University Of Wisconsin - Green Bay

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The University of Wisconsin-Green Bay mengambil pendekatan yang besar-gambar kepada pendidikan, iaitu cara yang unik pembelajaran, minat anda, dan perspektif anda.

Keluar dari bilik darjah dan ke padang, dengan latihan sebenar dan peluang penyelidikan gaya ijazah. Dicabar untuk melihat masalah dan penyelesaian dari pelbagai perspektif. Mendapat pengalaman hands-on dengan bekerjasama rapat dengan ahli-ahli fakulti yang cemerlang.

Menjadi kaya melalui peluang latihan yang mengagumkan; mendapatkan pekerjaan yang membayar dalam pelbagai cara sebagai pekerja pelajar di kampus; bersenang-senang dengan orang-orang seperti yang berfikiran dengan menyertai salah satu daripada 100 + kelab dan organisasi kami; membuat sebahagian besar tahun kolej anda yang tinggal di kampus; menjadi pemimpin melalui persatuan pelajar; memperbaiki dunia anda dengan khidmat masyarakat; dan melihat lebih banyak melalui banyak peluang kami untuk mengkaji dan perjalanan di seluruh dunia.

Majikan percaya pendekatan UWGB untuk pendidikan tinggi - belajar dunia kita dari pelbagai sudut pandangan - adalah cara yang lebih baik untuk menyediakan untuk kerjaya abad ke-21. Kami percaya ia adalah cara yang lebih baik untuk memulakan pengalaman di kolej. Nombor-nombor yang menyokong ini: 97% daripada pelajar-pelajar kita bekerja, di sekolah grad, atau dalam tentera dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian. Dalam kerjaya dan dalam masyarakat, graduan UW-Green Bay kesan kepada kehidupan orang lain dengan cara yang positif. Itu satu pendidikan yang mengubah.

Hidup di UW-Green Bay Community

Semua orang tahu bahawa Green Bay adalah terkenal dengan Lambeau Field dan Packers, tetapi bandar ini juga hidup subur dengan sukan profesional dan rekreasi lain, industri berteknologi tinggi dan pembuatan, dan pelbagai peluang dalam bidang seni.

UW-Green Bay menikmati suasana seperti taman yang menghadap ke teluk Lake Michigan Green Bay. Pada kira-kira satu batu persegi, kampus ini adalah antara yang terbesar di negeri ini. Kebanyakan daripada kawasan ini adalah dikhaskan untuk kawasan semula jadi, dengan kampus pusat bersempadan di sebelah oleh teluk dan di pihak yang lain oleh banyak hutan Niagara Tubir. Kira-kira 2000 pelajar tinggal di kampus. Pelajar mencari banyak pilihan rekreasi masa, termasuk NCAA Bahagian I olahraga dan persembahan oleh penghibur nama besar di Pusat Weidner dan Kress Events Center. peluang kepimpinan wujud melalui Persatuan Kerajaan Pelajar. Pelajar Lembaga Programming Good Times menyediakan pengaturcaraan sosial, kebudayaan, rekreasi dan pendidikan. Pelajar mencari blockbusters terbaru Hollywood dan klasik kolej pada siri filem popular, dan bertindak termasuk pelawak, hypnotists dan band di up-dan-datang pada kalendar konsert itu. Lebih daripada 125 kelab dan organisasi memberi tumpuan kepada kepentingan khas.

UWGB Seni & Persembahan

Pada UW-Green Bay, Anda akan mendapati sebuah kampus yang menghargai seni visual dan prestasi. ahli fakulti kami mengambil menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam seni studio, fotografi, reka bentuk grafik, pengurusan seni, sejarah seni, pendidikan seni, muzik, pendidikan muzik dan teater dan tarian. Pelajar melaksanakan dan mempamerkan kerja mereka dalam kemudahan terkemuka termasuk Pusat Weidner memuji Seni Persembahan dan Balai dihormati Lawton, dan juga di tempat-tempat dan studio yang lebih kecil.

Lokasi

Green Bay

Alamat
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Green Bay, Wisconsin, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami