Baca keterangan rasmi

Pengalaman University of Central Missouri mengubah pelajar menjadi pelajar seumur hidup, didedikasikan untuk berkhidmat, dengan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan untuk berjaya dan memimpin di rantau, negara, negara dan dunia.

UOCM101

Sebab-sebab Percaya dalam pendidikan UCM.

UOCM103a

  • Kebudayaan perkhidmatan menghubungkan pelajar kepada sesuatu yang lebih besar daripada diri mereka melalui peluang untuk memberi kembali kepada masyarakat seperti Habitat for Humanity.

  • Terlibat Pembelajaran melalui pengalaman pembelajaran secara langsung di dalam dan di luar bilik darjah termasuk program-program seperti Hubungan Awam Inovatif dan Pengalaman Perniagaan Integratif.

  • Akademik yang Berpusat Masa Depan menawarkan peralatan terkini seperti Redbird simulator dan latihan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran terkini.

  • Perspektif Worldly meningkatkan pengalaman kolej pelajar dengan menawarkan peluang untuk mengikuti program pengajian di luar negeri di negara-negara seperti Perancis atau New Zealand.

Juara Kejayaan Pelajar

UCM's

UOCM104a

Fokus pada Masa Depan

Ditubuhkan pada tahun 1871 di Warrensburg, Missouri dengan hanya beberapa dozen pelajar, lebih 140 tahun kemudian, UCM melayani 12,333 pelajar.

Penduduk pelajar kami yang pelbagai mewakili hampir setiap negeri dan 50 buah negara di seluruh dunia.

Belajar ke Ijazah Tinggi

Belajar ke Ijazah Tinggi menyampaikan kedalaman pengalaman pelajar memperoleh di University of Central Missouri . Di sini, anda adalah sebahagian daripada pengalaman pendidikan yang melangkaui kelas. Masa pelajar di UCM memberi mereka kuasa untuk cemerlang dalam dunia pantas hari ini dan esok.

Belajar ke Ijazah Tinggi bukan kempen pemasaran; ia lebih daripada itu. Ia mendefinisikan siapa kita dan apa yang kita lakukan di UCM. Disokong oleh empat sebab untuk mempercayai, Pembelajaran ke Ijazah Tinggi memberi kita cara untuk memberitahu kisah UCM.

Sebab untuk percaya:

  • Belajar terikat
  • Akademik yang berpusatkan masa depan
  • Perspektif duniawi
  • Budaya perkhidmatan

UOCM102

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of Central Missouri

Program BA University of Central Missouri dalam Bahasa Inggeris menawarkan kursus-kursus dalam pelbagai sastera dari pelbagai masa, negara, dan perspektif. UCM Bahasa Ing ... [+]

Mengenai

Program BA University of Central Missouri dalam Bahasa Inggeris menawarkan kursus-kursus dalam pelbagai sastera dari pelbagai masa, negara, dan perspektif. UCM Bahasa Inggeris jurusan pengajian topik mulai dari zaman pertengahan romantik hingga dystopias moden; dari England Jane Austen ke Langston Hughes 'Harlem; dari Hamlet ke Huckleberry Finn.

Jurusan kami juga melakukan kerja-kerja secara intensif secara bertulis dan penyelidikan yang akan melayani mereka dengan baik dalam ekonomi abad kedua puluh satu di mana kemahiran ini banyak permintaan. Ia adalah utama berakar dalam cabaran dan keseronokan membaca dan pemikiran.

Kerjaya untuk Majors Bahasa Inggeris

Dengan latihan yang mereka terima secara bertulis, pemikiran kritikal, dan kesusasteraan, jurusan Bahasa Inggeris UCM dapat berkembang maju dalam beberapa kerjaya. Kini, para alumni UCM Inggeris kini bekerja dalam kerjaya dalam penerbitan, penyuntingan, perhubungan awam, undang-undang, pengiklanan, penulisan web, hiburan, dan penulisan teknikal dan penyelidikan. Majoriti UCM Inggeris juga boleh membuka jalan ke akademik. Pada Kejatuhan 2017, para alumni baru-baru ini telah diterima sebagai Ph.D. program di University of Wisconsin dan University of Kansas-dalam kedua-dua kes dengan fellowships dan assistantships untuk menampung kos sekolah siswazah. Banyak jurusan bahasa Inggeris memadankan ijazah mereka dengan orang dewasa seperti penulisan teknikal, penulisan kreatif, atau perniagaan untuk menjadikan diri mereka lebih berdaya saing di pasaran kerja.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

The BA in Psychology adalah kombinasi yang mencabar dan menarik dalam pembelajaran tentang orang dan kemahiran dalam pemikiran saintifik. Anda akan mendapat asas yang kuk ... [+]

Belajar tentang Otak dan Perilaku

The BA in Psychology adalah kombinasi yang mencabar dan menarik dalam pembelajaran tentang orang dan kemahiran dalam pemikiran saintifik. Anda akan mendapat asas yang kukuh dalam bidang sains psikologi, semuanya dari bagaimana otak bekerja untuk bagaimana orang lain mempengaruhi tingkah laku kita. Kurikulum ini memenuhi matlamat yang dikenal pasti oleh Persatuan Psikologi Amerika dan memberi anda pilihan kerjaya.

Keperluan Kursus untuk BA

BA dalam Psikologi memberikan anda latar belakang yang luas dalam bidang utama Psikologi, menekankan Psikologi sebagai disiplin saintifik. Semua ijazah BA di UCM termasuk keperluan bahasa moden sembilan jam. Kemahiran dalam bahasa lain boleh meningkatkan prospek kerjaya anda.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Kajian sosiologi dapat membantu pelajar memahami dengan lebih baik dunia yang ada di sekeliling mereka. Topik yang dibincangkan dalam kelas sosiologi termasuk penembakan ... [+]

Sosiologi adalah Tindakan Sosial

Kajian sosiologi dapat membantu pelajar memahami dengan lebih baik dunia yang ada di sekeliling mereka. Topik yang dibincangkan dalam kelas sosiologi termasuk penembakan massa, kekayaan dan kemiskinan, kesan budaya dalam kehidupan seharian kita, keganasan rumah tangga, kejayaan pendidikan, dan birokrasi. Pelajar yang mengikuti sosiologi akan mendapati pelbagai pekerjaan yang disediakan, termasuk pengurusan, penyelidikan, dan perkhidmatan sosial.

Keperluan Untuk Ijazah

Tiga puluh jam kursus sosiologi diperlukan, termasuk 18 jam semester yang diperlukan dan 12 jam elektif dalam sosiologi.

Peluang pekerjaan

Gabungan unik kefahaman masyarakat, komunikasi, dan kemahiran analisis membuat graduan sosiologi dipasarkan di banyak industri dan jenis kerja. Sesetengah industri biasa ialah Perkhidmatan Manusia, Pemasaran / Hubungan Awam, Pengurusan / Sumber Manusia, Pengumpulan Dana / Penyelidikan Projek, dan Penjagaan Kesihatan. Untuk peluang pekerjaan lebih lanjut, lihat https://www.bls.gov/ooh/life-physical-and-social-science/sociologists.htm... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana kerajaan memberi impak kepada kehidupan seharian anda? Adakah anda berminat mengenai isu-isu seperti undang-undang, keselamatan ne ... [+]

Mengenai

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana kerajaan memberi impak kepada kehidupan seharian anda? Adakah anda berminat mengenai isu-isu seperti undang-undang, keselamatan negara, pendidikan, kesihatan, atau dasar alam sekitar? Adakah anda ingin belajar tentang kerajaan di bahagian lain di dunia, atau bergulat dengan isu-isu yang menyakitkan seperti keganasan dan globalisasi? Adakah anda ingin belajar bahasa seperti Sepanyol, Jerman, Perancis, Arab, atau Cina untuk lebih memahami negara atau rantau? Jika ya, Sarjana Muda Sains dalam Sains Politik akan membantu anda mengembangkan komunikasi, analisis, kepimpinan, dan kemahiran menyelesaikan masalah untuk berjaya di dalam kelas dan di pasaran kerja. Sarjana Muda Sains dalam Sains Politik menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya dalam perniagaan, pengurusan kempen, pendidikan, persekutuan, negeri, dan kerajaan tempatan, kumpulan kepentingan dan pertubuhan bukan kerajaan, undang-undang, dan hal ehwal awam dan antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

University of Central Missouri

Kepentingan banyak pengkhususan sains biologi semakin meningkat disebabkan kebimbangan dari penjagaan kesihatan kepada perubahan iklim. Sebagai kemajuan komunikasi dan pe ... [+]

Biologi am

Kepentingan banyak pengkhususan sains biologi semakin meningkat disebabkan kebimbangan dari penjagaan kesihatan kepada perubahan iklim. Sebagai kemajuan komunikasi dan pengangkutan membawa orang-orang di dunia lebih dekat, komuniti saintifik telah memperluas usahanya untuk menangani isu-isu global. Sebagai pelajar biologi di University of Central Missouri , anda akan mengkaji organisme hidup, dengan fokus pada proses selular dan molekul, pembangunan, fisiologi organisma dan morfologi, sejarah semula jadi, evolusi, pemuliharaan, atau ekologi. Kajian juga akan merangkumi aspek-aspek biokimia, botani, genetik, mikrobiologi, dan zoologi, serta sains semula jadi yang lain.

Melibatkan diri!... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Ijazah dalam Perdagangan dan Pakaian Merchandising membolehkan anda menjadi kreatif dan menyediakan anda kerjaya sebagai pembeli, pemaju produk, pengurus runcit, pengedar ... [+]

Pakaian dan Pakaian Merchandising

Ijazah dalam Perdagangan dan Pakaian Merchandising membolehkan anda menjadi kreatif dan menyediakan anda kerjaya sebagai pembeli, pemaju produk, pengurus runcit, pengedar visual, wakil penjualan borong, stylist, pakar pemasaran dan promosi, dan lain-lain lagi. Pendekatan pembelajaran kami menggunakan teknologi industri terkini, lawatan lapangan dan penceramah tetamu dari industri. Majalah fesyen memilih yang kecil dalam pentadbiran pemasaran atau perniagaan untuk mengukuhkan kemahiran perniagaan mereka dan memaksimumkan resume mereka. Persatuan Keluarga dan Konsumen Amerika mengiktiraf program kami secara nasional.

Teknologi Gunaan untuk Pembelajaran... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk cemerlang dalam bidang kerjaya yang anda pilih. ... [+]

Memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk cemerlang dalam bidang kerjaya yang anda pilih. Hasil pembelajaran kami termasuk keupayaan untuk:

Mengenal pasti isu moral dan etika yang wujud dalam pentadbiran keadilan dan amalan keadilan jenayah.Kenal pasti pentingnya sejarah, perkembangan, konsep asas, dan operasi semasa institusi keadilan jenayah utama kami, hubungan mereka antara satu sama lain, dan hubungan mereka dengan konteks politik dan masyarakat yang lebih besar.Menghasilkan komunikasi lisan dan tertulis yang jelas, teliti dan tepat.Menganalisis dan menyelidik penyelidikan sains sosial kualitatif dan kuantitatif, termasuk konsep asas pengantar asas.Guna rangka teori untuk memahami sebab dan pencegahan jenayah, proses jenayah, dan penguatkuasaan jenayah.Menganalisis masalah dan membangunkan penyelesaian untuk sistem keadilan jenayah.Kenal pasti isu mengenai situasi kepelbagaian dan diskriminasi yang terdapat dalam sistem keadilan jenayah, termasuk kepelbagaian kaum, etnik, kelas, budaya, dan jantina.... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Cybersecurity adalah salah satu segmen ekonomi yang paling pesat berkembang. Komputer digunakan dalam hampir setiap aspek kehidupan kita, dan lebih dari sebelumnya, terda ... [+]

Cybersecurity @ UCM - Selamatkan Masa Depan Anda

Program Cybersecurity UCM adalah pemimpin di negara dan negara. Program Cybersecurity kami adalah salah satu daripada dua program yang diiktiraf oleh ABET di Missouri, dan satu daripada hanya beberapa program Cybersecurity yang terakreditasi di negara ini. Pencapaian akreditasi ABET adalah petunjuk bahawa program kami mempamerkan tahap kualiti yang dikehendaki oleh industri dan kami dapat menghasilkan graduan yang siap sedia tenaga kerja. Kurikulum program menyediakan latihan asas dan latihan dalam aspek-aspek teknikal, sistem, manusia, organisasi, dan masyarakat keselamatan siber. Program ini termasuk kursus seperti kriptografi, pengaturcaraan yang selamat, keselamatan rangkaian, keselamatan aplikasi web, keselamatan sistem siber-fizikal, jaminan maklumat, penggodaman etika, keselamatan yang boleh digunakan dan forensik komputer. Kurikulum ini direka mengikut Pusat Pengetahuan Program Pusat Pendidikan Kecemerlangan Akademik (CAE-CDE), Unit Pengetahuan Program Pendidikan bersama yang ditaja oleh Badan Keselamatan Negara (NSA) dan Jabatan Keselamatan Dalam Negeri (DHS).... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Memohon kemahiran yang dipelajari dalam program ini mengurangkan potensi keselamatan, keselamatan dan kerugian kesihatan. Profesional sains keselamatan adalah dalam permi ... [+]

Memohon kemahiran yang dipelajari dalam program ini mengurangkan potensi keselamatan, keselamatan dan kerugian kesihatan. Profesional sains keselamatan adalah dalam permintaan, dan program pengurusan keselamatan UCM menyediakan anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam bidang ini.

Kenapa Pilih Pengurusan Keselamatan di UCM?Program keselamatan ini mempunyai lebih daripada 10 beasiswa untuk pelajar.Anda boleh membangunkan hubungan kerja melalui peluang penglibatan dengan Pentadbiran Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan, Agensi Perlindungan Alam Sekitar, Jabatan Pengangkutan, dan banyak lagi.Kadar penempatan kerjaya untuk lulusan keselamatan adalah sangat tinggi dan lulus pelajar boleh menerima banyak tawaran pekerjaan sebelum tamat pengajian.Apa yang akan saya pelajari?... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Dalam Pengurusan Sukan, kami menyediakan pengalaman pembelajaran relevan dan relevan untuk menyediakan dan melengkapkan para profesional Pengurusan Sukan untuk kerjaya ya ... [+]

Menjadi sebahagian daripada pasukan pemenang!

Dalam Pengurusan Sukan, kami menyediakan pengalaman pembelajaran relevan dan relevan untuk menyediakan dan melengkapkan para profesional Pengurusan Sukan untuk kerjaya yang berjaya. Kepelbagaian model fakulti kepimpinan hamba dengan kepakaran dalam pelbagai kepakaran Pengurusan Sukan, meletakkan keperluan anda sebagai keutamaan terulung. Visi kami adalah untuk menjadi program kebezaan negara dalam Pengurusan Sukan melalui kualiti pengalaman pembelajaran kami, kejayaan pelajar kami, dan kesan fakulti kami sebagai pemimpin kebangsaan dalam disiplin. Motivasi dalam program ini adalah semangat dan inspirasi untuk melihat pelajar mengalami kejayaan dan menyedari hak pemilikan dalam perkembangan peribadi dan profesional mereka.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program Pengurusan Teknologi boleh menyediakan anda untuk kerjaya profesional dalam industri dan perniagaan. Ia bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai Associate in ... [+]

Menjadi Pengurus Teknologi

Program Pengurusan Teknologi boleh menyediakan anda untuk kerjaya profesional dalam industri dan perniagaan. Ia bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai Associate in Science atau Associate dalam gelaran Sains Gunaan. Dengan menggabungkan kursus teknikal dan pengurusan yang dipilih dengan teliti, program ini dapat menyediakan anda berfungsi dalam situasi yang sangat teknikal dan membuat keputusan. Majikan mengupah graduan Pengurusan Teknologi kerana mereka adalah pemecah masalah yang produktif dan pembuat keputusan. Permulaan gaji untuk graduan dengan pengalaman industri adalah antara yang tertinggi untuk semua jurusan di University of Central Missouri .

Pengurusan dan Teknologi Gunaan... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program gelar Pilot Profesional di UCM menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam operasi penerbangan profesional. Pilihan kerjaya termasuk Krew Penerbangan, Operasi Pen ... [+]

Your Flightpath to Success Start Here

Program gelar Pilot Profesional di UCM menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam operasi penerbangan profesional. Pilihan kerjaya termasuk Krew Penerbangan, Operasi Penerbangan Perniagaan / Korporat, Ketenteraan, Teksi Udara / Piagam Udara, Aplikasi Udara, Operasi Pilot Uji, dll.

Ini pilihan pasangan akademik, latihan teknikal dan pendidikan penerbangan untuk memberi anda pendidikan latar belakang, kecekapan teknikal dan pensijilan FAA dan penarafan untuk mengambil tempat anda dalam industri penerbangan.

Keperluan Persijilan Perubatan FAA

Semua juruterbang bersertifikat FAA, dengan pengecualian terhad, dikehendaki menjalani peperiksaan perubatan berkala dan memegang FAA mengeluarkan Perakuan Perubatan kelas yang sesuai. Jabatan Penerbangan UCM menghendaki semua pelajar dalam program ijazah Perintis Profesional untuk memegang Sijil Perubatan Kelas Kedua.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program CIS UCM menyediakan pengalaman kendiri untuk kedudukan peringkat kemasukan dalam pengaturcaraan, rangkaian, pentadbiran sistem, pentadbiran pangkalan data dan rek ... [+]

SISTEM MAKLUMAT KOMPUTER - KAWASAN 1: PERKEMBANGAN PERISIAN BSBACIS telah dilindungi oleh IT!

Majoriti Sistem Maklumat Komputer 120 jam akan menyediakan anda untuk bekerja dengan sistem maklumat dan teknologi maklumat untuk menyokong perniagaan dan organisasi. Anda akan belajar bagaimana untuk bekerja dengan orang dalam mengenal pasti masalah perniagaan dan memperoleh pengetahuan dan kemahiran dalam reka bentuk sistem, reka bentuk pengalaman pengguna, pembangunan perisian dan pentadbiran pangkalan data yang digunakan untuk membuat penyelesaian teknikal.

Membuat Perbezaan dengan Sistem Maklumat

Organisasi dan individu bergantung kepada maklumat terkini yang dapat diakses melalui pelbagai peranti untuk menavigasi kehidupan sehari-hari. Sistem Maklumat, memudahkan aliran maklumat, penyimpanan dan pengambilan semula, adalah penting. Mereka yang mempunyai kebolehan analitik dan kepentingan dalam teknologi pengkomputeran boleh membuat sumbangan besar kepada organisasi dan masyarakat melalui CIS.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program Ekonomi di University of Central Missouri akan membantu anda mengembangkan kemahiran menyelesaikan masalah melalui pelbagai masalah dunia nyata. ... [+]

Program Ekonomi di University of Central Missouri akan membantu anda mengembangkan kemahiran menyelesaikan masalah melalui pelbagai masalah dunia nyata.

Sediakan untuk kerjaya yang menarik

Melalui program Ekonomi di University of Central Missouri , anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam ekonomi hari ini. Anda akan mempunyai banyak peluang untuk belajar secara langsung, melibatkan pengalaman pembelajaran, termasuk mengambil bahagian dalam belajar di luar negara dan peluang latihan. Anda akan bekerja bersebelahan dengan ahli fakulti mengenai projek penyelidikan.

Perhatian peribadi

Nisbah pelajar-fakulti 19-ke-1 bermakna anda akan menerima perhatian peribadi yang anda patut. Anda akan belajar daripada ahli-ahli fakulti berpengalaman yang sarjana yang diiktiraf oleh negara. Mereka berdedikasi untuk membimbing anda dan melakukan semua yang mereka mampu untuk membantu anda berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program Kewangan di University of Central Missouri akan mempersiapkan Anda untuk karier dinamik dalam berbagai jawatan keuangan. ... [+]

Kewangan di University of Central Missouri

Program Kewangan di University of Central Missouri akan mempersiapkan Anda untuk karier dinamik dalam berbagai jawatan keuangan.

Sediakan untuk Kerjaya yang Menarik

Melalui program Kewangan di University of Central Missouri , anda akan lulus dengan pengetahuan kewangan yang luas. Anda akan bersedia untuk meneruskan atau memajukan kerjaya dalam analisis kewangan, analisis keselamatan, kewangan korporat, atau institusi kewangan.

Perhatian peribadi

Nisbah pelajar kepada fakulti 19: 1 bermakna anda akan menerima perhatian peribadi yang patut anda terima. Anda akan belajar daripada ahli-ahli fakulti berpengalaman yang sarjana yang diiktiraf oleh negara. Mereka berdedikasi untuk membimbing anda dan melakukan semua yang mereka mampu untuk membantu anda berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Pemasaran adalah industri yang menarik dan dinamik dengan pelbagai kemungkinan peluang kerjaya. Lulusan kami sering mencari jawatan dalam pemasaran digital, pengiklanan, ... [+]

Selamat datang ke Program Pemasaran!

Terima kasih kerana melawat laman web kami. Kami berharap maklumat yang disediakan membantu menunjukkan apa yang menjadikan program kami unik.

Pemasaran adalah industri yang menarik dan dinamik dengan pelbagai kemungkinan peluang kerjaya. Lulusan kami sering mencari jawatan dalam pemasaran digital, pengiklanan, jualan profesional dan pengurusan jualan, penyelidikan pemasaran dan analisis, dan pengurusan produk dan jenama. Anda akan mendapati bahawa program Pemasaran direka bentuk untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk unggul dalam kedudukan pemasaran. Jika anda seorang pelajar yang berpotensi, saya menggalakkan anda untuk melihat keperluan program empat tahun dan program ijazah.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Sebagai University of Central Missouri Pengajian Komunikasi di University of Central Missouri , anda akan meneliti mesej dalam hubungan manusia, organisasi, budaya, dan i ... [+]

Kemahiran untuk Kejayaan

Sebagai University of Central Missouri Pengajian Komunikasi di University of Central Missouri , anda akan meneliti mesej dalam hubungan manusia, organisasi, budaya, dan institusi sosial, dan menggunakan pengetahuan ini untuk mewujudkan interaksi bermakna dalam dunia yang kaya dengan media.

Dalam program Pengajian Komunikasi, anda akan membangunkan kemahiran yang akan membolehkan anda berjaya dalam kehidupan profesional dan peribadi anda: penyelesaian masalah kolaboratif, pemikiran kritis, pujukan, kemahiran presentasi, pembinaan hubungan, penyelidikan, kepimpinan strategik dan penulisan hanya beberapa alat untuk kehidupan yang anda akan memperoleh dan mengasah.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Mengalami pendekatan dinamik, berasaskan pasukan untuk pembelajaran pengalaman yang akan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan. Fakulti kami yang b ... [+]

Mengalami pendekatan dinamik, berasaskan pasukan untuk pembelajaran pengalaman yang akan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan. Fakulti kami yang berkelayakan mempunyai kelebihan unik dalam menghubungkan kursus anda dengan aplikasi dan majikan dunia nyata. Pengalaman kelas berasaskan pasukan dalam Pengurusan utama membantu anda mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk kerjaya anda.

Semasa kursus anda, anda akan:

Mulakan perniagaan satu semester sebenar dengan rakan sekelas dalam Pengalaman Perniagaan Integratif (IBE).Bekerja pada masalah sebenar untuk organisasi pelanggan.Mempunyai peluang untuk memasukkan pengalaman magang atau belajar ke luar negara dalam program pengajian anda.... [-]
Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program Sains Komputer (CS) di University of Central Missouri mempunyai lebih dari 45 tahun sejarah kecemerlangan akademik. Ini adalah jabatan yang menarik dan berkembang ... [+]

CS @ UCM - Sediakan Kejayaan Kerjaya

Program Sains Komputer (CS) di University of Central Missouri mempunyai lebih dari 45 tahun sejarah kecemerlangan akademik. Ini adalah jabatan yang menarik dan berkembang yang mempunyai pendekatan yang seimbang untuk pengajaran dan aktiviti ilmiah. Kami menawarkan program sarjana dalam Pembangunan Perisian, Sains Komputer, Rangkaian Komputer, Pembangunan Permainan, dan Sains Data. Pelajar yang melengkapkan program ini terus berkerjasama sebagai jurutera perisian, pengaturcara, pengurus projek, pereka, perunding atau arkitek yang mencipta perisian serta pakar komputer yang mentadbir sistem pangkalan data dan rangkaian. Kurikulum program menyediakan latihan tangan dalam sains komputer, pembangunan perisian dan reka bentuk sistem, dan direka mengikut garis panduan kurikulum Persatuan untuk Pengkomputeran Mesin. Kami menyediakan pendidikan yang tidak dapat ditandingi kepada pelajar di rantau ini, dan kami berbangga dengannya. Dengan permintaan tenaga teknikal yang berkelayakan jauh melebihi bekalan yang ada, peluang yang menanti graduan sains komputer hampir tidak terbatas.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program kami mempunyai reputasi pengajaran berdasarkan maklumat terkini yang terdapat dalam setiap bidang pengajian untuk membantu anda mencapai kejayaan dalam dunia komp ... [+]

SAINS PERTANIAN - KAWASAN 1: PENGURUSAN AGRIBUSINESS BSMenyediakan untuk Kemungkinan

Penekanan Agribisnis menggabungkan sains pertanian dan perniagaan, membolehkan anda memperoleh kemahiran dalam pengurusan, kewangan, pemasaran, dan pengeluaran pertanian. Dengan asas kemahiran perniagaan dan pengetahuan pertanian, anda akan bersedia untuk beberapa kemungkinan kerjaya.

Membantu Pelajar Excel

Program kami direka untuk mempersiapkan anda untuk pekerjaan dengan menerapkan prinsip-prinsip perniagaan dan ekonomi kepada pengeluaran dan pemasaran makanan dan produk pertanian lain serta pengurusan sumber semula jadi. Kerjaya agribisnis boleh merentasi banyak industri, termasuk pertanian, hartanah, pemasaran runcit, pemprosesan makanan, dan pelaburan pertanian, hanya untuk menamakan beberapa.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Sebagai lulusan Teknologi Kejuruteraan Elektronik (EET) anda biasanya akan mempunyai kedudukan yang berurusan dengan reka bentuk, aplikasi, pengujian, dan penyelesaian ma ... [+]

Menakluk dunia. Temui semangat anda. Gunakan kecerdasan anda.

Sebagai lulusan Teknologi Kejuruteraan Elektronik (EET) anda biasanya akan mempunyai kedudukan yang berurusan dengan reka bentuk, aplikasi, pengujian, dan penyelesaian masalah peranti elektronik dan sistem; anda mendapati diri anda merancang dan melaksanakan garisan perakitan robot, menggunakan PLC untuk mengawal aliran bendalir dan pemprosesan pada pengeluar minuman, atau menguruskan jabatan ujian dalam syarikat yang mengeluarkan papan litar. Anda boleh bermula di peringkat juruteknik pada tugas pertama anda, tetapi biasanya akan bergerak ke posisi penyeliaan atau pengurusan dengan cepat.

Projek Pelajar

Sebagai Teknologi Kejuruteraan Elektronik (EET) utama anda akan mempunyai peluang untuk mereka bentuk, membina dan mengawal peranti elektronik. Ini termasuk reka bentuk dan fabrikasi kenderaan autonomi, pengaturcaraan PLC dan sel robot, dan penggunaan sistem kawalan motor. Di samping itu, anda akan berpeluang mempamerkan kemahiran dan pengetahuan anda melalui kelas batu permata semasa tahun senior anda, di mana anda akan bekerja dengan industri tempatan untuk membantu menyelesaikan salah satu masalah sebenar mereka dengan reka bentuk, pengeluaran, kualiti, dan lain-lain.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

University of Central Missouri

Melalui program Perniagaan Antarabangsa di University of Central Missouri , anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya di pasaran globa ... [+]

Mengenai BSBA dalam Perniagaan Antarabangsa

Semasa anda memperolehi Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Perniagaan Antarabangsa, anda akan belajar di luar negara, belajar bahasa asing dan belajar kursus perniagaan khusus dengan fakulti yang berpengalaman. Kemahiran dan pengetahuan yang anda dapatkan akan mempersiapkan anda untuk komuniti global yang luas.

Ijazah Perniagaan Antarabangsa dari University of Central Missouri memberi anda:

Kemahiran analisis untuk kajian siswazah atau kerjaya di pasaran globalPengetahuan bahasa asing untuk meluaskan peluang kerjaya andaMempelajari pengalaman di luar negaraAkreditasi AACSB

Kolej Perniagaan dan Pengajian Profesional Harmon telah mendapat akreditasi oleh Persatuan untuk Memperluas Sekolah Perniagaan Collegiate, akreditasi yang diberikan kepada kurang daripada satu pertiga sekolah perniagaan negara. Anda akan mendapat ijazah dari program yang diakreditasi, dan anda akan mendapat manfaat daripada kadar penempatan pekerjaan 90 peratus sekolah dan program pengambilan di kampus yang luas.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Data Besar dan Analisis utama di UCM menyediakan pengetahuan dan latihan yang terfokus kepada pelajar supaya mereka dapat mempelajari cara menggunakan data syarikat dan m ... [+]

Ijazah Berarti dalam Kerjaya Permintaan

Dengan kemajuan teknologi maklumat yang semakin meningkat, hampir setiap industri mempunyai keperluan untuk penganalisis data untuk memanfaatkan maklumat yang dikumpulkan dan membantu organisasi beroperasi dengan lebih berkesan dan cekap.

Menurut McKinsey baru-baru ini

Melalui program Data Siswazah dan Siswazah Data Big dan Perniagaan Analytics, UCM mengisi jurang kemahiran ini, dengan membantu pelajar lulusan bersedia untuk memasuki tenaga kerja dengan ijazah yang bermakna.

Data Besar dan Analisis utama di UCM menyediakan pengetahuan dan latihan yang terfokus kepada pelajar supaya mereka dapat mempelajari cara menggunakan data syarikat dan menghasilkan maklumat untuk membuat keputusan strategik.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Program hubungan masyarakat di UCM mengembangkan para profesional yang mengambil pendekatan yang berfokus pada publik terhadap komunikasi strategik yang didorong hasil. K ... [+]

Satu darjah, dunia peluang

Program hubungan masyarakat di UCM mengembangkan para profesional yang mengambil pendekatan yang berfokus pada publik terhadap komunikasi strategik yang didorong hasil. Kurikulum UCM didorong oleh data negara dari Persatuan Perhubungan Awam Amerika. Ia menyediakan pelajar untuk berjaya dalam pelbagai kerjaya. Sebagai pelajar dalam program PR, anda boleh mengharapkan mendapat perhatian peribadi dari ahli fakulti, mendapatkan pengalaman dunia nyata melalui latihan magang dan pelanggan kelas, dan belajar set kemahiran berharga untuk kerjaya masa depan anda.

Perhubungan awam adalah suara di sebalik suara. Apabila imej organisasi, reputasi, cerita jenama atau tindak balas krisis bersifat positif dengan anda, profesional perhubungan awam berada di belakang tabir memastikan mesej yang betul diberitahu. Mereka adalah tuan perhubungan dan pemesejan strategik. Profesional perhubungan awam diperlukan oleh semua industri. Kerjaya perhubungan awam yang hebat berlaku dalam perniagaan perniagaan, perniagaan kepada pengguna, perniagaan kepada kerajaan, untuk keuntungan, bukan keuntungan dan persekitaran perusahaan sosial.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Sebagai pelajar reka bentuk dalaman di University of Central Missouri , anda akan belajar dan mengalami reka bentuk dari fakulti kreatif yang menyesuaikan diri dengan isu ... [+]

Amalan Kontemporari

Sebagai pelajar reka bentuk dalaman di University of Central Missouri , anda akan belajar dan mengalami reka bentuk dari fakulti kreatif yang menyesuaikan diri dengan isu kontemporari di lapangan. Kedua-dua pengalaman estetik dan teknikal dikaji untuk menyelesaikan masalah kreatif dan meningkatkan kesihatan, keselamatan, dan kebajikan masyarakat.

Program Bertauliah

Program Rekabentuk Interior diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Reka Bentuk Interior (CIDA) dan Persatuan Sekolah Seni dan Reka Bentuk Kebangsaan (NASAD).

Bertemu dengan Fakulti

Dr Susan Stevenson menerima Ph.D. in. Sains Alam Sekitar Manusia dari University of Missouri-Columbia. Dia mengajar semua peringkat kursus Rekabentuk Dalaman. Kepentingan penyelidikannya termasuk biasiswa pengajaran dan pembelajaran menggunakan rangkaian sosial (Pinterest) dalam persekitaran kelas untuk meningkatkan penglibatan pelajar dan memupuk kemahiran berfikir kritis. Beliau juga bekerja sebagai perunding bagi reka bentuk dalaman dan perumahan dalaman.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Sekolah Perakaunan di dalam Harmon College of Business and Professional Studies di University of Central Missouri adalah komited untuk memberi anda pendidikan perakaunan ... [+]

Sekolah Perakaunan

Sekolah Perakaunan di dalam Harmon College of Business and Professional Studies di University of Central Missouri adalah komited untuk memberi anda pendidikan perakaunan yang berfokus kepada pelajar yang membawa kepada kejayaan profesional anda.

Peluang Kerjaya yang tidak berkesudahan

Akauntan adalah pakar kewangan di tengah-tengah semua bidang perniagaan. Dengan ijazah dalam Perakaunan dari University of Central Missouri , anda akan menjadi profesional yang bekerja dengan semua orang - dari individu dan syarikat kecil hingga syarikat besar, agensi kerajaan dan bukan keuntungan.

Keselamatan Kerja Besar

Tidak kira bagaimana ekonomi sedang dilakukan, syarikat memerlukan akauntan. Terdapat lebih banyak kedudukan daripada akauntan untuk mengisi mereka. Permintaan ini untuk akauntan bermakna anda akan menikmati gaji permulaan yang lebih tinggi daripada perniagaan lain. Ini juga bermakna anda akan mempunyai banyak peluang untuk latihan dan peringkat kemasukan.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri
Alamat
Office of Admissions, University of Central Missouri, Ward Edwards 1400
MO 64093 Warrensburg, Missouri, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 877-729-8266