University of Management and Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai UMT

University of Management and Technology (UMT) ditubuhkan di Arlington, Virginia pada Januari 1998. UMT disewa oleh Majlis Pengajian Tinggi Negeri Virginia (SCHEV) dan diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). Program ijazah UMT dalam pengurusan projek juga diakreditasi oleh Pusat Akreditasi Global (GAC) Institut Pengurusan Projek (PMI). UMT adalah ahli institusi Majlis Perakuan Akreditasi Tinggi (CHEA) dan Pembekal Pendidikan Berdaftar Global PMI.

UMT diberi kuasa oleh Jabatan Pendidikan AS untuk menyediakan Bantuan Pelajar Persekutuan (FSA) kepada pelajar yang layak mendaftar dalam program yang layak di UMT. UMT diberi kuasa oleh Perkhidmatan Kewarganegaraan dan Imigresen AS Jabatan Keselamatan Dalam Negeri Amerika Syarikat untuk menerima pelajar visa F-1. UMT diberi kuasa oleh Jabatan Negara AS untuk menaja pelajar pertukaran visa J-1.

UMT diluluskan oleh Agensi Pengesahan Negeri Virginia untuk tujuan program faedah pendidikan veteran.

UMT menawarkan pendidikan peringkat peringkat siswazah dan peringkat siswazah kepada mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan, kemahiran dan pandangan terkini dalam pengurusan dan teknologi yang diperlukan untuk beroperasi dengan berkesan dalam perusahaan moden, pantas, dan kompleks. UMT komited untuk mencapai kecemerlangan pendidikan pengurusan dan teknologi. Kursusnya menumpukan kepada isu pengurusan dan teknologi kontemporari. Ahli fakulti ditapis dengan teliti untuk memastikan instruktor UMT mempunyai keseimbangan pandangan akademik dan praktikal mengenai amalan pengurusan dan aplikasi teknologi semasa. Ahli-ahli masyarakat UMT percaya dengan tegas bahawa universiti harus tetap berada di bidang teknologi terkini. UMT komited untuk menggunakan teknologi penyampaian pengajaran moden untuk menawarkan para pelajarnya pendidikan dan pengurusan teknologi yang terbaik.

Fakulti dan kakitangan UMT mempunyai pengalaman pengurusan dan pendidikan yang luas yang bekerja dengan universiti utama, syarikat, organisasi bukan untung, dan agensi kerajaan. Entiti-entiti ini termasuk cawangan-cawangan kerajaan, seperti The White House, Institut Piawaian dan Teknologi Kebangsaan, Jabatan Pertahanan, Jabatan Tenaga, Jabatan Negara, Institut Kesihatan Negara, Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri, dan Pentadbiran Keselamatan Sosial ; syarikat besar, seperti AT

Melalui pendidikan dalam talian, pelajar di seluruh Amerika Syarikat dan di lapan puluh tujuh negara mendaftar di UMT. Dengan jangkauan global, UMT komited untuk membawa pengetahuan, amalan dan kemahiran profesional yang terbaik kepada pelajar di mana-mana.

UMT terletak di Rosslyn, Arlington, Virginia, hanya beberapa minit dari pusat bandar Washington, DC. Rosslyn adalah daerah agensi komersil dan persekutuan yang sibuk. Rosslyn mudah diakses di seluruh kawasan metropolitan Washington yang lebih besar oleh Metro dan mudah untuk pengangkutan udara melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Dulles dan Lapangan Terbang Negara Ronald Reagan Washington.

Lokasi

Arlington

University of Management and Technology

Telefon
(703) 516-0035

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami