Baca keterangan rasmi

USCB. Ditemui.

The University of South Carolina Beaufort merupakan sebuah universiti awam yang kecil dengan hanya lebih 1,750 pelajar dari seluruh dunia. Dengan warisannya sejak Beaufort College pada lewat 1700-an, USCB terus memainkan peranan yang besar dalam niaga hadapan yang kuat pelajar, fakulti dan kakitangan, dan komuniti yang kita berkhidmat di seluruh negara Rendah.

USCB adalah masyarakat akademik dinamik dan memberangsangkan yang memenuhi Lowcountry dan seterusnya.

Diketuai oleh Canselor Al M. Panu, Universiti mempunyai dua kampus yang terletak di tengah-tengah Lowcountry-kampus Hilton Head Gateway di Bluffton, SC, dan kampus Beaufort bersejarah di Beaufort, SC Kedua-dua kampus membawa niaga hadapan yang kuat untuk hidup melalui: • 30 program akademik dan jurusan yang menggabungkan arahan yang luar biasa, yang banyak tangan-pembelajaran, dan sumber-sumber yang canggih dan teknologi.

• Satu lokasi yang berhampiran dengan pusat peranginan bertaraf dunia di Hilton Head Island, tetapan seni yang kaya dengan sejarah Beaufort, dan banyak lagi untuk mengangkat tangan-pembelajaran.

• Nisbah pelajar kepada fakulti 17: 1 yang memberikan suasana pembelajaran yang sangat individu.

• Menerajui peluang pendidikan pada harga yang benar-benar mampu, kerana USCB dikenali sebagai institusi empat tahun yang paling berpatutan di negeri South Carolina.

• Peluang Penyelidikan di state-of-seni makmal, Penyelidikan Pelajar dan Hari Biasiswa, dan keupayaan untuk membentangkan penyelidikan di peringkat kebangsaan dan menerbitkan dalam jurnal kebangsaan dihormati.

Kampus kami

Perolehi Dua Kampus kami

The University of South Carolina Beaufort adalah berkembang institusi empat tahun terpantas di South Carolina. Dari pemandangan indah ke negeri-of-the-art kemudahan, saiz kelas yang kecil untuk hidup kampus bertenaga, meneroka masa depan yang kuat anda di salah satu daripada USCB dua kampus-Hilton Head Gateway dan Sejarah Beaufort.

Hilton Head Gateway - Kampus Induk

Kampus Hilton Head Gateway di Bluffton, SC, adalah Universiti Lokasi terbaru South Carolina hanya pemanduan yang dekat dari Hilton Head Island, yang menawarkan peluang pembelajaran bertaraf dunia dari penyelidikan biologi untuk magang di pusat peranginan bertaraf dunia.

Kampus kami 200 ekar, yang baru dibina mempunyai semua kemudahan dan kemudahan yang diperlukan untuk kehidupan kolej. Palmetto Village, perumahan kampus Hilton Head Gateway ini, mempunyai tujuh dilengkapi sepenuhnya, gaya-suite dewan kediaman yang menampilkan ruang tamu yang sama, dan dapur dalam setiap bilik.

Pusat Kampus 26,000 kaki persegi juga mempunyai kedai buku, dewan makan, bilik pelbagai guna, ruang mesyuarat pelajar, dan lounge pelajar.

Kampus Beaufort Bersejarah

Kampus Beaufort Bersejarah menganggotai Waterway Intracoastal di pusat bandar Beaufort, SC, di mana anda boleh tinggal dan belajar berhampiran kedai-kedai artsy, restoran, dan dermaga-semua di sebuah bandar sejarah yang kaya dengan begitu banyak untuk ditawarkan.

Dengan sejarah yang bertarikh kembali ke tahun 1795, kampus ini mempunyai Pusat Seni yang menjadi tuan rumah pameran, konsert, acara teater, dan lain-lain persembahan-semua dalam masyarakat yang bersejarah, indah, dan bersemangat. Pelajar juga boleh hidup di kampus di Grace White House, dewan kediaman yang baru diubahsuai yang mempunyai dapur dapur, bilik tidur, dan di-rumah dobi.

Beginnings membawa peluang dan USCB adalah pada awal program, adat dan tradisi. Ia adalah masa yang menarik di tempat yang luar biasa.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of South Carolina Beaufort

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak adalah program ijazah untuk pelajar ijazah pertama di USCB yang sedang mencari South Carolina pensijilan men ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak adalah program ijazah untuk pelajar ijazah pertama di USCB yang sedang mencari South Carolina pensijilan pengajaran. Jurusan pendidikan awal kanak-kanak mendapat manfaat daripada terlibat hands-on pengalaman, peluang untuk mengintegrasikan teori dengan latihan mengajar, dan bidang yang luas dan pengalaman klinikal dalam persekitaran penjagaan kanak-kanak, pusat Head Start, sekolah Montessori, dan sekolah-sekolah awam tempatan. Program ini menyediakan pelajar dengan latar belakang yang luas akademik dan pengetahuan profesional, kemahiran, dan pelupusan perlu bekerja dengan anak kecil, umur lahir melalui lapan.

Program pendidikan awal kanak-kanak adalah satu program semester 123 jam. Semua pelajar yang ingin melengkapkan BA dalam ijazah Pendidikan Awal Kanak-kanak mesti secara rasmi diterima masuk ke Program Profesional apabila mereka telah menyelesaikan sekurang-kurangnya 46 jam semester, 30 yang mesti siap pada USCB, dan bertemu keperluan lain. Pra-Profesional dan Program Profesional urutan untuk pendidikan awal kanak-kanak memerlukan 67 jam kerja kursus memberi tumpuan kepada pembangunan pengetahuan pedagogi dan kandungan. ... [-]

Amerika Syarikat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

University of South Carolina Beaufort

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Biologi dengan kepekatan dalam Ekologi Pantai dan Pemuliharaan memenuhi keperluan ahli-ahli sains terlatih pantai dengan pe ... [+]

Ekologi Pantai dan Pemuliharaan

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Biologi dengan kepekatan dalam Ekologi Pantai dan Pemuliharaan memenuhi keperluan ahli-ahli sains terlatih pantai dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menangani masalah unik yang dihadapi ekosistem pantai. Tekanan alam sekitar daripada pembangunan komersial dan kediaman sengit mempunyai potensi untuk memberi kesan ketara ekosistem pantai sensitif jika pertumbuhan tidak diurus dengan baik. USCB kedudukan yang baik untuk mengeksploitasi ciri-ciri fizikal dan ekologi yang unik di Kepulauan Laut Wilayah Pantai untuk melatih pelajar-pelajar kita dalam perlindungan alam sekitar tempatan. Beberapa graduan USCB yang sedang mengikuti ijazah lanjutan dalam beberapa kepada program-program siswazah paling berdaya saing di peringkat domestik dan antarabangsa. Lain bekerja dalam kedudukan pemuliharaan / sains pantai tempatan dan serantau serta pekerjaan ekopelancongan.... [-]

Amerika Syarikat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of South Carolina Beaufort

Dengan golf bertaraf dunia, tenis, menaiki bot dan penginapan, pantai-pantai, anak-anak sungai dan paya, tempat makan yang sangat baik dan kehidupan malam, seni dan pusat ... [+]

Jabatan Pengurusan Hospitaliti

Hotel, Restoran dan Pelancongan Pentadbiran

Pantai South Carolina: A Great Place to Live dan Belajar!

Kajian Pengurusan Hospitaliti Dalam Persekitaran Bertaraf Dunia

Dengan golf bertaraf dunia, tenis, menaiki bot dan penginapan, pantai-pantai, anak-anak sungai dan paya, tempat makan yang sangat baik dan kehidupan malam, seni dan pusat-pusat kebudayaan, dan laman web pendidikan alam sekitar dan sejarah dan program, rantau ini menawarkan makmal pembelajaran yang sempurna untuk pengajian hospitaliti dan untuk menikmati masa anda di Universiti.

Pelbagai latihan dan terdapat peluang pekerjaan untuk pelajar dan graduan di Hilton Head Island, di Beaufort serta Savannah. Banyak perniagaan tempatan memberi bantuan tuisyen untuk pelajar Pengurusan Hospitaliti yang bekerja di lapangan sambil menyelesaikan magang sebagai sebahagian daripada program ijazah.... [-]

Amerika Syarikat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu