University of North Alabama College of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Sains, Teknologi, Kejuruteraan, Kesenian dan Matematik, 19 jabatan yang berbeza dengan pelbagai jurusan, anak kecil dan program sijil yang bekerja secara bebas dan bersama-sama untuk menyalakan impian yang mencipta stim yang menguasai masa depan anda. Sertai kami dan teruskan!

University of North Alabama College of Arts and Sciences berkomitmen untuk menyediakan persekitaran di dalam kampus dan komuniti kami yang memupuk pengetahuan, kemahiran, pengayaan, penyelidikan dan penemuan seni, budaya dan penemuan dengan menyokong kemerdekaan, kreativiti dan inovasi.


Profesor di Kolej Seni dan Sains adalah guru yang berpengetahuan dan menarik yang percaya bahawa interaksi yang kuat antara fakulti dan pelajar, dan di kalangan pelajar sendiri, adalah kunci kepada pertumbuhan intelektual. Profesor kami juga merupakan cendekiawan aktif yang tinggal semasa dalam bidang pengajaran mereka dan mengekalkan rasa hormat terhadap rakan sebaya mereka. Pelbagai alumni yang berjaya membuktikan kualiti program UNA dalam seni dan sains.


Pejabat Dean of the College of Arts and Sciences terletak di bersejarah Bibb Graves dalam Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Pernyataan Misi Universiti Alabama Utara

Sebagai sebuah institusi pengajian tinggi serantau, Universiti Utara Alabama mengejar Misinya dalam pengajaran, penyelidikan, dan perkhidmatan untuk menyediakan peluang pendidikan kepada pelajar, persekitaran untuk penemuan dan pencapaian kreatif, dan pelbagai aktiviti jangkauan memenuhi keperluan pembangunan profesional, sivik, sosial, kebudayaan, dan ekonomi rantau kita dalam konteks komuniti global.

Lokasi

Florence

Alamat
35632 Florence, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami