Baca keterangan rasmi

UH Hilo Sekilas Pandang

The University of Hawai'i di Hilo merupakan sebuah universiti negeri dengan suasana kolej swasta. Kami menawarkan saiz kecil kelas, nisbah fakulti kepada pelajar yang rendah dan peluang untuk penyelidikan dan hands-on pembelajaran.

Sebagai sebuah universiti awam, Universiti Hawaii di Hilo mempunyai kedudukan yang unik di Negeri dan negara dengan menawarkan kurikulum yang ketat dan menarik pada kadar tuisyen yang berpatutan. Syarat kemasukan adalah sederhana terpilih, membolehkan pelajar melebihi purata peluang untuk menikmati faedah daripada pengalaman sekolah kecil.

UH Hilo diiktiraf oleh Suruhanjaya Accrediting untuk Kolej Kanan dan Universiti Persatuan Barat Sekolah dan Kolej.

ditubuhkan:

 • 1947 apabila UH Manoa bermula program Hilo
 • 1970 sebagai University of Hawai'i di Hilo

peranan: Seni Liberal Awam dan Sains Universiti Hawai'i

Kalendar:

 • 2 semester 16-17 minggu masing-masing dan
 • sesi musim panas intensif empat minggu dan
 • sesi biasa musim panas enam minggu

pendaftaran: 4043

Fakulti Nisbah Pelajar: 01:14

Kelas Purata Saiz: 20

Campus Saiz:

 • 115 ekar - Kampus Induk
 • 33 ekar - University Village Fasa I (di bawah pembangunan)
 • 10 ekar - Pacific Akuakultur dan Pusat Sumber Coastal
 • 110 ekar - Pana'ewa Farm
 • 163 ekar - UH Hilo Taman Sains dan Teknologi (Makai)
 • 324 ekar - UH Hilo Taman Sains dan Teknologi (Mauka)

Darjah:

 • Sarjana Muda Sastera (BA)
 • Sarjana Muda Sains (BS)
 • Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)
 • Ijazah Sarjana Muda Sains Kejururawatan (BSN)
 • Sarjana Sastera (ma)
 • Sarjana Pendidikan (MEd)
 • Sarjana Sains (MS)
 • Doktor Falsafah (Ph.D.)
 • doktor amalan kejururawatan (DNP)
 • Doktor Farmasi (Pharm.D.)

Majors:

 • 37 Sarjana Muda
 • 8 Siswazah
 • 4 Kedoktoran

Tuisyen: Lihat halaman Tuisyen & Bayaran

Pelajar Kebanyakan Diverse

Pada tahun 2014, UH Hilo dinamakan sebagai paling pelbagai institusi awam empat tahun di negara ini oleh Chronicle Pengajian Tinggi.

Kenapa Pelajar Pilih UH Hilo

Dalam Hawai'i Island, inspirasi di mana-mana; ia dalam tanah, langit dan laut, orang yang kita bertemu di denai hutan, pasaran tempatan, dan di dalam kelas kami. Dibina di atas cerun pantai gunung terbesar di dunia dan berpusat di Lautan Pasifik, University of Hawai'i Hilo cabaran, memperkuat dan memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita. Sebagai masyarakat universiti, kami mendapat inspirasi kami daripada orang-orang yang kita panggil 'ohana, dan pulau yang kita panggil rumah.

Diilhamkan oleh 'Aina

Dalam Hawai'i kita tahu tanah itu, 'Aina, mengekalkan kita. Bumi adalah lebih daripada satu sumber; ia adalah sumber hidup kita. Dikelilingi oleh kombinasi yang luar biasa gunung yang tinggi dan lautan yang dalam, hutan hujan yang subur dan padang gersang lava, sumber inspirasi kepada kami untuk memahami dunia kita melalui biasiswa berani dan penjagaan alam sekitar melalui hubungan bertanggungjawab dengan bumi hidup kita dan masyarakat hidup ia mengekalkan.

Diilhamkan oleh Discovery

rumah pulau kami telah ditemui oleh pelayar berani dan warisan mereka memberi inspirasi kepada kami untuk mengikuti berikutan kanu dua yg dikupas mereka. Pendidikan yang UH Hilo direka untuk penemuan; dari bintang laut ke supernova, tumpuan kami pada tangan-pembelajaran membolehkan pelajar dan fakulti pakar untuk menerokai dunia bersama-sama. Penyelidikan dalam bidang ini, latihan dengan perniagaan tempatan dan organisasi, saiz kelas kecil yang menggalakkan pertukaran jujur ​​idea-idea, dan program pertukaran disokong universiti kami semua datang bersama-sama untuk memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita untuk mencari bakat dan nafsu mereka dengan meneroka dunia.

Diilhamkan oleh Inovasi

Dengan memupuk kreativiti, pemikiran kritis dan pemahaman budaya, kita menyediakan graduan yang bersedia untuk menangani cabaran-cabaran abad ke-21 dan menggerakkan dunia ke hadapan. Sama ada pelajar-pelajar kita memulihkan hutan asli, meningkatkan kesihatan masyarakat tempatan, mengarang cerita yang kuat, atau mereka bentuk pendaratan selamat untuk misi manusia pertama ke Marikh, mereka mengambil inspirasi daripada abad inovasi merumuskan penyelesaian kreatif berakar umbi dalam kebijaksanaan hasil titik peluh orang-orang yang datang sebelum.

Diilhamkan oleh Setiap Lain-lain

Warisan unik Hawai'i menyusuri bersama lei budaya yang memuliakan sifat kemanusiaan kita bersama dan mencabar kita untuk belajar daripada satu sama lain dan melihat dunia melalui kanta yang berbeza. program kami yang dinamik dan lokasi bertenaga menarik pelajar dari seluruh Hawai'i, Pasifik dan dunia, mewujudkan peluang akademik dan sosial di UH Hilo yang boleh ditemui di tempat lain di bumi.

Diilhamkan oleh Anda

Apabila ia datang ke sana, kita wujud untuk menyediakan pelajar-pelajar kita untuk memberi kuasa kepada kehidupan mereka dan mengubah dunia, dan anda adalah inspirasi yang paling berharga. Amat komited untuk mewujudkan peluang itu, UH Hilo mengetuai pendidikan tinggi pada masa akan datang dengan menyediakan, pengalaman kolej kediaman ketat dicapai. Dengan kadar yang paling berpatutan bermastautin tuisyen di negeri ini dan $ 45.000.000 dianugerahkan setiap tahun dalam bantuan kewangan dan biasiswa, kami berusaha untuk menghapuskan halangan kepada pendidikan yang lebih tinggi dan membuka pintu peluang.

Di University of Hawai'i Hilo, kita mencari inspirasi kita dalam masyarakat yang unik dan persekitaran yang menakjubkan yang mengelilingi kita setiap hari. Jika pernah ada tempat untuk inspirasi, ini adalah ia. Sertai kami, dan mencari apa yang memberi inspirasi kepada anda.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of Hawaii, Hilo

Program KES menyediakan pelajar dengan pelbagai pengajaran berkualiti tinggi dan peluang dalam bidang kesihatan, pendidikan jasmani, rekreasi, dan sains senaman. ... [+]

BA dalam Kinesiology dan Latihan Sains

Program KES menyediakan pelajar dengan pelbagai pengajaran berkualiti tinggi dan peluang dalam bidang kesihatan, pendidikan jasmani, rekreasi, dan sains senaman. Tambahan pula, kursus aktiviti menyediakan individu dengan pendedahan kepada pelbagai aktiviti fizikal dan peluang untuk meningkatkan mereka secara keseluruhan kesejahteraan. kursus jenis kuliah menyediakan pengenalan dan penyediaan lanjutan untuk bidang pendidikan, pengurusan dan / atau bimbingan, promosi kesihatan dan sains senaman dengan termasuk psikologi sukan, latihan sukan, terapi fizikal dan senaman fisiologi.

Gol untuk Pembelajaran Pelajar di dalam Major

Pelajar yang melengkapkan program ijazah Kinesiology dan Latihan Sains akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA dalam Perakaunan Sama ada:

Nota:

[-]
Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

University of Hawaii, Hilo

Program ijazah BS menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk pelajar mencari kerjaya dalam bidang astronomi, sebagai ahli-ahli astronomi profesional penyelidikan, pemerh ... [+]

bs dalam bidang astronomi

Ahli astronomi mencari jawapan kepada beberapa soalan yang terbesar dan tertua di sains: Bagaimana Alam Semesta bermula? Bagaimana ia akan berakhir? Apa yang ada dalam alam semesta? Bagaimana bintang, planet, galaksi dan lubang hitam Borang? Bagaimana mereka berakhir? Menangani soalan-soalan ini menggabungkan fizik, matematik, kimia, biologi, sains komputer, optik dan peralatan, dan juga sejarah dan falsafah adalah bidang teman. UH Hilo program astronomi akademik memanfaatkan infrastruktur astronomi Mauna Kea dan University Park Sains dan Teknologi untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan astronomi dan astrofizik, dan latihan dalam kaedah moden astronomi pemerhatian.... [-]

Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hawaii, Hilo

Sains Marin adalah program yang bulat dan pelbagai disiplin yang telah direka dengan teliti untuk mengambil kesempatan penuh dengan kepelbagaian yang unik persekitaran ma ... [+]

BS dalam Sains Marin

Sains Marin adalah program yang bulat dan pelbagai disiplin yang telah direka dengan teliti untuk mengambil kesempatan penuh dengan kepelbagaian yang unik persekitaran marin didapati dengan kajian di sekitar Pulau Hawai'i. Pengenalan kuliah dan makmal kursus dalam oseanografi am dan biologi marin diikuti oleh kursus peringkat pertengahan dalam ekologi marin dan evolusi, kaedah marin, dan aplikasi statistik dalam bidang sains marin. Tahap yang paling maju daripada program ijazah terdiri daripada kursus-kursus khusus dalam geologi, kimia, fizikal, dan oseanografi biologi dan elektif. Program diakhiri dengan urutan capstone, membolehkan pelajar untuk memberi tumpuan kepada projek-projek bebas yang melibatkan penyelidikan atau latihan digunakan.... [-]

Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hawaii, Hilo

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam geologi adalah program yang ketat yang menyediakan pelajar untuk kajian lepasan kerja sebagai ahli geologi profesional. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam geologi adalah program yang ketat yang menyediakan pelajar untuk kajian lepasan kerja sebagai ahli geologi profesional. Ijazah sarjana muda adalah sama tetapi bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam bidang pendidikan sains atau pengurusan sumber asli. Minor dalam geologi dan sains angkasa bumi boleh didapati untuk pelajar yang ingin menjadi major dalam sains marin, astronomi, geografi, atau sains semulajadi.

foto pelajar CSAV dengan lava Pusat Pengajian Gunung Berapi Aktif (CSAV) adalah program latihan dan jangkauan yang ditubuhkan oleh Badan Perundangan Negeri Hawai'i pada tahun 1989. Terletak di UH Hilo Geology Building, misi CSAV adalah menyediakan latihan dan maklumat mengenai gunung berapi dan bahaya semula jadi yang berlaku di Hawai'i dan di seluruh dunia. Ini dilakukan melalui pelbagai program: jangkauan awam, termasuk lawatan ke sekolah dan pembentangan kuliah dan simposium awam; saintis latihan program musim panas dari negara-negara membangun dalam teknik pemantauan dan tindak balas bahaya gunung berapi; beberapa projek penyelidikan; dan pengeluaran program maklumat awam mengenai kesediaan dan tindak balas bahaya alam semula jadi bagi penduduk Hawai'i.... [-]

Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hawaii, Hilo

sains komputer tidak adalah sains komputer-it adalah sains penyelesaian masalah menggunakan komputer. Jika anda seorang utama sains komputer, anda akan melihat ini dalam ... [+]

BS dalam Sains Komputer

sains komputer tidak adalah sains komputer-it adalah sains penyelesaian masalah menggunakan komputer. Jika anda seorang utama sains komputer, anda akan melihat ini dalam pelbagai bentuk-kajian algoritma, perkakasan mesin, bahasa pengaturcaraan, sistem operasi, reka bentuk pangkalan data, dan banyak lagi. Peluang kerjaya sama-sama jurutera pelbagai-perisian, pengurus pangkalan data, pentadbir rangkaian, pengurus projek, dan lain-lain lagi. The US Biro Statistik Buruh, sebahagian daripada Jabatan Buruh AS, meramalkan bahawa bagi 2006-2016, tiga daripada enam pekerjaan yang akan menjadi antara yang paling pesat berkembang dan mencatat pertumbuhan berangka terbesar akan mengira pekerjaan yang berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hawaii, Hilo

Ini trek kajian menyediakan pelajar dengan pelbagai kursus sains haiwan serta kursus penting dalam bidang pertanian supaya mereka akan menjadi lebih layak untuk pasaran k ... [+]

BS Pertanian

Ini trek kajian menyediakan pelajar dengan pelbagai kursus sains haiwan serta kursus penting dalam bidang pertanian supaya mereka akan menjadi lebih layak untuk pasaran kerja. Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk bekerja dengan ternakan di ladang dan ladang atau untuk mendapatkan kedudukan dalam industri ternakan atau bidang yang berkaitan.

Bekas Pelajar-pelajar telah mengambil kedudukan di ladang ternakan, ladang, ladang, pusat ekuestrian, stesen eksperimen, stesen kuarantin, klinik veterinar, dan zoo. Peluang pekerjaan juga wujud dengan agensi-agensi kerajaan dan syarikat-syarikat dengan ternakan dan makanan haiwan.

Pelajar Hasil Pembelajaran Pelajar akan mencapai pengetahuan kerja mengenai biologi, kimia dan matematik sebagai asas untuk melanjutkan pelajaran. Pelajar akan mencapai pemahaman yang asas dalam bidang sains haiwan yang berbeza dan dapat menggunakan pengetahuan ini untuk mengurus dan menjaga ternakan. Pelajar akan mempunyai peluang pembelajaran melalui pengalaman dengan haiwan ternakan melalui rutin amali makmal diadakan di UH Hilo Agricultural Farm Laboratory. Apabila tersedia, lawatan ke ladang tempatan dan ladang juga akan menyediakan peluang pembelajaran dengan haiwan ternakan. Pelajar akan mendapat pengalaman hands-on dengan ternakan untuk membantu meningkatkan daya saing mereka dalam pelajaran dan kerjaya masa depan. Pelajar akan menggunakan dan memperbaiki kemahiran komunikasi mereka dalam pelbagai kelas. Pelajar akan membangunkan dan menggunakan kemahiran komputer mereka kepada contoh-contoh pertanian. ... [-]
Amerika Syarikat Hilo
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Media Sosial