The University of Kansas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Untuk membuat penemuan yang mengubah dunia, ia membantu untuk mempunyai pelajar dari seluruh dunia. Itulah sebabnya Accelerator Sarjana Muda di Universiti Kansas secara khusus direka untuk membantu pelajar antarabangsa dengan jayanya untuk tinggal dan belajar di salah sebuah universiti penyelidikan yang terkemuka di AS.

Mengapa KU?

The University of Kansas akan mengubah hidup anda. Bersedia untuk menerima pendidikan yang cemerlang pada harga yang berpatutan, dalam hati yang selamat, cantik, dan meriah di Amerika Syarikat?

Mendidik pemimpin global yang akan datang

Top-kedudukan Program Akademik

KU berada di kedudukan yang # 55 universiti awam bahagian oleh US News & World Report. Dengan lebih daripada 200 program ijazah untuk dipilih, anda boleh bersedia untuk apa sahaja yang anda di masa hadapan boleh bayangkan.

Diverse Badan Pelajar

KU adalah rumah kepada 28,000 pelajar dari lebih 100 buah negara dan semua 50 negeri Amerika. Sertai komuniti global kami dengan 13 buah sekolah dan lebih daripada 600 kelab pelajar.

Institusi Penyelidikan Global

Mahu membangunkan teknologi terkini semasa anda membina kerjaya anda? KU merupakan sebuah universiti penyelidikan atas-kedudukan yang mempunyai perkongsian dengan Ford, Microsoft, Samsung, Disney, Coca-Cola dan syarikat-syarikat antarabangsa yang terkemuka.

338,000 Alumni Worldwide

Sertai rangkaian alumni yang merangkumi 26 Rhodes Ulama dan industri pemimpin di seluruh dunia. Sama ada anda mahu untuk belajar kejuruteraan, perniagaan atau politik, anda bersedia untuk mengikut jejak langkah kejayaan alumni kita.

Masyarakat Antarabangsa

KU adalah kurang daripada 40 minit dari metropolitan Kansas City. Ini hab budaya dan ekonomi mempunyai lapangan terbang antarabangsa, membeli-belah, hiburan dan persekitaran perniagaan yang berkembang maju.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BBAs » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Kursus pentadbiran perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

Rangkaian luas kemahiran anda akan mendapatkan melalui ijazah dalam pentadbiran perniagaan akan membolehkan anda untuk memilih daripada pelbagai bidang yang berbeza. [+]

Rangkaian luas kemahiran anda akan mendapatkan melalui ijazah dalam pentadbiran perniagaan akan membolehkan anda untuk memilih daripada pelbagai bidang yang berbeza. Anda akan dapat untuk meneruskan kerjaya anda berdasarkan minat anda semasa juga sedang disediakan untuk kerjaya dalam pengurusan yang lebih tinggi. ijazah pentadbiran perniagaan KU akan membolehkan anda untuk bekerja dalam pelbagai bidang perniagaan. komunikasi dan kemahiran kepimpinan anda akan membuat anda seorang calon yang kompetitif bagi pekerjaan pengurusan peringkat tinggi.

[-]

Ijazah Sarjana Muda

Kursus kejuruteraan aeroangkasa

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

jurutera aeroangkasa reka bentuk, membangun dan pesawat ujian, kapal angkasa dan peluru berpandu dan menyelia pembuatan produk-produk ini. [+]

jurutera aeroangkasa reka bentuk, membangun dan pesawat ujian, kapal angkasa dan peluru berpandu dan menyelia pembuatan produk-produk ini. jurutera aeroangkasa juga menggunakan teknologi aeroangkasa dalam penderiaan jauh dan bidang berorientasikan produk, termasuk tenaga angin dan automotif.

Ijazah yang ditawarkan:

BSMSME Ph.DDE

[-]

Kursus kejuruteraan elektrik

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

jurutera elektrik bekerja dengan pelbagai peranti dan sistem elektrik dan elektronik. [+]

jurutera elektrik bekerja dengan pelbagai peranti dan sistem elektrik dan elektronik. Kerja mereka adalah universal, yang terdapat dalam peranti mudah alih, kenderaan hibrid, pengeluaran tenaga dan penghantaran, sistem komunikasi, aplikasi bioperubatan, penderiaan jauh, avionik, sistem satelit dan banyak lagi.

Ijazah yang ditawarkan:

BSM Ph.D.

[-]

Kursus kejuruteraan kimia

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

jurutera kimia bimbang dengan proses kimia yang bertukar bahan mentah menjadi produk berharga. [+]

Jurutera kimia bimbang dengan proses kimia yang bertukar bahan mentah menjadi produk berharga. Mereka mereka bentuk proses di mana bahan-bahan menjalani kimia atau perubahan fizikal. jurutera kimia membina jambatan antara sains dan pembuatan, memohon prinsip-prinsip kimia, fizik, matematik, biologi dan kejuruteraan untuk menyelesaikan masalah yang melibatkan pengeluaran atau penggunaan bahan kimia. Pelajar yang mengikuti sarjana muda sains boleh memilih daripada pelbagai kepekatan, termasuk:

bioperubatan alam sekitar Premedical, atau Petroleum. Ijazah yang ditawarkan:

BSM Ph.D.

[-]

Kursus kejuruteraan komputer

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

Kejuruteraan komputer memberi tumpuan kepada semua aspek peranti dan sistem pengiraan, termasuk perkakasan dan perisian. [+]

Kejuruteraan komputer memberi tumpuan kepada semua aspek peranti dan sistem pengiraan, termasuk perkakasan dan perisian.

Ijazah yang ditawarkan:

BSM

[-]

Kursus pemasaran

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

Sebagai pelajar pemasaran di KU, anda akan bersedia untuk mengambil pada pelbagai pantas, sentiasa berubah-kerja di lapangan. [+]

Sebagai pelajar pemasaran di KU, anda akan bersedia untuk mengambil pada pelbagai pantas, sentiasa berubah-kerja di lapangan. Pekerjaan dalam pemasaran memerlukan kemahiran interpersonal, strategi, fleksibiliti dan kreativiti. Kerana tanggungjawab dalam pekerjaan pemasaran begitu pelbagai, ia adalah penting bahawa anda mengembangkan kemahiran dalam semua bidang di samping mendapat pengalaman untuk mengukur kepentingan anda dalam pelbagai pekerjaan.

[-]

Mekanikal kursus kejuruteraan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

jurutera mekanikal menggunakan prinsip-prinsip mekanik dan tenaga untuk membangunkan, reka bentuk, pembuatan dan ujian peralatan, mesin, motor, enjin dan peranti mekanikal yang lain. [+]

jurutera mekanikal menggunakan prinsip-prinsip mekanik dan tenaga untuk membangunkan, reka bentuk, pembuatan dan ujian peralatan, mesin, motor, enjin dan peranti mekanikal yang lain. Mereka juga bekerja dalam bidang seperti perubatan dan peralatan perubatan, undang-undang paten, tenaga, perniagaan, kejuruteraan forensik dan jualan kejuruteraan.

Ijazah yang ditawarkan:

BSM Ph.D.

[-]

Petroleum kursus kejuruteraan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Lawrence

jurutera Petroleum terlibat dalam penerokaan dan pengeluaran minyak atau gas asli. [+]

jurutera Petroleum terlibat dalam penerokaan dan pengeluaran minyak atau gas asli. Apabila sumber-sumber ini ditemui, jurutera petroleum cuba memahami pembentukan geologi dan sifat-sifat batuan yang mengandungi takungan, menentukan kaedah penggerudian yang akan digunakan, dan memantau penggerudian dan pengeluaran operasi.

Ijazah yang ditawarkan:

BSM Ph.D.

[-]

Video

KU: A legacy born from ashes

Explore KU: Walk down the Hill and experience downtown Lawrence

From cancer detection to dark matter, KU researchers on cusp of discovery