Baca keterangan rasmi

Anda akan berkembang, berjaya dan berkhidmat

Dalam dunia yang pesat berubah, kami dibombardir dengan maklumat dan teknologi baru.

Penemuan saintifik mencabar cara kita berfikir.

Revolusi kebudayaan memberi kesan kepada cara kita bertindak.

Kami menyediakan anda untuk berkembang, berjaya dan berkhidmat dalam persekitaran yang sentiasa berubah ini. Melalui matlamat pembelajaran kami dan Kurikulum Pusat inovatif kami, kami menggalakkan anda untuk membuka minda anda dan berfikir secara berbeza mengenai diri anda dan dunia.

Belajarlah di tangan fakulti pakar yang bukan hanya guru, tetapi mentor. Mereka akan membuka mata anda ke perspektif baru. Ajarkan anda fleksibel secara intelektual. Sediakan anda untuk berfikir kritis dan berkomunikasi dengan jelas di seluruh disiplin yang berbeza. Bantu awak mengembangkan perasaan yang kuat. Dan memberi anda pemahaman yang lebih besar mengenai dunia di sekeliling anda.

Anda akan menjadi individu yang berpendidikan tinggi yang sangat dihargai di pasaran. Anda akan mempunyai kemahiran yang dikehendaki majikan. Dan akan bersedia untuk kehidupan pencapaian, kepimpinan dan perkhidmatan.

Menawarkan Lebih daripada 100 Majors dan Anak Kecil

Anda boleh memilih dari jurusan, bawah umur dan program interdisipliner di salah satu daripada dua sekolah-Sekolah Seni dan Sains dan Sekolah Perniagaan Sigmund Weis.

Tidak kira apa yang anda pilih, anda akan mengalami pendidikan peribadi yang berkualiti tinggi yang kami kenal. Anda akan mempunyai kelas kecil, yang diajar oleh fakulti bukan pembantu siswazah, dengan banyak peluang untuk belajar secara langsung.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Susquehanna University

Mengajar kemahiran komunikasi pepejal adalah di tengah-tengah semua program jabatan, sama ada anda akan berkomunikasi melalui kisah berita, siaran akhbar, laman web, di t ... [+]

Mengajar kemahiran komunikasi pepejal adalah di tengah-tengah semua program jabatan, sama ada anda akan berkomunikasi melalui kisah berita, siaran akhbar, laman web, di televisyen atau bersemuka.

Kami menawarkan tiga penekanan dengan tujuh trek. Mana-mana kawasan komunikasi menarik minat anda, kami telah mendapat anda dilindungi.

Majors

Mengiklankan

Permohonan Semak Penyenaraian Kemasukan

Permohonan dalam talian yang lengkap untuk kemasukan (Tiada yuran permohonan). Aplikasi Antarabangsa Susquehanna atau Aplikasi Umum atau Permohonan Gabungan.

Kaunselor mengemukakan Borang Laporan Sekolah kepada kami jika anda membekalkan alamat e-mel melalui aplikasi dalam talian anda. Atau minta pentadbir sekolah menengah anda menghantar Borang Laporan Sekolah secara langsung ke Pejabat Kemasukan. Jika anda tidak menghantar Borang Laporan Sekolah, anda dikehendaki menghantar transkrip akademik rasmi atau terbukti dari semua sekolah menengah, sekolah pasca menengah dan universiti.... [-]

Amerika Syarikat Selinsgrove
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Susquehanna University

Pelajar fizik kami dicabar oleh campuran fizik klasik dan kaedah baru pecah tanah. Tambah kepada perjanjian kerjasama 3-2 dengan program kejuruteraan Columbia University, ... [+]

Fikirkan dunia dengan cara yang baru

Dan bersedia untuk mengubahnya.

Pelajar fizik kami dicabar oleh campuran fizik klasik dan kaedah baru pecah tanah. Tambah kepada perjanjian kerjasama 3-2 dengan program kejuruteraan Columbia University, dan anda benar-benar boleh memilikinya di Susquehanna.

Kursus fizik klasik dalam mekanik, elektrik dan magnet, optik, dan elektronik-dengan kelas terpilih di kawasan kuantum-memberikan anda pengetahuan asas untuk meneruskan pendidikan anda, melangkah ke kerjaya atau mengajar generasi berikutnya Einsteins. Anda tidak akan menemui pelbagai kepakaran dan pilihan di sekolah lain yang sama seperti Susquehanna.

Pusat pengajaran yang canggih berpusatkan pada pembelajaran dan menerapkan pengetahuan baru anda dengan kehidupan nyata, keseronokan, aplikasi. Anda akan retak telur dan menghancurkan istana Lego sebagai sebahagian daripada pendidikan anda. Ia menyelesaikan masalah dalam masa nyata.... [-]

Amerika Syarikat Selinsgrove
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Susquehanna University

Jenama mewah bernilai ratusan juta dolar dan bersedia untuk berkembang. Anda akan menguasai strategi pengurusan dan pemasaran yang unik yang mereka perlukan di salah satu ... [+]

Melangkah ke dunia orang kaya dan terkenal

Kereta sukan yang menghidupkan kepala, resort mewah lima bintang dan jenama fesyen yang mengagumkan landasan utama-pemasaran dan pengurusan jenama mewah seperti ini memerlukan pengetahuan dan latihan khusus.

Jenama mewah bernilai ratusan juta dolar dan bersedia untuk berkembang. Anda akan menguasai strategi pengurusan dan pemasaran yang unik yang mereka perlukan di salah satu universiti sarjana muda di negara ini untuk menawarkan gelaran pemasaran dan pengurusan jenama mewah.

Anda akan sedar tentang tingkah laku pengguna dan pengurusan perhubungan yang sangat penting untuk menjaga jenama-jenama ini di atas dalam pasaran yang sangat berdaya saing.... [-]

Amerika Syarikat Selinsgrove
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu