Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej Norbertine Hanya di Dunia

Sejak 1121, ahli-ahli agama yang diasaskan oleh Norbert dari Xanten telah memeluk tradisi hospitaliti radikal. Hari ini, di St. Norbert College , tradisi yang sama dengan semangat diperluaskan kepada anda. Di St. Norbert, semua dialu-alukan.

Tempat dalam Cerita Anda

Tidak kira latar belakang anda, memilih kolej yang betul boleh menjadi sangat menggembirakan. Ia perlu menjadi yang sesuai untuk siapa anda - yang menyediakan peluang akademik yang cemerlang dan semangat perkhidmatan kepada orang lain, sambil tetap mengekalkan pengalaman kampus yang menyeronokkan dan mesra.

Kampus kami didorong oleh komuniti dan memberi tumpuan kepada cerita yang anda cipta. Kami adalah komited untuk membangunkan perjalanan peribadi anda kerana kami ingin aspirasi profesional anda. St. Norbert College adalah tempat untuk cerita anda terbentang.

Sejarah kita. Masa depan kamu.

Sebagai salah satu kolej seni liberal besar bangsa Katolik, St. Norbert menikmati sejarah yang bangga dan asas yang berakar dalam tradisi. Apabila Norbert dari Xanten mengasaskan perintah imam Norbertine pada abad ke-12, dia tidak dapat membayangkan impak hidup dan misinya di dunia hampir sembilan abad kemudian. Hari ini, di St. Norbert College , semangat Norbert hidup melalui komuniti tepi sungai moden yang ramai ini yang dibentuk untuk mengubah dan memperkuat generasi baru penukar dunia.

Roh dan Tradisi Komunisme

Sama seperti Norbert menjemput orang lain untuk menyertai beliau dalam usaha saling menghargai, kepercayaan, keikhlasan, iman, dan tanggungjawab, kami menjemput anda menyertai kami.

Perkataan untuk rasa komuniti yang anda temukan di St. Norbert adalah komuniti . Ia hidup melalui dialog terbuka, perundingan, dan kerjasama. Communio menggalakkan kita untuk bertindak secara individu dan kolektif kepada keperluan komuniti tempatan dan global kita.

Di St. Norbert College , anda akan mendengar perkataan communio agak kerap, tetapi itu adalah harapan kami yang lebih besar bahawa anda akan mengalaminya setiap hari.

121176_985dc5ef-b1fa-4ede-bdec-dcaadf2e96f3-hs_file_upload-SNC-Arch-1.jpg

Katolik. Seni liberal. Norbertine.

Kami menjemput anda untuk menyertai kami dalam mengejar dan menerapkan tiga teras tradisi yang membentuk misi kami kepada dunia:

Tradisi Katolik, yang memanggil kami untuk:

  • Menegakkan martabat suci semua orang.
  • Cari kebenaran menerusi dialog yang berterusan di kalangan iman, sebab, dan budaya.
  • Menggunakan pengetahuan untuk menggalakkan visi Injil keadilan.

Tradisi Norbertine, yang memanggil kami untuk:

  • Berdoalah dan terangkan secara komuniti dan secara individu, mengalu-alukan semua untuk turut serta.
  • Cari damai dan perdamaian dengan semangat Norbert.
  • Menjawab keperluan komuniti global dan tempatan kami.

Tradisi seni liberal, yang memanggil kami untuk:

  • Dialog dengan pelbagai budaya, perspektif, dan kepercayaan.
  • Memupuk kecintaan pembelajaran sepanjang hayat yang diilhamkan oleh pengajaran yang sangat baik.
  • Pikirkan secara kritikal sebagai ahli masyarakat yang bertanggungjawab.121269_SNC_FallScenes_00591.jpg

Pembangunan Orang Seluruh

Kolej ini memupuk perkembangan intelektual, rohani dan peribadi, di dalam dan di luar bilik darjah. Kami menggalakkan pembangunan seluruh orang dengan memupuk amalan belajar, refleksi, doa, kesejahteraan, bermain, dan tindakan.

Sebagai satu-satunya institusi pengajian tinggi Norbertine di dunia, akar, tradisi, dan komitmen kita mencipta pengalaman pendidikan yang unik yang mempersiapkan kita untuk menghormati Tuhan, melayani manusia dan menjaga semua orang.

Moto kami

Docere Verbo et Exemplo - Untuk Mengajar oleh Word and Example

120890_best-friends-blond-hair-bonding-1574650.jpg

Kolej-kolej besar dapat diperhatikan

Tidak kira bagaimana anda berhubung dengan St. Norbert College , anda akan merasakan momentum tersebut. Kami sedang membina kolej seni liberal besar bangsa seterusnya, dan seperti yang anda lihat, ramai yang lain bersetuju.

Salah satu yang terbaik

St. Norbert dinamakan sebagai salah satu daripada 2018 "Terbaik di Midwest" oleh 366 Kolej Terbaik The Princeton Review. Matlamat Kajian Princeton adalah untuk mengenal pasti kolej dan universiti yang cemerlang dalam setiap rantau di negara ini.

Reputasi untuk Membina Watak

St. Norbert dinamakan untuk Rolling Honor Yayasan John Templeton untuk Kolej Bangunan Karakter sebagai sebuah kolej dengan program-program teladan yang memberi inspirasi kepada para pelajar untuk menjalani kehidupan etika dan civik.

Kolej Seni Liberal Memimpin Katolik

Dalam panduan 2018 mereka ke "Kolej Terbaik Amerika," St. Norbert telah disenaraikan sebagai salah satu Kolej Seni Liberal Kebangsaan Terbaik, menjadikannya salah satu daripada 10 kolej seni liberal Katolik di negara ini.

Pengajaran Besar, Hasil Berjaya

Colleges of Distinction terus mengenali St. Norbert College pada tahun 2018-19 untuk pelajar-pelajar yang terlibat, pengajaran yang hebat, masyarakat yang bersemangat, dan hasil yang berjaya.

Antara Kolej Teratas di Amerika

Dalam majalah Majalah Forbes "Kolej Top Amerika", St. Norbert College duduk di # 37 daripada 650 peringkat kolej dan universiti di negara ini.

Nilai Besar

Dengan kedudukan yang menggabungkan kualiti pendidikan, kemampuan dan keberhasilan alumni, majalah Money ranking St. Norbert # 294 daripada 727 kolej sebagai salah satu daripada "Kolej Terbaik untuk Wang Anda".

Penglibatan Komuniti Teladan

St. Norbert College dipilih untuk amalan teladan penglibatan komuniti oleh Yayasan Carnegie untuk Kemajuan Pengajaran.

Jaminan Graduasi Empat Tahun

Lebih 10 tahun, St. Norbert telah menamatkan peratusan pelajar yang lebih tinggi dari masa ke masa dari mana-mana kolej atau universiti lain di Wisconsin. Itu membantu pelajar menunaikan hutang dan memasuki tempat kerja atau sekolah lanjutan dengan lebih cepat. Jaminan empat tahun kami adalah sederhana: Jika anda tidak menamatkan pengajian dalam empat tahun, tanpa kesalahan anda sendiri, kami akan mengambil tab untuk kursus yang diperlukan untuk menyelesaikan ijazah anda.

Sokongan untuk Pelajar Tak Dilayani

St. Norbert College diiktiraf oleh Pusat Akses Pelajar Peluang Pelajar

Penuh Bertauliah Sejak tahun 1934

St. Norbert College diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Kolej dan Sekolah Pusat North (HLC). Akreditasi adalah proses semakan semula yang bertujuan untuk memastikan bahawa institusi pendidikan tinggi memenuhi tahap kualiti yang boleh diterima.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

St. Norbert College

Sebagai pelajar ekonomi, anda akan menjadi mahir dalam menggabungkan analisis kuantitatif dengan pemahaman tentang tingkah laku manusia, dan mengetuk angka dengan faktor ... [+]

Ekonomi sering dipanggil sains tingkah laku rasional; ia menekankan pemikiran formal, sistematik dan analitikal.

Ekonomi

Jika anda sedang mempertimbangkan kerjaya dalam bidang ekonomi, anda tahu bidang dinamik ini lebih banyak daripada wang. Ini mengenai bagaimana orang, perniagaan dan negara berkaitan sesama mereka menggunakan sumber untuk memperbaiki kesejahteraan.

Sebagai pelajar ekonomi, anda akan menjadi mahir dalam menggabungkan analisis kuantitatif dengan pemahaman tentang tingkah laku manusia, dan mengetuk angka dengan faktor kebimbangan untuk memahami masyarakat dengan lebih baik. Sebagai ahli ekonomi, isu yang anda siasat - penjagaan kesihatan, hubungan antarabangsa, ketidaksamaan pendapatan dan banyak lagi - adalah isu yang membentuk masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. Norbert College

Sekiranya anda berminat dengan psikologi, anda mungkin berminat dengan orang lain - apa yang membuat mereka semak, mengapa mereka melakukan apa yang mereka lakukan, dan b ... [+]

Mahu menangani soalan-soalan yang telah lama menjadi pemikiran kita tentang pengalaman manusia? Kemudian psikologi mungkin menjadi yang utama untuk anda.

Psikologi

Pemikiran, perasaan, dan tingkah laku manusia adalah tanpa henti yang rumit - dan menarik tanpa henti. Lombong psikologi kerumitan ini, berpasukan sains dan kemanusiaan untuk mengkaji proses mental dengan mata untuk meningkatkan maruah dan kebajikan manusia.

Sekiranya anda berminat dengan psikologi, anda mungkin berminat dengan orang lain - apa yang membuat mereka semak, mengapa mereka melakukan apa yang mereka lakukan, dan bagaimana untuk membantu mereka mencari cara mereka untuk kehidupan yang lebih baik dan lebih bermakna.... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BBA

St. Norbert College

Apabila anda belajar perakaunan, anda mengasah mata anda untuk terperinci yang bermakna dan membangunkan wawasan perniagaan, kemahiran pengurusan dan etika pepejal yang p ... [+]

Program perakaunan kami akan menyediakan anda untuk pelbagai laluan profesional yang mencabar dan pelbagai.

Perakaunan

Perakaunan lebih banyak daripada angka. Akauntan berada di persimpangan seni dan sains, menganalisis dan melaporkan status kewangan untuk memupuk kejayaan dalam semua jenis organisasi.

Apabila anda belajar perakaunan, anda mengasah mata anda untuk terperinci yang bermakna dan membangunkan wawasan perniagaan, kemahiran pengurusan dan etika pepejal yang penting dalam pasaran global.

Sebagai sebahagian daripada program perakaunan St. Norbert, anda mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam bidang perakaunan. Anda juga boleh mengambil kursus tambahan untuk memenuhi syarat untuk peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah.... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

St. Norbert College

Apabila anda mengkaji biologi di St. Norbert, anda mengambil bahagian secara langsung dalam penerokaan penting ini. Pengalaman makmal kelas dan kerjasama penyelidikan den ... [+]

Anda akan dapati penyelidikan dan kerja lapangan merupakan lanjutan logik dari kurikulum biologi kami dan merupakan sebahagian daripada budaya akademik kami.

Biologi

Dari mikroorganisme terkecil ke pokok tertinggi, ahli biologi menyiasat misteri kehidupan. Penemuan mereka, lebih relevan sekarang berbanding sebelum ini, membantu mengimbangi ekosistem, memulihkan alam sekitar, memberi makan kepada orang lapar dan mengubati penyakit.

Apabila anda mengkaji biologi di St. Norbert, anda mengambil bahagian secara langsung dalam penerokaan penting ini. Pengalaman makmal kelas dan kerjasama penyelidikan dengan fakulti akan memupuk keseronokan anda untuk bidang sambil memajukan kemahiran anda dalam kaedah saintifik.... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. Norbert College

Para saintis komputer mencipta dan mengoptimumkan persekitaran digital ini, bekerja di mana orang dan teknologi mereka bergantung pada persilangan setiap hari. Sebagai se ... [+]

Kajian sains komputer akan menyediakan anda untuk memasuki profesion yang berkembang pesat, menarik dan sentiasa berubah.

Sains Komputer

Kita hidup dalam dunia yang sangat digital. Sama ada anda belajar, bersosial, bekerja atau bermain, faktor teknologi menjadi hampir segalanya.

Para saintis komputer mencipta dan mengoptimumkan persekitaran digital ini, bekerja di mana orang dan teknologi mereka bergantung pada persilangan setiap hari. Sebagai saintis komputer, anda berusaha untuk keanggunan dalam fungsi dan kemunculan ketika anda melatih penyelesaian perisian inovatif yang membuat kerja dan kehidupan lebih mudah.

Anda boleh mengejar major atau kecil dalam sains komputer di St. Norbert College . Untuk memperoleh ijazah Sarjana Muda Sains dalam sains komputer, anda akan memilih satu daripada tiga kepekatan:... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

St. Norbert College

Melakukan perniagaan dalam persekitaran global memerlukan lebih dari pengetahuan teknikal. Ia memerlukan pandangan dunia yang canggih dan keupayaan tajam untuk menganalis ... [+]

Program kami membina tradisi kesenian liberal St. Norbert, yang membawa kemahiran intelektual kepada perkembangan kemahiran pengurusan anda.

Pentadbiran perniagaan

Melakukan perniagaan dalam persekitaran global memerlukan lebih dari pengetahuan teknikal. Ia memerlukan pandangan dunia yang canggih dan kemampuan tajam untuk menganalisis proses, merundingkan perhubungan dan naluri emosi dengan akal.

Kemahiran seperti itu tidak mudah. Anda tidak boleh belajar perniagaan sahaja; anda perlu menjadi kajian pantas dalam perniagaan.

Persekitaran seni liberal yang difokuskan di peringkat antarabangsa Norbert membantu anda berbuat demikian kerana anda mendapat ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam salah satu daripada tiga jurusan:... [-]

Amerika Syarikat Green Bay
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu