Baca keterangan rasmi

Siapa kita

University of San Francisco - sebuah universiti Jesuit utama - adalah cerminan kota yang inklusif, inspirasi, dan inovatif yang mengelilinginya. Kami menyediakan pelajar dari semua latar belakang pendidikan yang sangat peribadi dan intelektual menuntut.

Bagi kita, sebab, agama, sains, dan kerohanian adalah pelengkap. Pelajar kita melihat dunia dengan rasa kagum dan kagum, dan dengan rasa ingin tahu untuk menjawab soalan-soalan yang paling rumit di dunia.

Nilai Teras kami

Di USF, lebih banyak daripada memberi graduan kelebihan peribadi. Ini mengenai memberi inspirasi kepada mereka untuk meneruskan dunia dan membakar dunia, untuk mewujudkan dunia yang lebih berperikemanusiaan, adil, dan mampan.

Pendidikan Katolik Jesuit

Pendidikan Jesuit adalah komitmen untuk meneroka, melibatkan diri, dan memperbaiki dunia di sekeliling kita. Kampus kami berfungsi sebagai platform untuk perbualan yang kompleks, dan tempat pertemuan bagi individu dan masyarakat untuk mempamerkan perspektif yang berbeza.

Komitmen terhadap Kepelbagaian

Kekuatan kita terletak pada kepelbagaian kita. Pelajar kami mempunyai peluang yang unik untuk melihat dunia dari pelbagai perspektif, dan mereka lebih baik kerana itu.

12 Alasan Mencintai USF dari University of San Francisco pada Vimeo.

Apa yang Kami Sediakan

Di University of San Francisco , selalu terdapat tempat di meja. Atas kelas mereka, pertama dalam keluarga mereka, paling tidak termasuk, paling mungkin - kami telah memilih untuk membuat USF beragam. Dan tugas kami sebagai komuniti inklusif untuk mencari tempat yang sama dan kemudian bergerak ke tempat yang lebih tinggi. Terokai visi dan nilai yang menjadikan USF unik.

Pembelajaran Terkait

Gaya pendidikan kita sangat mencabar dan peribadi, di mana pelajar dan fakulti bekerja sama untuk mewujudkan persekitaran akademik pengalaman.

Hasrat untuk Keadilan

Komitmen kepada panggilan yang lebih besar daripada pencapaian peribadi adalah yang menjadikan University of San Francisco benar-benar unik.

Dilengkapi untuk Memimpin dan Berjaya

Pelajar USF lulus sebagai individu yang berpendidikan tinggi dengan kemahiran profesional dan kecekapan kebudayaan untuk berjaya dalam kerjaya pertamanya dan seterusnya mereka.

San Francisco Advantage

Universiti kami berlabuh di tempat di mana ia dibesarkan. Ia adalah hubungan saling melengkapi - kampus kami sebagai platform untuk perbualan di seluruh bandar dan San Francisco sebagai makmal hidup untuk pelajar USF. Selain itu, ia hanya disiram di sini sekali dalam 40 tahun.

Tukar Dunia Dari Sini

Di USF, "di sini" bermakna lebih daripada lokasi fizikal. Pengalaman pembelajaran transformatif memberi inspirasi kepada pelajar untuk mengubah dunia untuk diri sendiri dan orang lain.

Kenapa Pilih USF

Pelajar memilih USF untuk pelbagai sebab: persekitaran akademik yang kompetitif dengan nisbah pelajar-fakulti 14: 1, peluang untuk menterjemahkan pemikiran kepada tindakan, nilai-nilai teras kami, semangat kota yang unik, bertaraf dunia, pelbagai badan pelajar dari 49 negara dan 94 negara - pilihlah pilihan anda. Kami mempunyai penghormatan untuk menyokongnya.

  • USF terikat untuk kedua di kalangan universiti kebangsaan untuk kepelbagaian etnik pelajar dan 11 dalam pendaftaran pelajar antarabangsa, menurut US News and World Report .
  • USF meletakkan pelajar di sekolah perubatan pada hampir dua kali ganda purata kebangsaan.
  • Payscale menduduki ranking USF ke-12 dalam negara dari segi potensi gaji untuk pelajar yang mendapat ijazah dalam bidang sains sosial 2015-2016 Laporan Gaji Potensi Payscale.
  • Program psikologi sarjana USF telah disenaraikan di antara sepuluh teratas dan program psikologi sarjana muda di Barat pada tahun 2015 oleh psikologi terbaik degrees.com.
  • Kajian Princeton bernama USF salah satu daripada "Best Western Colleges."
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

University of San Francisco

Kurikulum biologi kami tidak terikat dengan penutup buku; ia merupakan pengalaman yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dan program siswazah dalam bidang biologi, biotek ... [+]

Mengenai

Kurikulum biologi kami tidak terikat dengan penutup buku; ia merupakan pengalaman yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dan program siswazah dalam bidang biologi , bioteknologi , perubatan , pergigian, farmasi, bidang dan biologi makmal, dan kesihatan awam. Anda akan bekerja bersama fakulti yang berjaya untuk menguji teori terhadap pengalaman menggunakan peralatan moden dalam kemudahan terkini .

Major dalam Biologi

Program ini direka untuk mempersiapkan pelajar untuk spektrum kerjaya yang luas dalam sains hayat, termasuk menyiapkan semua keperluan kemasukan ke sekolah profesional (contohnya, perubatan, pergigian, farmasi dan sekolah veterinar) dan program siswazah.

Hasil Pembelajaran Program... [-]
Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Keikhlasan intelektual berlangsung seumur hidup. Perubahan pekerjaan dan industri berkembang, tetapi pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah yang unik yang a ... [+]

Mengenai

Keikhlasan intelektual berlangsung seumur hidup. Perubahan pekerjaan dan industri berkembang, tetapi pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah yang unik yang anda dapat dengan mengkaji falsafah akan memuaskan kedua-dua belah otak anda dalam pelbagai bidang.

Program-program utama dan kecil falsafah menawarkan pelbagai kursus teras untuk semua pelajar sarjana muda. Di dalam bilik darjah, pelajar menantang satu sama lain dan profesor mereka untuk melangkah keluar dari ketegaran bahasa, sains, matematik, dan politik untuk mencari kejelasan dalam isu-isu yang rumit.

Major dalam falsafah

Matlamat kami adalah untuk mempunyai pelajar berfikir secara falsafah mengenai makna hidup seseorang, asas kepercayaan konsep, dan sifat diri dan tanggungjawab.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Program kami meneroka bandar sebagai idea, proses, dan organisma hidup - dengan San Francisco sebagai panduannya. Kurikulum antara disiplin meneliti bagaimana perancangan ... [+]

Mengenai

Program kami meneroka bandar sebagai idea, proses, dan organisma hidup - dengan San Francisco sebagai panduannya. Kurikulum antara disiplin meneliti bagaimana perancangan bandar, politik, ekonomi, kelas sosial, dan populasi yang pelbagai mempengaruhi kejayaan dan kegagalan persekitaran bandar moden.

Pelajar mengambil kursus yang berpusat di sekitar sosiologi dan ekonomi politik bandar, sejarah bandar, teori dan kaedah, perancangan bandar dan persekitaran yang dibina, atau budaya bandar dan perwakilan, dan melengkapkan seminar dan latihan topstone.

Major dalam Kajian BandarHasil Pembelajaran Program

Pelajar akan:

mengiktiraf, mentakrifkan dan mengutarakan isu dan cabaran sosial, ekonomi, politik, kebudayaan dan persekitaran yang dihadapi bandar-bandar di dalam dan luar negaramemahami, membincangkan, dan menjelaskan sejarah dan teori yang berkaitan dengan kuasa kompleks yang membentuk bandarmembangunkan kaedah dan alatan penyelidikan untuk menganalisis dan mentafsirkan fenomena bandarberkomunikasi secara efektif dalam bentuk grafik, bertulis dan lisan, dan memberikan penyelesaian kepada isu-isu dan masalah bandar tertentu dalam tetapan profesionalDouble Dipping... [-]
Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Program pengurusan perhotelan USF bekerja dalam kerjasama dengan firma dan organisasi hospital San Francisco terkemuka untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran praktika ... [+]

Mengenai

Program pengurusan perhotelan USF bekerja dalam kerjasama dengan firma dan organisasi hospital San Francisco terkemuka untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran praktikal kepada anda untuk menjadi yang terbaik dalam perniagaan.

Program pengurusan perhotelan USF bekerja dalam kerjasama dengan firma dan organisasi hospital San Francisco terkemuka untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran praktikal kepada anda untuk menjadi yang terbaik dalam perniagaan.

Apabila anda lulus dengan BS dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Hospitaliti dari USF, pilihan kerjaya anda hampir tidak terbatas. Kerjaya graduan hospitaliti kami termasuk perancangan acara di hotel-hotel mewah, pengurusan perkebunan anggur atau kelab-kelab negara, dan usaha keusahawanan yang menarik, seperti membuka restoran untuk menjadi pengurus umum atau presiden hotel. USF menyediakan kurikulum perniagaan yang sangat diperibadikan dan disesuaikan yang akan mempersiapkan anda untuk masuk ke dalam industri perhotelan pilihan anda.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Kurikulum program kami dirancang di sekitar asas teori dan aplikasi psikologi. Dengan membentuk pemahaman yang luas tentang psikologi - dari perspektif sosial, biologi, k ... [+]

Mengenai

Kurikulum program kami dirancang di sekitar asas teori dan aplikasi psikologi. Dengan membentuk pemahaman yang luas tentang psikologi - dari perspektif sosial, biologi, klinikal, budaya, perkembangan, dan etika - pelajar belajar menghormati kerumitan tingkah laku manusia. Pemeriksaan sains tingkah laku yang teliti dalam konteks seni liberal membantu pelajar membentuk pangkalan yang komprehensif untuk pelbagai profesion atau melanjutkan pengajian ke peringkat sarjana dalam banyak bidang pengajian, termasuk psikologi, undang-undang, pendidikan, dan perubatan.

Major dalam Psikologi

Major psikologi direka untuk pelajar yang ingin mempelajari asas-asas sains tingkah laku dalam konteks pendidikan seni liberal tradisional. Pelajar menerima pendedahan menyeluruh terhadap asas teori dan aplikasi psikologi dan diperkenalkan kepada makmal dan penyelidikan lapangan. Major psikologi menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya profesional dan perniagaan, dan ia menyediakan asas yang diperlukan untuk kajian pascasiswazah dalam psikologi atau disiplin yang berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Dengan menggabungkan pendekatan holistik untuk mereka bentuk dengan hasrat untuk keadilan, pelajar membuat kerja yang menakjubkan yang memberi inspirasi kepada perubahan. ... [+]

Mengenai

Cabar imaginasi anda dan tentukan pandangan anda dengan teknik dan alat yang akan berlangsung seumur hidup. Kurikulum Seni Halus direka untuk mencetuskan pemikiran progresif, menggalakkan keadilan sosial dan kepelbagaian budaya, dan meraikan proses pembuatan seni.

Utama dalam Reka Bentuk

Program ini mengintegrasikan kerja kursus dalam reka bentuk grafik, reka bentuk media digital, dan reka bentuk alam sekitar ke dalam tumpuan studio interdisipliner dinamik. Dengan mengamalkan reka bentuk dalam bidang yang diperluaskan, pelajar memperoleh pengalaman yang komprehensif dengan pelbagai kemahiran berorientasikan proses, termasuk pembangunan konseptual, retorik visual, percubaan formal, dan pemikiran kritis.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Cabar imaginasi anda dan tentukan pandangan anda dengan teknik dan alat yang akan berlangsung seumur hidup. Kurikulum Seni Halus direka untuk mencetuskan pemikiran progre ... [+]

Mengenai

Cabar imaginasi anda dan tentukan pandangan anda dengan teknik dan alat yang akan berlangsung seumur hidup. Kurikulum Seni Halus direka untuk mencetuskan pemikiran progresif, menggalakkan keadilan sosial dan kepelbagaian budaya, dan meraikan proses pembuatan seni.

Major dalam Seni Halus

Utama Seni Halus didedikasikan untuk menyediakan pelajar dengan kedua-dua kemahiran tradisional dan moden kerana mereka menangani konsep yang mantap dan kontemporari dalam suasana studio di bawah bimbingan dan bimbingan seniman profesional. Tawaran kursus termasuk kajian mendalam dalam pelbagai lukisan dan lukisan media, arca kayu, seramik, serat dan media campuran, pemasangan dalaman dan luaran, pelbagai teknik cetak, mural, kaca berwarna, dan kelas portfolio kanan.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Peluang di mana-mana apabila program ekonomi anda berada di tengah-tengah modal kewangan di barat. Di sini, pengalaman pengalaman merupakan bahagian penting dalam kurikul ... [+]

Mengenai

Peluang di mana-mana apabila program ekonomi anda berada di tengah-tengah modal kewangan di barat. Di sini, pengalaman pengalaman merupakan bahagian penting dalam kurikulum.

Saiz kelas kecil, kepakaran fakulti yang pelbagai, dan peluang untuk mengambil bahagian dalam projek penyelidikan fakulti atau magang di daerah kewangan memastikan pelajar kita memahami ekonomi dari setiap sudut dan mendapat kemahiran hidup selepas tamat pengajian.

Major dalam Ekonomi

Program Yayasan mewakili dasar ilmu pengetahuan asas yang diperlukan untuk ijazah Ekonomi dan dibina untuk memberi pendedahan kepada pelajar kepada disiplin teras mikroekonomi, makroekonomi, dan ekonomi.

Hasil Pembelajaran Program... [-]
Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Program kami membolehkan para pelajar memanfaatkan sepenuhnya peluang-peluang yang belum pernah terjadi sebelumnya di pasaran dunia. ... [+]

Mengenai

Globalisasi perniagaan adalah salah satu trend ekonomi yang menentukan era moden. Perkembangan rangkaian komunikasi besar-besaran, yang diberikan oleh kabel serat optik, teknologi selular, dan Internet, telah mewujudkan persekitaran di mana hampir setiap perniagaan merupakan sebahagian daripada pasaran di seluruh dunia.

Majoriti Perniagaan Antarabangsa telah direka untuk membolehkan para pelajar memanfaatkan sepenuhnya peluang-peluang ini.

Majoriti Perniagaan Antarabangsa

Pengerusi Jabatan: Karl Boedecker, JD, Ph.D

Adalah penting bahawa pelajar pentadbiran perniagaan pada hari ini - pengurus atau usahawan esok - menyedari sepenuhnya sifat global persekitaran perniagaan moden. Tidak ada pelajar yang menamatkan pengajian dari program ini mampu untuk terlindung dari kesan yang signifikan yang akan berlaku pada ekonomi global abad ke-21 di atas kehidupan dan karier mereka.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
University of San Francisco

Kami mencipta kurikulum sains komputer dengan penekanan yang kuat terhadap pembangunan perisian untuk memberikan pelajar kami kemahiran untuk berjaya dalam industri tekno ... [+]

Mengenai

Kami mencipta kurikulum sains komputer dengan penekanan yang kuat terhadap pembangunan perisian untuk memberikan pelajar kami kemahiran untuk berjaya dalam industri teknologi. Pelajar memperoleh pengalaman bersuara di bilik darjah kecil, kuliah-makmal yang diketuai oleh pelbagai pakar dalam bidang.

Major dalam Sains Komputer

Pelajar yang lulus dengan Sarjana Muda Sains (BS) dalam Sains Komputer akan disediakan untuk kedua-dua sekolah siswazah dan untuk kerjaya pembangunan perisian. Kurikulum menyediakan asas pepejal dalam asas sains komputer yang merangkumi reka bentuk perisian dan pembangunan, penyelesaian masalah dan penyahpepijatan, asas teori dan matematik, sistem komputer, dan perisian sistem.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco