Baca keterangan rasmi

VISI

Kelihatan College Muzik ialah, masyarakat rohani global pemuzik, juruteknik, profesional perniagaan, dan pendidik yang disediakan untuk Gereja dan masyarakat dengan tenaga kolektif dan bakat, memupuk persekitaran kreativiti, ibadah, dan inovasi dalam usaha seni untuk kemuliaan Allah.

KENYATAAN MISI

Kelihatan College Muzik melatih dan melengkapkan ahli muzik, juruteknik dan profesional perniagaan dalam kraf dan watak Kristian, untuk perkhidmatan yang berkesan dalam industri muzik dan dalam Gereja.

ROHANI | PROFESSIONAL | AKADEMIK.

Kelihatan College Muzik adalah di persimpangan rohani, profesional dan akademik. tiga program ijazah sarjana muda kami menawarkan pendidikan yang ketat dalam perniagaan muzik, pengeluaran muzik dan persembahan muzik, melengkapkan pelajar kami untuk perkhidmatan yang berkesan dalam industri muzik dan Jemaat. Kami percaya bahawa ahli muzik Kristian, penerbit, pengurus dan profesional industri mesti maju sama dalam ketiga-tiga bidang untuk mencari kejayaan dalam hidup, kerjaya dan kementerian. komuniti pelukis sengaja kecil kami memberi tumpuan kepada pertumbuhan rohani, profesional dan akademik yang seimbang.

GLOBAL

Unik di Pengajian Tinggi

Dilancarkan di Memphis, Tennessee pada tahun 2000, wawasan yang boleh dilihat College Muzik adalah unik dalam pendidikan tinggi. tumpuan diberikan kepada mewujudkan kecil, komuniti artis sengaja di seluruh dunia yang menekankan pertumbuhan dalam tiga bidang utama: rohani, profesional dan akademik.

Kelihatan berkembang kepada Chicagoland pada 2014 dan Dallas pada tahun 2015 sebagai sebahagian daripada 2020 × 2020 visi presiden dan pengasas Ken Steorts '- 20 tapak di 20 bandar yang disediakan untuk 2,020 pelajar menjelang 2020. Dari Sarah Simmons (NBC The Voice) untuk darlings indie Carolina Story, alumni yang boleh dilihat adalah pada carta, di studio dan memberi impak di dalam gereja.

Gambaran Keseluruhan akademik

Kelihatan College Muzik adalah satu pengalaman latihan bersepadu yang mencabar pelajar untuk bertumbuh secara rohani, profesional, dan akademik semasa program ijazah sarjana muda yang diiktiraf. Setiap program ijazah termasuk teras kursus Bible, Teologi, dan Kementerian. Integriti kerohanian pelajar adalah asas kepada pembangunan profesional, sebagai Kitab Suci memberitahu bagaimana untuk berkaitan dengan Pencipta dan Yang penciptaan terutamanya bagaimana seseorang harus menjawab jemputan Pencipta untuk bernas, kreatif, dan doa penglibatan dalam industri muzik dan Gereja . Kedua-dua pembangunan rohani dan profesional ditekankan melalui kurikulum kolej-tahap ketat.

Falsafah, "Mengapa" (kerohanian) mendahului "Apa" (profesion) dan juga "Bagaimana" (ahli akademik). Ketiga-tiga bidang pertumbuhan diwakili dalam nama kolej:

Kelihatan College Muzik

  • spiritual
  • PROFESIONAL
  • Akademik

Latihan bersepadu berpengalaman melalui rendaman, dan pelaburan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Visible Music College

The Modern Music program menawarkan latihan yang berkaitan dalam kemahiran dan watak untuk pemuzik, artis, dan pemimpin yang ingin berjaya dalam muzik moden, sama ada ber ... [+]

MUSIC MODERN

Yang program Muzik moden menawarkan latihan yang berkaitan dalam kemahiran dan watak untuk pemuzik, artis, dan pemimpin yang ingin berjaya dalam muzik moden, sama ada berkhidmat di gereja atau melaksanakan dalam industri muzik hari ini. program dan kurikulum direka untuk memberikan pelajar kedua-dua pengetahuan akademik yang diperlukan untuk kerjaya dalam muzik popular dan pengalaman vokasional dan pertumbuhan rohani yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang kementerian dan kehidupan.

Sama ada anda menyanyi, plumbum ibadah, bermain gitar, tanduk, tali, gendang, atau mana-mana alat muzik, yang boleh dilihat College Muzik mempunyai tempat untuk anda - dalam band! program yang unik meletakkan anda ke dalam band di semester pertama anda kolej, bermain muzik yang terbaik di dunia, pembelajaran dinamik band, menandatangani kontrak, rakaman, dan bermain tinggal tahun pertama anda.... [-]

Amerika Syarikat Memphis
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Visible Music College

Program Music Production direka untuk menyediakan jurutera audio dan pengeluar bagi kesediaan vokasional dari perspektif Kristian. Program ini direka bentuk untuk memperk ... [+]

MUSIC PRODUCTION

Yang program Music Production direka untuk menyediakan jurutera audio dan pengeluar bagi kesediaan vokasional dari perspektif Kristian. Program ini direka bentuk untuk memperkenalkan pelajar kepada alat-alat dan teknik yang digunakan untuk menghasilkan muzik di studio rakaman moden, sementara memupuk semangat pelajar untuk berkhidmat kepada gereja atau industri dengan watak Kristian. pelajar akan memperoleh pengetahuan yang mendalam teknologi semasa, teknik rakaman dan kemahiran pengeluaran muzik. pelajar Music Production akan bertanggungjawab untuk kejuruteraan semua rakaman pelajar dan pengendalian bunyi secara langsung di mana-mana aktiviti pada Kelihatan College muzik. Kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi dalam program ini melengkapkan pelajar untuk bekerja sebagai pengeluar, jurutera, atau untuk mewujudkan perniagaan studio baru, dan memberi tumpuan kepada menggunakan program industri yang standard (Logik dan ProTools). ... [-]

Amerika Syarikat Memphis
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Visible Music College

Program Muzik Perniagaan direka untuk menjadi kedua-dua akademik dan praktikal: matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar bagi kesediaan vokasional dari perspektif A ... [+]

BUSINESS MUSIC

Yang program Perniagaan Muzik direka untuk menjadi kedua-dua akademik dan praktikal: matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar bagi kesediaan vokasional dari perspektif Alkitab dalam semua bidang perniagaan muzik (penerbitan, pengurusan, promosi pelancongan, operasi pemasaran dan label rakaman). pelajar perniagaan muzik akan membangunkan kemahiran perniagaan asas (dalam bidang seperti komunikasi, pemasaran, kewangan, dan lain-lain) dan belajar tentang industri muzik di makro dan mikro-peringkat.

program ini juga mempunyai persediaan dan kerja dalam hal-hal kontrak dan undang-undang, pengurusan artis dan acara / promosi pelancongan dan perancangan. Semua disiplin mencari kerja Kalimat praktikal mereka dalam hubungan yang berterusan dengan Madison Line Records, label rekod bukan keuntungan diasaskan oleh Kelihatan College Music.... [-]

Amerika Syarikat Memphis
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu