Waldorf University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Waldorf University ialah, sekolah seni liberal swasta mesra di tengah-tengah City Forest cantik, Iowa. Selama lebih dari 100 tahun, Waldorf telah menjadi tonggak utama dalam kehidupan beribu-ribu orang, yang menetapkan asas yang kukuh untuk berjaya di kalangan pelajar, keluarga dan komuniti mereka.

Sejak permulaannya pada tahun 1903, Waldorf telah berada di barisan hadapan inovasi akademik, menyusuri jejak untuk generasi masa depan. Menawarkan lulus sijil, rakan sekutu, sarjana muda dan program sarjana, Waldorf mempunyai peluang untuk sesiapa sahaja yang ingin memperbaiki kehidupan mereka secara akademik, secara peribadi atau profesional.

Di Waldorf , kami percaya bahawa pendidikan yang benar-benar baik bukan hanya melibatkan kajian akademik, tetapi juga penyertaan dalam seni, pendidikan jasmani dan banyak lagi. Kampus bertenaga kami penuh dengan pelajar dari seluruh dunia yang telah memilih Waldorf untuk membantu mereka mencapai matlamat pendidikan mereka.

Fakulti dan kakitangan kami bekerja secara individu dengan pelajar untuk memastikan mereka yakin dan berupaya mencapai potensi penuh mereka, memberikan galakan setiap langkah perjalanan. Sama ada anda lebih suka belajar dalam suasana bilik darjah tradisional atau fleksibiliti memperolehi ijazah dalam talian, kami memuji anda pada keputusan anda untuk memajukan kehidupan anda melalui pendidikan.

Lokasi

Forest City

Alamat
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami