Baca keterangan rasmi

Thomas University ialah seni liberal universiti bersama-pendidikan empat tahun yang menyediakan keperluan pendidikan lepasan menengah. Bertempat di Thomasville, Georgia Amerika Syarikat, Thomas University menyediakan pendidikan berkualiti melalui persekitaran pembelajaran yang dinamik. model inovatif untuk mencapai pelajar dengan prihatin kami fakulti dan kakitangan mengubah kehidupan pelajar dalam komuniti tempatan, serantau dan global kami. Menawarkan syarikat bersekutu, sarjana muda dan ijazah sarjana, matlamat tertinggi kami adalah untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang meneroka dan membangunkan potensi setiap pelajar. Thomas University ialah seni universiti liberal yang bermaksud sebagai tambahan kepada program kemahiran khusus dan pengetahuan yang anda akan mendapatkan, anda juga akan menerima pembelajaran pendidikan seimbang berfikir secara kritis dan berkomunikasi dengan berkesan.

ENGAGE dalam persekitaran pembelajaran yang dinamik di mana kajian intelektual yang giat memerlukan kreativiti, disiplin dan tanggungjawab peribadi.

diperkasakan oleh fakulti dan kakitangan yang menghargai kekuatan individu anda, keupayaan, dan kehendak untuk berjaya. perkembangan intelek dan peribadi ANDA adalah misi kami.

MENJADIKAN kehidupan anda sebagai anda membuat persediaan untuk kerjaya yang berjaya dan kepimpinan yang bertanggungjawab dalam dunia yang pesat berubah dan kompleks. persekitaran pembelajaran fleksibel termasuk talian, hibrid, kampus satelit, perjanjian pemindahan, dan penjadualan kursus mudah.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Thomas University

Ijazah Psikologi boleh dicapai melalui kajian berasaskan kampus atau secara online sepenuhnya, atau seorang pelajar boleh mencampur kursus mereka, mengambil beberapa di k ... [+]

Ijazah Psikologi boleh dicapai melalui kajian berasaskan kampus atau secara online sepenuhnya, atau seorang pelajar boleh mencampur kursus mereka, mengambil beberapa di kampus dan beberapa dalam talian. Misi program sarjana dalam Psikologi adalah untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai pilihan kerjaya dalam perkhidmatan manusia, pentadbiran, keadilan jenayah, kesihatan, perniagaan, dan pendidikan. Jabatan Psikologi mempunyai dua organisasi pelajar: Psi Chi adalah bab TU Persatuan Kehormatan Kebangsaan dalam Psikologi dan Kelab Psych yang meningkatkan semangat masyarakat di kalangan jurusan Psikologi.

Ciri penting:

Perhatian individuMembangunkan kemahiran interpersonal, analitikal, menulis dan penyelidikanSediakan untuk pelbagai pilihan kerjaya dalam perkhidmatan manusia, keadilan jenayah dan pendidikan sebagai contohTerlibat dalam penyelidikan semasa dalam bidang psikologi; langkah pertama untuk ijazah TU dalam bidang Psikologi, Kerja Sosial atau Kaunseling Pemulihan... [-]
Amerika Syarikat Thomasville
Sept. 2019
English
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Thomas University

Thomas University

TU

TU

TU

TU

TU