Secara konsisten dinilai sebagai salah satu ... [+]

Jika anda mempunyai bakat untuk nombor dan hasrat untuk bekerja dalam perniagaan, kerjaya sebagai aktuari mungkin untuk anda. Secara konsisten dinilai sebagai salah satu pekerjaan terbaik di Amerika, aktuari menggunakan model matematik dan kemahiran analitik untuk menilai keselamatan kewangan dan mengukur risiko. Program yang ketat oleh Wartburg dalam bidang ekonomi, kewangan, dan matematik-menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam dunia pengurusan risiko.

Bertempat di Jabatan Matematik, Sains Komputer

Fakta PantasAktuari disenaraikan sebagai pekerjaan keempat terbaik, dengan gaji median $ 93,680, pada 2012-13, menurut Biro Statistik Buruh.Ijazah anda juga akan menyediakan anda kerjaya sebagai ahli matematik atau ahli statistik, masing-masing No. 1 dan No. 3 pekerjaan terbaik.Profesion ini dijangka tumbuh 26 peratus menjelang 2022, berbanding purata 11 peratus untuk semua pekerjaan.Kebanyakan aktuari hidup dan bekerja di Timur Laut (Manhattan adalah modal kewangan) dan di Midwest, di mana banyak syarikat besar beribu pejabat.Aktuari bekerja dalam industri insurans, untuk syarikat swasta, kerajaan, atau sebagai perunding bebas. Pilihan adalah milik anda.Hasil Pembelajaran Umum... [-]
Amerika Syarikat Waverly
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memb ... [+]

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi. Sains dan Pengajian Alam Sekitar Majors bersedia untuk memasuki kerjaya dalam bidang seperti pemuliharaan sumber semula jadi, sains alam sekitar, undang-undang alam sekitar, tenaga boleh diperbaharui, perancangan bandar dan dasar alam sekitar. Pelajar terlibat dalam seminar interaktif, sama ada menjalankan penyelidikan bebas di bawah bimbingan ahli fakulti atau mengambil bahagian dalam latihan yang sesuai dan digalakkan untuk memanfaatkan kursus Biologi lapangan Kursus Jangka Masa. Terdapat juga kajian alam sekitar yang kecil.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memb ... [+]

Gambaran keseluruhan

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi.

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Sekiranya anda mempunyai minat terhadap kerja kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan menyelesaikan masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam sains komputer atau s ... [+]

Sekiranya anda mempunyai semangat untuk kursus yang mencabar, aplikasi praktikal, dan penyelesaian masalah, ijazah Sarjana Muda Sastera dalam sains komputer atau sistem maklumat komputer mungkin merupakan pilihan yang hebat.

Anda akan menemui hubungan yang kuat di kalangan matematik, sains komputer, dan fizik, yang mencerminkan fokus fakulti lama untuk membantu pelajar untuk mencari program yang tepat untuk kemahiran dan minat mereka. Jabatan ini menggabungkan kursus dengan aktiviti makmal, latihan amali, dan peluang untuk pengajaran dan kepimpinan. Kursus menekankan aktiviti kumpulan mendalam, membolehkan anda menangani projek-projek yang mencabar sambil membangunkan kemahiran komunikasi interpersonal anda. Pengalaman ini akan memberi asas yang kukuh untuk pekerjaan atau kajian pasca siswazah yang akan datang.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Majoriti sains politik menawarkan persediaan untuk kerjaya atau pendidikan lanjut dalam pembuatan dasar awam, undang-undang, perancangan bandar, perdagangan antarabangsa, ... [+]

Majoriti sains politik menawarkan persediaan untuk kerjaya atau pendidikan lanjut dalam pembuatan dasar awam, undang-undang, perancangan bandar, perdagangan antarabangsa, perkhidmatan diplomatik, dan kempen politik.

Major sains politik boleh didapati melalui Jabatan Sains Sosial. Kursus sains sosial menawarkan pengalaman dalam kursus dan peluang kerja projek untuk penyelidikan ilmiah yang asal, menggabungkan perjalanan lapangan dan kajian luar kampus di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ahli fakulti dan pelajar psikologi meneliti topik seperti keibubapaan dan keperibadian, proses memori, dan tekanan dan penyesuaian. Di samping itu, para pelajar membantu fakulti dalam meneliti hak asasi manusia, kajian pendemokrasian, wacana awam, dan pembelajaran perkhidmatan.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Majoriti sosiologi menyediakan pelajar untuk komitmen peribadi sepanjang hayat kepada masyarakat dan untuk pelbagai kerjaya di sektor awam dan swasta atau untuk kajian si ... [+]

Gambaran keseluruhan

Majoriti sosiologi menyediakan pelajar untuk komitmen peribadi sepanjang hayat kepada masyarakat dan untuk pelbagai kerjaya di sektor awam dan swasta atau untuk kajian siswazah. Major sosiologi boleh didapati melalui Jabatan Sains Sosial. Kursus sains sosial menawarkan pengalaman dalam kursus dan peluang kerja projek untuk penyelidikan ilmiah yang asal, menggabungkan perjalanan lapangan dan kajian luar kampus di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara.

Konsentrasi Keadilan Kriminal / PidanaMemahami cabaran semasa dalam sistem keadilan jenayah dan arahan yang akan diambil untuk masa depan.Reka bentuk dan laksanakan penyelidikan asal, memberi gambaran tentang bidang yang berubah dengan cepat.Terlibat dalam perkhidmatan komuniti dan aktiviti pembelajaran perkhidmatan.Mengambil bahagian dalam bidang pengalaman yang berkaitan dengan sistem keadilan jenayah.Bekerja dan berinteraksi dengan kumpulan orang yang berminat, dan minat terhadap sistem keadilan jenayah.Ketahui tentang pelbagai kerjaya yang terdapat dalam bidang keadilan jenayah.Matlamat Program... [-]
Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Wartburg College

Majikan hari ini mencari jurutera yang lebih dari sekadar berkompeten secara teknikal. Mereka mencari graduan yang boleh menulis dan bercakap secara berkesan, yang merupa ... [+]

Kurikulum Unik untuk Dunia Berubah

Majikan hari ini mencari jurutera yang lebih dari sekadar berkompeten secara teknikal. Mereka mencari graduan yang boleh menulis dan bercakap secara berkesan, yang merupakan pemain pasukan, dan siapa yang boleh melihat "gambaran besar". Ini adalah jenis jurutera yang graduan Wartburg. Tidak seperti kurikulum universiti, program Sains Kejuruteraan Wartburg menekankan keluasan latar belakang ke atas pengkhususan sempit. Tidak seperti program kejuruteraan di kebanyakan kolej seni liberal yang lain, program ini adalah ijazah sarjana muda empat tahun yang tidak memerlukan kajian lanjut di institusi lain sebelum mencari kerja perindustrian.

Sains Kejuruteraan di Wartburg direka untuk memberi anda gabungan unik:... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Wartburg College

Ijazah Sarjana Muda Muzik dalam Ijazah Terapi Muzik ditawarkan untuk mereka yang ingin menyelesaikan kerja kursus sejajar dengan keperluan yang ditetapkan oleh Persatuan ... [+]

Wartburg College adalah ahli institusi yang diiktiraf oleh Institusi Kebangsaan Muzik (NASM). Pelajar yang mengikuti program sarjana terapi muzik Amerika Syarikat (AMTA) yang diluluskan layak untuk duduk untuk mendapat pensijilan lembaga oleh Lembaga Pengesahan untuk Ahli Muzik (CBMT). Wartburg adalah satu-satunya kolej swasta di Iowa untuk menawarkan major terapi muzik. Penyempurnaan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Muzik atau Ijazah Sarjana Muda Pendidikan / Gelap Terapi Muzik membawa kepada lesen dalam pendidikan di negeri Iowa.

Ijazah Sarjana Muda Muzik dalam Ijazah Terapi Muzik ditawarkan untuk mereka yang ingin menyelesaikan kerja kursus sejajar dengan keperluan yang ditetapkan oleh Persatuan Terapi Muzik Amerika untuk melayakkan diri menjadi Jurupandu Muzik Bersertifikat Lembaga. Kerja kursus pasca kerja selama enam bulan diperlukan sebelum duduk untuk peperiksaan pensijilan papan.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wartburg College

Wartburg College adalah ahli institusi yang diiktiraf oleh Institusi Kebangsaan Muzik (NASM). Pelajar yang mengikuti program sarjana terapi muzik Amerika Syarikat (AMTA) ... [+]

Gambaran keseluruhan

Wartburg College adalah ahli institusi yang diiktiraf oleh Institusi Kebangsaan Muzik (NASM). Pelajar yang mengikuti program sarjana terapi muzik Amerika Syarikat (AMTA) yang diluluskan layak untuk duduk untuk mendapat pensijilan lembaga oleh Lembaga Pengesahan untuk Ahli Muzik (CBMT). Wartburg adalah satu-satunya kolej swasta di Iowa untuk menawarkan major terapi muzik. Penyempurnaan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Muzik atau Ijazah Sarjana Muda Pendidikan / Gelap Terapi Muzik membawa kepada lesen dalam pendidikan di negeri Iowa.

Darjah dan Majors

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan menepati keperluan Jabatan Pendidikan Iowa untuk pensijilan muzik K-12. Ini memberi peluang kepada pelajar untuk mengajar di kelas muzik umum, atau mengajar dalam kumpulan band, paduan suara atau orkestra di sekolah menengah atau sekolah menengah.... [-]

Amerika Syarikat Waverly
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Alamat
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 800-772-2085