University of South Carolina Beaufort

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

USCB. Ditemui.

The University of South Carolina Beaufort merupakan sebuah universiti awam yang kecil dengan hanya lebih 1,750 pelajar dari seluruh dunia. Dengan warisannya sejak Beaufort College pada lewat 1700-an, USCB terus memainkan peranan yang besar dalam niaga hadapan yang kuat pelajar, fakulti dan kakitangan, dan komuniti yang kita berkhidmat di seluruh negara Rendah.

USCB adalah masyarakat akademik dinamik dan memberangsangkan yang memenuhi Lowcountry dan seterusnya.

Diketuai oleh Canselor Al M. Panu, Universiti mempunyai dua kampus yang terletak di tengah-tengah Lowcountry-kampus Hilton Head Gateway di Bluffton, SC, dan kampus Beaufort bersejarah di Beaufort, SC Kedua-dua kampus membawa niaga hadapan yang kuat untuk hidup melalui: • 30 program akademik dan jurusan yang menggabungkan arahan yang luar biasa, yang banyak tangan-pembelajaran, dan sumber-sumber yang canggih dan teknologi.

• Satu lokasi yang berhampiran dengan pusat peranginan bertaraf dunia di Hilton Head Island, tetapan seni yang kaya dengan sejarah Beaufort, dan banyak lagi untuk mengangkat tangan-pembelajaran.

• Nisbah pelajar kepada fakulti 17: 1 yang memberikan suasana pembelajaran yang sangat individu.

• Menerajui peluang pendidikan pada harga yang benar-benar mampu, kerana USCB dikenali sebagai institusi empat tahun yang paling berpatutan di negeri South Carolina.

• Peluang Penyelidikan di state-of-seni makmal, Penyelidikan Pelajar dan Hari Biasiswa, dan keupayaan untuk membentangkan penyelidikan di peringkat kebangsaan dan menerbitkan dalam jurnal kebangsaan dihormati.

Kampus kami

Perolehi Dua Kampus kami

The University of South Carolina Beaufort adalah berkembang institusi empat tahun terpantas di South Carolina. Dari pemandangan indah ke negeri-of-the-art kemudahan, saiz kelas yang kecil untuk hidup kampus bertenaga, meneroka masa depan yang kuat anda di salah satu daripada USCB dua kampus-Hilton Head Gateway dan Sejarah Beaufort.

Hilton Head Gateway - Kampus Induk

Kampus Hilton Head Gateway di Bluffton, SC, adalah Universiti Lokasi terbaru South Carolina hanya pemanduan yang dekat dari Hilton Head Island, yang menawarkan peluang pembelajaran bertaraf dunia dari penyelidikan biologi untuk magang di pusat peranginan bertaraf dunia.

Kampus kami 200 ekar, yang baru dibina mempunyai semua kemudahan dan kemudahan yang diperlukan untuk kehidupan kolej. Palmetto Village, perumahan kampus Hilton Head Gateway ini, mempunyai tujuh dilengkapi sepenuhnya, gaya-suite dewan kediaman yang menampilkan ruang tamu yang sama, dan dapur dalam setiap bilik.

Pusat Kampus 26,000 kaki persegi juga mempunyai kedai buku, dewan makan, bilik pelbagai guna, ruang mesyuarat pelajar, dan lounge pelajar.

Kampus Beaufort Bersejarah

Kampus Beaufort Bersejarah menganggotai Waterway Intracoastal di pusat bandar Beaufort, SC, di mana anda boleh tinggal dan belajar berhampiran kedai-kedai artsy, restoran, dan dermaga-semua di sebuah bandar sejarah yang kaya dengan begitu banyak untuk ditawarkan.

Dengan sejarah yang bertarikh kembali ke tahun 1795, kampus ini mempunyai Pusat Seni yang menjadi tuan rumah pameran, konsert, acara teater, dan lain-lain persembahan-semua dalam masyarakat yang bersejarah, indah, dan bersemangat. Pelajar juga boleh hidup di kampus di Grace White House, dewan kediaman yang baru diubahsuai yang mempunyai dapur dapur, bilik tidur, dan di-rumah dobi.

Beginnings membawa peluang dan USCB adalah pada awal program, adat dan tradisi. Ia adalah masa yang menarik di tempat yang luar biasa.

Lokasi

Beaufort

Alamat
801 Carteret Street
29902 Beaufort, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Hilton Head Island

Alamat
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami