Susquehanna University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda akan berkembang, berjaya dan berkhidmat

Dalam dunia yang pesat berubah, kami dibombardir dengan maklumat dan teknologi baru.

Penemuan saintifik mencabar cara kita berfikir.

Revolusi kebudayaan memberi kesan kepada cara kita bertindak.

Kami menyediakan anda untuk berkembang, berjaya dan berkhidmat dalam persekitaran yang sentiasa berubah ini. Melalui matlamat pembelajaran kami dan Kurikulum Pusat inovatif kami, kami menggalakkan anda untuk membuka minda anda dan berfikir secara berbeza mengenai diri anda dan dunia.

Belajarlah di tangan fakulti pakar yang bukan hanya guru, tetapi mentor. Mereka akan membuka mata anda ke perspektif baru. Ajarkan anda fleksibel secara intelektual. Sediakan anda untuk berfikir kritis dan berkomunikasi dengan jelas di seluruh disiplin yang berbeza. Bantu awak mengembangkan perasaan yang kuat. Dan memberi anda pemahaman yang lebih besar mengenai dunia di sekeliling anda.

Anda akan menjadi individu yang berpendidikan tinggi yang sangat dihargai di pasaran. Anda akan mempunyai kemahiran yang dikehendaki majikan. Dan akan bersedia untuk kehidupan pencapaian, kepimpinan dan perkhidmatan.

Menawarkan Lebih daripada 100 Majors dan Anak Kecil

Anda boleh memilih dari jurusan, bawah umur dan program interdisipliner di salah satu daripada dua sekolah-Sekolah Seni dan Sains dan Sekolah Perniagaan Sigmund Weis.

Tidak kira apa yang anda pilih, anda akan mengalami pendidikan peribadi yang berkualiti tinggi yang kami kenal. Anda akan mempunyai kelas kecil, yang diajar oleh fakulti bukan pembantu siswazah, dengan banyak peluang untuk belajar secara langsung.

Lokasi

Selinsgrove

Alamat
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami