University of Redlands

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

139165_RedlandsCampusUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Pengalaman Redlands sebenar bermula dengan anda.

Terdapat banyak sebab untuk memilih University of Redlands , tetapi hanya satu yang penting: milik anda.

University of Redlands adalah universiti seni dan sains liberal swasta yang dinamik yang terletak di Inland Empire of Southern California, berhampiran dengan Los Angeles. 2.450 pelajar Redlands dari 45 negara belajar dalam 40 program sarjana muda, yang kebanyakannya diiktiraf di peringkat nasional dan antarabangsa. University of Redlands berada di kedudukan ke-16 antara universiti di Amerika Syarikat Barat oleh US News and World Report. Pelajar menikmati kampus kediaman (70% pelajar tinggal di kampus) dengan lebih daripada 120 organisasi pelajar dan kadar penyertaan di luar negara sebanyak 60 peratus. Kelas kecil dan suasana yang indah dekat dengan pantai Pasifik, Taman Hiburan Orange County, dan dalam satu jam dari lima lapangan terbang utama adalah sifat lain dari pengalaman Redlands. 100% pelajar antarabangsa yang diterima mendapat biasiswa merit (sehingga $ 31,000 USD setiap tahun), dan biasiswa berdasarkan keperluan terhad juga tersedia.

Di Redlands, anda akan tinggal dan belajar dalam komuniti sebenar profesor yang berdedikasi dan pelajar yang terlibat. Kami menggabungkan pendidikan abadi dalam seni dan sains dengan pembelajaran pengalaman langsung untuk menghasilkan pendidikan yang paling berkesan untuk dunia hari ini dan masa depan. Itulah sebabnya mengapa pelajar kami diterima ke sekolah siswazah terbaik dan melancarkan kerjaya yang memuaskan setelah tamat pengajian. Profesor terkenal kami mempunyai latar belakang antara disiplin, pencapaian ilmiah, pengalaman penyelidikan, dan kepakaran dunia nyata dalam pelbagai program. Tetapi yang paling penting, mereka mementingkan pengajaran dan nasihat kepada pelajar.

Sejarah dan Tradisi

Pada tahun 1926, pelajar dan alumni berkumpul untuk menyelamatkan salah satu simbol kebanggaan yang paling kita sayangi - R yang dibina oleh pelajar yang tinggi di lereng bukit di Pergunungan San Bernardino yang berdekatan.

The R memerhatikan dengan bangga di lembah dan universiti kami di bawah sehingga Perkhidmatan Hutan AS mengancam untuk menghapuskannya kerana larangan pengiklanan.

Kami menggesa pegawai untuk mempertimbangkan semula. Itu adalah tanda kesetiaan, kebanggaan, dan sejarah, kata kami. Motif kami, kami berpendapat, "adalah antara yang tertinggi yang dapat menghiasi hati manusia."

R berjaya diselamatkan.

Walaupun pada peringkat awal kami, universiti adalah tempat yang menghargai sejarah, dan tidak pernah berubah dalam 100 tahun lebih.

Dari warisan layanan masyarakat kami hingga nyanyian Och Tamale yang dihormati, kami merayakan pelbagai tradisi yang dihormati waktu dengan komitmen yang tumbuh lebih mendalam dengan setiap generasi.

Kami melonjakkan kekuatan sejarah bersama kami.

139166_RedlandsStudentsUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Kenyataan Misi

University of Redlands adalah sebuah universiti seni liberal swasta dan bebas yang berkomitmen untuk memberikan pendidikan peribadi yang membebaskan pelajar untuk membuat pilihan yang tercerahkan.

Redlands menekankan ketegasan akademik, kepelbagaian kurikulum, dan pengajaran yang inovatif. Redlands memupuk komuniti cendekiawan dan mendorong gagasan nilai pluralistik dengan mencabar andaian dan stereotaip dalam kedua-dua kelas dan aktiviti. Pendidikan Redlands melampaui latihan untuk merangkumi pemahaman reflektif mengenai dunia kita; ia bermula dari maklumat ke pandangan, dari pengetahuan ke makna.

Mengalu-alukan pelajar yang ingin tahu secara intelektual dari pelbagai latar belakang agama, etnik, kebangsaan, dan sosioekonomi, Universiti berusaha untuk mengembangkan kewarganegaraan yang bertanggungjawab sebagai sebahagian daripada pendidikan yang lengkap. Redlands mendorong suasana komuniti dengan peluang luar biasa untuk kepimpinan dan interaksi pelajar. Untuk orang dewasa yang bekerja, Universiti menawarkan program akademik yang inovatif di lokasi dan waktu yang sesuai.

Redlands menggabungkan program seni dan profesional liberal, kajian terapan dan teori, jurusan tradisional, dan kontrak yang dirancang sendiri untuk tamat pengajian. Kelas kecil membolehkan setiap pelajar mengambil bahagian dalam perbincangan kelas, bekerjasama rapat dengan profesor, dan mendapat perhatian individu yang luas. Redlands tetap peka terhadap trend kontemporari dalam masyarakat dan mencabar pelajar untuk memberikan komitmen untuk sepanjang hayat pembelajaran.

Lokasi

Redlands

Alamat
University of Redlands
1200 East Colton Ave P.O. Box 3080
Redlands, CA 92373 United States

P.O. Box 3080 Redlands, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami