Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

UNICAF telah bekerjasama dengan University of South Wales untuk menawarkan pelbagai kursus.

Yang Universiti South Wales adalah salah satu yang terbesar di UK, menawarkan lebih banyak peluang dan prospek yang lebih baik untuk pelajar. Universiti mengetuai agenda merentasi beberapa industri dengan Fakulti termasuk:

  • Perniagaan dan Masyarakat
  • Pengkomputeran, Kejuruteraan dan Sains
  • Industri Kreatif
  • Sains Hayat dan Pendidikan
UNICAF adalah sebahagian daripada organisasi pendidikan (EDEX) yang mempunyai kampus dan pusat pembelajaran di lokasi antarabangsa termasuk Cyprus, Greece, Romania, China dan Afrika. UNICAF bekerjasama dengan beberapa rakan terkenal seperti University of South Wales dalam penyampaian pendidikan transnasional.

Perkongsian antara University of South Wales dan UNICAF menyatukan sumber dan keupayaan kedua-dua organisasi untuk menawarkan penyelesaian pembelajaran dan program inovatif yang disampaikan sepenuhnya dalam talian kepada keperluan pelbagai profesional.

UNICAFUNICAF adalah salah satu program biasiswa yang paling murah. Program ini menyokong para pelajar yang berdomisili di Afrika dan menyediakan peluang untuk kajian ke atas program dalam talian yang ditawarkan dengan kerjasama University of South Wales dengan kos yang lebih rendah.

Objektif utama Program Beasiswa UNICAF adalah untuk menjadikan pendidikan berpatutan untuk pelajar dari Afrika dan untuk memberi peluang kepada pelajar Afrika untuk mengikuti pengajian akademik lanjutan dan mendapat kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Program yang ditawarkan mempunyai fokus profesional dan vokasional yang kuat yang disampaikan dengan perspektif antarabangsa untuk memastikan pelajar bersedia untuk bekerja di pasaran global dan menerima pulangan pelaburan pendidikan mereka. UNICAF, sebagai rakan sejawat dalam talian di University of South Wales, membuat program Universiti tersedia dalam talian atau melalui Pembelajaran Terbuka yang Disokong, menyediakan keadaan persekitaran e-pembelajaran seni dan pelajar peribadi serta pengajaran dan sokongan akademik.

Rakan kongsi mempunyai pengalaman yang luas dalam penyediaan pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti, inovatif dan penyediaan pembangunan profesional yang berterusan yang merupakan elemen penting dalam strategi Eropah untuk menyediakan pengalaman HE yang berkualiti dalam suasana tekanan penjimatan dan tekanan yang teruk.

Universiti South Wales bertanggungjawab terhadap kualiti akademik program dan ia menganugerahkan ijazah.

UNICAF
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Dalam kursus satu tahun ini, anda akan mengkaji aspek teras perniagaan seperti strategi perniagaan dan komunikasi, dan juga mendapat peluang untuk menjalankan siasatan se ... [+]

BA (HONS) - Pengajian Perniagaan (Ijazah Sarjana) Apa yang Akan Kaji

Dalam kursus satu tahun ini, anda akan mengkaji aspek teras perniagaan seperti strategi perniagaan dan komunikasi, dan juga mendapat peluang untuk menjalankan siasatan sebenar ke dalam masalah perniagaan yang membolehkan anda menerapkan ketajaman perniagaan anda ke senario kehidupan sebenar .

Subjek ditawarkan Komunikasi Perniagaan Penyelidikan perniagaan Perniagaan antarabangsa Strategi Perniagaan Kebudayaan dan Komunikasi Antarabangsa Etika dan Kemampanan - Teori dan Amalan Bayaran

£ 9,352

UNICAF menawarkan sejumlah biasiswa kepada pelajar yang layak. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi penasihat pelajar UNICAF... [-]

Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Kaherah Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online  + 22 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Alamat lokasi
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Alamat lokasi
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Athens Tengah, GR
Alamat lokasi
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Alamat lokasi
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Alamat lokasi
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gabenor Kaherah, EG
Alamat lokasi
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Alamat lokasi
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,

Lilongwe, Wilayah Tengah, MW
Alamat lokasi
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Daerah Port Louis, MU
Alamat lokasi
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Alamat lokasi
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Alamat lokasi
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Wilayah Lusaka, ZM
Alamat lokasi
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Alamat lokasi
Cyprus Online, CY
Alamat lokasi
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Wilayah Lusaka, ZM