Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi & Visi

The Dallas Area Online dari Universiti Ana G. Méndez mewakili kesinambungan komitmen kami untuk memberi akses kepada pendidikan berkualiti tinggi untuk pelajar dewasa Hispanik.

Ijazah perguruan ditawarkan dalam kajian dwibahasa dengan metodologi yang dikembangkan oleh Universiti Ana G. Méndez, yang merupakan model yang awalnya disesuaikan berjaya dikembangkan dan dilaksanakan oleh Regis University di Denver, Colorado, peneraju pendidikan dewasa yang dipercepat.

Ana G. Méndez Dallas University / Online menawarkan ijazah bersekutu, sarjana muda, dan ijazah sarjana 100% dalam talian. Semua gred ditawarkan 100% dalam bahasa Sepanyol atau Inggeris. Ia adalah sebahagian daripada Universiti Ana G. Méndez, institusi pendidikan tinggi swasta pertama di Puerto Rico menurut Sistem Data Pendidikan Pasca-Sekunder (IPEDS), sebuah bahagian dari Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat.

Orang yang berminat boleh menyelesaikan keseluruhan proses pendaftaran melalui telefon dan internet.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Prinsip-prinsip kami

Sebagai sebahagian daripada falsafahnya, Universiti Ana G. Mendez mematuhi prinsip peluang pendidikan yang sama untuk pelajar mereka di tiga institusi kami: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Mendez University (Gurabo), dan Ana G. Méndez Universiti (Cupey).

Dengan prinsip panduan ini, Universiti memperoleh, menerima, dan mentadbir pelbagai dana bantuan kewangan dalam bentuk geran, kajian kerja kolej, dan pinjaman untuk pelajar yang mempunyai keperluan kewangan dan layak. Dana bantuan pelajar disediakan oleh kerajaan Persekutuan dan Negeri, Institusi, dan daripada sumbangan sektor swasta.

Institusi kami mengagihkan dana ini secepat mungkin, memberi manfaat kepada pelajar dengan seberapa banyak jenis program bantuan kewangan yang memenuhi syarat untuk memenuhi kos untuk mencapai matlamat akademiknya.

Portal Bantuan Kewangan Ana G. Mendez University memberikan dasar dan prosedur yang membimbing kita dalam pengagihan dana, sesuai dengan peraturan yang berlaku. Ia juga memberi arahan pelajar untuk memohon bantuan kewangan, termasuk cara melengkapkan Permohonan Percuma untuk Bantuan Pelajar Kewangan (FAFSA) yang diperlukan untuk akses kepada mana-mana bantuan kewangan persekutuan. Lain-lain norma, dasar, dan peraturan lain yang perlu disedari pelajar juga dimasukkan.

Lokasi

Dallas

Alamat
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: